anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Motosiklet Modelleri

Yuan-Kuba SJ 150-23

Bu konuya 1345 cevap yazıldı 80559 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
GeCe__

GeCe__ - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: CBR 600 F
Kan Grubu: A Rh+
31-03-2007, 17:04 PM

vala arkadasım 140 göruyorsan helal derım o motorada sanada senınkı modıfıyelı demek hadı bakalım. yanlız ben gene pek emın degılım abı kusura kalma belkıde ıbrenız fazla gösterıyordur mesela yanı ama harbıdende dogru ve 140 basıyorsa tebrık ederım

karagümrüklü,kelebek günay
Eski
  (#22)
Gültekin

Gültekin - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F650FB (Keje)
Kan Grubu: B Rh+
31-03-2007, 17:15 PM

dün fuarda gördüm;
kuba standındaki motorlara yazı asmışlar. "TÜRK MALI" yazıyordu...

Enduro olsun, çamurdan olsun...
Eski
  (#23)
GeCe__

GeCe__ - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: CBR 600 F
31-03-2007, 17:21 PM

zuahahahhahahahahhahhahaha

karagümrüklü,kelebek günay
Eski
  (#24)
piyade

piyade - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Smile 31-03-2007, 20:28 PM

Alıntı:
SaLToN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar Motorumuz CBR 125 in ikiz kardeşi olan farklı firmaların ülkeye getirerek kendi isimlerini verdikleri sj 150-23 motosikletler.

Motor ile ilgili bana msn den çok kişi gelip soru sordu Bu nedenle bu başlığı açtım.
Sitede şu anda 3 kişiyiz By Mükemmel T_uruncuyu ve ben fakat başlığı gören arkadaşlar da katılacakalardır ve beni msn de soru yağmuruna tutmayacaklardır.

BAŞLIĞIMIZ HAYIRLI OLSUN

Buda 2007 Modeli

Resmi sitesinin verdiği bilgiler

Motor 4 Zamanlı
Motor hacmi (cc) 150
Motor Soğutma Sistemi Hava Soğutmalı
Ağırlık 125 Kg
Maksimum Güç 10.8
Yakıt Tasarrufu 2 Lt - 120 Km
Karbüratör Turbo Sistem
Fren Sistemi Ön Disk - Arka Disk
Taşıyabildiği Ağırlık 210 Kg
Jant Sistemi Çelik Jant
Maksimum Hız 220 Km
Garanti 2 Yıl
Tasarım İTALYAN
ya merak ettim bu motosiklet 220 km / s hız yapıyormuş teknik özelliklerine göre ne yani bu motosiklet 160 bg mi ?
helal olsun adamlara
Eski
  (#25)
Cbr125repsol

Cbr125repsol - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha R1 2000
31-03-2007, 22:39 PM

Arkadaşlar benim bundan onceki motorum cbr 125 repsol idi 130 u gecemedim honda ile şu anki motorum ise kuba skyjet sj 150 çok memnunum ayrıca almayı düşünen arkadaşlara duyurulur hiç düşünmeden alsınlar derim ben 220 km kadrana bakarsanız ooo işimiz var demektir ybr 125 140 yaptığına göre bu motor 150 cc lik racing olarak tasarlandığını düşünürsek bide motorda bazı modifikasyonlar zaten fabrika çıkışında yapılmıştır 160-180 arasını eğer iyi açılmış rodaj donemi iyi geçmiş ve bakımlı bir motorsa rahatlıkla görebilir bence neden olmasın ki cbr 125 ile karıştırmayalım 170 yapan modifiyesiz cbr 125 de gordum ben mesela ornek veriyorum bugun cumartesi günü ışıklarda durduk yamaha rx 115 ve honda cg 125 geldi yanıma ve yamaha king rx 135 yeşil ışıgın yanmasıyla beraber millet yüklenmeye başladı gaza bizim burda genelde boyle oluyorda antepliler bilirler bi sonraki ışıklara kadar bastık gaza hepsinede nal toplattım yamahaların ne kadar hırçın olduklarını düşünürsek benim motor şu an 150 km de rodajı atlattıkdan sonra neler olur artık siz düşünün kullanmadan asla yorum yapmayın derim ben çinliler bence harika geçmişe bakalım (Örnek Çin Seddi) Çok çılgınlar bu adamlar gerçekten....

Yaşasın Made İn China.........

Honda Cbr 'in katranındada 200 km yazıyor sonuçta honda 125 cc lik bir motor

(Honda 200 yaparsa abi kuba'da 220 yi yapar rahatlıkla görür hemde tek tekere bile kalkması normaldir

Konu Cbr125repsol tarafından (31-03-2007 Saat 22:58 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#26)
piyade

piyade - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
01-04-2007, 06:09 AM

Alıntı:
Cbr125repsol´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar benim bundan onceki motorum cbr 125 repsol idi 130 u gecemedim honda ile şu anki motorum ise kuba skyjet sj 150 çok memnunum ayrıca almayı düşünen arkadaşlara duyurulur hiç düşünmeden alsınlar derim ben 220 km kadrana bakarsanız ooo işimiz var demektir ybr 125 140 yaptığına göre bu motor 150 cc lik racing olarak tasarlandığını düşünürsek bide motorda bazı modifikasyonlar zaten fabrika çıkışında yapılmıştır 160-180 arasını eğer iyi açılmış rodaj donemi iyi geçmiş ve bakımlı bir motorsa rahatlıkla görebilir bence neden olmasın ki cbr 125 ile karıştırmayalım 170 yapan modifiyesiz cbr 125 de gordum ben mesela ornek veriyorum bugun cumartesi günü ışıklarda durduk yamaha rx 115 ve honda cg 125 geldi yanıma ve yamaha king rx 135 yeşil ışıgın yanmasıyla beraber millet yüklenmeye başladı gaza bizim burda genelde boyle oluyorda antepliler bilirler bi sonraki ışıklara kadar bastık gaza hepsinede nal toplattım yamahaların ne kadar hırçın olduklarını düşünürsek benim motor şu an 150 km de rodajı atlattıkdan sonra neler olur artık siz düşünün kullanmadan asla yorum yapmayın derim ben çinliler bence harika geçmişe bakalım (Örnek Çin Seddi) Çok çılgınlar bu adamlar gerçekten....

Yaşasın Made İn China.........

Honda Cbr 'in katranındada 200 km yazıyor sonuçta honda 125 cc lik bir motor

(Honda 200 yaparsa abi kuba'da 220 yi yapar rahatlıkla görür hemde tek tekere bile kalkması normaldir

Gülüyorum sana .
selamlar
Eski
  (#27)
By Mükemmel

By Mükemmel - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Yuan f5 Sport
Kan Grubu: O Rh+
01-04-2007, 10:33 AM

Alıntı:
GeCe__´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vala arkadasım 140 göruyorsan helal derım o motorada sanada senınkı modıfıyelı demek hadı bakalım. yanlız ben gene pek emın degılım abı kusura kalma belkıde ıbrenız fazla gösterıyordur mesela yanı ama harbıdende dogru ve 140 basıyorsa tebrık ederım
Bunlar fikir değil deneyimlerden ortaya çıkan sonuçlar, bu motorlar modifiyesiz 140 km hızı görebilecek güçteler

Alıntı:
Gültekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dün fuarda gördüm;
kuba standındaki motorlara yazı asmışlar. "TÜRK MALI" yazıyordu...
Firmaların görüşleri kendilerini bağlar, ayrıca ben bu motosikleti aldığımda çin malı olduğunu biliyordum

Alıntı:
piyade´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya merak ettim bu motosiklet 220 km / s hız yapıyormuş teknik özelliklerine göre ne yani bu motosiklet 160 bg mi ?
helal olsun adamlara
Piyade sen geçen bana bu motosikletin özelliklerini çok merak ediyorum demiştin, o zaman açıklayayım.Öncelikle 125-150 cc racinglerde (çin olsun japon olsun) kadranın gerçeği yansıtmadığını hepimiz biliyoruz.Ayrıca bu motosikleti alan herkes eğer iyi bir araştırma yaptıysa bunları bilir.Yani herkes gerçek hızının farkında.Abartma olayına gelince fena değil en azından havası var 220 km diye

ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Eski
  (#28)
piyade

piyade - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
01-04-2007, 16:55 PM

[COLOR="DeepSkyBlue"]Piyade sen geçen bana bu motosikletin özelliklerini çok merak ediyorum demiştin, o zaman açıklayayım.Öncelikle 125-150 cc racinglerde (çin olsun japon olsun) kadranın gerçeği yansıtmadığını hepimiz biliyoruz.Ayrıca bu motosikleti alan herkes eğer iyi bir araştırma yaptıysa bunları bilir.Yani herkes gerçek hızının farkında.Abartma olayına gelince fena değil en azından havası var 220 km diye
Şeklinde bir açıklama yollamışsın.SN; By Mükemmel.
Teşekkür ederim bu kısma.
Fakat[/color];
Kardeşim benim sorum kadranla değil bak iyi oku ...
Adamlar teknik özelliklerine şunu yazmışlar:
Maksimum Hız 220 Km
ayrıca abartmadan değil gerçekler den yanayım.
Eski
  (#29)
Cbr125repsol

Çevrimdışı (offline)
01-04-2007, 21:53 PM

Henüz Plakasını Dahi takamadığım motorum geçen cumartesi aldım daha nerdeyse 1 haftadır plakasız geziyorum buyrun resimleri arkadaşlar sanırım 2007 model

Konu Cbr125repsol tarafından (01-04-2007 Saat 22:04 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#30)
eby78

eby78 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150 ZC
01-04-2007, 22:09 PM

vallaha ne dıyeyım cbr nın bırebır aynısı...yesıl olan modellerın kafa grenajları cbr150 ıle aynı. (turkıye de malesef olmayan ) 2007 modellerın farlarını bırlestırmısler ama fena da olmamıs hanı..cbr almak ısteyıp te alamayacak bır cok yenı motorsıklet sevdalısı ınsan ıcın cok cok ıyı bır alternatıf bence..alan arkadaslarımıza da hayırlı olsun..

Az kaşardan tost;çok kaşardan dost olmaz...
Eski
  (#31)
Endier

Çevrimdışı (offline)
01-04-2007, 22:30 PM

selam oncelikle .. herkes hız konusunu konusuyor ama kimsenin dikkatini cekmedimi cbr125 in su sogutmalı olupta kubanın hava sogutmalı olmasını .
Eski
  (#32)
Cbr125repsol

Çevrimdışı (offline)
01-04-2007, 22:38 PM

Alıntı:
Endier´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selam oncelikle .. herkes hız konusunu konusuyor ama kimsenin dikkatini cekmedimi cbr125 in su sogutmalı olupta kubanın hava sogutmalı olmasını .
Çok haklısın abicim bu konuda ama cbr'in fiyatı 5,500 ytl plaka hariç

Kuba ise 3,500 ytl karar sizin artık bakın hangisi kesenize uygunsa onda karar kılmalısınız bence ahh keşke bide sıvı sogutmalı yapsalardı o zaman tadından yenmezdi işte

Selamlar...

Konu Cbr125repsol tarafından (01-04-2007 Saat 22:49 PM ) de değiştirilmiştir..
Eski
  (#33)
By Mükemmel

By Mükemmel - ait Avatar

Aktif (Online)
02-04-2007, 09:37 AM

Alıntı:
piyade´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[COLOR="DeepSkyBlue"]Piyade sen geçen bana bu motosikletin özelliklerini çok merak ediyorum demiştin, o zaman açıklayayım.Öncelikle 125-150 cc racinglerde (çin olsun japon olsun) kadranın gerçeği yansıtmadığını hepimiz biliyoruz.Ayrıca bu motosikleti alan herkes eğer iyi bir araştırma yaptıysa bunları bilir.Yani herkes gerçek hızının farkında.Abartma olayına gelince fena değil en azından havası var 220 km diye
Şeklinde bir açıklama yollamışsın.SN; By Mükemmel.
Teşekkür ederim bu kısma.
Fakat[/color];
Kardeşim benim sorum kadranla değil bak iyi oku ...
Adamlar teknik özelliklerine şunu yazmışlar:
Maksimum Hız 220 Km
ayrıca abartmadan değil gerçekler den yanayım.
Haklısın arkadaşım...Ancak teknik özelliklere kadran 220 km ama ancak 140 km yapabiliyor yazamazlardı herhalde Sonuçta o kadran oraya konmuş distribütör firmada aynısını yazmak zorunda.Aksi takdirde kendini yalanlamış olur.

Alıntı:
eby78´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vallaha ne dıyeyım cbr nın bırebır aynısı...yesıl olan modellerın kafa grenajları cbr150 ıle aynı. (turkıye de malesef olmayan ) 2007 modellerın farlarını bırlestırmısler ama fena da olmamıs hanı..cbr almak ısteyıp te alamayacak bır cok yenı motorsıklet sevdalısı ınsan ıcın cok cok ıyı bır alternatıf bence..alan arkadaslarımıza da hayırlı olsun..
Yorumların için teşekkürler arkadaşım.Keşke herkes senin gibi yapıcı eleştiriler yapabilse.Sonuçta burda herkes ne satın aldığının farkında...Kimine göre geçiş motoru, kimine göre ise maddi imkanlar dahilinde alınan motosikletler.

Alıntı:
Endier´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet doğru, ancak cbr de ise kolçak yok, yani elektrik sisteminde problem varsa motor çalışmaz.Her iki modelin de eksi ve artı yanları var.

Alıntı:
Cbr125repsol´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok haklısın abicim bu konuda ama cbr'in fiyatı 5,500 ytl plaka hariç

Kuba ise 3,500 ytl karar sizin artık bakın hangisi kesenize uygunsa onda karar kılmalısınız bence ahh keşke bide sıvı sogutmalı yapsalardı o zaman tadından yenmezdi işte

Selamlar...
Bu arada sana hayırlı olsun demeyi unuttuk arkadaşım...İyi günlerde kullanman dileğiyle

Eski
  (#34)
Cbr125repsol

Çevrimdışı (offline)
02-04-2007, 19:00 PM

Alıntı:
Bu arada sana hayırlı olsun demeyi unuttuk arkadaşım...İyi günlerde kullanman dileğiyle
Teşekkür ederim dostum sağolasın By_Mükemmel
Eski
  (#35)
By Mükemmel

By Mükemmel - ait Avatar

Aktif (Online)
07-04-2007, 14:45 PM

Arkadaşlar yeni katılımları bekliyoruz

Eski
  (#36)
aytskal

aytskal - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: B Rh+
07-04-2007, 14:57 PM

Bende Ordu Ünyede 150 cc küba modelinin resimlerini çekmiştim paylaşayım...Yuan yada Küba tümünün patendi modeli SKYJET'e ait...

Eski
  (#37)
SaLToN

SaLToN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yeşil CİN
08-04-2007, 21:35 PM

Güzel Resim lermiş aytskal bende ilk alırken siyah almayı çok istedim ama kısmet yeşile imiş.

27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Eski
  (#38)
By Mükemmel

By Mükemmel - ait Avatar

Aktif (Online)
09-04-2007, 17:50 PM

Aytskal paylaşım için teşekkürler....