selamlar...
yaklaşık 1 ay önce aldığım regalimle ehliyet sorunundan dolayı otopark dışına çıkamamıştım

. ama bu sabah bütün cesaretimi toplayıp (cuma günü almış olduğum ehliyetimi de cebime koyup) atladım ve işe geldim

.
aman allahım o ne stress o ne kalp çarpıntısı... iki kere yokuşta kalkamam diye korkup kırmızı ışıkta geçtim

(biri yeni yanmıştı diğeri de yeşil olmak üzereydi ve erken saat olduğundan diğer yönlerden de gelenler yoktu). Korka korka ayazağa, cendere, çağlayan ve son olarak feriköy (yakl.12 km) olan güzergahımı sadece 1 kere ofisin önünde stop ettirerek tamamlayabildim ama çok uzuuuun bi yolmuş gibi geldi. Kaskımı çıkarınca stresten kıpkırmızı olan yüzüm yanmaya başladı.
Zaten motorcuların nasıl rahat hareker ettiklerini hayretle izlerken ben de sonunda motorla trafiğe çıkınca sizleri bir kere daha takdir ettim. İlk otomobil kullandığım zamanlarda da pek çok böyle stresli yolculuk yapmıştım ama sonunda pedallar, vites ve direksiyon vücumunun uzantısı haline gelmişti. Umarım motora alışma sürem de bir an önce biter ben de sizler gibi kasılmadan rahat rahat kullanabilirim.
Herkese selamlar
not: akşam dönüş yolu için dua edin