kardeş ben 14 yaşındayım 9 yaşımdan beri motor sürüyprum ama sorun yok babamda arada biniyo bnm motora onda daha güzel yaylanıyo :D
arkadaşlar arn nin 2010 modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz ben alıcaktım çin malı falan diye duydum ama ?![]()
bende ARN 125 var. parçaların üzerinde Made in Japan yazıyo. Ayrıca Mesele çin'de üretilip üretilmemesi değil, vespanın da, hondanın da, suzukinin de çinde üretilen modelleri var. Mesele markanın konsepti. Çinlilere ne kadar para verirsen o kadar çalışırlar. Keeway Macaristan asıllı bir firma ve kaliteli bence. bu arada benim motorum 31000 (otuzbirbin) km'de. ömrü de iyi yani.
kardeşim öncelikle motosiklet alırken arn125 i seçtiğin için teşekkür ederim gerçekten çok güzel bi karar almışın dediğin gibi hem hızlı hem az yakıyor ben haftada 10 tl lik benzin alıyorum bir hafta boyunca işe gidip geliyorum günlük 20km den haftada 120 km yapıyor birazda geziyorum o kadar kullanmaya depomda benzin bile kalıyor ama ne yaptıysam 90km/s yi geçiremedim ama gene de arabalarla yarış yapması çok güzel oluyor ve motosiklet alacak kişilere keeway arn125 i tavsiye ederim inanın pişman olmayacaksınız
Bende keeway arn150 alarak motorsiklet alemine giriş yaptım hayırlısıylaŞu anda memnunum maşallah.Bir depo ile şehir için 120 km yapıyorum.Bu değerler normalmi acaba
slm motorcu arkadaslarıma ben izmirden özgül motordan keeway arn125 parçası olarak monifolt istedim adamlar bana faklı bir monifolt göndermiş aradıgımdada hatalarını kabul etmek yerıne sorun çıkartıyolar aman sız sız olun oradan parça isterken dıkkatli olun
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım, hepinizi sevgi saygı ile selamlıyorum.
Bir keeway arn 150 scooter aldım, ilk motorum olacak. Şehir içinde kullanmak, günlük işlerimi halletmek için aldım. Bu forumu ve daha birçok siteyi araştırdım, bu motorun genel olarak tavsiye edildiği izlenimi edindim. Beni aldığım motor sıfır ama 2008 yılında ithal edildiği için bir bayiden oldukça uygun bir fiyata aldım(yaklaşık 2000 TL). İlk motorum olması nedeniyle iyi mi yapmışım bilemiyorum, ayrıca bu motoru nasıl kullanmalıyım, nelere dikkat etmeliyim? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Selamlar..
arkadaslar motoru 2005 te almıstım hemde 0 dı gayet güzeldide fakat o motora düzgün bakmazsan çabuk dökülüyor hem kaporta bakımından hemde mekanık açıdan örneğin ben duzgun bakmama rağmen 2010 hazıranında motor iki kişi 70 i geçmiyor ve benzini bildiğimiz bardaktan su içer gibi çekiyor...
konuyu hortlatmak gibi olucak ama bana acil arn 125 siyah sağ grenaj lazım. (sinyalin oldugu parça). elinde bulunanların bana mesaj atmalarını rica ediyorum. varsa ön tarafta farların olduğu grenaj ve ön çamurlukta lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)