Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Kuba Ruha 125 - 2017

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101

    Üyelik
    10 Mart 2016
    Şehir
    Ankara
    Bilgi verebilecek bir vatandaş yok mu?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    2014 model ybr 9.900 TL 2 tane ruha alınır 10 yıl binilir aynı hesap olur

  3. #103
    mc-hot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Konu hort bilgi bekliyoruz

  4. #104
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Denizli
    Motosiklet güzel. Evden işe yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Ben sıfıra yakın almıştım benden önceki 300 km gibi bir şey yapmış. Benden önce alan büyük ihtimalle satıcıya gelmiş satılmamış beklemiş bu modeli beğenip almış. Artık üretilmiyor çünkü, sanırım en son 2018 de çıkartılmış yanlış bilgi değilse. Küba'nın web sitesinde modelin sayfasınıda kaldırmışlar. Bir motosikleti satıyorsan en az 10 sene bunun desteğini sürdürürsün. Commuter olduğu için iyi bir ustanız varsa size sorun çıkarmadan uzun süre kullanırsınız, tabi bakımlarını takip edip hoyratça kullanmadıktan sonra. Sonuçta bir japon değil. Bundan önceki motorum Bajaj'dı, bajaj'la marka olarak kıyaslayamam tabi Küba'yı.

    YBR'nin çok satılan efsane modelinin neredeyse 1-1 aynısı. Uzaktan gören birisi YBR zannediyor markayı okuyana kadar. YBR ile bir çok parçasının uyumlu olması da avantaj. Aldıktan sonra yaklaşık 1000 km yaptım, çoğu iş ev -ev iş şeklinde oldu. Koruma demiri taktırdım, yakıt musluğundaki sızıntı biraz uğraştırdı, o da servisten(arızayı tespit edemediler) kaynaklıymış. Bunlar dışında hiç sorun çıkarmadı, kontağa basıyorum çalışıyor. Motoru benden önce alanlar köyde bineriz diye evraklarını çıkarmamışlar. Ben 0 garantili gibi satın aldım zaten motorun halinden hiç kullanılmadığı belliydi, plastik koruma tıpalarına kadar üstündeydi. Fakat ne alakaysa Küba fabrikası motosikleti garanti dışı bıraktı daha ilk servis talebimde. Nedeni de km telinin arızalanması. Motoru almadan önce de Denizli'de Küba'nın servisine gidip birebir danıştım, bilgi aldım. Hatta motosikleti alınca ilk bayiye gidip kontrol ettirdim, bir yalan/hile durum var mı diye servisin ustası Abdullah kendisi baktı kontrol etti, tertemiz motosiklet hiç kullanılmamış dedi. Ben de fabrikaya motosiklete gelin bakın expertiz yapın zaten 0 gibi olduğu belli KM sinde sorun yok, sizin yetkili servisinizin ustanızın onayıyla aldım ortada bir kötü niyet yok dediğim halde teli bahane edip garanti dışı bıraktılar. Bu markayla ilk ve son temasım rüha ile oldu. Daha yeni aldığım için ve al-satçı olmadığım için temiz bir şekilde kullanmaya devam ederim. Bir daha Küba müba alır mısınız derseniz, kesinlikle almam. Daha lastik tüyleri duran motosikleti garanti dışı bıraktılar.

    Sonuç olarak markaya güvenim 0 ancak bu modelle ilgili sorunum yok. Ara model olduğu için ve al-sat'ı hızlı olmadığı için muadili popüler modellere göre çok daha ucuza bulabilirsiniz internette. Kazası var mı yokmu bakarsınız bir de benim gibi motosikletine kız gibi bakan bir sürücüden alırsanız yıllarca binersiniz. Titreşim ben hiç hissetmedim, uzun yol yapmadım pamukkale tarafını saymazsak, limitlerini zorlamadım zaten huyum değil, küçük motosikleti 90-100 ün üstünde sürmem. Şu an internette piyasası 13-15 bin arası gidip geliyor, 2016-2017-2018 trafiğe çıkışlılar KM sine göre. 14-15 yaşında YBR ye istedikleri fiyat yani.
    Comfirmation Bias


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)