Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #661

    Üyelik
    10 Temmuz 2008
    ben aldım ve cok memnunum tavsiye ederim yokuş yukarı 80 vuruyorum bende inan madım ilk başta ama canavar
    honda betiyle kapıştık yokuş yukarı düz yolda yetişemedi bana bence eleştirenler bi deneyinde görün


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #662
    gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2008
    Şehir
    Çanakkale Merkez
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Komple grenaj fiyatını bilen varmı ?
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

  3. #663
    tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2008
    Şehir
    ankara
    selamlar toi hoşgeldin maşallah iyi araştırmışsın bende 2 dakika önce verdiğiniz adresten sınav sonuçlarını öğrenmiş bulundum ve 85 almışım allah bereket versin bi an içimde şüphe olmuştu neyse bunuda aldık bu arada hava sıcak filan ya kimse kask kullanmıyo ama benim kaskım olduğunda bi kaza yapmıştım yani ufak sadece yere düştüm 40 la giderken kafamı vurdum sonrasında baktım vizör bıçakla kesmiş gibi yani diğer ağrılarım şuan geçti ama kask olmasa idi suratım dağılmıştı neyse 3 gün önce şaşmaza gittim en komiğide yolda 2 tane 126 bis i solladım adamlar yetişemiyo hatta bi ara tırıda solladım ibreye bi baktım hiç farkketmeden 115 filandı hemen gaz gestim inanın hiç farketmiyosunuz kaça çıktığınızı yol müsaitse, aman mont ve kask kullanın şunuda söleyim gaza yuklenince benzini fazla yakıyo unutmayın ...

  4. #664

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Alıntı qwertqwert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler, ben de oraya götüreyim o zaman, randevu filan gerekiyormu acaba.
    yok dostum randevu falan gerek yok 6 ya kadar acık hemen halledıyorlar.

  5. #665

    Üyelik
    17 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    keeway outlook 150
    Alıntı ugurkom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok dostum randevu falan gerek yok 6 ya kadar acık hemen halledıyorlar.

    Çok teşekkürler, bende oraya götüreceğim madem.

  6. #666

    Üyelik
    27 Haziran 2008
    Şehir
    B E Y K O Z (BOĞAZKIYISI)
    Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    öğrendim Geçmişiz gökay kardeşim Ama Direksiyon sınavı 3 Ağustos Deniliyor Bazı Yerlerde Haberi Olan Varmı Acaba ...birde motor okulu mezunu olmama rağmen bir tane soruyu yanlış yaptım oda bilerek son dakikada doğruyu silip yanlışı işaretledik kendimi affedemiyorum bu konuda
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

  7. #667
    ceyhunulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2006
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK & Honda CBR 1100 XX
    Arkadaşlar bakım yaptırırken aklınızda olsun.1 litre motor yağı tutarı veriyoruz fakat 700-800 ml sini motora koyuluyor üstü serviste kalıyor.Artan motor yağını isteyin yağ eksildiği zaman bununla takviye edersiniz ayrıca bir daha masraf yapmazsınız.

    Ben bıraktım şimdi yağ az gözüküyor. Yağ almam lazım ordan biliyorum

    Alıntı tarikiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabah marşa basarken hemen almıyor..
    Acaba gaz vererek mi çalıştırmak lazım? Yoksa henüz yeni zamanla düzelir mi dersiniz?

    Sadece marş yetmiyor biraz gaz vermek lazım. Benim motorum 2-3 çalışmadıgı zaman çalıştırmak zor oluyor bir kerede çalışmıyor onun dışında bir kerede çalışıyor.

  8. #668

    Üyelik
    09 Nisan 2008
    Şehir
    bakırköy
    Motosikleti
    suzuki an 125 hk
    Alıntı gokayugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Komple grenaj fiyatını bilen varmı ?
    ata motorda alt granaj üst granaj ve sol ayna 250 ytl

    arkadaslar suzuki scooterim.com adli siteye bi bakin su an fazla hareket yok ama en azindan artik fun club var herkese iyi eglenceler...

  9. #669

    Üyelik
    22 Temmuz 2008

    Herkese Selam

    Arkadaşlar öncelikle AN 125 hakkında burada yorum yapan herkese teşekkür etmek istiyorum.Sizlerin sayesinde motoru satın aldım ve bugün de teslim alıyorum inşallah.İlk defa motor sahibi olacağım için de ayrıca sevinçliyim.

    Herkese kazasız günler diliyorum.

    Saygılar.

  10. #670

    Üyelik
    27 Haziran 2008
    Şehir
    B E Y K O Z (BOĞAZKIYISI)
    Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    ben bu siteye girdim yine aynı isimle en azından sadece suzukiciler var sadece
    bence bir sıçrayalım derim buraya
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

  11. #671

    Üyelik
    17 Haziran 2008
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    selam dostlar.
    öncelikle aramıza yeni katılan dostlara hoşgeldiniz diyorum.motorlarınız hayırlı olsun.güle güle kullanın... benim öyle oluyo şahsen. 1000kmyi devirdik.allah ağlatmasın.çok şükür bi kaza falan yapmadık.şu yeni siteye bende üye oldum.katılımcılar çoğalırsa çok faydalı ve eğlenceli bi site olur bence.
    wildrain baba hadi hayırlı olsun.ehliyeti aldın sayılır..
    hafta sonu güzel bi gezi yaptım motorla.artçımla beraber çatalcaya gittik şöyle güzel mangal havuz mavuz derken geceyi orda geçirip pazar günü geri döndük.inanın çok zevkliydi.giderken acaip trafik vardı.ama kenarlardan akıp gittik.arabayla harcancak zamanın ve paranın yarısına gitmiş olduk.bu arada gitmeden önce yeni bi kask almam gerekiyodu.yeniydi aslında ama tecrübesizlik yüzünden açık kask almıştım ve rüzgardan zerre kadar korumuyodu.cumartesi günü sirkeciden özen motordan Shoei Multitec marka çeneden açılan bi kask aldım.kampanya vardı zaten 299 euro gibi bi fiyatı var.kask harika tek kelimeyle.yanında hediye aksesuarları falanda vardı.örjinal yedek vizör,ses önleyici ve buğu önleyici kit falan çıkıyo kutusundan.ayrıntılı görmek isteyenler özen motorun yada feyizoğlunun sitesinden inceleyebilir..
    kaskı kullandıktan sonra ardaki farkı anladım.öncekinde 60km yi geçtikten sonra rüzgardan gözümü açamıyodum.şimdikinde ses,rüzgar ve boyuna baskı neredeyse yok.110km yi gördüm ama rahatsız olmadım.bişeyi anladım rüzgardan nekadar az etkilenirsek motorun kontrolu okadar kolay oluyo..
    buarada biz bu sıcakta kask mont eldiven derdine düşmüşüz,ama yollarda ne adamlar var bırak montu eldiveni kasktan haberleri yok.onuda geçtim.bi scootera 3-4 kişi biniyolar.aile boyu binen var ya. allah akıl fikir versin bu heriflere..

  12. #672

    Üyelik
    27 Haziran 2008
    Şehir
    B E Y K O Z (BOĞAZKIYISI)
    Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    MOSKVICH DOSTUM SAYGILAR ...
    BENDE PAZAR GÜNÜ ANADOLU KAVAĞINA GİTTİM BENİM KASK PEK İYİ DEĞİL ÇAKMA BİR KASK AMA İDARE ETTİ SANIRIM NOLAN ALMAK LAZIM EN AZINDAN DİĞERLERİNDE DAHA GÜVENLİ... ŞU CUMARTESİ DİREKSİYON SINAVINI BİR ATLATALIM GERİSİ KOLAY ... GIVI KUTUYUTAKTIM AMA SALLANTIDA TIKIR TIKIR SES YAPIYOR ... BEN SUZUKİ ÇIKARTMA ARIYORUM BULAN BİLEN VARSA HABER VERSİN .....ÖNDEKİ KAHVERENĞİ KÜÇÜK SİPERLİĞE YAPIŞTIRMIŞ BİRİSİ ÇOK HOŞTU BEN RESİMLERDE GÖRDÜĞÜMDE YABANCI AN 125 LERDE ALT KISMA YAPŞTIRMIŞLAR HARİKA DURUYORDU ...BENCE BU YAZIYI OKUYAN DİĞER DOSTLAR www.suzukiscooterim.com A BİR EL ATSIN ADAM BİR ŞEYLER YAPMIŞ EN AZINDAN SAYGI VE SEVGİLERİMLE ALLAH KAZA BELA VERMESİN ....

    Alıntı Zakk Wylde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle AN 125 hakkında burada yorum yapan herkese teşekkür etmek istiyorum.Sizlerin sayesinde motoru satın aldım ve bugün de teslim alıyorum inşallah.İlk defa motor sahibi olacağım için de ayrıca sevinçliyim.

    Herkese kazasız günler diliyorum.

    Saygılar.
    HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN .... HOŞ GELDİN SEFA GELDİN UNUTMA BURADAKİ DOSTLARLA YAKIN ZAMANDA BULUŞACAĞIZ ....
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

  13. #673

    Üyelik
    19 Nisan 2008
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Merhaba,
    Müstakbel suzukidaşlar için neyi nerden nasıl aldığımı detayı ile yazıyorum.
    AN125 için "Budur!" dedikten sonra, öncelikle suzuki.com.tr web sitesinden yetkili satıcı listesine baktım. Anadolu yakası tarafında ve Kadıköy civarındaki bayileri aradım. Mesela Korlas Kızıltoprak. Kredi kartına %8-12 vade farkı uyguladıklarını söyledi. Geeç dedim içimden. Ben KK ile almak istiyordum.

    Kuvvetli Otomotiv ise vergiler dahil 2200 lira fiyat verdi. Süper dedim !
    Ancak plaka ruhsat masrafı +250 lira tutuyor dediler. Onlar da, kredi kartına taksit için vade farkı uygularız dediler. (Bu kredi kartına vade farkı işi biraz keyfi gibi duruyor.) Kısacası, hesap yine döndü dolaştı aynı yere geldi. Olmadı.

    Ben netice olarak karakaçanı Önder Moto'dan aldım. sahibinden.com'da Önder Moto'nun ilanında anahtar teslim fiyatı 2490 lira diyordu. (Koruma demiri veya topcase dahil.) Telefon açtım sordum. Suzuki AN125HK anahtar teslim yani, Ruhsat+Plaka+ÖTV+KDV herşey dahil 2490 lira Bu fiyata koruma demiri de dahil. KK 'na vade farkı yok !!! Amann dedim.. Ben koruma demirine ilave olarak topcase de isteyince, o zaman Shad SH33 topcase için fiyata ilave ettiler. Toplamda herşey dahil bana 2600liraya maloldu. Vade farksız bunu kredi kartıma 12 taksit yaptılar.

    Başka bir yerden giyim için malzemelerimi aldım. ZEUS ZS 607 mat siyah kask + Delta Mont + Eldiven için toplam 420 lira. Masterlock kelepçeli kilit (bayaa güzel kilit aldım.) + motor branda için ise toplam 105 lira verdim.

    Dikkat !! Sadece motorun parasını denkleştirmek yetmeyecektir. Giyim ve güvenlik için mutlaka para ayırın. Ciddi para tutuyor. Böbreklik, dizlik, balaklava (motosiklet maskesi) vs. diğer ayrıntılara giremedim bile.

    Önder Moto'ya 06.07.2008 Pazar günü gidip sipariş verdim. Ödemeyi de şaaak diye kredi kartından 12 taksit yaptım. 1 dakikada işim bitti, dışarıda buldum kendimi. 2.5-3 ay internette gezin dur, 1 dakikada motoru satın al. İş mi bu şimdi?? Bana motoru 08.07.2008 Salı günü teslim edeceklerini söylediler.
    Ama bugün şu oldu, ertesi gün bu oldu diye, birer gün öteleye öteleye motoru en sonunda 12.07.2008 Cumartesi günü teslim alabildim. O 4 gün nasıl zor geçti ben anlatamam. Ama sizler beni çok iyi anlarsınız..

    Önce motorlar iki gün dükkana gelmedi. Bilmem kim bize söz verdi ama inan ki akşam çok bekledik getirmedi dediler. Motorlar geldi ama ruhsat&plaka işlemleri için gerekli uygunluk belgeleri 2 gün gelmedi, onları da bekledik vs.

    Motorun ruhsatını alırken bir baktım ruhsatta adımın bir harfi yanlış yazılmış.
    İtiraz ettim. Derhal çözeceklerini ve değiştirilmiş ruhsatı 14.07.2008 Pazartesi günü teslim edeceklerini söylediler. Sonrası yine aynı. Yine şu oldu, bu oldu derkene ruhsatı bana taa 18.07.2008 Cuma günü teslim ettiler.
    Peki ne yapılmış. Aynı ruhsatta yanlış yazan adım silinmiş, altına doğrusu yazılmış. Bu kadarını ben bile yapabilirdim. Düzeltme ile ilgili paraf bile yok. Nooldu hiç anlamadım.. Oldu mu şimdi bu?

    Türkçe kullanma kılavuzu vermediler. Yine şu olmuş bu olmuş anlattılar birşeyler. Neyse ingilizce manuel vardı, o da bana yetti. Ama işin doğrusu, Türkçe'sini vermeleri gerekir.

    Ayrıca, bana verdikleri motorun dokümanları içerisinde Garanti Belgesi de çıkmamıştı. Onu da istedim. O zaman bir garanti belgesi bulup kaşeleyip, imzalayıp verdiler. Bu mudur dedim, tamam mıdır dedim? Budur, tamamdır dediler. Hiç vaktim yoktu çıktım gittim. Sonra akşam inceleme fırsatım oldu.
    Bu genel bir Suzuki Garanti Belgesi idi. Üzerinde Modeli bile yazmıyor.
    Bir yerinde motorsikletten çıkan (!) bir çıkartmanın oraya kesinlikle yapıştırılması gerektiği yazıyor. Ve aynen şu yazıyor:
    "Önemli Not: Garanti koşulları tanımlama çıkartmasının yapıştırılmamış veya hasarlı olması halinde geçersiz olacaktır."

    ve başka bir yerde de aynen şu yazıyor:
    "Bu Garantinin geçerli olması için "orjinal ürün tanımlama etiketi'nin" kitapçığın ilk sayfasına iliştirilmiş ve montaj-teslimat bakım kuponunun tam ve eksiksiz doldurulmuş olarak Yetkili Servis tarafından satış tarihinden itibaren 10 günlük süre zarfında SUZUKI Otomobil Paz. ve Tic. A.Ş.'ne gönderilmiş olması gereklidir."
    Durumu sonra farkettim, henüz gidip de kouşmadım. Pek de birşey yapasım yok. Usandım çünkü. Garanti Belgesi'ni alıp çıkarken sormuştum. "Bu mudur?" diye. "Budur." demişlerdi. O değilmiş işte !!!

    Benim kanaatim şudur. Pek ilgili değiller. Bana buram buram "tok satıcı" izlenimi verdiler. Anlı şanlı bir büyük model alsak belki ilgilerinirlerdi de. AN125 olunca pek iplemediler bile. Ama işler yavaş ve ağır aksak da olsa, bol miktarda savsaklansa da ilerliyor. Hep o standart Türk mantığı. "Hallederiz abi.."
    Doğruya doğru, yukarıda Allah var, küt pat da olsa işler bir şekilde sonuçlanıyor. İşte bir müşteri olarak benim samimi görüşlerim bunlar. Yine uzun uzun yazıp kafa ütüledim, göz yordum, kusura bakmayın. Umarım keyfinize ve kesenize göre bir motor alırsınız. Herkese kazasız keyifli sürüşler..

  14. #674

    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki AN 125

    Garanti Belgesi

    Toksom güle güle kullan kazasız belasız inşallah...

    Garanti konusunda belgeye takılmana gerek yok aslında, Sanayi ve Ticaret Banlığının Garanti ile ilgili tebliği ya da yönetmeliğine göre FATURA garanti için yeterli bu üründe, yani ileride hukuksal bir alana taşınacak bir problem çıkarsa fatura yeterli olacaktır. Birde sanırım Garanti Şartlarının geçerli olması yetkili servislerde bakımların yapılması gerekiyor, bakımlar yetkili serviste yaptırlımaz ise firma bunu bir problem halinde itiraz olarak ileri sürebilir..

    Ama buna rağmen ben yağı kendim değiştirmeyi düşünüyorum, niye castrolun en iyi plus yağı 12 YTL ( normali 8 YTL ) ve servis bunu motora koymak için 40YTL istiyor benden...

    Selamlar kolaylıklar

  15. #675

    Üyelik
    22 Temmuz 2008
    wildrain abimize teşekkür ediyorum.hoşbulduk.bu arada diğer sayfaya da kayıt yaptım.en kısa zamanda buluşmak dileğiyle.

    saygılar.

  16. #676

    Üyelik
    27 Haziran 2008
    Şehir
    B E Y K O Z (BOĞAZKIYISI)
    Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    bu arada ismim erol
    en kısa zamanda görüşmek dileği ile .... aslında buradaki herkesi merak etmiyor değilim çünkü sokaklarda ne zaman bir suzuki an 125 görsem mutlaka bizim sitedenmiş gibi geliyor bana ...şu ehliyet telaşını bir atlatalım her yerde gözükeceğiz
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

  17. #677

    Üyelik
    17 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    keeway outlook 150
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toksom güle güle kullan kazasız belasız inşallah...

    Garanti konusunda belgeye takılmana gerek yok aslında, Sanayi ve Ticaret Banlığının Garanti ile ilgili tebliği ya da yönetmeliğine göre FATURA garanti için yeterli bu üründe, yani ileride hukuksal bir alana taşınacak bir problem çıkarsa fatura yeterli olacaktır. Birde sanırım Garanti Şartlarının geçerli olması yetkili servislerde bakımların yapılması gerekiyor, bakımlar yetkili serviste yaptırlımaz ise firma bunu bir problem halinde itiraz olarak ileri sürebilir..

    Ama buna rağmen ben yağı kendim değiştirmeyi düşünüyorum, niye castrolun en iyi plus yağı 12 YTL ( normali 8 YTL ) ve servis bunu motora koymak için 40YTL istiyor benden...

    Selamlar kolaylıklar
    haklısın dostum, ama garanti dışı diyebilrler, zira fişlere işlenmezse bakımlar kabul etmeyebilirler ileride bir arıza çıkarsa.Ayıca yağ ile birlikte yağ filitresi de değişecek, onu da fiyata kat. Garanti önemli değil diyorsanız iyi bir ustaya da uygun fiyatlı yaptırabilirsiniz zaten.

  18. #678

    Üyelik
    17 Haziran 2008
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    EROL baba bende senin gibi buradaki üyeleri merak ediyorum.cumartesi günü bi Taksim civarında bide beylikdüzün de an 125 gördüm.hemen yolda giderken kornaya falan basıp selamlaştık.ne güzel.motosiklet kültürü çok farklı gerçekten.yollda arabayla giderken her karşıdan gelene korna çalıp selam verebilirmisin.döverler valla.
    mesela bu forumda herkes tanımadığı insanlara fikir veriyo konuşuyo yardım ediyo.madem bukadar şey paylaşıyosun,vakit ayırıyosun, peki neden bigün buluşup yüz yüze gelmiyosun.dimi?

    TOKSOM Kardeş o bayi hangisiyse (önder motor sanırım),pislik yapmış.esnaflık değil bu.adilik resmen.ama yinede hayırlı olsun motorun.her işte bi hayır var.hevesini kırma sen.hiçbişey seni motorundan soğutmasın.kullandıkça zaten bütün bunlara değdiğini anlıcaksın...

  19. #679

    Üyelik
    19 Nisan 2008
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toksom güle güle kullan kazasız belasız inşallah...
    omercem sağolasın.. hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler..

    Alıntı MOSKVICH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TOKSOM Kardeş o bayi hangisiyse (önder motor sanırım),pislik yapmış.esnaflık değil bu.adilik resmen.ama yinede hayırlı olsun motorun.her işte bi hayır var.hevesini kırma sen.hiçbişey seni motorundan soğutmasın.kullandıkça zaten bütün bunlara değdiğini anlıcaksın...
    moskvich desteğin için teşekkür ederim. Yok yok motordan soğumam. Ben motoru satanlardan feci soğudum. Bayinin art niyeti olduğunu düşünmüyorum. Maalesef, onların iş yapma şekli böyle. Çok klasik bir satıcı tipi. Satana kadar, "Hallederiz abi.. Hemen abi.. Ne demek abi.. Yarın elinde abi.. Tabi abi.." Sattıktan sonra "şudur budur hebelep hübelep."
    Kurumsal firmaların hizmetine, müşteriye servisine vs. alıştık tabi. Bunlar bize garip geliyor. Eskiden sadece bunlardan vardı.

    Bu arada benim yaşım 35. Wildrain'ın ardından, AN125 kullanıcıları dinazor klasmanında 2 numaraya yerleşmiş olabilirim. (Wildrain'e saygılar. Patronun tepkisini merakla bekliyoruz...)

  20. #680
    asalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2008
    Şehir
    ısparta
    Motosikleti
    suzuki an 125 mavi
    arkadaslar dün sınav sonucumu öğrendim 90 almışım :D tebrik edebilirsiniz beni ..
    bugün de direksiyon eğitimine gittim, altıma külüstür bi bisan verdiler, hadi bakalım zikzag çiz dediler, motorun debriyajı berbat, gaz verdikten 3 sn sonra hareket ediyo, yere ayak koymadan zikzag çizmek gerekiyomuş ben baya bi zorlandım, ayağımı yere koymasam düşücem :D daha berbat olucak, sınav da 2 ağustostaymış inş o zamana kadar sökeriz.
    bildiğim pek çok doğru var.. gittiğim bir tek yolum var..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)