Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya Motor Scooter'ları Hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #201
    musti5257 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yok
    mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim. ben de bu kış bir motor almayı düşünüyorum. as125t düşünüyorum ama motorlar hakkında hiçbir bilgim yok. acaba taksitle veriyorlar mı. vadeli mi oluyor , cevap gelirsde sevinirim . teşekkürler
    mustafa


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #202
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    musti5257 as125t 1650 ytl kredi kartına 12 ay %20 vade ile veriyorlar,bana soracak olursan as150t al biraz daha iri makina onun fiyatı 1850 ytl onada 12 ay vade yapıyorlar.bana göre kışın ehliyeti al vede mont'u kaskı ve gerekli malzemeleri al motoruda kış çıktımı alırsın yazın paşa paşa binersin,biz hata ettik önce motoru aldık malzemeleri sonra tamamlıyoruz.
    gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar

  3. #203
    Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul/Esenyurt
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Asya_Motor, buraya sizinde yazmanız bizleri çok mutlu etti. anladıkki maillerin bir okuyucusu varmış. fakat insanlar motor arıza çıkaracak diye korkuyo çünki serviste ilgi alaka çok iyi değil. çinmalı deyip geçiyorlar... fakat ben bu işi çok ciddiye aldığınızı çin li ustaları görünce ege motorda anladım...

  4. #204
    cafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DL 650 V-STROM
    Asya_Motor,
    Sevgili arkadaşım, güzel söylemişsinde bu başlığı baştan sona okuduysan, ki bunu yapman lazım genel olarak şikayetleri görebilmen için, şikayetlerin genelde parçadan değil servisten olduğunu görürdün. Benim yazdığım mesajlarda da bulabilirsin. Bana parça yok demiyorlar değiştiriyorlar ama taktıkları parça gene aynı arızayı yapıyo. Buda çözüm değil yani, bu sefer bayii size kuru akü önerebiliyo veya ötmeyen balata yada daha fazla aydınlatan ampul yada japon malı fren müşürü veyahut japon malı kayış hatta motor bloğunun içinde yağ kaçırdığı idda edilen ve bu yüzden motorun performansı düştüğü savından yola çıkılarak ücret mukabili değiştirilen birde conta var ki, bunuda çoğu arkadaş değiştirmiştir. Şimdi parça var derkende elimizi vicdanımıza koyalım ben ASYA MOTOR'un getirmiş olduğu motosikletleri elden geçirip eniyi parçalarla donatarak yeniden motor yapmak için almadım. Ve servislerinizin (eğer gerçekten Asya Motorda çalışan bir yetkili iseniz) her seferinde ucuz etin yahnisi bukadar olur, nekadar ekmek o kadar köfte gibi atasözleri ile gelen müşteriyi bunaltmasını asla kabul edemiyorum. Ben bu motoru kullanan bir vatandaş olarak bu sözler karşısında kendimi aptal gibi hissediyorum. Çünkü bunun firmanın bir ayıbı olması gerekirken bunu firmanın o anki temsilcisi olan servis sizin yüzünüze gülerek söylüyor bu lafları. Bunları söylemekte de herhangi bir sakınca görmüyor. Bu mantalite ancak satışlarınızı bir kerre yapmanızı sağlar çünkü ikinci satışınızı bu kişilere yapamıyacaksınız demektir. En azından ben güvenemiyeceğim için almayacağım. Çünkü gerçekten köfte ve ekmeğin ne oranda olabileceğini firmanın duruşuna bakarak hesaplamak zor oluyor.
    Bize sizle bağlantı kurabileceğimiz bir irtibat numarası verebilirseniz çok iyi olur. Böylece biz şikayetlerimizi size aktarırken sizde oturduğunuz yerden servislerinizi kontrol etmiş olursunuz.
    Saygılarımla,


    Kartal23,
    Motor biraz alçaldı kardeşim ama buna rağmen iki kişi kullandığımda altı yere vurmadı.
    125 YTL ye çiftini aldım. Ayrıca yağmurlu havalarda kullanacaksan ne yap et lastiğini iyi bir marka ile değiştir çünkü orginal leri ıslak zeminde dans ediyor. Canından kıymetli olamayacağı için hemen değiştir derim ben. Ha bu arada değiştirince alacağın lastikte kayacak ama eskisine oranla çok düşük olacak bu.

  5. #205
    esperanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2005
    selam bende bu forumu takib ettim cin mali motorlar hakkinda baya bi arti eksi sey duydum. sonunda almistim baya memnundum ve gayet iyiydi. motora asya125t ile basladim uc aylik motorumu sattim. ve tavsiye etmiyorum bir milyara sattim. verdigim kisilerede cin mali almayin dedim. servis bikere servis degil ayda bi gidiyosun en az orasi burasi gevsiyo ve gacirti gitgide artiyor motorunda hic sorun cikmadi ama belli olmaz 2 yil sona bi bozuldumu bidaha duzen tutmaz. honda alcam omurluk motor. gorunuse kanmayin. bence ilerde bu cin mali motorlar herkesin elinde patlayacak. ben zarar ettim ama anladim sattim. honda activa yada beat kanunidende cok sikayet duydum hondadan simdiye kadar hic sikayet duymadim. bi milyar fazla vermeye deger. asya125t asya motorlarin en sorunsuzu servisi bile oyle dedikten sonra lafa gerek yok. kalin saalicakla artik cin motorlu forumlara gelmiycem. soylencek cok sey var bide sunu diyim hicbiseyi garanti kapsamina sokmuyolar. garanti hikaye. 2 milyarlik bi motoricinde kimse mahkeme tuketici hakki icin ugrasmaz.

  6. #206

    Üyelik
    30 Ekim 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    eskiden motosikletmi vardi?
    bugün arkadaşımın 150t sini kullandım. şehir dışı 60km biyere gitem gerekiyordu. motorum serviste olduğu için arkadaşımınkini aldım. tek kelime ile dengesiz motor. ortalama hızım 60 - 80km olmasına rağmen aşırı rüzgar alıyor ve yoldaki ufak kasislerde motor adeta durduk yere yön değiştiriyor. 60km yolu gidene kadar bayağı ter döktüm serin havaya rağmen. lastiklerinin 13' olmasına rağmen bukadar dengesiz olması şaşırttı beni. 10' lik lastik olan modelleri düşünmek bile istemiyorum. bu motorlarla sürat yapmayın lütfen

  7. #207
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    asya motoru eleştirenlerde hiç mantık yok yada dünyadan haberi yok,kardeşim bi kere as 150t'yi almışsın 1850 ytl'ye diyon honda alacam honda'nın 150 cc makinasının ortalama fiyatı 4500 ytl sen şimdi 1850 ytl'lik makidan 4500 ytl'lik makinanın performansını bekleyemezsin kaldiki honda veya diğer kalite motorlardada servisi sık sık görürsün.adamlar bi türlü anlamıyor alıyon 1650 ytl'ye motor 1 sene bin sat yeni bir motora başlayana sende alırsın yüksek bi model 1 milyara satsan 650 ytl zarar etmiş olucan oda 1sene motorun verdiği zevkin yanında hava civa.
    gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar

  8. #208
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    esperanza, ömürlük motor almak isteyenlerin Asya'yı tercih etmeyeceği herkesin bildiği birşey. Forumda 125T nin ömürlük motor olduğunu söyleyene veya bu motorların muhteşem kaliteli olduğunu söyleyene rastlamadım. Ama bu motorun tercih edilmesinin de birsürü sebebi var, birsürü olumlu tarafı var, bu da bir gerçek. Renault ile BMW'yi kıyaslamak bana anlamsız geliyor. 1.650 YTL'ye motor zevkini tatmak isteyenler için ucuz olması nedeniyle ideal bir motor. Ulaşım için taksi-otobüs vs vereceğiniz parayla bile bu motoru alabilirsiniz, ömrü dolunca motoru çöpe atsanız bile kardasınız. Verdiği zevk de cabası.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

  9. #209
    QUARZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Jinlun 150
    ARKADASLAR BENIM DERDIM.. DIREKT ASYA MOTOR ILE DEGIL.. ÖĞRENMİŞ OLDUGUM KADARI ILE SERVISINDEKI USTALARIN COGU EVVELDEN OTO TAMIRCISIYMIS.. VE UFAK TEFEK BENIM GIBI PEK MOTORDAN ANLAMAYAN KISILERE 'YALAN' YOLU ILE MASRAF ETTIRMELERIDIR.. EGER ONCEKI YAZILARIMI OKUDUYSANIZ.. 35 BALATA, 35 AKÜ, OTUZ KÜSÜR FREN MÜŞÜRÜ PROBLEMLERİ İLE KARŞIMA ÇIKTILAR..
    BEN BUNLARIN VERDIGI SERVIS GARANTISINE ISCILIK BECERISINE ZERRE GUVEN MIYORUM...
    AKÜ PROBLEMMİM ŞARJ EDİNCE DÜZELDİ.. DEMEKKİ YENİ AKÜYE GEREK YOK..
    BALATALARA SERVİSTE 35 YTL İSTEDİLER..(GÖZCÜBABA) BEN ONLARIN BU BALATALARI 20 YTL YE ALDIĞINI ÖĞRENDİM.. 35 YTL YE SATTIKLARI KURU AKÜLERİ YİNE TOPTAN ALDIKLARI YERİ ÖĞRENDİM.. ANLAYACAGINIZ.. ASYA MOTOR FİRMASI İLE DEĞİL BENİM SORUNUMN YOGUN OLARAK SERVİ,S İLE... GÖZCÜBABA DAKİ SERVİS İLE İLGİLİ...
    PROTESTO EDİYORUM....

  10. #210
    holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    bu konuyla ilgili olarak orda karşılaştığım yaşlı bi beyle baya bi muhabbet ettik istte oturanlarla bi buluşma ayarlarsak ben amcayıda çarırım bana anlattıklarını sizede anlatır türkiye bir hukuk ülkesi ve tüketici hakları var firmalar öyle malları gazlayıp bi yana çekilemezler servislerdende bayilerdende sorumlular mesala gözcübabadaki serviste ben yangın söndürücü görmedim motor yanarsa nolucak sanırım sigortasıda yok al birader bu motorun biraz yandı kusura bakmamı dicekler

  11. #211
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    bi arkadaşım 1 ay önce as125t aldı geçenlerde konuştuğumuzda arka fren bölgesinden gıcırdama sesleri geliyordu şu anda yağlamayı düşünüyor sizce yağlarsa büyük bi problem oluştururmu.
    gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar

  12. #212
    holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    ya servise götürsün baksın herifler ses gidene kadarda ekşisin başlarına

  13. #213
    musti5257 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yok
    mrb lar arkadaşlar ben as125t almayı düşünüyorum. ilk defa motor alıcam ne dersiniz kullanabilirimiym.iy bir motor mudur beni memnun edermi. 2. el mi alsam yoksa . bye teşekkurler.

  14. #214
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Kullanabilirsin tabii ki. (bisiklet kullanmayı biliyorsan) Seni memnun edip etmeyeceği göreceli bir kavram, beklentilerine göre değişir bunun cevabı. Söylenecek tek şey; fiyat/performans oranı mükemmel bir motordur. Tipi de hoşuna gidiyorsa tercih sebebin olabilir. Bir de bu forumu baştan aşağı okursan geniş bir bilgi edinebilirsin.

    Bulabilirsen 2. el alsan da olur. Yalnız önce ehliyetini almanı tavsiye ederim.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

  15. #215
    holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    superdude doğru söylüyo önce ehliyet sonra motor 2. el almanı tavsiye ederim ama pek satan yok bildiğim kadarıyla şeklini seversen ve sadece şehiriçi için kullanırsan memnun olursun

  16. #216
    solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2005
    Şehir
    Izmir
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    2. el e en az dusen motor AS 125 T sanirim. Ben sahsen memnunum. Surat yap(a)mayan, fena gorunmeyen, yuzumde ruzgari hissettirecek bir motor istiyordum aldim:')

  17. #217
    musti5257 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yok

    tsk

    arkadaşlar beni bilgilendirdiğiniz için tsk edrim . siz bu motoru kullanıyorsunuz daha iyi bilirsiniz . sizden her zaman yorumlarınızı bekliyorum . birede as125t nin 2, elini satan olursa bana haber veririmisiniz ..mailim musti5257@mynet.com cebimide verebilirim . byeeee

  18. #218
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    herkese merhaba ve sımdıden ıyı bayramlar..ya beyler bayanlar bısı sorcam benım arka stop lambasında bır problem var galba bır kere ampul patlattı dunde arka frenı sıkınca lamba yanmıodu ama bugun kendı kendıne duseldı..daha once bole bısı yasıyan yada bı fıkrı olan varmı??

  19. #219
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    cok basit bir problem oldugu kesin. temassızlık varmış düzelmiş. servise gidersen kontrol ederler. problem sayılmaz bu, merak etme...
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

  20. #220
    holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2005
    ampul problemli bu gün arın yanar bide elektrik sistemini kontrol ettir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler