Piaggio NRG 50 2018

B sınıfı ehliyetle kullanılabilen motosikletler kategorisinde en çok tercih edilen araçlardan bir tanesi olan Piaggio NRG 50 2018; tasarımı ve kalitesiyle sıradan scooter'ların çok ötesinde bir kullanım deneyimi sunar. Geniş selesi, gösterge panelinin işlevselliği ve iki farklı renk seçeneğiyle satılan Piaggio NRG 50 2018 scooter; İtalyan scooter geleneğinin dinamik çizgilerini taşıyan yeni nesil bir mobilettir. Özellikle şehir içi kullanımlarda trafiğe ve şehrin karmaşasına katlanmak istemeyen motosiklet tutkunlarının tercih ettiği Piaggio NRG 50 2018 modelini işe gidip gelirken rahatlıkla kullanabilir, eşyalarınızı motorun arkasına takabileceğiniz bagajınıza ya da sele altındaki geniş bölmeye koyabilirsiniz. B sınıfı ehliyetle kullanılabildiği için yeni ehliyet almaya zaman ayıramayan ve günlük kat ettiği mesafe çok da fazla olmayan herkes, Piaggio NRG 50 2018 ile motosiklet hayalini gerçeğe dönüştürebilir.

Piaggio NRG 50 Scooter Genel Özellikleri

Modern görünümlü, şık tasarıma sahiptir.
B sınıfı ehliyet ile kullanılabilir.
Yüksek yakıt tasarrufu teknolojisine sahiptir.
Geniş sele altı bölümü ile özel eşyaları taşımayı kolaylaştırır.
Konforlu ve geniş sele ile konforlu bir sürüş sunar.
USB portu sayesinde telefon şarjı mümkündür.
Piaggio NRG 50 Scooter Teknik Özellikleri

Motor Tipi: 2 Zamanlı ve Tek Silindir
Motor Hacmi: 50 cc
Motor Yakıt Sistemi: Karbüratör
Motor Ateşleme Sistemi: Elektronik Ateşleme
Fren Teknolojisi: 220 Mm Disk Fren
Piaggio Markası Hakkında

1884 yılında İtalya'da kurulan Piaggio; özellikle scooter modelleri ile öne çıkan köklü bir motosiklet üreticisidir. İlk kez üretilen ve şehir içindeki hayatı kolaylaştırmasının yanında tasarımındaki şıklıkla da öne çıkan Vespa modeliyle scooter sektörüne giren Piaggio; scooter'lara İtalyan tasarımının şıklığı ve konforunu yansıtmaya devam etmekte, hâlâ tüm ülkelerde scooter denildiğinde akla gelen ilk firma olarak bilinmektedir.




B Sınıfı Ehliyet ile Kullanılabilen Piaggio NRG 50

NRG 50, A sınıfı motosiklet ehliyetine ihtiyaç olmadan, B sınıfı otomobil ehliyetiyle motosiklet tutkunları tarafından da kullanılabiliyor olmasıyla ön plana çıkıyor. Kalite ve tasarım konusunda tam anlamıyla rakipsiz olan NRG 50, kullanışlı gösterge tablosu, geniş sele altı gözü ve dinamik görünümüyle dikkat çekerken, Pastel Beyaz ve Mat Siyah renk seçenekleri sizleri bekliyor.
Piaggio NRG 50, modern görünümünün yanı sıra güvenlik özellikleriyle de fark yaratıyor. 220 mm çapındaki ön fren diski ve geniş tabanlı lastikle donatılan NRG 50, konforlu selesi ve USB portu ile şehir içi hayatını kolaylaştırıyor. Motosiklette görev alan 50 cc hacmindeki iki zamanlı, elektronik kontrollü karbüratöre sahip sıvı soğutmalı motor, Euro 4 normlarını karşılarken, yüksek ekonomi vaat ediyor.