Alıntı:
piyade´isimli üyeden Alıntı
[COLOR="DeepSkyBlue"]Piyade sen geçen bana bu motosikletin özelliklerini çok merak ediyorum demiştin, o zaman açıklayayım.Öncelikle 125-150 cc racinglerde (çin olsun japon olsun) kadranın gerçeği yansıtmadığını hepimiz biliyoruz.Ayrıca bu motosikleti alan herkes eğer iyi bir araştırma yaptıysa bunları bilir.Yani herkes gerçek hızının farkında.Abartma olayına gelince fena değil en azından havası var 220 km diye
Şeklinde bir açıklama yollamışsın.SN; By Mükemmel.
Teşekkür ederim bu kısma.Fakat[/color];
Kardeşim benim sorum kadranla değil bak iyi oku ...
Adamlar teknik özelliklerine şunu yazmışlar:
Maksimum Hız 220 Km
ayrıca abartmadan değil gerçekler den yanayım.
|
Haklısın arkadaşım...Ancak teknik özelliklere kadran 220 km ama ancak 140 km yapabiliyor yazamazlardı herhalde

Sonuçta o kadran oraya konmuş distribütör firmada aynısını yazmak zorunda.Aksi takdirde kendini yalanlamış olur.
Alıntı:
eby78´isimli üyeden Alıntı
vallaha ne dıyeyım cbr nın bırebır aynısı...yesıl olan modellerın kafa grenajları cbr150 ıle aynı. (turkıye de malesef olmayan  ) 2007 modellerın farlarını bırlestırmısler ama fena da olmamıs hanı..cbr almak ısteyıp te alamayacak bır cok yenı motorsıklet sevdalısı ınsan ıcın cok cok ıyı bır alternatıf bence..alan arkadaslarımıza da hayırlı olsun..
|
Yorumların için teşekkürler arkadaşım.Keşke herkes senin gibi yapıcı eleştiriler yapabilse.Sonuçta burda herkes ne satın aldığının farkında...Kimine göre geçiş motoru, kimine göre ise maddi imkanlar dahilinde alınan motosikletler.
Alıntı:
Endier´isimli üyeden Alıntı
selam oncelikle .. herkes hız konusunu konusuyor ama kimsenin dikkatini cekmedimi cbr125 in su sogutmalı olupta kubanın hava sogutmalı olmasını .
|
Evet doğru, ancak cbr de ise kolçak yok, yani elektrik sisteminde problem varsa motor çalışmaz.Her iki modelin de eksi ve artı yanları var.
Alıntı:
Cbr125repsol´isimli üyeden Alıntı
Çok haklısın abicim bu konuda ama cbr'in fiyatı 5,500 ytl plaka hariç
Kuba ise 3,500 ytl karar sizin artık bakın hangisi kesenize uygunsa onda karar kılmalısınız bence ahh keşke bide sıvı sogutmalı yapsalardı o zaman tadından yenmezdi işte
Selamlar...
|
Bu arada sana hayırlı olsun demeyi unuttuk arkadaşım...İyi günlerde kullanman dileğiyle