Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Keeway ARN 125 Motorsikletini;

Katılımcı sayısı
353. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beğendim..

    254 71.95%
  • Beğenmedim..

    48 13.60%
  • Kararsızım.....

    51 14.45%
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Keeway ARN 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    işte onu diyom kardeş,, basmaaa... yavaş git..diğerlerini bilmem ama aynı parçalar aynı yerde kullanılıyorsa muhtemelen gelir tabi. bnede haala geliyo arasıra. hepten kurtulmanın yolu çamurlığu sök ,at... benim asıl derdim 50-60km ile virajlarda bazen fazlaca yatırmak gerekiyodu.. ozamanda orta ayaklığın ucu yere çarpıyodu. çok sakat bi durum tabi. rodeo yapar gibi uçarsınız valla.acemi arkadaşlar lütfen dikkat. keeway arn diğer emsal scooterlerden biraz daha alcak. dolayısı ile sürtebilir. allah korusun.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Motosikleti
    KEEWAY ARN 125 <Mat Siyah>
    'he illa yok abi ben o sese gıcığım diyorsanız al sana formül....internette arayın bulun...'

    sevgili alpina bu parçayı aratmak için ne tür anahtar sözcükler kullanabiliriz veya satan sitenin adresi var mı?fazla parçayı satmayı düşünürmüsün?

  3. #103
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    valla şimdilik satmak aklıma gelmedi..ama bu sitede var.http://skutery-tuning.pl.. ben bu ay sonu yine singapurda olacağım. eğer vaktim kalır ve benimkileri aldığım o yer duruyosa alırım 3-5 tane.. milletede bi faydamız olur yaaani..

  4. #104

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    motor hakkında gün geçtikçe birşeyler öğreniyoruz. mondial'de bile çift amortisör varken, bizimkide neden tek amortisör var? umarım sürtme sesine kesin bir çözüm getirirsiniz. sonuçta çamurluğu sökeceksek, neden çamurluk takmışlar? insan bi vidasını sökmeye kıyamıyor.
    ilyastheking

  5. #105
    NEWZATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bencede casillias doğru sölüyor diğer çoğu motorda çift amortisör var ve millet rahat rahat geziyor . Ben ikinci kişiyi bindireceğim zaman önce düşünüyorum. niye aldım o zaman anlamıyorum. Neyse napalım böyle kullanacaz artık ama insan düz yolda bazen basmak istiyor haliyle her bastığımızda sürtme sesi gelecek bende sinir olacam en iyisi tek binmek heralde acaba çamurluğu biraz daha yukarı kaldırma şansımız yokmu. Ya şu işe bak biz formül üretmeye çalışıyoruz adamlar üretmeden önce buna bir çare bulamıyorlar yani buna servisin bir çare bulması lazım , cikleye buldukları gibi.Sen sıfır motor al bir hafta sonra git başka bir parça tak sürtüyor diye çok ilginç bence

  6. #106

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze
    Merhaba abilerim.17 yasındayım.babamdan gelen bir heves var içimde motora karsı.yarıslara katılırdı zamanında.simdi lisede okuyorum.17 yasındayım.ehlıyet almak ıstıyorum.a2 benım yasımdakı bırıne motor ehlıyetı verırlermı.soyle bır derın arastırma yaptım.honda motor pahalı.ve yedek parcasıda ucmus.mondial motora baktım.yaw bu yenı cıktı.pıyasaya gelelı cok olmadı.ama cok ucuz.ve iyi degılmıs.asya motorada.kasnak sorunlu dıyor.sanayıde calısan yedek parcacılar.en ıyısı.siyah keeway arn125 hem fıyat ucuz görunus manyag.hız yapmayı dusunmuyorum.nedenı ıse.kontrolsuz hız felaket getırır.bana yetsın.o kadar.yani.kib.ufaklık selam eder.!!!

  7. #107
    One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Arkadaşlar ARN 125 alalı 10 gün mü ne oldu, size izlenimlerimi anlatmayı bir borç bilirim, çünkü ben de alıncaya kadar az okumadım bu yazıları, akla karayı seçtim, Mondial almak için bayiyle anlaşmıştım bile ama şu motora bir yakından bakayım dedim, görür görmez vuruldum. Haketen burdaki resimlerle falan olmuyor, yakından görmek gerekiyormuş. Özellikle siyahını, hatta bence bu mat siyah varken diğerlerini almak çok 2.planda kalıyor. Mondial 125cc yi de gördüm denedim ama bu ARN kesinlikle çok daha seri ve hızlı, motora yeni başlayıp da bu modeli alacak arkadaşlar dikkatli olmalı bence, anında kayıp gidiyor altından. Ben 1.88 boyunda 95 kiloyum, nedense bende ne sürtme sorunu oldu nede jikle kırılması. Aslında hiçbir sorun olmadı ya Motoru alırken servisin başında bulundum ayarlarını yapıyorlarken, jiklenin bağlı bulunduğu takozu daha kalınıyla değiştirmelerini söyledim, zaten öyle yapıyorlarmış, bir de arka amortiseri yükseğe ayarlatım, hiç sorun yaşamadım daha sonra

    Devamlı geziyorum, motorun ağırlığı çok iyi, yolda gezinmiyor, rüzgardan etkilenmemesi de dikkatimi çekti. Alarmı da hiç sorun yaratmadı, gerektiği zaman ötüyor, öyle köpek havlaması ile falan gereksiz yere hiç ötmedi.

    Motor kesinlikle dikkat çekiyor, motor gruplarına katıldığımda motor sahibi olan diğer arkadaşlar beğenerek incelediler. Montajının görünüş şekli ve malzemeler güven veriyor.

    Bu tarz bir 125cc motor almadan önce acaba bununla çeşme, kuşadası, bodrum gibi yerlere rahat gidebilirmiyim diye düşünüyordum ama anladımki bunla uzun yola bile gidilir. Hızlı giderken de titreme falan hiçbirşey hissetmedim.

    Ya acaba ben mi çok şanlıyım bana iyisi mi denk geldi yada bu model genelde mi iyi bu konuda birşey diyemem. Ama çok memnun olduğum kesin..

  8. #108

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    ben de internetten araştırma yaptığımda siyahı çok beğenmiştim. ama bayiye gidince karar değiştirdim. siyah renk alan arkadaşlar neden diğerlerini 2. plana atıyor anlamıyorum. sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. bayiye gidince kırmızı almaya karar vermemin sebebi;
    1)yakından incelediğimde gözüme daha hoş geldi.
    2)geceleri siyah renk, diğer sürücüler tarafından daha zor farkedilebilir diye bir izlenime kapıldım. (siyah rengi kötülemek için söylemiyorum)
    3)internetteki kırmızı renk ile bayideki arasında ufak-tefek değişiklikleri farkettim. her yeri kırmızı değil. önündeki sticker'lar motoru daha vahşi gösteriyor. motora hep ileri gitmek istiyormuş gibi bir hava veriyor.
    4)siyahta toz daha belirgin
    5)çizikler daha çok belli oluyor
    sonuçta "mat" olmasa da kırmızının da %bilmemkaçı siyah. hatta ön kısmın bir bölümü gri.
    yaşadığım sorunlara gelince;
    kesinlikle performans açısından bir sorun yaşamadım. uzaktan çalışmıyordu. bayide küçük bir-iki ayar yaptılar, halloldu. (hava-yakıt karışım ayarını yaptılar). alarm hassastı, söküp ayarladılar. "memnun kalmazsan değiştiririz" dediler. yakıt sarfiyatı biraz yüksek gibime geliyor. kullandıkça düşeceğini ümit ediyorum. 1 depo benzin ile 140 km. civarı gidebiliyorum.
    ilyastheking

  9. #109
    MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Girne/KKTC
    Motosikleti
    Sattı
    Evet arkadaşlar motorumu bugün teslim aldım ve ilk 30 km mi yaptım(escortlarım eşliğinde ) benim için inanılmaz bir deneyimdi kesinlikle! Motor için hep özgürlük derlerdi neyi kastettiklerini tahmin ederdim ama şimdi çok daha iyi anlıyorum! Yeni başlayacak herkese tavsiyemdir bu motor! Şimdilik hiçbir sorun yaşamadım(yolda gevşeyip yerinden çıkan akü kapağım dışında ) Herşeyi naklen sizlerle paylaşmaya devam edeceğim!

  10. #110
    tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Şehir
    ist\şişli
    Motosikleti
    GSR600
    HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ KULLANIN

  11. #111
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    yeni alan kardeşlerime hayırlı olması dileklerimle .Aman fazla sürat yapmayın, rahat rahat gezin ...
    güzel bakan , güzel görür.

  12. #112
    NEWZATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Herkese hayırlı uğurlu olsun!! Kazasız belasız sürüşler .ANCAK LÜTFEN KASK TAKIN ve sakın ihmal etmeyin. (KASK HAYAT KURTARIR) buarada ADANA'DA da baya arttı ARN sayısı bizim motorlar baya tutuyor beyler (bide sürtme sesi olmasa )

  13. #113
    MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Girne/KKTC
    Motosikleti
    Sattı
    Sadece kask mı? Kask, mont, eldiven, bellik, dizlik tam takım geziyorum! İnsanların ne düşündüğü umrumda değil walla bakkala bile gitsem takarım! Motoru her gören çok karizmatik diyor üstelik daha hiçbişi yapmadım orjinal haliyle duruyor.. Ayna mevzuusuna alışmakta zorluk çekiyorum ama genelde 60 la gidip kimseyi sollamadığımdan büyük problem yaşamadım şuana kadar.. Sürtme sesini bende 1-2 defa işittim motorda tek olduğum halde ama dewamlı değil! Bir sürtüp geçiyor sanki.. Henüz alışamadığım için tüm dikkatimi verip ses nerden geliyo bakamadım.. Şu an üzerinde küçük takoz varmış.. Hemen gidip değiştirme 500km bakımında zaten kendileri değiştiricekler dedi aldığım yer.. Hem o süreye kadar mevcut takoz biraz ezilmeliymiş.. Biraz kilolu olduğum için servise gittiğimde süspansiyonu en sert ayara aldırıcam bende.. Umarım bu arada jiklenin kırılması ve yolda kalma gibi bişi yaşamam..

  14. #114

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze
    Benim bir sorunum var arkadaslar.motor alacam.Keeway ARN 125cc 140 km.ibresi varken.neden Keeway matrix 125cc 80 km ibresi var anlamadım.yaww.bana yardımcı olurmusunuz.

  15. #115

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    arabaların bile göstergeleri max. gidebileceği süratin üzerindedir. 220 göstergesi vardır ama max. 180 gider. ARN 125 piyasada yeni olduğu için (en azından ben yeni görüyorum) göz boyamak için 140 gösterge koymuş olabilirler. sonuçta kullandığımız bir sürat motoru değil. zaten scooter'lara bakın, ort. 100 km.yi geçmezler. buna göre tasarlanmışlardır. 80 gösterge olayında herhangi bir fikrim yok. başka bir kesime hitap ediyor olabilir. fazla süratli gitmek istemeyen kesime...
    ilyastheking

  16. #116

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze
    Tsk ederım ama.sorun ıbrenın 80 gıtmesınde.80 km fazla hızlı degıl benım ıcın.mondial ile duz yolda 80km yopıyorum.125cc ama matrıx 150cc.neden 80km.bilen varmı.Keeway ARN 125cc 140 km.ibre.demek ıstedıgım bu motorla max 100 km yaparsın ama 80 km ıbre ıle anca 60 km.motor gorunumu super..içime kurt dustu.cıkarmak ıstıyorum.kardes.

  17. #117

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    yukardaki mesajında matrix 125 cc. yazmışsın. ben de matrix'i 150 cc. olarak biliyordum, mesajını okuyunca 125 cc.liği var zannettim. her neyse... hakikaten matrix modelinde neden 80 gösterge var anlaması zor. en azından bu olayı bayiye sormak lazım. 150'lik motor alıyorsun ve performansı 125'likten daha düşük! matrix modelle ilgilenmediğim için kıyaslama yapmadım. umarım araştırmaların sonuç verir. olmadı, sen de bi ARN 125 alıver olsun bitsin. güzel alet be..! tavsiye ederim.
    ilyastheking

  18. #118
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    yanılmıyorsam matrix modeli 50 cc arkadaşlar.
    güzel bakan , güzel görür.

  19. #119

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    yanılıyorsun. 50 cc.lik olan "hurricane" modeli. "matrix" modeli 150 cc.
    ilyastheking

  20. #120
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    evet casillias,
    motomax sitesine baktım 150 cc imiş. fakat fiyat göremedim ne kadar bu matrix.
    güzel bakan , güzel görür.


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler