Hayırlı olsun YeK,iyi günlerde keyifle binersin umarım

Camadan önemi yok abi,nası olsa burdayız

a008mania,senin sorularını elimden geldiğince cevaplıyayım,eksiğim olursa ki mutlaka olucak,ataper'den yardım isteriz heheh..
1 - Motor kurşunsuz benzin yakıyor,daima aynı yerden almaya çalışıyorum,ama ne yalan söyliyeyim km'de kaç lira yakıyor olayları benim biraz canımı sıktığı için hiç ince hesaplara girmedim..ama rahatlıkla söyleyebilirmki beni benzin konusunda hiç üzmedi..daha önce 2 zamanlı scooter kullanan biri olarak valla rahat ettim..bence yakıt sarfiyatı uygun..bu konuda ayrıntılı bilgiyi bir arkadaş yazmıştı,tekrar yazar umarım..
2 - İlk bakımı 1000 km'de oldu ve o zamana kadarda servis yüzü görmedi..ilk bakımda doğru dürüst vidası bile sıkılmadı,yağı değişti yağ parası ödedim..ekstra bir ücret ödemedim..ben Ankaradayım,motoru motomax 4/44 motordan almıştım,bakımıda orada yapılıyor,eğer Ankaradaysan tavsiye ederim..
3 - Hiç ciddi yedek parça sıkıntım olmadı,ama almadan önce bende iyice araştırdım(güvenilir kaynaktan)yedek parça sıkıntısı yok..ama bunun garantisi olmaz,sonuçta büyük markaların hepsinde yedek parça sıkıntısı yaşanıyor..
4 - Valla ne diyeyim,sıkıntılı bir yeri yokki en sıkıntılısını söyliyeyim...ha,eklentiler olabilirdi diyebilirm ama insanın istekleri bitmez,o da olsa bu da olsa diyebilirsin..mesela şunu söyleyebilirim,ön panel çok kolay kullanımlı ve görüşü rahat olmasına rağmen,diğer maxi scooterlarda olan bazı keyif verici eklentiler olabilirmiş(yol bilgisayarı vb..)mesela benim en büyük ihtiyacım saat..bir saat olsaydı işime yarardı diye düşünüyorum..ama bu bir eksiklik değil..sonuçta oraya lazım olanlar konulmuş:hararet göstergesi hız göstergesi ve benzin göstergesi..
5 - Bence motorun en güzel yeri motoru...ivmelenmesi mükemmel,acaip sessiz çalışıyor ve bu 120 yle filan giderkende değişmiyor..motorun sesini duymuyorsun..biraz hızlanınca ya da geçişlerde gaz verince çok hoş bir gürültüde çıkarıyor namussuz heheh..sıcaklık filan etkilemiyor,motor su soğutmalı,önde fan çalışıyor ve hararet düşüyor..bagajı çok büyük,çok iş görüyor..ağzına kadar dolu 3 migros poşetini rahatlıkla alıyor,onun için ev alışverişleride acaip bir keyif oldu

eğer istersen kendi orjinal aparatıyla arkaya çantada taktırır,uzun yoldada acaip rahat edersin..orjinal aparat 80 ytl civarındaymış,ben ankarada bulamadım,ama bu kampanya sebebiyle S2 kullanıcısı artınca rahatlıkla bulunabilir diye düşünüyorum..
6 - Artçının yeri oldukça rahat,arkadaki sırt dayama yeri biraz küçük,ama çanta taktırınca baya bi rahat olacak..artçının manzara baya güzel oluyor,çünkü senin baya üstünde oturuyor,ve sürücüye yapışmadan rahatlıkla seyahat edebiliyor..kim bindiyse rahat etti valla

Benimkinde sissybar standart üstünde vardı..diğer alanlarada sormak lazım..
7 - Lastiklerin ölçülerini şu an hatırlamıyorum,ama yol tutuşu ve yatışı mükemmel...S2 test sürüşünden birkaç resimde ekliyorum sanırım bu bir fikir verecektir

8 - Rodajda artçı ile bir iki kere bindim,o da mecburiyetten..zorlamadan yavaş yavaş gittim,pek tavsiye edilmiyor rodaj esnasında zorlamak..
9 - Motorun kuru ağırlığı 155 kilo,ve orta sehpaya alırken fazla zorlanmıyorum,ayrıca yan ayaklığıda var..
10 - Elime para geçince bir alarm taktıracağım ama şimdilik disk kilidiyle idare ediyorum..ama binmeden önce mutlaka çıkarmak gerek yoksa tekeri orda bırakıp yola devam etme tehlikesi var heheh..
11 - Avatardaki benim motor değil,ama aynısı...kadranın zemini siyah diğer kısımları açık gri..
Umarım cevaplarım azda olsa tatmin etmiştir..eksiklerim varsa kusura kalma lütfen..diğer arkadaşlarım eksik olan kısımları tamamlarlar sana
Sana son olarak diyebilirmki,eğer alırsan yüzde yüz içine sinerek al.

.fiyatıda bu durumdayken...ben fiyatı 6.350 iken nisan ayında almıştım..kredi çekerek peşin fiyata aldım..
Son olarak bu da benim kızım..