Alıntı:
1-100km'de şehir içi ve şehir dışı kaç lt yakıyor?
2-ayrıca max hızı?
3-herhangi bir vibrasyon var mı?
4-rahatça,zorlanmadan tek kişi/iki kişi çıkabildiği hız?
5-yüksek süratlerdeyken atak mı?örneğin 100km ile tek kişi giderken araç sollamaya çıktığımız zaman 120km'ye ivmeli bir şekilde çıkabilir mi?
|
2004 cbx 250 twister sahibiyim ben de,kendi verilerime göre;
1-Yakıt harcamı tabii ki kullanımla alakalı bir durum ancak ekonomi sürüşü yaparsanız yakıt harcamı 3lt seviyelerine kadar düşüyor;devirli kullanımında 4.5lt üzerine çıktığını gördüm(özellikle otobanda yüksek sabit hızlardaki sürüşler).
2 - Max hız hususunda hatırlatmak istediğim bir durum var;kullanıcının kilosu.Ben 64 kiloyum,maksimum 155 gördüm(otobanda yokuş aşağı);normal şartlarda zorlanmadan 130 seviyelerini görüyor ama motorun doğasında hız yok;naked olduğundan yeterince rüzgar alıyor(gerek de yok zaten o kadar hıza bence)...
3 - Tek silindirli olduğundan tabii ki vibrasyon var ama şahsen ben rahatsız olmadım şimdiye kadar.
4 - Bkz.2.madde
5 - Kısaca "değil";BBRR bu durumu güzel açıklamış,katılıyorum...
Alıntı:
|
maksimumhiz´isimli üyeden Alıntı
ama şu yeni piyasaya çıkacak olan ybr 250 kafamı karıştırıyor, bu yüzden beklemeyi düşünüyorum şimdilik
|
Bence bir model hemen piyasaya çıktıktan sonra değil de,"olgunlaştıktan" sonra almakta fayda var.Gerçi bahsettiğimiz marka yamaha gibi kaliteli,kendini ispat etmiş bir marka dahi olsa ilk kullanıcıların yorumlarını bekleyip ona göre bir hedef belirlemek daha mantıklı bence...
Son olarak eklemek istediğim husus;bu konudaki mesajlara bakıyorum da,herkes "son hız","maksimum hız",hız hız hız... dan bahsetmiş;tekrar belirtmekte fayda görüyorum;eğer gazlamak istiyorsanız tek silindirli 250cc naked bir motor bunun için uygun değil(nacizane görüşüm);yan rüzgarlar sizi fazlaca rahatsız edebilir.Otoban kullanışlarında 120km/h sabit hızla(tek kişi) zorlanmadan kullanabilirsiniz...