Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1161
    daghas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2012
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Mondial 150 MCX
    Burayı takip edenler bilirler bu motor ilk çıktığında 18.000 tl dendiğinde bazı duyarlı kardeşlerimiz hindistanda satış fiyatı bu hadi gümrük ve vergi koy o zaman bu olmalı demişti. Bi yetkili abimizde dediki gece gündüz üzerinde çalıştık bu fiyat son fiyat daha aşağı inmemiz mümkün değil dedi. Şimdi bu sizin kızdığınız arkadaşlar aslında şunu demek istiyor bazılarına . Sen düşmeyecek dedin , fiyatta zorladık dedin bizde itimat ettik aldık mı aldık.Alır almaz 1000 tl zararımız senin yüzünden oldu sana itimat ettik demek istiyorlar. İkinci sorun nerde sorun ise şurada.
    İster işçi ister esnaf olsun istersede işveren herkesin özünde hedefi nedir para kazanmak. Bu motoru satan bayilerde para kazanmak istiyorlar mı istiyorlar. O yüzden baktılar ki bu meblaya bu motorun adam gibi gideceği yok başladılar ufak ufak fiyatı kırmaya. Bunlarda kendilerince haklılar mı haklılar diyelim asıl,sorun balığın zaten baştan kokması. İlk muğladaki bayi züper indirim yaptığında bizde buradan duyurduğumuzda o bayiye müdahele edip fiyatı gene tavan yaptıranlar varya şimdide biz bayiye karışamayız demesinler mi :=))
    Sıfır bi R25 i taratın bütün bayilerde fiyatı 18.750 çıkar biri 18.000 diğeride 17.500 yazmış göremezsiniz buyrun taratın . Ama dominarı tarattıgınızda ilanlarda kim kime kaça kitlerse moduna girdi bile ki en yetkilimiz biz karışmayız demeye başladı bile . Ben size aha buradan tahminii yazıyorum 17.000 tl ye bile alanlar yakında zarar ettik diyebilirler bekleyip göreceğiz.
    bursalıali ve Motor_Derili bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1162

    Üyelik
    04 Mart 2017
    Sahibinde 15500den ikinci el satan bir arkadaş var almak isteyen görüşsün 15e bırakır bence.

  3. #1163

    Üyelik
    25 Ocak 2017
    17bin liraya kadar düşürdüler. 1-1.5 ay sonra 16bin olur mu?

  4. #1164
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Dün arkadaşıma tavsiye ettim gitti baktı beğendi ve aldı. Kahverengiye çalan mürdüm rengi. 17.000 fiyatı.
    Çok kısa bir tur attım motorla test denemez ama hoşuma gitti, görüntüsü gayet güzel, kalıplı, gösterge paneli ilk intibada dolu ve kaliteli bir his verdi. Ama dediğim gibi test ettim sayılmaz. Debriyaj kolu oynak geldi sadece.
    Rodaj bitsin sağlam bir sürüş yapıp o zaman değerlendirebilirim ama fiyatına göre herhalde alınabilecek en mantıklı motorlardan. Eksikleri var ise de platform kardeşi 390 dan 8 bin lira ucuz olması açığı kapatır sanırım.

  5. #1165
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Evet ikinci elde 15 bin e satan var galiba ilk günlerdeki gibi talep yok

  6. #1166

    Üyelik
    11 Haziran 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Arora Beatrix 150
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-full-aksesuarli-dominar-400-453894172/detay

    Bu ilan gibi bir kaçtane ilan daha var. İkinci el piyasasıda oluşmaya başladı ilk aylardan. Bayi fiyatları daha düşer kanaatindeyim. Halen 18.000 TL yazan bayi var. Bu siteyi okumasalar bile, alıcılar
    Sahibinden com sitesindeki fiyatlardan bir mukayeseye mutlaka gideceklerdir. Bence yakın bir zamanda bayilere baskı olur. Ankara sa bir bayi fiyatı 17000 Tl'nin altına çekmiş. Bu bayii aslen bisiklet bayisi Ankara da çankırı caddesi Yibada bilinir. Belliki amacı sürümden kazanmak. Çünkü servis hizmeti yok. Özellikle İstNbul, Ankara, İzmir vb. Büyükşehirlerde fiyatlar dahada aşağı çekilir gibi geliyor.Lansman fiyatlarından alan arkadaşlar için çok hoşbir durum değil fakat olması gerekende buydu. Fiyatlar bayiler tarafından revize ediliyor. Ben Kuralkanın bile bu durumu el altından yavaş yavaş destekleyeceğini düşünüyorum. Firma bu kadar kısa sürede böyle bir fiyat revizyonu yapmaz ama bayilere bu konuda baskı yapmayarak revizyonu onların aracılığı ile yapabilir. Lasman fiyatını belli ki bayiler aracılığı ile sebest piyasa ben ne yapayım mantığı ile biraz daha aşağı çekecekler. Fakat bu arada yine yüksek fiyattan alan olursa oda kar kardır mantığı ile yola devam demek olacak.

  7. #1167
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Mazzini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılanları yanlış mı okuyorum diye tekrar tekrar okudum Motosikleti indirimli satan bayiler var diye isyan edip motorun fiyatına zam yapılmasını ümit eden süper zeka arkadaşlar görüyorum kusuruma bakmayın ama sizin aklınızdan zorunuzmu var sizlere allah akıl fikir versin zaten vergilerden başımızı kaldıramıyoruz neyse ağzımı bozmadım çok şükür.
    allah aşkına ağzını bozda senin zeka seviyeni görelim.nası bi kafanız var bilemiyorum ama sizin kafanıza ulaşmak için baya bi para harcıyorum yinede boşş.değerini bilin bu kafaların bedavaya yaşıyorsunuz valla billa.büyük yazıyorum belki anlarsınız.ADAM 18.000TL PARA BAYILMIŞ ÖN KAYITTAN MOTORU ALMIŞ '3 HAFTA SONRA MOTORUN FİYATI 17.000 TL VE ALTINA SATAN BAYİLER VAR' BU ÖNDEN PARA BAYILIP ALAN ADAM NE YAPMALI ?
    a motoru yakmalı
    b kendini yakmalı
    c bayiyi yakmalı
    d kuralkanı yakmalı
    ülkedeki tüm motorların evlerin arabaların kamyonların bisikletlerin fiyatı artarken bu adamın 'ÖN KAYITTAN've 'LANSMAN FİYATI ALTINDA' aldığı motor ucuzladı.honda crf rally için sıraya giren arkadaş 18 den ön ödemeyle alırken şu an motorun fiyatı 22 bin tl ye nerdeyse dayandı.olsun 15 16 olsun millet pulsara bindiği gibi buna binsin ama fantezi rakam yazıp şansını deneyen bayiler vs avuçlarını yalicaklar.bekleyin alıcaksınız uygun fiyata.bu motorun fiyat politikasını ekrem ata bey değil kuralkan değil bayiler değil SÜRÜCÜLER OTURTACAK !
    . bu kadar anlatabildiysem ne mutlu bana
    daghas ve bursalıali bunu beğendiler.

  8. #1168
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Bayi kampanya yapmış olamazmı yani

  9. #1169

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli arkadaşlar;

    Bazı açıklamaları gerçekten hayretle izliyorum. Ama biz geçmişten gelen tecrübe ile biliyoruz ki ilgi duyulan her modelin fiyatları üzerinde bu tür yorumlar olacaktır.

    Biz sunmuş olduğumuz fiyatın lansman fiyatı olduğunu ifade ettik. Öyle devam ediyor. Bu sene çok farklı bir yıl. Euro4 ve euro3 modellerin beraber satıldığı, 2016 yılına göre döviz kurunda net % 20 değişim yaşandığı, dolayısı ile maliyetlerde de bu şekilde bir artışın kaçınılmaz olduğu farklı bir yıl. Satın alma paritesinde de aynı şekilde bir artış yaşanmadığı için nispeten olduğu sıkıntıların olmasını beklediğimiz bir yıl. Arkadaşlarımızın serzenişlerinin de esas sebebi zaten bu.

    Daha önce de ifade ettim. Hep de sizlere şeffaf oldum. Hatta bazı ticari sırları dahi olması gereken ölçüde sizlerle paylaştım, paylaşıyorum. Çünkü hepimiz aynı gemideyiz. Sektör de kar marjları yüksek olan bir sektör kesinlikle değil. Önce bunun bilinmesi gerekir.

    Bu modelin üzerindeki ötv yükü % 37 değil de % 8 olsa parekende tavsiye edilen fiyat 14.500 tl seviyelerine kadar gelebiliyor. İşte bizim çok çalıştığımız fiyatın gerçek durumu bu. Hatta bunu belirtmiştim. Şu anda bayi karı da net % 8 civarında. Bunun üzerinden oynama bayiler yapabilir. Ama Euro 4 ürünlerin fiyatları tüm markalarda yavaş yavaş geliyor. Fiyatlara dikkatinizi çekerim. 2018 yılında bu fiyatların ne kadar uygun olduğunu ömrümüz var ise hep beraber yaşayacağız. Şu anda bu fiyatlar ciddi bir fırsattır.

    Ayrıca bu modelimiz 45 nci gününde yani dün 123 ncü parekende satışına ulaştı. Aşağıda 2016 yılının tüm vitesli grup modellerin satışı var. Kıyaslama buna göre yapılsın ve oldukça iyi bir grafik yakalandığını söyleyebilirim.

    Vaat ettiklerimizi tüketicilerimiz yazıyor. Bizim için önemli olan budur. Mükemmel güç ve tork uyumu, konfor, ekonomi, güvenlik, uzun yıllar devam edecek sağlamlık ve dayanıklılık. İki gün önce İstanbul-Antalya yolculuğunu yapan Kemal diner arkadaşımızın yorumundan aldığım bilgiler yakıt sarfiyatı PULSAR NS 200 ile 120-140 km seviyesinde hemen hemen aynı. 100 km de 3,5 lt seviyesinde.

    Açık söylemem gerekirse bazı arkadaşlarımızdan gelen en büyük eleştiri niçin devir kesici erken devreye giriyor? (9500 devir civarı ve 160 km civarı hız). Gene bu konuda da açık olayım. Bu motorun karakteri farklı. 160 km hız az mıdır, yeterli midir, tercihe bağlı. Ama bu konu da sadece bir yazılım meselesi. Zamanla belki de devir kesici 10.000 devirde devreye girecek şekilde bir yazılım kullanılabilirse hız da otomatik olarak 180 km olabilir. Son derece de basit ve mümkün.

    Ama biz sabırlıyız. Özellikle ürüne yönelik kullanıcı yorumları dikkatle izliyorum. Bu modelimiz bu cc aralığında taşıdığı özellikler de göz önüne alındığında çok önemli bir boşluğu PULSAR NS 200 modelinde olduğu gibi uzun yıllar dolduracak kanaatindeyim.

    Saygılarımla…

  10. #1170
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Ekim 2015
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    R25
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayi kampanya yapmış olamazmı yani
    bende pulsarı yaz 2015 yaz kampanyasından aldım.8900 tl idi 8290 kampanyalı fiyata ilan edildi.çok mutlu mesut gittm bayiye anlattım derdimi bide dedim pazarlık yapalım 8150 tl fiyata bana bıraktı anlaştık aldım gittim evime.olayın normali doğalı budur.kuralkan kampanya yapmış ok bayi de kendinden bir iskonto yaptı bende satın aldım 3ümzde mutluyuz.ama burdaki durum bu değil.lansman fiyatı demek bu motoru alıp alabiliceğiniz en uygun fiyat demek.hatta ön ödeme ile satın alma zaten risktir motoru görmeden alan arkadaşlar oldu.belli bir kotadan zaten geliyor ilk parti bunları piyasaya uygun fiyattan satıp motoru tanıtmak reklamını yapmak olay bu.dominardaki olay pulsaradada oldu bu arada.8300 tavsiye edilen satış fiyatı ama bazı bayiler 7300tl e kadar bunu sattı.sen motoru satmaya çalıştığın zaman bu sefer nerde olursa olsun adam diyorki kardeş şu şu bayi 7300 e veriyor 0 ını gider ordan alırım.o zamanda mezarcı ölücü diye tabir edilen arkadaşlar çoğalmaya başlıyor.bajajı alırken kardayız ok ama satarken de bu kadar zarara girmesini istemezdim ben.haa bu arada motorumu bir arkadaşıma mantık çerçevesinde bir fiyata sattım.beni ve motoru tanıdığı için hiç tereddütsüz aldı gitti.evet 250cc üzerindeki en uygun motor tabiki dominar bunu tartışmaya zaten gerek yok konu bu değil.motorla ilgili zaten hiç bir konuyu tartışmıyorum.zevk ve beklenti meselesidir.dominarın fiyatının açıklanmasını bekledim ama benim beklediğim fiyat 16.000tl idi bende gittm r25 aldım.16.300e aldım şu an satmaya kalksam 17 vericek olan tonla adam var 1100km de.dominar için tavsiye edilen rakam 10.000 olsaydı bile 8.000e veren bayi çıksaydı ben yine bu yazıcaklarımı yazardım.tl zaten eridi gitti kalmadı 2 3 kere düşünen insan artık 10 15 kere hesap yapar oldu.millet nasıl para kazanıyor bilmiyorum ama ben zor kazanıyorum.
    mavellen ve bursalıali bunu beğendiler.

  11. #1171
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    ------------------

  12. #1172

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Mazzini adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazılanları yanlış mı okuyorum diye tekrar tekrar okudum Motosikleti indirimli satan bayiler var diye isyan edip motorun fiyatına zam yapılmasını ümit eden süper zeka arkadaşlar görüyorum kusuruma bakmayın ama sizin aklınızdan zorunuzmu var sizlere allah akıl fikir versin zaten vergilerden başımızı kaldıramıyoruz neyse ağzımı bozmadım çok şükür.
    Yok doğru okudun. Bazı arkadaşlar motorun fiyatının düşmesinden rahatsız oluyorlar. Aslında bu konu bu ülkenin neden yaşanmaz bir ülke olduğunun, neden her şeyin en pahalısının bizde olduğunun altında yatanı da gösteriyor.

    Bir de Türk milletine has bir yanlış genelleme hastalığımız var ki o da sanırım analitik düşünememekten kaynaklanıyor. Doğru genelleme yapılsa bir şey demeyeceğim de genellemeler de doğru değil. Hem mühendislikten anlamayız, teknik bilgimiz sıfıra yakındır, hem de bana göre mühendisliğin tam tersi bir yaklaşımda olan istatistikten de anlamıyoruz. Çok enteresan doğrusu... Şimdi bunları neden yazıyorum ? Söylenenler benim mantık sınırlarımı zorlamaya başladığı için yazıyorum. Herhangi bir konuda rastlantısal olarak ortaya çıkmış az sayıdaki örnekten hepsi öyledir varsayımı yapılamaz. Ha, burası Türkiye biz yaparız ama yapılamaz. Yaparsanız yanılırsınız, arkanıza takılan bir sürü insanı da yanıltırsınız. Nasıl ki bir motorun jantı kırıldığında bu olay jantı kırılmamış 10 bin motoru bağlamazsa, bir iki bayinin yaptığı indirimden de motorun fiyatı artık düştü şeklinde genelleme de yapılamaz. Motorun fiyatı sitesinde yazan fiyattır. Burada konu motor diye böyle yazıyorum, yoksa tüm ürünler için bu geçerlidir. Eğer bayi Bajaj'ın sitesinde yazandan fazla fiyat koyuyorsa o zaman sonuna kadar isyan etme hakkınız var ama düşük verdiyse o zaman hesabını o bayiye soracaksınız, hak ettiğiniz cevabı da alacaksınız.

    Ayrıca nasıl bir gazdır bu ya ? Bir veya iki bayi ucuz yazmış diye "Beyler artık motor 17 bin oldu, biraz daha inerse motor artık 16 bin TL sayılır". Böyle bir şey var mı ya ? Adam elindeki iki motor için o fiyatı vermiştir, onlar satılınca eski fiyata dönerse ne olacak ? Bu kadar yaygaraya gerek var mı ? Birkaç bayideki motorların fiyatı düştü diye o fiyatlar siz motorları satana kadar hep düşük kalacak diyebilir misiniz ? O zaman ben de kaç zamandır 250 cc cruiser bakıyorum, aynı motorlar bazı bayide 10500 TL, bazısında 12500 TL. Buna ne yapacağız ? İsyan mı edeyim ben pahalı satana ? Çok gerekiyorsa giderim ucuz satandan alırım biter. Aynı fiyat dalgalanmaları cep telefonlarında her ay yaşanmıyor mu ?

    Pahalı diye almayan ve daha da düşeceğini umanları da iki seçenek bekliyor : Kuralkan fiyatı sabit tutuğu sürece yıl sonuna doğru stok bitirme amaçlı olarak fiyatlar kesin 500 - 1000 TL düşer. Ama bu esnada olur da Japonların 250 cc EURO 4 ABS'li motorları devreye girerse ve eski stoklar da tükenirse işte o zaman yandı gülün keten helva. Bu durumda Kuralkan isterse zam bile yapar, bayiler burnundan kıl aldırmazlar ve motor yine de Japonlardan 4000 TL ucuz olur. Tercih sizin, iyi düşünün. İşin ucunda sıfır Dominar parasına ikinci el Euro 3 250 cc Japaon almak da var.
    YasinC, Mazzini, bursalıali ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #1173
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok doğru okudun. Bazı arkadaşlar motorun fiyatının düşmesinden rahatsız oluyorlar. Aslında bu konu bu ülkenin neden yaşanmaz bir ülke olduğunun, neden her şeyin en pahalısının bizde olduğunun altında yatanı da gösteriyor.

    Bir de Türk milletine has bir yanlış genelleme hastalığımız var ki o da sanırım analitik düşünememekten kaynaklanıyor. Doğru genelleme yapılsa bir şey demeyeceğim de genellemeler de doğru değil. Hem mühendislikten anlamayız, teknik bilgimiz sıfıra yakındır, hem de bana göre mühendisliğin tam tersi bir yaklaşımda olan istatistikten de anlamıyoruz. Çok enteresan doğrusu... Şimdi bunları neden yazıyorum ? Söylenenler benim mantık sınırlarımı zorlamaya başladığı için yazıyorum. Herhangi bir konuda rastlantısal olarak ortaya çıkmış az sayıdaki örnekten hepsi öyledir varsayımı yapılamaz. Ha, burası Türkiye biz yaparız ama yapılamaz. Yaparsanız yanılırsınız, arkanıza takılan bir sürü insanı da yanıltırsınız. Nasıl ki bir motorun jantı kırıldığında bu olay jantı kırılmamış 10 bin motoru bağlamazsa, bir iki bayinin yaptığı indirimden de motorun fiyatı artık düştü şeklinde genelleme de yapılamaz. Motorun fiyatı sitesinde yazan fiyattır. Burada konu motor diye böyle yazıyorum, yoksa tüm ürünler için bu geçerlidir. Eğer bayi Bajaj'ın sitesinde yazandan fazla fiyat koyuyorsa o zaman sonuna kadar isyan etme hakkınız var ama düşük verdiyse o zaman hesabını o bayiye soracaksınız, hak ettiğiniz cevabı da alacaksınız.

    Ayrıca nasıl bir gazdır bu ya ? Bir veya iki bayi ucuz yazmış diye "Beyler artık motor 17 bin oldu, biraz daha inerse motor artık 16 bin TL sayılır". Böyle bir şey var mı ya ? Adam elindeki iki motor için o fiyatı vermiştir, onlar satılınca eski fiyata dönerse ne olacak ? Bu kadar yaygaraya gerek var mı ? Birkaç bayideki motorların fiyatı düştü diye o fiyatlar siz motorları satana kadar hep düşük kalacak diyebilir misiniz ? O zaman ben de kaç zamandır 250 cc cruiser bakıyorum, aynı motorlar bazı bayide 10500 TL, bazısında 12500 TL. Buna ne yapacağız ? İsyan mı edeyim ben pahalı satana ? Çok gerekiyorsa giderim ucuz satandan alırım biter. Aynı fiyat dalgalanmaları cep telefonlarında her ay yaşanmıyor mu ?

    Pahalı diye almayan ve daha da düşeceğini umanları da iki seçenek bekliyor : Kuralkan fiyatı sabit tutuğu sürece yıl sonuna doğru stok bitirme amaçlı olarak fiyatlar kesin 500 - 1000 TL düşer. Ama bu esnada olur da Japonların 250 cc EURO 4 ABS'li motorları devreye girerse ve eski stoklar da tükenirse işte o zaman yandı gülün keten helva. Bu durumda Kuralkan isterse zam bile yapar, bayiler burnundan kıl aldırmazlar ve motor yine de Japonlardan 4000 TL ucuz olur. Tercih sizin, iyi düşünün. İşin ucunda sıfır Dominar parasına ikinci el Euro 3 250 cc Japaon almak da var.
    1..............

  14. #1174
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2016
    Ellerinde patlamasında.

  15. #1175

    Üyelik
    04 Mart 2017
    Güzel kardeşim benim kafayı yaşamak için o kadar uğraşma ben gidiyorum 18binden dominar alıyorum kafası sonradan geliyor ama müthiş. Yahu o fiyat açıklandığında burada günlerce yazdık durduk almayın paranıza yazık diye peki ne oldu fiyatlar düştü neden çünkü talep yok bayi napsın dominarın kara kaşına kara gözüne bakıp motoru bayidemi eskitsin adamda ekmek parası kazanıyor mecburen fiyatı düşürdü. Yazdıkların arasında sadece bir cümlende sana katılıyorum motorların fiyatlarını sürücüler belirleyecek ne güzel söylemişsin bütün sürücüler birlik olacak fiyatlar düşene kadar ürün almayacak. Fiyatları sürücüler belirleyecek derken bundan bahsediyorsundur diye tahmin ediyorum. Daha uygun fiyatlar ile hayalimizdeki motorlara binmek ümidiyle.
    bursalıali ve mavellen bunu beğendiler.

  16. #1176
    yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Nisan 2017
    Şehir
    İstanbul/Kağıthane
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Ne yani şimdi fiyat düşürüren bayiler kötümü ilan edildi ?
    Abi bu nasıl bir düşünce ben ucuza alayım diye önden aldım şimdi pağalıya geldi bana nie onlar ucuza alabiliyor ben satarken çok zarar edicem.
    Abilerim ben 18 Yaşında bir pidecide tezgahtarlık yapıyorum isteyenlere fotorafda atabilirim,veya Balıkesir anafartalar cadesindeyim gelip bakabilirsiniz.
    Biz ilk geldiğimizde böreğin kilosu 20 tl idi ve buranın pazarına göre pağalıymış müşteriler öyle söyledi bizde eti azaltıp biraz dağa yağ takviyesi yaparak kilosunu 16 ya satıyoruz.Şimdi bizden dağa önce alanlar bize 20 ye onlara 16 diye bize lafmı yapıyorlar yo aferim geç oldu ama piyasayı çözdünüz dediler sürümden kazanıyoruz bizde.100,150 metre ötemizde çarsıda kilosu 22 tl olması lazım börek aynı börek o pağalı az satar çok kazanır,ben ucuza ama çok satar kazanırım.
    Bayilerin işide bu adama 15.000 e motor geliyor 18.000 satarsa 3.000 kăr 17.000 satarsa 2.000 kăr kim nasıl isterse.

    Birde hiç unutmam yıl 2015 mecidiyeköyde evkurdan ps3 12gb ss ye 1.200 istiyorlardı hatırlayanlar vardır belki 2 dükyan ilerisinde nar ev vardı ps3 500gb ss ye 900 tl istemişlerdi serbes piyasa isteyen istedine satar.

    Yeni çıkan herşey önce pağalı olur sonra düşer basit birşey bu.

  17. #1177
    omerturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2010
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS
    herkese iyi geceler.Elimde 2015 model pulsar 200 ns var.16bin km de tüm aksesuarları (kappa çanta, siperlik, elcik koruma) da mevcut.Sormak istediğim şey 0 km dominarla takas ederken bayiye kaç tl ye kadar verirsem en asgari düzeyde zarar etmiş olurum vyahut en fazla ne vermeliyim?

  18. #1178
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    ekrem bey şirket sırrı değilse eğer bugune kadar ki dominar satış adedini öğrenebilirmiyiz acaba ?

  19. #1179
    YsNLzTrK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekrem bey şirket sırrı değilse eğer bugune kadar ki dominar satış adedini öğrenebilirmiyiz acaba ?
    Ayrıca bu modelimiz 45 nci gününde yani dün 123 ncü parekende satışına ulaştı. Aşağıda 2016 yılının tüm vitesli grup modellerin satışı var. Kıyaslama buna göre yapılsın ve oldukça iyi bir grafik yakalandığını söyleyebilirim.
    olarak belirtmiş Ekrem Bey.
    TIGERSHARK bunu beğendi.

  20. #1180

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekrem bey şirket sırrı değilse eğer bugune kadar ki dominar satış adedini öğrenebilirmiyiz acaba ?
    çok değil. dün 14:03 te ekrem beyin yazdığını okursan öğrenirsin kardeşim


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)