FİLİNTA 100
En Yakışıklı Klasik
Filinta 100 modelinin barındırdığı üstün özelliklerin yanı sıra nikelajlı görünümüyle sizlere yepyeni bir klasik serüveni yaşatmaya hazırız.
150cc motor gücüne çıkabilen Filinta 100 alt motorunda 150'lik silindire uyumlu kartel, motorun depar süratini üst seviyeye çıkaran stronklu krank, motora güç sağlayan stronklu piston gibi bir çok üst seviye donanımsal özellikler bulunmaktadır.
Sınıfının diğer modellerine göre sürüm veren özel şanzıman ve motor süratine katkı sağlayan özel dişliler ile Filinta 100 modelinin cazibesine karşı koyamayacaksınız...


Kusursuz Güç ve Performans, Göz Alıcı Tasarım!
Kusursuz performansla yetinmeyip motorun en üst düzey donanım özelliklerine sahip olmasını isteyen motor tutkunlarının tüm isteklerine cevap veren Filinta 100, egzoz konusunda da sınıfında rakiplerinin bir adım önünde...
Ortaya koyduğu kontrol gücüyle sizi şaşırtacak ve bi o kadar rahat hissettirecek bu egzoz modeliyle yola çıktığınız her an güvende ve rahat olmanın mutluluğunu yaşarsınız.


Yepyeni Bir Klasik Anlayışı
Filinta modellerini detaylı incelediğinizde diğer klasiklerle arasındaki farkı kolaylıkla anlayabilir, dokunduğunuz ve kullandığınızda farkın ne kadar yüksek olduğunu rahatlıkla hissedebilirsiniz.
Asi görünüme sahip Filinta modelleri, performans konusunda oldukça çevik ve tatmin edici bir güce sahiptir. Baştan çıkaran bu performansı nikelajlı görüntüsü, eşssiz tasarımı ve kullanım kolaylığı sağlayan özel yapısı ile birleştirince ortaya koyduğu deneyim sizleri şaşırtmakla kalmayıp bir o kadar da Filinta tutkunu yapmayı kesinlikle kalıcı olarak başaracaktır.


AR-GE
KUBA MOTOR AR-GE departmanı ürünlerin ve teknolojinin gelişimini yakından takip ederek gelişmeleri ürünlerde uygulamaktadır. Vitesli motosiklet sınıfında lider olan firmamız her türlü parçayı özenle seçerek ve üreterek kullanmaktadır.


Özellikler
99cc silindiriyle 6.4 HP güç sunan Filinta 100 modeli motosiklet sürücüsünün tutkularını ve arzularını tam anlamıyla karşılayacak şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir.

MOTOR
Hacmi 99 cc
Motor Tipi 4 Zamanlı
Silindir Tek Silindir
Maksimum Güç 6.4 HP
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I. Ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı


GÜÇ AKTARMA
Sürüş Sistemi Standart
Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana


SÜSPANSİYON
Ön Teleskopik Çatal
Ön Lastik 2.75 - 18
Arka Helezonik Yay Çift Amortisör
Arka Lastik 90/90 - 18


BOYUTLAR
Uzunluk 1800 mm.
Yükseklik 940 mm.
Genişlik 660 mm.
Dingil Mesafesi 1270 mm.
Boş Ağırlık 93 kg.


Ürün sayfasına gitmek için Tıklayınız.