Dün gece Gebzeye gitmem gerekti ve motorla gitmeye karar verdim motoru aldığım abiye dedim ki bizim plaka altta köprüden geçsem görülürmü ? diye sordum o da yok ben çok geçtim bişey olmadı dedi geçebilirsin. Ben aldığım bu cesaret ile çıktım yola bastım bastım Boğaziçi Köprüsüne geldim OGS den bastım geçtim Kaçış diye bi yazı yazdı ben topukladım tabi
Sonra kendimi tuzla da buldum bayağı bi gitmişim rüzgar ters yönde estiğinden 120 yi geçemedim motor zorlandı. Sonra önüme bir araç girdi ve kendi sileceklerine su sıktı sıkılan su rüzgar ve hızın etkisi ile benim kaskın camına geldi ve önümü göremedim herife bayağı küfür ettim

. Sonra tuzla çıkışında bi Shell gördüm hemen yanaştım 5 ytl lik yakıt aldım ve Gebze tren istasyonuna nasıl giderim onu sordum tarifi aldım Darıca yönüne saptım ve 15 dk sonra kendimi istediğim yerde buldum. Evden(Şirinevler) çıkış saatim 21.15 Gebze tren istasyonuna varışım 22.35
Neyse ulaştım oraya gece 4 de uyuduk ve sabah 6.00 da kalktım motosiklet dışarda ve sadece direksiyon kilidi ile duruyordu zincir yoktu tedirgindim ama bişey olmamıştı saat 06.00 da bindim ve üzerimde sadece gömlek++kot++kask vardı ve sabahın ayazıydı çok üşüdüm neyse sonra E-5 den yine basıp