Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağim sıkıntı orda. Hiç çevrem yok...
Temiz olup olmadığını nasıl anlayacağim sıkıntı orda. Hiç çevrem yok...
Sağlam düzgün bi ustaya götürüp expertiz yaptır,onay verirse alırsın
İyi forumlar arkadaşlar. Ben yaklaşık 2 ay önce 2011 Model Kawasaki Ninja 250R aldım 30.000km. 3000km yol yaptım şehiriçi ve uzun yola çıktım. Motorun yürüründe, çalışmasında hiçbir sorun yok. Performansı da çok iyi geldi bana. Uzun yolda 170'i gördüm. Rüzgardan dolayı pek fazla basamadım. Benim kafamı kurcalayan birkaç sorum var. Bu ilk motorum ve alırken biraz pahalıya aldım sanırım. 16500 TL'ye aldım. Piyasası ne durumda hiç bilmiyorum. Sitelere baktığım zaman 13000-15.000 TL arası fiyatlar görüyorum. Motorun herşeyi orjinal. Ekstrası, hasar kaydı yok. Grenajlarında çok küçük bir kaç çizik var. Sizce bu motora binmeye devam edeyim mi? Yoksa elden çıkartıp yüksek model ve düşük km motor alayım mı?
Bin keyfini çıkar. Ekstradan zarar etmeye ve elindekinden olmaya ne gerek var?
Vites atarken TAK diye bir ses geliyor. Bu yüksek devirde ve 2. vitese geçerken oluyor. Ara ara 3. vitese atarken de geliyor. Debriyaj telini yeni değiştirdim. Yağı yeni değiştirdim. Zincirlerim yağlı. Bakımlarını yeni yaptırdım. Acaba debriyaj tel ayarımda mı sıkıntı var? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
biraz pahalı almışsın ama anladığım kadarıyla motorun temiz,bencede kullanmaya devam et,daha önce bu motordan kullandım çok güzel bir motosiklet,vites değişirkenki gelen tak sesi biçok motorda var çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede düzgün bi ustaya müsait olduğunda bi göster
Ninja 250 sl İnceleme https://youtu.be/XsEdoUZN7X0
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)