HASAT 100

Ürün Tanımı

Hasat, şehir içinde size konforlu yolculuklar sunan bir scooterdir.

100 cc hacmindeki güçlü motoru şehir içinde ya da otoyolda trafiği bir zevke dönüştürür. Motosiklet tarzı süspansiyonu etkili ve konforlu bir kontrol sağlar. Engebeli yollarda dengeyi ve yol tutuşunu en üst seviyede tutar.
Geniş ayaklığı, disk frenlerin sağladığı güvenilir frenleme gücü size büyük kolaylık sağlar.
Şık bir tasarım ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan Hasat, üstün performans, konfor ve rahatlığı tam manasıyla sürücüsüne hissettirir.


Jant ve Tekerler
Hasat'ın sunduğu konfor ve dengenin temeli 12 inç ön ve arka tekerlek ve ergonomik tasarımıdır. Muhteşem yol tutuşu ve dayanıklı lastiklerle donatılmıştır. 5 ispit çelik jantlar hafif görünümünün altını çizer.
Hasat'ın dengeli tekerleklerine, ön disk freni ve arka kampanalı fren sayesinde kontrollü fren uygulanır. Ayrıca Hasat güçlü ve güvenilir frenleme sağlamak fren basıncını ön ve arka tekerleklere eşit olarak dağıtmaktadır.



Şık ve modern tasarım
Şıklık ve kullanım kolaylığını bir arada sunmak için tasarlanan Hasat, uyumlu hatlarıyla şık ve modern bir görünüme sahiptir. Öne eklenen far Hasat'ın benzersiz tasarımının farkını ortaya çıkarır. Arka stop lambaları daha parlak, güçlü ve uzun ömürlüdür.


Sessiz Performans
Hasat sınıfında fark oluşturan özelliklerinin yanı sıra sahip olduğu özellikler ve gücünü sessiz bir şekilde çalışarak binicisine sunmaktadır. Hasat kendine özgü egzoz sistemi ile bu güce kattığı sessizlik ve estetik scooter binicilerinin beğenisini toplamaktadır.


Hava soğutmalı, 4-zamanlı motor
Güçlü 100 vcc motor, trafikten uzaklaşmak istediğinizde seri bir şekilde hızlanmanızı sağlar. Tüm devir aralıklarında yakıt tasarrufu sağlarken ve düşük emisyon değerleriyle son derece verimlidir.


Geniş
Hasat geniş ayaklığıyla konforlu bir sürüş sunarken, sürücü merkezli tasarımıyla manevra kolaylığı sağlar.Koltuk altı kancasına çanta vb. gibi aksesuarlar asılabilir. Koltuk altı saklama bölmesinde eşyalarınızı saklamak için geniş bir alan bulunur.


Ürün sayfasına gitmek için Tıklayınız.