anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Motosiklet Modelleri

Honda Cbr 125R

Bu konuya 13213 cevap yazıldı 560833 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#21)
praetorian

praetorian - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2005 NX4 FALCON
Kan Grubu: B Rh+
18-05-2006, 16:10 PM

bende kredısını bekleyenlerdenım:( turuncu sıyah ıstıodum fakat yokmus yenı bı zamla karsı kalmamak ıcın repsol u sectım(sansım yoktu zaten))su gunler bı gecse motorum gelse bugun mototalda uzerıne oturdum cok rahattı ve mutlu hıssettım kendımı..az kaldı az..
Eski
  (#22)
reonur

reonur - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
18-05-2006, 16:14 PM

evet benimde az kaldı inşallah haziranın ilk haftası alıyorum bi aksilik çıkmazsa arkadaşlar dua edin bana
Eski
  (#23)
along

along - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125R
18-05-2006, 16:42 PM

yaw toplancak zamanımı yoktu ben ben satıyorum siz toplanıyosunuz benimi bekliyodunuz allah allaaaaah.neyse başka cbr larda buluşmak üzere
Eski
  (#24)
gurolcbr125

gurolcbr125 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbr125**34 ZKN 34**
18-05-2006, 16:45 PM

ya telefona ses kaydi yapiyorum ama hiç alakasız bi ses çıkıyor dinlediğinde ama gercekte sesi bi harika oluyor valla gören arkadaşlar var çok beğendiler bence sizde yaptırın beğeneceginize garanti verebilirim
Eski
  (#25)
along

along - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125R
18-05-2006, 17:03 PM

gürolcbr125
geliyomusun sapanca gezisine hatırladıgım kadarıyla artçın konusunda uzun yol sorunun vardı galiba. aynı dert bende de var diye cvp yazmıştım eger o geziye kadar satmazsam cbr mı bende büyük artçımla eşlik edicem geziye nişanlımla yani ben kararlıyım ama kısmet sen bir karar verebildinmi gidip gitmeme konusunda
Eski
  (#26)
PcKopatGhostRider

PcKopatGhostRider - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 125 R
18-05-2006, 17:18 PM

Alıntı:
EROLL88´isimli üyeden Alıntı
motorlu bısıklet desenıze suna siz
arkadaşım ilgimi çekmeye çalışıyosun?_ yada bilgi sahibi olmadığın şey hakkında yorum yapmayamı çalışıyosun?_? motorlu bisiklet diye tabir ettiğin motor 4 T 125cc de en iyisi.. motoru sevmiyo olabilirsin.. hatta nefrette edebilirsin.. ama unutmaki nefretini atacağın ortam burası değil.. kendine barınacak başka bir yer ara bence..

CBR 125R Honda, Hayat onda..
PcKopatGhostRider abisi daha ne olsun... ) (A Rh+)
Eski
  (#27)
BLACK_ICE

BLACK_ICE - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: suzuki address 50 cc pollini vs malossi edition
Kan Grubu: O Rh+
Angry biz o motorlu bisikletle 2 kişi ön kaldırdık - 18-05-2006, 17:22 PM

Alıntı:
EROLL88´isimli üyeden Alıntı
motorlu bısıklet desenıze suna siz
bu motor eksiksiz bi motor fiyat bakımından bence bu türde alınabilecek en iyi motor sevmiyosanda yazma

THE AMERİCAN UNİVERCİTY MOTOSİKLET TEAM LEADER
Eski
  (#28)
ozaktasi

ozaktasi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SuzukiGS500-Honda CBR125-Yamaha YBR125-YamahaRS125
18-05-2006, 17:24 PM

Bende CBR 125 hastasıyım arkadaşlar..Şunu anlatamadık kimseye bu makinayı hız makinalrıyla büyüklerle karşılaştırmayın..Bu makina Racing görünümlü rahat oturumlu çok kaliteli çok az yakıt tüketen günlük kullanım ve gezi motoru.Alında drag lara katılın demiyorlar.Herşeyiyle mükemmel bir makina.Beğenmeyende alıp binmesin kimsenin kafasına uçak savar dayamıyorlar.Ayrıca Vallahide billahide kötüleyenlerin çoğunun içi gidiyor.Cızır,,Cızır

KİLİSLİ MOTORCU..................KAYBETME KORKUSUYLA YAŞAYANLAR HER ZAMAN KAYBEDER
Eski
  (#29)
Carcharoth

Carcharoth - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 17:28 PM

Ya beyler bende 15 gün önce bursada bayide bindim motora. Oturduğum an donakaldım, çok sevdim . Benimde amacım YZF 600rr Bende krediye gidicektim tüketici kredisi çekmeyi düşünüyordum. 5500 alıcaktım geriye 7,000 ödicektim (Gözüm o kadar dönmüş ) Neyse bayide konuştuğumda adam akbank sıfır motor kredisini 1.10'la veriyor dedi. Motorun KDV+ÖTV dahil fiyatıda 4,790 Akbank'ta sıfır motor kredisinin %80'ini veriyo yani 1,200 gibi bir miktar biriktirmem lazım :'( neyse ağustosa o parada hazır. Gidicem alıcam CBR'ımı ama size bir iki sorum var...

Plaka + Ruhsat masrafları ne kadar tuttu Ne kadar beklediniz Yani ben bu motoru almaya cebimde kaç parayla gitmeliyim ? Dedim ya kredinin kalanını tamamlamaya çalışıyorum ona göre cebime para koyucam...

Bu arada güzel topik olmuş
Teşekkürler

Okan ACAR
Eski
  (#30)
PcKopatGhostRider

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 17:29 PM

Alıntı:
ozaktasi´isimli üyeden Alıntı
Bende CBR 125 hastasıyım arkadaşlar..Şunu anlatamadık kimseye bu makinayı hız makinalrıyla büyüklerle karşılaştırmayın..Bu makina Racing görünümlü rahat oturumlu çok kaliteli çok az yakıt tüketen günlük kullanım ve gezi motoru.Alında drag lara katılın demiyorlar.Herşeyiyle mükemmel bir makina.Beğenmeyende alıp binmesin kimsenin kafasına uçak savar dayamıyorlar.Ayrıca Vallahide billahide kötüleyenlerin çoğunun içi gidiyor.Cızır,,Cızır
+111 abi haklısın cızır cızır..

Eski
  (#31)
BLACK_ICE

BLACK_ICE - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Exclamation h@s@n artçınım die bu kadar meşur etme beni ya - 18-05-2006, 17:32 PM

Alıntı:
H@S@N´isimli üyeden Alıntı
Walla @hmedim kardeş ben sürekli 95 oktan alıyorum belkide ondan farketmedim motora zararı varmı bilmiyorum ama o yakıtta az yakıyo az gidiyo asıl kullanılması gereken 98 oktan diye biliyorum motor gerçek performansına o şekilde ulaşıyomuş.

Egzos sesine gelince okaysen kardeşimde bilir ben sürekli 11000 de vites değiştiririm o yüzden tam bir racing sesi alıyorum motordan egzosa ihtiyaş yok diye düşünüyorum hem orjinal egzosunun rolantide çıkardığı ses çok hoşuma gidiyo.

birde ricam var modlarımızdan bi zahmet hangi başlık uygunsa topickimizi oraya taşıyabilirmsisniz ben topicki hem bilgi hem tanışma hemde paylaşım amaçlı açtım.
dediği doğru ama sanki motorun arkası biraz fazla titriyo geldi bana kızma hasan bak

Eski
  (#32)
PcKopatGhostRider

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 17:36 PM

Alıntı:
okaysen´isimli üyeden Alıntı
dediği doğru ama sanki motorun arkası biraz fazla titriyo geldi bana kızma hasan bak
abi tek silindirli makinenin hemen hepsinde wardır yüksek devirlerde titreme.. kaldıki bu alet 12000 devirde cut-off a giriyo.. ve titreme 9000 devirde başlıyo.. ama sadece arkadaki kullanıcının destek barı titriyo.. direksiyondaki kullanıcıya ise 11000 devire kadar bişey hissettirmiyo..

Eski
  (#33)
ozaktasi

ozaktasi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 17:37 PM

Arkaya Metzeller 110/70/17 lastik takınca ..Arkadaki lastiğide öne alınca Mal oluyor Cillop gibin..CBR 125 Katagorisindeki Makinaların.. Kıralı,,Şahı,, Padişahı..Gerisi fassada fisso..

KİLİSLİ MOTORCU..................KAYBETME KORKUSUYLA YAŞAYANLAR HER ZAMAN KAYBEDER
Eski
  (#34)
PcKopatGhostRider

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 17:39 PM

ozaktası, abi motorunun yeni lastikleriyle olan fotosunu sana zahmet bir koysan.. ben 130 luk lastik düşünüyorum arkaya.. ama 110 ada bakmak lazım..

bu arada arka lastiği nasıl öne taktın hoca ya..?_ her üstlerinde rear front falan yazıyo.. bir sorn olmadımı takarken?_

Eski
  (#35)
ozaktasi

ozaktasi - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 18:20 PM

Çamurluğa yakın oldu fakat çamurluğu hafif yukarı alınca çok iyi oldu.şu an sorunsuz cillop gibi oldu..

Eski
  (#36)
PcKopatGhostRider

Çevrimdışı (offline)
18-05-2006, 18:26 PM

Alıntı:
ozaktasi´isimli üyeden Alıntı
Çamurluğa yakın oldu fakat çamurluğu hafif yukarı alınca çok iyi oldu.şu an sorunsuz cillop gibi oldu..
abi foto istiyoz foto..

ozaktasi, abi ön fena olmamış ama arka pek fark etmemiş ya.. ben deiştirirsem en az 120 atarım..

Konu PcKopatGhostRider tarafından (19-05-2006 Saat 01:58 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Koruması Mesajlar Birleştirildi.

Eski
  (#37)
@hmedim

@hmedim - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBR 125 REPSOL 12.04.2006 DAN BERİ
19-05-2006, 09:45 AM

arkadaşlar motorumda bence modifiyeye hiç ihtiyaç yok canavar gibi maşallah
birtek burda düzenli bakım yaptırabileceğim bir yer yok diye canım sıkılıyo .. onuda ben yapacam ölmedik daha elhamdürüllah
ha bide arkadaşlar bende kullanma klavuzu yok kullanma klavuzunda arka ve ön lastik basınç değerleri kaç yazıyo ben arka lastiğimde sanki biraz anormallik var iki üç gündür size zahmet bana değerleri verirseniz sevinirim

13 AU 054 motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...
Eski
  (#38)
2pac

2pac - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2006, 10:36 AM

pek fark yok gibi.. daha kalın olmalı..
Eski
  (#39)
BLACK_ICE

BLACK_ICE - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
19-05-2006, 12:33 PM

bencede fazla fark yok kalın oldumu tam kalın olmalı hasanın artçısı olarak ben şahsen motorun ölçülerinin uygun olduğunu düşünüyorum tek sorun egzozmuş gibi geliyor bana ama hasan hala 11000 devirde vites deiştiriyor

Eski
  (#40)
PcKopatGhostRider

Çevrimdışı (offline)
19-05-2006, 13:08 PM

Alıntı:
@hmedim´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar motorumda bence modifiyeye hiç ihtiyaç yok canavar gibi maşallah
birtek burda düzenli bakım yaptırabileceğim bir yer yok diye canım sıkılıyo .. onuda ben yapacam ölmedik daha elhamdürüllah
ha bide arkadaşlar bende kullanma klavuzu yok kullanma klavuzunda arka ve ön lastik basınç değerleri kaç yazıyo ben arka lastiğimde sanki biraz anormallik var iki üç gündür size zahmet bana değerleri verirseniz sevinirim
ön: 29 arka: 33