Arkadaşlar bugün ilk defa canlı cbr 125 gördüm ve kullandım hemde kimin biliyormusunuz blackhawk abinin yani savaş abinin motoru, ne kadar mutlu oldum ki inanamazsınız en güzelide ne biliyor musunuz?...yaşıt olan kuzenim mondial cup motorunu bir iki defa nazlanarak vermişti, savaş abi cbr 125 ini sürmemi kendi teklif etti tabi bende hemen atladım

Bak yüzsüze diyorsunuz ama aşık olmuştum motora bu teklif kaçar mı
Şimdi bu teknik sorunlara açıklık getireyim kendimce;
Kardeşim egsoza niye takıyorsunuz fıstık gibi sesi var
Ondan sonracıma cbr 125 düşmanları ne atıp tutuyo ince diye milletin ağzı bi açık motora bakıyo
CBR 125 yavaşmış

neresi yavaş ulen 125 cc motor var fazlasını veriyor insana
Valla ben devir mevir anlamazdım o göstergelerden sağdaki olan devirdi galiba 11 e kadar çıktım vitese attım ,
Hayriyetten savaş abinin motoru gaz yemiyomuş arızası varmış ben anlamadım bu gaz yemeyen haliyse gaz yeme hali nasıl oluyor
Sevgili cbr 125 çiler savaş abiyle çekildiğimiz fotoları ilk fırsatta bana atıcak bende onları yayınlaycam kendisi van yolculuğuna bugün çanakkaleden edirneye gelerek başladı bu gece edirne havsada kalıcak yarın sabah çıkıyor yola 13 şehir uğraya uğraya vana kadar gidicek eğer sizin ordan geçiliyorsa görüşün blackhawk abi yani savaş abiyle bi tanışın ben kendisini çok sevdim...
Hepinizi edirneye çay içmeye beklerim...