Alıntı:
Trnitron´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar motosikletime bu gün bakm yaptırdım ancak bu sefer tesadüfen yolumun üstü olduğu için sadece bikaç kere öylesine uğradığım millet caddesi üzerinde bulunan hüner motora götürdüm ,fiyatları diyer servislerle kyaslayınca bana pek uygun geldi fiyat artı ilgi alaka ve ustaların işinin ehli olmasıda iyiydi bence ben bundan sonra oraya bakm yaptırmayı düşünüyorum fiyat listesini şöyle sralıyım
15 ytl yağ deyişimi
15 ytl arka fren balata (iyisi dedi ötme yok)
30 ytl orjinal hava filtresi (kymco uymuyor ondan daha teferruatl ve kaliteli onu söyliyim)(bu filtreye astronomik rakamlar isteyen servislerde olmuştu onuda söyliyim)
10 ytl orjinal buji
30 ytl de işçilik kontrol falanda dahil
benim umduğumdan ucuza geldi yorum sizin 
|
Benim motorumdada marş basmıyordu,takviye kablosuylada çalışmayınca sorunun marş motorundan olabileceğini tahmin ettik ve söküp çıkardığımızda öyle olduğunu gördük..Motomax denen uyduruk firmaya BELKİ ellerinde vardır yenisi diye telefon ettik ELBETTE ellerinde yok ve beni şaşırtmadılar..Ömrümde Motomax kadar dahada uyduruk yalandan bir firma görmedim,aman dikkat edin gidipte ordan birşey satın almayın..o ara gidip Daelim motor alanlar şimdi ne yapıyorlar merak ediyorum..banada "artık sen bunu elden çıkar,aman sat hemen" geyikleri yapılıyor..
Daelim S2 250 almaya heves etmiş arkadaşlara benden söylemesi,iyi ve tanıdık bir ustanız varsa ve o ilgilenebilecekse bu motordan alın.Motoru dışındaki plasitk aksamı(benimkinin göstergesi bozuk,yan taraftaki plastiği kırık)ve geriye kalan herşey çok dandik.Ancak Kymco marka motoru performans konusunda tatmin ediyor.
Alıntıyı yapmamın sebebi,marş motorunun 25 ytl olması imkansız,nasıl oluyor bu iş anlayamadım??Kymco yu arayıp sorduğumda sıfır marş motorunun fiyatının 230 dolar olduğunu söylediler bana..allahtan bozuk marş motorları tamir edilebiliyormuş..işte böyle,kendinize iyi bakın..
not:alıntıyı eksik yapmışım,özür..marş motoruyla ilgili kısım yer almıyor