Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Keeway ARN 125 Motorsikletini;

Katılımcı sayısı
353. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beğendim..

    254 71.95%
  • Beğenmedim..

    48 13.60%
  • Kararsızım.....

    51 14.45%
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Keeway ARN 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Motosikleti
    KEEWAY ARN 125 <Mat Siyah>
    17 sayfalık form indi 6 sayfaya dun yazdıgım mesaj bugun yok,bunu yapan her kimse bize detaylı bi açıklama yapsa iyi olacak...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Motosikleti
    KEEWAY ARN 125 <Mat Siyah>
    @casillias:

    benim alarmımın ayarı çok iyi bahsettigin gibi şeyler yapmıyor,dokununca ötmüyor ancak sarsacaksın veya direksiyonu vs cevireceksin öyle.bu arada alarmı çalıştırmadan bıraknca kendi devreye giriyor mu girmiyor mu onu da anlayamadım kendi motorum da...
    bu arada maceramı anlatayım,motoruma atlamak uzere mahalledeki garaja gittim,o da ne motor yok,çalışan çocuk dedi ki garajın sahibi en az 100 kiloluk 50 yaşlarında adam benim motorla evine gitmiş...

  3. #83
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    ******************************************[/b]
    + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
    + Forumda herhangi bir baslikta yönetim tarafindan degistirilme silinme ya da bir tavirdan dolayi sikayetiniz var ise tepkinizi o baslikta verip konuyu dagitmak yerine "Öneriler & Eleştiriler" kısminda veya info@motosiklet.net bize bildiriniz. Öneriler & Eleştiriler kismi haric kategorilerde yöneticilerle girdiginiz tartismalar/sikayetler silinecektir. Forum iletisim adresinden yöneticilere ulasabilirsiniz. info@motosiklet.net
    + Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ******************************************[/b]

  4. #84

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    alarm konusunda bir örnek daha vermek istiyorum: motosikleti garajda arabanın yanına koyuyorum, garajdan arabayı çıkarmak için çalıştırıyorum ve alarm bipliyor! (ayarı en düşük seviyede). alarmı kullanmamın bir mantığı kalmıyor. zaten dışarı parkederken de ota boka çaldığı için (daha doğrusu, tek sefer biplediği için) açmıyorum.
    bu arada alarmı açmazsan kendiliğinden devreye girmiyor. allahtan girmiyor, yoksa susmazdı!

  5. #85
    lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2005
    Şehir
    istanbul / Moda
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    arkadaşlar keeway arn için ön ufak rüzgarlık varmıdır?yaptıran varmı?(he birde casillias alarm kullanım kılavuzu nerden edinebilirim? yardımcı olursan sevinirim her ne kadar şu an için memnun olsamda lazım olabilir bir gün belli olmaz ya...şimdiden teşekkürler)

  6. #86
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    http://www.motomax.com.tr/ALARM_KILAVUZ.doc

    hazır bişi bulamadım bende ama ayna ayaklarına bağlı bi metal ayak yaptırabilirsen plexi cam kestirip bağlayabilirsin. yada hazır bi başka markanınkini yine aynadan destek ayak çıkararak takabilirsin(motoru delmeden) diye düşünüyorum. ama yakışmaz be..

  7. #87
    lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2005
    Şehir
    istanbul / Moda
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    haklısın yaw...sonradan bende düşündüm...ı-ıh!!! olmaz yakışmaz bu arada yardımın için teşekkürler...

  8. #88
    One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    ARN yeni aldım. Sizce lastileri nasıl? Pirelli ile değiştirmeme gerek var mı? Bir de daha geniş lastik taktırmam motorda yeni olmamdan dolayı bana sürüş kolaylığı bakımından avantaj sağlar mı? Bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

  9. #89

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    bugün ilk bakıma gittim. yağ falan değişti. uzaktan çalışma sorunu halledildi. (uzaktan çalışmıyordu -bazen-). alarmın hassasiyeti azaltıldı. içinde bi yay var, hareket edince ötüyor. yayı tamamen sökmelerine rağmen hala hasas. yine olmazsa, "bi dahaaki sefere değiştiririz" dediler. servisin ilgi alakasından memnunum. 2 saate yakın benim motorla ilgilendiler.
    one_way; motor konusunda ben de o kadar tecrübeli değilim. fakat lastik olayına şimdilik girmek istemiyorum. durduk yere masraf yahu! bi sorun da yaşamadım.
    rüzgarlık muhabbetine gelince... kesinlikle insanın göz zevkini bozuyor. zaten hız kesmekten başka bi işe yaramıyor. çok ihtiyacınız varsa, takın kaskınızı, bakın keyfinize. bi de uzun yola giderken telefonun kulaklığını takın kulağınıza, müzik dinleyin. gerekirse de telefonla konuşun (bugün bunları gerçekleştirdim )
    alarmın kullanma kılavuzu http://www.motomax.com.tr/ALARM_KILAVUZ.doc adresinden açılmıyor. bi şansınızı deneyin. olmazsa isteyene gönderirim.

  10. #90
    MUZAFFER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ağustos 2005

    YAKIT DURUMLARI

    500 km bakımı yapılmadan önce 1 depo ile yaklaşık 150 km yaparken bakımından sonra 1 depo ile 100-130 arası yol yapmaya başladım. bir başka anlatışla son seferde 5 lt ile 133 km yaptım . İstanbul'da şehir içinde kullanıyorum sizce 100 km' de 3,75 lt fazla bir rakam değilmi? varsa çözüm önerileriniz nedir?

  11. #91

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    bende ise 500 bakımdan önce bir depoyla 130 km'yi zor görüyordu, şu an 125 km yol gittim, depoda biraz daha benzin var ve bu gidişle 150'ye yaklaşacak gibi görünüyor. servise gittiğinde fazla yakıt harcadığını söyle. hava-yakıt karışımını ayarlasınlar. işe yarayabilir.
    ilyastheking

  12. #92
    NEWZATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    selam arkadaşlar , yaklaşık 1 ay önce arn 125 aldım motorumdan gayet memnunum ancak sizlere bir şey danışmak istedim acaba sizdede aynı sorun oldumu diye. Motora iki binince yaklaşık 60 km hızdan sonra gazı kökleyince çevirince arka lastiğin ordan bir sürtme sesi geliyor , sanırım gazı kökleyince amortisör kasma yapıyor zaten iki kişiyiz neyse bunu servise sorduğumda bana bunun normal olduğunu genelde böle bir şikayetin olduğunu sölediler ve önceden uyguladıkları bir yöntemi önerdiler(genelde iki kişi binenler için) .Amörtisöre 10 cm lik bir kaynakla ekleme yapıp uzatınca bu sürtünmeyi engelleyebiliyormuşuz .sanırım bunların tek sebebi motorumuzun tek amortisör olması bence bu bir eksiklik ama siz ne dersiniz lütfen yanıtlarınızı bekliyorum böyle bir sorunla karşılaşan var mı veya başka bir öneriniz var mı?

  13. #93
    MrSandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Girne/KKTC
    Motosikleti
    Sattı
    Arkadaşlar kısmetse bende yarın motoruma kavuşuyorum! Uzun bir bekleyişin ve sancının ardından nihayet bende motor dünyasına ilk adımımı atıyorum. Darısı diğer arkadaşların başına ve hepinize bir merhaba!

  14. #94

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    4 gündür motora binemiyorum. evde yoktum. geldiğim gibi motora atladım. sanırım bağımlılık yaptı yeni alan arkadaş, motorun hayırlı olsun. emin ol memnun kalacaksın.
    sürtme sesi bende de belli-belirsiz bir-iki defa duyuldu. 2 kişi binmiştik. ama daha önce de defalarca 2 kişi bindik, hiç öyle bişey olmadı. sonradan aklıma geldi ki, ses geldiği zaman arkama binen arkadaş sakarlıklarıyla meşhur! hatta herif ne zaman arkama binse, o ses mutlaka çıkıyor. ayağını nereye koyuyorsa... defalarca uyardım, ayağını koyması gereken yeri parmakla gösterdim. kendisi oldukça hafif biri. onun 2 katı adamlarla yolculuk yaptım, hiç öyle bişey olmadı. ismini de buraya yazıyorum: tekirdağ/karacakılavuz'dan HASAN AKMAN. bir gün yolda kalmış birini motorunuza alacaksanız, kimlik kontrolü yapın. bu şahsı kesinilikle arkanıza almayın
    ilyastheking

  15. #95
    tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Şehir
    ist\şişli
    Motosikleti
    GSR600
    slm arakadaslar uzun zaman dır arn hakkında formu okudum ve sonunda aldım aranıza katıldım gün geçtikce artıcak umarım motor cok güzel 3 gün oldu 165 km yaptım sorunla karsılasmadım sadece benimde iki kişi bindimizde hızlandıktan sonra arkadan ses geliyor acaba bu sorunu cözen varmı newzaht arkadsımdada aynısı olmus sanırım

  16. #96
    NEWZATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    ya kardeş beni bu ses deli ediyor ama, normal binerken düşük hızlarda iki kişi de olsa hiç ses yok ama 60 dan sonra gaza köklenince motor amortisörü geriyor ve de ara ara o ilginç sürtme sesi geliyor yaylanınca bende şu an düşünüyorum vede servisin dediği o 10 cm lik kaynakla uzatmayı düşünüyorum daha önce bu kaynak olayını yapmış bir kaç motor var vede memnunlar tnagas arkaşımda da olmuş demek bu olay tek amortisörden kaynaklanıyor. Aldığım galeri genel merkeze iletmiş vede verdikleri cevap yok bu motor tek kişilik falan yaww arkadaşım ne demek tek kişilik bu kadar basit bir cevap olabilirmi milletin motorunda iki amortisör var o kadar aksesuar yapacağına iki amortisör taksaydılar motor 4 4 lük olurdu . bu arada motorum en yüksek amortisör ayarında . demek tek amortisör kaldırmıyor . Başka bir yolla çözen arkadaşlardan öneri bekliyorum bu ses olaylarında çok hassas biri olarak konuşuyorum eski arabamı da bu seslerden dolayı sattım sonuçta biz o kadar parayı iki kişi binememek için vermedik.

  17. #97
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    hayırlı olsun güzel günlerde kullanın arkadaşlar.. 70- 80 km den sonra arkadan gelen ses amortisörden değil arka lastiğin üzerindeki plastik çamurluktan geliyo. titreşim+hız+yolun bombesi falan bir araya gelince isteristemez sürtüyo lastiğe ve üstteki koruma kapağına. amortisöre kaynak falan yaptırmayın sakın.. içinde yüksek basınçla sıkıştırılmış sıvı yağ veya gaz vardır muhtemelen.artı olarak onu yapan usta ucuz yollu krom kaplı amortisöre basar oksijen kaynağını, ne krom kalır ne sağlamlık. 3 gün sonra ararsınız amortisör nerden bulurum diye... bendede o sesler geliyodu bi gün inat ettim söktüm arka çamurluğu kesildi.. ama sonra yine yerine taktım çünkü hızlı gitmek pek güvenli değil netice olarak. bi zararı yok sesin.. kaskı taktınmıydı ses mes kalmaz merak etmeyin... he illa yok abi ben o sese gıcığım diyorsanız al sana formül....internette arayın bulun..



    alttaki resim benim motor.. ben bu parçadan singapore da buldum ve iki tane almıştım.. tanesi yanlış hatırlamıyosam 25$ falandı..yedek olsun veya iki amortisörlü bi scooter alırsam lazım olur diye...

  18. #98
    tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Şehir
    ist\şişli
    Motosikleti
    GSR600
    alpına tskler yardımcı oldugun için

  19. #99
    CBR1100XX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cbr1100xx
    hayırlı olsun kardeş nereliydi bu keevay kardeşimiz
    Bir gün herkes racing'ci olacak!!!

  20. #100
    NEWZATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2005
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Alpina kardeşime çok teşekkür ederim neyse yapmicaz o zaman bu kaynak olayını. dediklerinde haklısın idare edecez artık . Bu arada cbr1100xx kardeşim çok saol ben Adanalıyım. Sizlerin forumlarını takip ederek aldım zaten bu scooter ı , motordan memnunum ancak o ses biraz rahatsız ediyor ama napalım . Alpina kardeş bu sürtme ister istemez oluyor demişsin peki diğer scooterlardada oluyormu acaba bu keewayın aerodinamik olarak bir sorunu olabilirmi yani sürtmemesi lazım vede düz yolda bile gaza çok yüklenince iki kişiyken sürtebiliyor.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler