anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Motosiklet Modelleri

Honda Cbr 125R

Bu konuya 13945 cevap yazıldı 643083 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#11761)
mus2aktas

mus2aktas - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 600-F.
Kan Grubu: A Rh+
06-07-2008, 16:43 PM

Alıntı:
ultraukala´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sadece benim etrafımdan duyduğum şekilde anlattım doğruluğundan emin olduğum falan da yok...benim bilgim bu şekildedir...Doğrusunu bilenler doğrusunu anlatsın biz de öğrenelim...
Dostum bende senin anlattıklarına ilave olarak sölemiştim.Sonra senin mesajından sonra yazdıklarımı okudum.Bi yazım hatası olmuş.Senin yazdıkların Yanlış gibi bi anlamla ifade etmişim.Kusura bakma.Senin anlattıkların da doğruydu.Fakat yeni kanuna göre benim anlattığım şekilde olmuş.Yanlışlık için üzgünüm.

Uzaydan görülen tek yer ÇİN seddi derler.Yalan üstüne yalaannnn.O yer AVNİ AKER STADI:
Eski
  (#11762)
cakalaz

cakalaz - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HoNDa ; CBR 125 R'ePSoL /SaTıLıK/
06-07-2008, 18:37 PM

Beyler 3000 YTL'ye ; 10 000 km' nin altında temiz ; satmayı düşünen arkadaşımız warsa ; Giresun'dayım ! Almayı düşünebilirim

Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eski
  (#11763)
bur-k@

bur-k@ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: şu sıralar akbile alışıyor..bide tabanway 2.0 gtxr
Kan Grubu: B Rh+
06-07-2008, 18:57 PM

ultraukala sağol bilgi için.. mus2aktas dostum motorda kasko yok karşı tarafta kasko var .. kaza da suç karşı tarafın .. karşı tarafın sigortası motorun ikinci el değerini verecek ama merak ettiğim tam olarak mı verecek yoksa bir kısmını mı

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Eski
  (#11764)
djck

Çevrimdışı (offline)
06-07-2008, 19:36 PM

Alıntı:
Darkkiller´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben ekimde 4000 ytl + civarına satıcam biraz beklerse satarım (2008 model siyah şuan 2200 km de)
ben alırım onu... bir konuşalım kardeş...
Eski
  (#11765)
mus2aktas

mus2aktas - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-07-2008, 20:43 PM

Alıntı:
bur-k@´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ultraukala sağol bilgi için.. mus2aktas dostum motorda kasko yok karşı tarafta kasko var .. kaza da suç karşı tarafın .. karşı tarafın sigortası motorun ikinci el değerini verecek ama merak ettiğim tam olarak mı verecek yoksa bir kısmını mı
Valla arkadaşım dediğim gibi.İkinci eldeki fiyatını araştıracak sigorta şirketi.Ve kendi işlerine geldiği için düşük fiyat vericeklerdir.O yüzden de itiraz edip yeniden raiç bedel için araştırma yaptırtabilirsin.Verdikleri fiyat ilk verdikleri fiyattan düşük olursa ilk fiyatı örnek gösterip tekrar itiraz edersin.verdikleri fiyat ilk verdikleri fiyattan fazla ise itiraz etme ve kabul et derim bence.Çünki senin kafanda olan fiyata en yakın olan fiyatı kabul et.Çünki kafanda belirlediğin fiyatı vermeleri mümkün değil.

Uzaydan görülen tek yer ÇİN seddi derler.Yalan üstüne yalaannnn.O yer AVNİ AKER STADI:
Eski
  (#11766)
handa_delisi

handa_delisi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SABREDECEK HYO ALACAK..
06-07-2008, 21:04 PM

bende cbr 125 almayı düşünüyorum aslında ama aklımda bide skyjet var karar veremiyorum..

forumu bi süre daha takip edicem sonra karar vercez artık..
Eski
  (#11767)
cem_ali

cem_ali - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr 125r
06-07-2008, 21:09 PM

Alıntı:
D&B motora götürebilirsin İstanbul Ümraniye'de Gökhan Konşuk sahibi ve çok samimi ilgili birisi...Motorumun ilk bakımını orada yaptırmıştım ekspertizi ile birlikte..Kesinlikle tavsiye ederim...Anadolu yakasında oturmasanda biraz yol yapıp kesinlikle gitmelisin...
teşekkür ederim ilgin için.bu konularda biraz titizimdir yani motorun en ufak en önemsiz yerinin dahi atlanması moralimi bozmaya yeter...

ben mototal ile görüştüm ort bi fiyat falan aldım.orya götürmeyi düşünüyordum,eğer burayla ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...
Eski
  (#11768)
mhyen

mhyen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Dylan da yok GT250R de Gilera Runner VXR 200 de...
06-07-2008, 21:12 PM

Cem_ali dostum kime sorsam D&B motoru tavsiye etmişti bana.Ayrıca fiyat olaraktan mototalden daha hesaplı yapıyorlarmış yine duyduğuma göre.Nerede oturduğunu bilmiyorum ama mototal'e gidene kadar biraz daha km yaparsın buraya gelirsin çok daha iyi olur...
Eski
  (#11769)
cem_ali

cem_ali - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr 125r
06-07-2008, 21:21 PM

Alıntı:
mhyen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cem_ali dostum kime sorsam D&B motoru tavsiye etmişti bana.Ayrıca fiyat olaraktan mototalden daha hesaplı yapıyorlarmış yine duyduğuma göre.Nerede oturduğunu bilmiyorum ama mototal'e gidene kadar biraz daha km yaparsın buraya gelirsin çok daha iyi olur...
yol sorun değil pendikte oturuyorum.
mototalden aldığım fiyat ; hava filtresi 26 ytl
buji 20 ytl
yağ değişimi 20 ytl
zincir dişli takımı 196 ytl
işçilik olarakta 40-60 ytl

yarın D&B motora bi gidim ozaman hem denemiş oluruz...
Eski
  (#11770)
mhyen

mhyen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-07-2008, 21:53 PM

Umuyorum ki D&B motordan çıkacak fiyat daha az olacaktır.Parça olarak kesin olmasa bile işçilik olarak az olması muhtemel diye düşünüyorum
Eski
  (#11771)
ultraukala

ultraukala - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mavi Honda CBR125R5
Kan Grubu: O Rh+
06-07-2008, 22:13 PM

Şimdi şöyle birşey de var açıkçası Mototal çok köklü bir kuruluş ve gerçekten işin uzamanları ile çalışıyorlar...D&B daha çok mini bir honda shop gibi Ama mototal'den sorun yaşayacağını kesinlikle düşünmüyorum...D&B için önceden randevu almanda yarar var hava filtresi dişli-zincir ellerinde olmaması durumu var...Ayrıca işçilik olarak alacağı fiyat aynı olacaktır D&B'nin de parça fiyatlarının daha uygun olması gibi bir durum söz konusu olabileceğini düşünmüyorum...Bu arada hava filtresine 30ytl vermiştim bursa'da duran kardeşlerde

Dünyayı daha iyi yapmayan insan; insan değildir...
Mt Bass Gitarist http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26142
Eski
  (#11772)
mhyen

mhyen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-07-2008, 22:16 PM

ultraukala ben parçayı aynı liste fiyatı üzerinden ama işçiliği kendi belirlemelerine göre alıyorlar diye biliyordum ama parça fiyatları da farklı olabiliyor demek ki...
Eski
  (#11773)
FireStarteR

FireStarteR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbr 125
07-07-2008, 00:09 AM

arkadaşlar ben d&b de yaptırdım motorun 12000 bakımını buji yağ falan değişti.
60 ytl gibi bi fiyat tutuyor.
Eski
  (#11774)
ultraukala

ultraukala - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-07-2008, 13:32 PM

İşçilik olarak dediğim gibi aşağı yukarı aynı rakamları isterler o kadar emekleri oluyor neticede...Ama istanbul içinde alternatifleriniz var parça alımı ile ilgili bursa'da olmadığı için seve seve gidip tek bir yerden düzülüyoruz...Ama ben sadece 1kez götürdüm bakıma oda garanti süresi devam ederken bir daha götürmeyi düşünmüyorum...

Eski
  (#11775)
mus2aktas

mus2aktas - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-07-2008, 13:47 PM

[quote=cem_ali;1155553]yol sorun değil pendikte oturuyorum.

vay dostum.pendikte nerede oturuyosun.bende orda oturuyorum.

Eski
  (#11776)
GorkeM
Editör

GorkeM - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-07-2008, 17:36 PM

Alıntı:
m.p_tolga´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar ben 6 yıllık motor kullanıcısıyım fakat race klasmanına yeni geçtim kuzenimde cbr600f vardı o makineyle honda hayranı oldum ve geçen ay honda cbr 125 repsol aldım çevreyi araştırdım çok iyi motor teknik bilgisi olan tanıdıklara falan sordum almadan bunu kesinlikle önerdiler kimsenin bu makineye çamur atma gibi uğraşları olmasın hem konforlu hem görünüş süper hemde performans...arkadaşlar 11000 devirde falan vites atıyoruz demişsiniz ama bendeki 8000-9000 arasında biraz daha bassam motor parçalanacak gibi 11000 i deneyimmi zararı varmı?bide ben az aşağı doğru eğimli yolda 180 kiloyla falan max 115 civarını gördüm düz yolda da bu ağırlıkta 100km hızda kalıyor sizce bi sorunmu var?çünkü bazı arkadaşlar 155km\saat yazmış ama imkanı yok sıfır ayarındayken benim motora göre benzinide 97 oktan kullanıyorum 98 e geçmelimiyim???bide hangi marka po bp falan???şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar yardım ve cevaplarınız için unutmayın cbr lı olmak bir ayrıcalık...
Biraz geç bir cevap olacak ama... Vitesi 11.000devirden sonra atma , motorun dyno'da en iyi tork verdiği devir 10.000 civarı görünüyor. 10.000 civarı (bana göre) 'nda vites atabilirsin.
Eğimli yolda 150 görebiliyor motosiklet ama pek sağlıklı da değil.
Firestarter'a sorarsanız 2 kişi eğimli yolda onun motoruyla 140 da görebildik.
Fakat onu görmek bunu görmek pek de bir marifet değil...
Benim için bilmemkaç gördüm diyen adam yerine , viraja girmeyi iyice çözdüm diyen adam daha değerlidir...
Bu arada silinmiş ama ; sanırım küçük bir tartışma yapılmış...
Ertekinin göstergedeki hızı doğrudur... Ben Ertekin'e kefilim , o adam işi gücü olan aklı başında bir adam , buralara gelip sidik yarıştıracak biri değil.

Benzin konusunda da , şu konuyu okumanızı tavsiye ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ndirmayin.html
Motorun kitapçığında 95 oktan yazar , onun dışına çıkmanız -hele ki Türkiye koşullarında- sadece para kaybı olur.

Bu arada Bulgaristan'dan birkaç saat önce döndüm... Türkiye pist şampiyonası vardı. Organizasyonda olan aksaklıklar ve yanlışlıklar bizi çok yorsa da şu 3 günü atlatabildik. Bir iki ufak kaza oldu , 2. gün çıkan fırtınadan bazı motorlar devrildi. Pist pek pist gibi değildi... Bulgarlar deli gibi gidiyorlar, ama bizimkiler de yola yavaş yavaş alıştı. Artık önümüzdeki yarış daha iyi olacağız gibi geliyor.

Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Eski
  (#11777)
ultraukala

ultraukala - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-07-2008, 23:39 PM

Görkem bugün Hüseyin abiden dinledim BG maceranızı Eğlenmişe benziyorsunuz özellikle ışıkların gitmesine bittim...Herkes pole pozisyonunda hazır kıta bekliyorlar ışıkları ışıklar ayaklanıp gidiyor şaka gibi ya...Ayrıca gece maceralarınız da ayrı bir güzelmiş Bir daha ki yarışa gelmeyi düşünüyordum ama 26sında imiş :s metallica konserine denk geliyor sanırım...Sen de gitmiyorsun bu yüzden....

Eski
  (#11778)
BeYfa

BeYfa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CıbıRepSol
Kan Grubu: AB Rh+
08-07-2008, 00:57 AM

Bugün aküm bitdi:(h4 e çevirmiştim farları
sanırım o yüzden vurdurup çalıştırdık ama aküyü şarz etmiyor şarz dinamosundan olabilirmi?

akın sen gıtdıkten sonra seni bi kız sordu

hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..(FaRuK)
Eski
  (#11779)
dookie

dookie - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125R
08-07-2008, 00:59 AM

beyfa kac wattlık ampul takmıstın

bir de röle varmıydı tesisatta

Konu dookie tarafından (08-07-2008 Saat 01:11 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Courageous Beautiful Racer...... HoNDa RuLeZZzzz...
Eski
  (#11780)
GorkeM
Editör

GorkeM - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
08-07-2008, 01:56 AM

Alıntı:
Görkem bugün Hüseyin abiden dinledim BG maceranızı Eğlenmişe benziyorsunuz özellikle ışıkların gitmesine bittim...Herkes pole pozisyonunda hazır kıta bekliyorlar ışıkları ışıklar ayaklanıp gidiyor şaka gibi ya...Ayrıca gece maceralarınız da ayrı bir güzelmiş Bir daha ki yarışa gelmeyi düşünüyordum ama 26sında imiş :s metallica konserine denk geliyor sanırım...Sen de gitmiyorsun bu yüzden....
Anaa ben d