Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #4241
    caser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2006
    Şehir
    Y.Levent
    Motosikleti
    Siyah RR
    Baba valla harikasin... Nasil taktirdigin on cam uygun mudur? Uygun dersen yakismasi ve islevi yonunden taktiracagim.
    Bundan sonra OK dedigin seyler OK' dir gozumde...
    Tekrar hosgeldin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #4242
    nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    [QUOTE=fotocu;459998]arkadaslar fıkrınız olsun dıye soylıyeyım dedım resımde gordugunuz cam sirkeci motomaxta 65 ytl sapkalı sıs farları emre ltd de 50 ytl bence otekıler bıraz fazla fıyatlı ve sısler bıraz zayıf kalmıs tabı bu benım fıkrım saygılar....
    selam arkadaşım...
    ben marmaristeyim bu cam ve sis farlarından nasıl elde edebilirim..net üzerinden satış adresleri varmı?en azından sis lambaları çok hoşuma gitti 50 ytl verdiğin fiyat bağlantı kelepçeleri ile mi?

  3. #4243
    fotocu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2006
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    AS 150T1
    Alıntı nmurataydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [selam arkadaşım...
    ben marmaristeyim bu cam ve sis farlarından nasıl elde edebilirim..net üzerinden satış adresleri varmı?en azından sis lambaları çok hoşuma gitti 50 ytl verdiğin fiyat bağlantı kelepçeleri ile mi?
    fiyata baglantı kelepceleri ampullerı her sey dahıl nasıl elde edecegıne gelınce de ınternet uzerınden satısları oldugunu sanmıyorum ama www.emreltd.net adresınden bakabılırsın yada 0212 656 2 656 (pbx) numarı telde bı gorus muhakkak sana yardımcı olacaklardır

  4. #4244
    dishchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Şubat 2006
    Şehir
    İzmir/Gaziemir
    Motosikleti
    cbr600f+Varadero
    Topicte epeydir yazmıyordum. Birkaç kere sordum bu senkron ayarları vs.İzmirde nerede yapılır diye... İzmirden forumu takip eden arkadaşlar varsa onlar için yazıyorum....
    Dün bir arkadaşın tavsiyesi ile Urla daki servise gittim..4X4 lük bakım yaptılar. Aklınıza gelebilecek bir çok şeye bakım yapıldı. Yakıt ve hava ayarı, ön far ayarlandı , fren, debriyaj kontrol edildi, zincir yağlandı gerdirildi. Vibrasyondan dolayı ses çıkaran yerler lastik contalarla ayarlandı. Motor yağı değişti. Kaliteli bir yağ konuldu (Yanlış hatırlamıyorsam Castrol) Vites geçişleri ve motor sesi resmen değişti....

    Eksozdan susturucuları söktüğüm için kompresyon yaparken patlama sesleri gelirdi ortadan kalktı. Sabahları motor tek marşla çalışırdı ama ısınana kadar 5 kere stop ederdi yüksek rölantide olmasına rağmen. Şimdi tek marşla çalıştı ve bir daha stop etmedi.

    Sadece bilgilendirme için yazıyorum servis ile uzaktan yakından herhangi bir tanışıklığım yok..... Servisin tel:7544314

  5. #4245
    Tayfuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Regal Raptor DD-250E-9
    Arkadaşlar elinde sarıkayaların yedek parça fiyat listesi olan varmı, yada sahip olmak isteyen varmı?

  6. #4246
    turlabo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2006
    Şehir
    İZMİR-BORNOVA
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    müslüm baba r&r ile en uzun yol rekoru senden bakalım kim alacak..zaten ben motoruma güveniyordum ama senin tecrüben ile gözüm kapalı yola çıkarım.
    Özgür kardeş bir organize olalımda beraber gidelim gidelim urlaya ha ne dersin.mt toplantılarında göremiyoruz seni

  7. #4247
    Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2005
    Şehir
    Trabzon
    xanoria;

    regallerin vites geçiş sorunu yoktur. boşta yeşil lambasını da kolaylıkla bulursunuz. hyosung gv 250 ile ilgili bahsedilen sorunları ben de bu forumda okudum. hayrette kaldım. onca para vereceksiniz, motordan heves alamayacaksınız. bu şartlar altında hyosung gv 250 yi kötülemiyorum ama, bir terslik var biryerlerde.

    b.müslüm;
    sizi tebrik ediyorum. o kadar km yol yaptınız.

    benim de küçük tecrübelerim oldu. hatırlayanlar bilir, ben bursa da motora binmiştim. şu an erzurum dayım. motorum bursa dan paketlenerek, ambar ile erzurum - oltu ya geldi. bu geliş süresi yaklaşık 20 günden fazla sürdü. 150 tl para ödedim. sizlere tavsiyem.. böyle bir nakliye durumu ile karşılaşırsanız, güzelce bir motorcuya paketlettirin.. derhal bir kargo firmasına aldırın. en geç 4 gün sonra elinizde olur. bizimkisi biraz acemilik oldu, ucuz olur diye ambara verdirdim.. pek de ucuz olmadı. onu geçin daha da kötüsü çok zaman aldı gelmesi.

    motor gelince burda bir motorcuya toplattım. sürmeye başladım. ben de müslüm bey'in bahsettiği gibi ucuz tarifeden kıyafetler ayarlamıştım. örneğin, önceden derimontum vardı. yeni mont almadım. ama elbette ki bu montun korumaları yok. bu nedenle dikkatli olmaya çalışıyorum. yine 75 tl verip, yağmur ve soğuk geçirmeyen motorcu pantolonu almıştım. en ucuzu bu idi. yine kışın giydiğim botlarım vardı. onları kullanıyorum. yine.. kask meselesi.. bursa dan Nolan'ın yan ürünü olan tam kapalı Grex marka kask vardı. 160 tl ye almıştım.. 4 taksit. en pahalı kıyafetim bu oldu. illa Nolan almak şart değil. gayet güzel kask. son olarak eldiven, marketlerde kışın satılan içi bol elyaf dolu kışlık eldivenlerimden vardı. 10 TL lik. neyse bu kıyafetler ile bir erzurum a gideyim dedim. hava güzel. çıktım yola.. gördüm ki.. 100 ve üzeri hızlarda aşırı bir rüzgar kaskın içinden kulaklarımı üşütüyor. kask yüzüme tam oturuyor. ayrıca boğaz kısmında da üşüme oldu. bu nedenle kask içi maskenin şart olduğunu anladım. gerçi bazılar boğaz için flör takmayı da öneriyor ama.. maske daha güzel olur. her yeri kapatır. pantolon ile bot arası ister istemez açılıyor. çünkü botlar motorcu botu değil.. ordan ayak bileği üşüyor. buranın bir malzeme ile kapatılması gerekir. onun projelerini düşünme aşamasındayım. hani ucuz tarifeden giyiniyoruz ya. benzer sorun eldiven ile mont arasında oluyor bazen. ister istemez el bileğinde de açılmalar oluyor ve üşüme oluyor. eldivenin kol üzerine doğru uzayan kısımları olmalı. şöyle bir 15 cm filan uzun olmalı bileklik örten yerleri. elbette ki bu yazdıklarıma yağmur dahil değil. bir de yağmur olsa idi, o zaman görecektik ne olduğunu. bu durumda tüm kıyafetlerin yağmur geçirmeyen türden olması gerekir.

    bunlar neyse, gelelim asıl meseleye.. motorumun önünden malum sesler geliyordu. bu sesler uzun uzun yazıldı "nedir bu zırıltılar" diye. sonunda bulundu tabi topikte bunların ne olduğu. aynısı bende de oldu. öncelikle km saatinden bu zırıltılar geliyor. belirli bir hızdan sonra.. zırıltı çıkıyorsa km saatini yolda giderken tutun, kesildiğini göreceksiniz. diğeri ise, her iki fanın radyatör ile birleşme yerlerinden geliyor. dikkat ettim, oradaki vidalar gevşemiş.. elimle fanları ileri geri yaptığımda boşluk olduğunu anlıyorum. ve ne yazıkki fanları tutan bazı vida yerleri kırılmış. bazı arkadaşlar yazmıştı. bunların bazı yerleri plastik diye. doğru, plastik vida tutma yerleri kırılmış. şu an her iki fanımda da bu kırılmalar mevcut ve değişmesi gerekiyor. bunlar erzurum yolunda olan hadiseler. asıl önemli hadise ise şudur: radyatörüm yolda delindi. daha önce bursa da delinmişti ve garantiden değişmişti. değişen radyatör tekrar delindi. yoldayım.. ne olacak, hız düşürerek erzuruma girdim. derhal erzurumda Doğan Motosiklet e gittim. ordaki usta, regal gibi büyük motosikletler ile de uğraşan bir usta idi. bana dediki, bunu erzurum da kaynatabilecek bir usta yok. istersen radyatör delik tıkayıcı atalım buna dedi. herhangi bir zararı olmadığını ve bir çok motosiklete bunu uyguladıklarını ifade etti. motorun erzurum da servisi de yok. mecbur kabul etmek zorunda kaldım. 1 litre antifiriz de aldım. çünkü yolda gelirken yaklaşık 3/1 lt antifiriz fırlattı makine. delik tıkayıcıyı antifiriz ile birlikte radyatöre döktük. motoru çalıştırdık.. hararet yapması için boşta gaz verdik durduk.. yaklaşık 5 dk sonra fanlar açtı ve antifiriz fışkırma derdi son buldu. oltu ya tekrar dönerken yolda motoru epey zorladım ki.. gerçekten delik tıkandı mı diye.. bir damla antifiriz eserine rastlamadım. hadi bunu hallettik diyelim ama, fanlara olan oldu.

    sarıkayaları aradım. durumu izah ettim. erzurum da servis yok.. ne olacak dedim. bu arada, parçayı siz gönderin, ben burda kendi param ile taktırırım dedim. buna razıyım çünkü alternatif yok. sarıkayalarda motosiklet yetkilisi Cihan bey var. bu düşüncemi kabul etti. kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. yani ben fanları söküp ve istersem radyatörü de söküp.. kargo ile sarıkayalar a göndereceğim.. onlar bana yenisini gönderecekler. ben takma parasını vereceğim. parçayı sarıkayalar karşılamış olacak.

    bu arada Cihan bey'e, bir ara çelik radyatörler gelecekti ne oldu diye sordum. çelik radyatörlerin gelmediğini ve eski sistem radyatörler ile devam etmek durumunda olduklarını ifade etti. bu konudaki son gelişme böyle oldu.

    sizlere tavsiyem, fan vidalarınızı sürekli kontrol ediniz. ancak, plastik olan kısım ile ilgili yapacak bir şey yok.. plastik oluduğu için bir zaman sonra mutlaka kırılacaktır. bu plastik yerler için, ayrı bir donanım icat edebilirsek uygulamalıyız.. örneğin, plastik üzeri ince sac kaplama gibi bir şey olmalı ki, plastik kırılsa bile, fan yerine sağlam monteli dursun.

    keyifli sürüşler...
    Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.
    D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.

  8. #4248
    aytu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    AYDIN
    Motosikleti
    2001 yzf r1-Honda beat 2007
    arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin
    motorumu satıyorum
    siyah dd 250 e
    ilgilenen arkadaşlar msn yoluyla ulaşabilir aytu@ay-tu.net
    Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz Yada boşver tutsada farketmez

  9. #4249
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter

    Raptorumu satıyorum

    selam arkadaşlar...3000 km de ki regal raptor class'ımı satıyorum.son fiyat 3,550 ytl .raptor'da çizik yok.kuzu ,kuzu kapalı garajda yatıyor.renk siyah.
    iletişim:0533 762 77 80

  10. #4250
    atavratbraveheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2006
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Grand Eagle 250
    neden satıyorsun dostum sakıncası yoksa söyler misin?Bi de kaç model??

  11. #4251
    nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    Alıntı Tayfuns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar elinde sarıkayaların yedek parça fiyat listesi olan varmı, yada sahip olmak isteyen varmı?
    ben isterim....

  12. #4252
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter

    satmamın nedeni

    v strom aldım.iki motor bana fazla.ikincisi ile ilgilenemeyeceğim için satıyorum.malum çopırlarda krom fazla.çok ilgi istiyor oysa benim vaktim yok.motordan hiç bir şikayetim yok.2006 mart çıkşlı.daha garantisi devam ediyor.temizleyip cilaladım bütün bakımları tam olarak kapalı garajda duruyor.

  13. #4253
    dishchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Şubat 2006
    Şehir
    İzmir/Gaziemir
    Motosikleti
    cbr600f+Varadero
    Alıntı turlabo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgür kardeş bir organize olalımda beraber gidelim gidelim urlaya ha ne dersin.mt toplantılarında göremiyoruz seni
    Gidelim.... Son 4-5 mt toplantısına katılamadım. Kardeşimin düğünü, üzerine hanımın rahatsızlığı derken yaklaşık 1-1.5 aydır pek bi yerlere gidemiyoruz.... Ama en yakın olacak toplantıda görüşürüz.....


    Bu arada arkadaşlar Regallerin düz modelleri satış fiatı ne oldu?
    Ben de Motorumu satılığa çıkardım. Link aşağıda....
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23271

  14. #4254
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ocak 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter


    bu da ,ta kendisi

  15. #4255
    caser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2006
    Şehir
    Y.Levent
    Motosikleti
    Siyah RR
    Sirkeci Motomax'da ''ön cam ve brackets-bağlantı elemanları'' buldum 50 ytl . Fakat nasıl baglanacağını aklım kesmediği için almadım. Bir arkadaş benle irtibata geçer de anlatırsa bu işi hallederiz. (Ucuza mal olacak gibi geldi bana)Müslüm baba neredesin yaa?

  16. #4256
    nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    selam arkadaşlar bu haftasonu marmaris-köyceğiz-yuvarlakçay gezisi yaptık sizlere birkaç resim...
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    ve dönüş...[IMG][/IMG]

  17. #4257
    Tayfuns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Regal Raptor DD-250E-9
    ARKADAŞLAR BİRAZ UĞRAŞTIM VE BU LİSTEYE SAHIP OLMAYANLARLA PAYLAŞMAK İSTİYORUM YEDEK PARÇA FİYAT LİSTESİNİ, BU LİSTE DD250E-9 MODELİNİN FİYAT LİSTESİDİR, UYDURMA DEĞİLDİR, SARIKAYALARIN SİTESİNDEN ALIP JPG FORMATINDA DÜZENLEDİM DOSYA BOYUTU 3 MB CİVARI, HER HANGİ BİR DURUMDA KAZIKLANMAYIN ARKADAŞLAR, HEPİNİZE KAZASIZ GÜNLER MUTLU SÜRÜŞLER DİLERİM


    http://rapidshare.de/files/36887713/Yedek_Par_a.JPG

  18. #4258
    nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    selam arkadaşlar...
    Uzun yolda benim gibi beli ve kuyruk sokumu ağrıyan varsa ben kendime bir sisi bar yaparak (tamamen kendi dizaynım) olayı hallettim..ekte resimlerini koyuyorum..demonte ve öne arkaya ayarlıdır...
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

  19. #4259
    Cruisermania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2006
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Regal-Raptor 250
    Selam RR ailesi...
    Artık bende bir RR sahibiyim.Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve sayanizde RR yi tercih ettim.
    Bundan sonra benide aileden sayarsanız sevinirim.
    RR kırmızı 250 Ozan.Bodrum dan saygılar selamlar....

  20. #4260
    Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2006
    Şehir
    Ulan Bator
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Hocam çok güzel olmuş ellerine sağlık,nerde yaptırdın ne kadar mal oldu öğrenebilirmiyiz?
    MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler