Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    atanercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2005
    Şehir
    sivas
    sayın orcathemaster,herşeyden önce çok teşekkür ederim.sizler inşallah böyle bir olay yaşamazssınız.ben ankara tıp 1990 mezunuyum.iç hastalıkları uzmanıyım.şu an sivasta numune hastanesinde çalışıyorum.şu anda gemerekte geçici görevdeyim(bilirsin hani ihtiyaca binaen).söylediklerine son kelimesine kadar katılıyorum.benimde arkadaşlara anlatmak istediğim buydu ya devamı?
    tamamen objektif bir bakışla motomaxin oldukça güçlü ve bu sektörde profosyonel olduğu belli oluyor.yani ithal ettiği malın arkasında duracak ve bu işle ciddi biçimde uğraştığı anlaşılıyor(tv ve gazete reklamları vs..)formlarda bakıyorum o kadar ısrar ve hatta rencide edici eleştiriler karşısında nihayet bir şirket yatkilisi çıkıyor ve bir zahmet açıklama yapıyor..benim bu insanlara olan güvenin şu anda yok denecek kadar az.bende şu anda kararsızım ama pahalı da olsa servis giderleri yüksek te olsa yine büyük bir üreticiden kaliteli bir motor almayı düşünüyorum.bu işi bahara bırakıp,fuarda tüm üreticileri gezip en yeni modellerden birini almayı planlıyorum.görülüyorki yine tercihimi yamahadan yana kullanacağım.hani yeni girecek çin makinalarınıda merak etmiyor değilim. diğer arkadaşları da gayet iyi anlıyorum,maddi güç.arkadaşlar da güçleri oranında en iyisini almaya çalışıyorlar.arkadaşlara söyleyeceğim şu,en güçlü firmanın arkasında olduğu makinaları tercih edin.herhalde bazı arkadaşlar bana motomaxin bayisi falan diyecekler ama ben doktorum ıyide bir işim var,kimsenin piyonu yada iş ortağı değilim.bunlar benim kendi düşüncelerim ve bana mantığım ve tecrübelerimin gösterdiği gerçeklerdir.şunu tekrar söylüyorum,sarıkayalara bir diyeceğim yok,belkide bu sektörde en iyilerden biri olacaklar,motorlarının arkasında duracaklar.ancak bunu zaman gösterecek.şu andaki ilgisizlikleri eminin markalarına çok zarar verebilir.insanların şikayet,eleştiri ve önerilerine daha duyarlı olmalılar.3 yıl hava soğutmalı motor kullandım ve en ufak bir sorun yaşamadım.
    saygılarımla....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    fes71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D250
    Arkadaşlar www.insidebikes.com linkinde rewievs bölümünü açıp AJS Motors'un altında Regal Raptor 250'ye tıkladığınızda aşağıdaki yazıyla karşılaşacaksınız.Bu arada Donald Amca'ya motoru sorduğumda cevaben bu sitede yazılanları göstererek O.K. dendiğini söylemişti.
    What is a Regal Raptor 250?

    In a nutshell, this is a surprisingly well engineered, Chinese manufactured commuter/cruiser or first timers bike. It looks and feels remarkably similar to a 1990s Honda 250 Rebel, except that it costs just two grand on the road. Yes, that's right; £1995, OTR.

    You might expect that at that money, it isn't made too well, with corners cut in overall build quality and cheap parts being used. Well, it's no Valkyrie Rune, but the overall finish and ride quality of the Regal 250 does stack up well against bikes like the Virago 250, the CBF250 Honda or other budget cruisers like the Kymco Venox 250.

    The paint and chrome looks durable, the suspension works well and the front disc is decent enough for the 75mph performance. Very comfy seat too, with just enough room for occasional pillion passenger duties. On the downside, the rear drum brake felt spongy and the wheels look a bit odd, whilst I could happily live without the audible warning indicators.

    But apart from those few minor irritations, the Regal does have fairly handsome looks and is very good when it comes to the business of threading your way through town traffic with the minimum of fuss. In fact, everything feels lightweight, well balanced and set low, making it a perfect novice bike.

    The bike steers positively and apart from a slight mushiness at the rear end, you cannot tell you are riding a budget priced cruiser, as opposed to a Japanese 250cc machine, costing over £1000 more. It is also an extremely quiet motorcycle and you wouldn't upset your neighbours heading to work at 6 am on the Raptor 250.

    The gearbox impressed me greatly, feeling vastly superior to the transmission on the Raptor 100 I tested a few months back. Overall, the bike performed well, but it did feel a tad over-geared, which made 65mph cruising feel relaxed, but it didn't have loads of urge to outdrag cars from the lights in town. But what would most 250 cruiser buyers want; rapid acceleration, or vibe-free, relaxed cruising with good fuel consumption? I reckon it's probably the latter.

    This isn't as fast, or as nimble a bike as say the Kymco Venox, which I reckon is the best all round 250cc sized cruiser bike on the market at the moment. But the Regal Raptor 250 shows how far the Chinese have come in a few years in terms of build quality, performance and attention to detail. It's a genuinely capable small motorcycle which looks good and rides well.

    For the money, there's very little around which can offer the same level of performance and comfort. So if you really like the cruiser styling, or you're especially short in the leg and need a bike with a low seat height, you'll find it hard to beat the Raptor 250.




    ©2005 insidebikes.com - All rights reserved.
    PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
    MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ

  3. #83
    baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul b.paşa
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    selam arkadaşlar

    az önce duyduğum bir haber üzerine sarıkayaların sitesine girdim ve inanılmaz derecede heyecanlandım v3 denilen bir motoru ithal ediyorlarmış. toplam 6 değişik model var ama bunların 3 tanesi 2006 yazına damgasını vuracak regal raptor,v3 scoter racıng ve şu anda adını unuttuğum 150 cc bir scooter.

    şayet sarıkayalar sitesindeki fabrikayı faliyete geçirirse fuardan sonra olay olur.

    not: reklam yapmıyorum asdece çok etkilendim ve sizlerle palaşmak istedim

    allah hepimizi kazadan beladan korusun

  4. #84
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2004
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    bugün tesadüfen motorumu bakan usta regal bayiiliği almış bayii ustaya direk motor vermiş al dene diye usta daha sıfır km motorla basmış sonuna kadar yarım saat arkasındaki artçcı şimdi patlıyacak desede nafile motor çok sağlam diyor ayrıca rahat dedi ve usta tüm şartları zorlamış yani son süratde jikleyle takviye bile yapmış son hızda
    usta ben böyle kullandım bişey olmadı normal binici alsa rahat biner dedi inanın fiyatına göre çok iyi bence
    ERASER WİLL COME BACK

  5. #85
    Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2005
    Şehir
    Bulgurlu
    Motosikleti
    Şu an yok
    Selam arkadaşlar uzun zamndaır foruma gelemiyordum. İzlenimlerimi yazmaya devam edicem, şuan 1200 km geçtim bir kerede hiç durmadan en fazla 150 km yaptım motorda herhangi bir problem çıkmadı yokuşta bi mondialle karşılaştım (tam hatırlamıyorum Junlin de olabilir) çekiş olarak arada dağlar var !

    tek sorunum benzin cok fazla yiyor kitapçığa göre bir depo ile 580 km yapması lazım(yedek hariç) ama 300 civarı yapıyor bu kadar farketmemesi lazım yani 100 km yaklaşın 15 mil civarı. ama zannedersem karbüratörden(hava filitresi pislendi sanırım) kaynaklanıyor temizlenip ayarlanırsa sorun çözülür gibi geliyor

  6. #86
    GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2005
    Şehir
    Besiktas
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    Raptor_SS

    100 km yaklaşın 15 mil civarı
    Evet sanirim hava filtreni temizlemen yada degistirmen gerekiyor...
    Bir de bujilerini degistir... Ben 1500 km. de bujileri kontrol ettirdigimde kurum baglamisti resmen... Yeni Japon buji taktiracaktim ama ayni numarasindan bulamadim... Daha dogrusu arayamadim... Temizletip ayni bujileri taktirdim... Suan motor canavar gibi... Bindigim makinaya made in China diyesim gelmiyor...
    Hayatta inanmam ama nazar boncugu taktim...
    Bujileri degistirmeden once kurumlu bujilerle 220 km. yol icin 20 YTL. benzin aliyordum... Km. de 90 Ykurus eder. Bakalim simdi ne yakacak?
    Senin motor Km.de 150 Ykurus COOOK yakiyor... Hemen bakima al!

    En son bu foruma baktigim zaman 24 sayfa gibi hatirliyorum... Cevaplar ise 340 civariydi... Birileri bisiii yapiyor sanki... Bir anlayan varsa aciklama yapabilir mi? Tesekkurler...

    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

  7. #87

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    selam ,
    isviçre sigorta full kasko yapıyor muş , Great bujilerin numarasını yazsana araştıralım, Ayrıca motora eklediğiniz aksesuarlarla ilgili bilgi versenize
    Geçen sirkeciye indiğimde gördüm biri cam taktırmıştı uzaktan güzel ama yakından bakınca cam yamuk takılmış gibi geldi.
    Sarıkayalar yeni modeller de getirmeye başlamış bu arada V3- V5 onlarla ilgili de forum açılmış . Otomatik kırma motorlar sanki (bu işe önem mi vermeye başladılar : )
    Bu arada forumda temizlik olmuş dün 25 sayfaydı oğlen gece girdim 14 sayfa yanlış yere girdim zannettim.

  8. #88
    Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Eylül 2005
    Şehir
    Bulgurlu
    Motosikleti
    Şu an yok
    arkadaşlar benzin alırken dikkat edin benim tavsiyem BP 98 . özellikle Petrol Ofisinden almayın Benim benzin sorunu karbüratörden miş büyük ihtimalle aldığım benzinden kaynaklanıyo bikere mecbur kaldım total veya PO dan aldım 3 gün sonra bu hale geldi tabi sonrada devam etti ardadaşta da ayını motor var oda aynı problemi yaşıyo oda PO aldıktan sonra böle olmuş. birkaç motorcuyla konuştum onlarda aynı şeyi söylüyolar PO dan almayın...

  9. #89
    fener1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2005
    Şehir
    istanbul / G.O.Paşa
    Motosikleti
    Keeway KW250-H SUPERSHADOW
    Arakadaşlar bende PO benzin aldım aynı sorunları yaşadım.PO

  10. #90
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    arkadaşlar nihayet seyahatten döndüm .yarın sabah plaka ruhsat çıkarmak için trafiğe müracaat edeceğim.sanırım kendim halledebilirim bu işi. daha keyifle kullanamadım motoru. bazı arkadaşlar buji numarasını soruyordu. NGK numarasını burdan yazabilirim şu an çantam yanımda yok. ayrıca kask ve diğer ihtiyaçlar için hafta sonu sirkeciye gitmek istiyorum .tavsiye edeceğiniz bir firma varmı acaba ?

  11. #91

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Selam kaldera buji numaralarını brn istemiştim. Ayrıca motoru aldıgın yer plaka ruhsatı vs. halletmiyormu?
    Hafta sonu ben de kask için sirkeciye gittim ama mont alıp döndüm kaskda yer gök aıroh özen moto bana cox diye bir marka öner di ama ben nolan arıyordum bu hafta sonu kızıltopraktan alacagım.
    Ayrıca burada bazı arkadaşlar benzin sorunundan bahsetmişleridi ama bu mailler silinmiş galba PO dan aldıkları benzinde sorun olmuş.

  12. #92
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    batista dostum..
    haklısınız satıcı firma bunları hallediyor ancak ben motoru izmirden aldım. ama ben istanbul kartallıyım. yani plaka istanbul olacak o yüzden. buji numarasını bugun öğleden sonra yazarım.
    forumdaki hafifletmeleri bende farkındayım. sebebi ise gereksiz yığınları kaldırmak. raptorla alakası yok bunun. diğer sayfalarda da oldu bu.
    motorum siyah duman yapıyor .acaba ilk bakıma kadar beklesemmi ?
    çantaları ve elcik aksesuarını izmirde yaptırdım şık oldu ama çantalar amortisörleri kapattı bende arka sinyal lambalarını söküp yirmi santim kadar geri aldım daha güzel oldu .. resimlerinide koyacam ama dijital bir alet bulmam lazım...

  13. #93
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

    kaldera : bekleme hava/yakıt karışım oranı hatalı. Karbüratörün hava ayarını yapsınlar zor bir iş değil. Gerçi bu motorda 2 karbüratör var sanırım. Çok iyi balans çekmeleri gerek. Diğer bir hatada jikleden kaynaklanıyor olabilir ama düşük bir ihtimal. Bir an önce yaptır motor kurum bağlamasın.

    Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

  14. #94

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    aykondan bu motorun çantalarından alıp takan var mı? 10 tane getirmiştik kalmadı demişlerdi. takan var ise bir foto yollayabilir mi?
    Kaldera senin fotoları da bekliyoruz bakalım nasıl olmuş

  15. #95
    MoCuishle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2005
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Roadstar V250 (Custom)
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı
    Merhaba

    kaldera : bekleme hava/yakıt karışım oranı hatalı. Karbüratörün hava ayarını yapsınlar zor bir iş değil. Gerçi bu motorda 2 karbüratör var sanırım. Çok iyi balans çekmeleri gerek. Diğer bir hatada jikleden kaynaklanıyor olabilir ama düşük bir ihtimal. Bir an önce yaptır motor kurum bağlamasın.

    Görüşmek üzere.
    Bu motorda iki karbürator yok... Çift boğazlı karbürator var ; eski amerikan arabaları gibi

    Yani ihtiyaç halinde açılıyor 2. karbürator boğazı... Ve evet acilen hava yakıt karışımı ayarı ve kaliteli buji gerekiyor , ayrıca jikleye de baktırsa iyi olur....

  16. #96
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    arkadaşlar bu regal reptor'dan ben de aldım.şu an 600 km.oldu yapıyorum.kullandıkça isteklerime daha bi iştahla cevap veriyor.anlayacağınız bu fiyat,bu kalite kesinlikle alınabilecek bir motor.

  17. #97
    Gencadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Eylül 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım, bu da ilk mesajım.

    Az önce Mecidiyeköy'deki yeri aradım ve satış bölümünden Sayın Murat Kuş ile görüştüm. Kendisi bana çok yardımcı oldu. Gerekli bilgileri verdi. 5 gün içinde aksilik olmasza 250cc su soğutmalı bir motor sahibi olacağım ve aranıza katılacağım.

    Belirtmek istediğim şu, motorlar şu anda kampanya dahilindeymiş. Satış fiyatı; kdv ve ötv'si onlara dahil olmak üzere 3.790 YTL + 185 Plaka ücretleriymiş. Eğer özel plaka isterseniz +100 YTL civarı (fazlası olabilir) bir ek ücret ödeniyormuş. Yarın kendisi ile görüşmeye gideceğim ve banka kredisi ile peşin olarak alacağım. Bu arada Sakarya'da bulunuyorum, aradaki mesafenin teknik servis için sorun olduğunu belirttim. Bu konuyu yarın görüşeceğiz. Beni teknik bölümle tanıştırabileceğini söyledi, ustayla görüşebileceğim. Kafamdaki tüm sorulara cevap bulduğumda sizinle burada paylaşacağım.

    Konu hakkında iyi, kötü fikir belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Beni, hiç bilgim olmadığı bir konuda bilgi sahibi yaptılar. Saygılarımla.

  18. #98
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    dostlarım bu motorun buji numarası budur:
    NGK numarası C7 HSA
    siyah dumanla ilgili sorunumu en kısa sürede halledeceğim.alakalarınıza teşekkürler..

  19. #99

    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    Turgutlu
    Motosikleti
    Yamaha XT 125 R
    arkadaşlar bu regal reptor'dan ben de aldım.şu an 600 km.oldu yapıyorum.kullandıkça isteklerime daha bi iştahla cevap veriyor.anlayacağınız bu fiyat,bu kalite kesinlikle alınabilecek bir motor.
    Dostum hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanı dilerim.Birde kaça malolduğunu yazarmısın lütfen..Bizde alırken yanılmayalım..Resimlerinide yollarsan çok iyi olur.Gülegüle kullan.

  20. #100
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2005
    Şehir
    HATAY-ANTAKYA
    Motosikleti
    Crf 250 L
    güven 61'den orcathemaster'e...Dostum,iyi dileklerin için teşekkürler.Ben piyasaya verildiği ilk bir hafta içinde aldım.Toplam 4,400 ytl.ye oldu.Yani diğer alan arkadaşlarla aramda 200-250 ytl fark var.Antakya bayisi ekim'de kampanya başlayacağından bahsetti.Fiyatı biraz inecek sanırım.Alırsan şimdiden hayırlı olsun...


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555105 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler