motorum 10.300 km ye geldi bugun:D
cbf 250 almadan önce “hyo comet” alacaktım hatta 5500tl ye bulmuştum 3200km de, ilk motorum ybr 125 ten sonra cometle bir test sürüşüne çıktım ybr den sonra tabiki çok güçlü gelmişti ama ne hikmetse motor acayip beklentilerimin dışında olumsuz bir his uyandırdı bende ,plastik kalitesi sanırım ybr nın çok daha kaliteliydi o an cok canım sıkılmıştı,ben ne yapacaktım okadar hayalini kur motorun sonra vazgeç o anda işte şansım yardımcı oldu ve aynı gun ıcınde motosikletçilerin önünden can sıkıntısıyla geçerken gördüm bizim oğlanı sole bir oturdum üstüne hah sole dedim

çok şükür aynı motosikleti alabildim ,para olarak baya bir zorlansam da en azından kafam rahat olsun dedim.
VE iyiki de CBF 250 almışım diyorum....
*asla yedek parça sıkıntısı yaşamadım en çok İstabul dan 1 gün için kargo bekledim
*şehir içinde ve şehir dışında her yere gidebileceğim bir motor
*benzin tüketimi gayet güzel ve deposu 16 lt olması avantaj
*malzeme kalitesi ve işçilik kesinlikle 10 numara
*hem sade hem çok şık bir motor olması benim için önemli
*lastik ebatları motorla oldukça uyumlu çok şükür o lastikler sayesinde bir sorun yaşamadım.
*motosikletin hızlanması gayet iyi
*aydınlatması hatta sinyaller ve arka stop ışığı mükemmel
*aynaların acısı çok güzel arkaya rahatlıkla hakimsiniz... şık gösterge panelindeki djıtal saati olsun, ayak peglerindeki elciklerdeki, magnetlerdeki kaliteden ve sayamayacağım daha bir çok güzel ayrıntıları ile TAŞ gibi bir motosiklet cbf 250,
bakımlarını düzenli olarak yaptırdım 1000-6000-1200 kitapçıkta yazan bakım süreleri ama ben 3000 ve 9000km de
*hava filtresini temizlettim
*yağını değiştirdim castrol 10/50
*on disk kaliper konrolunden, debriyaj telinin yağlanmasından tut bir suru küçük ayarları kontrol ettirdim motorum 10.000km devirdi ama sürdüğümde ilk günkünden hiçbir farkı yok ,motosiklete yeni başlayacaklar içinde,hem şehir içi hafta sonlarında hem şehir dışına geziler düşünenler için CBF 250 en harika seçim .

Shot with
Canon DIGITAL IXUS 750 at 2007-08-12