Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
40. sayfa BirinciBirinci ... 30383940

TVS Apache RTR 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Başka bir serviste bakımı yaptırdım. Yaş itibariyle eskilerden, deneyimli bir abi vardı. Sağolsun yakın ilgi gösterdi.
    Ancak yağ olarak Motul 5100 10w/40 kullandı. Tam sentetik yağ olması gerektiğini söyledim ama kendisi 7100 serisinin debriyajda kayma yaptığı için bu motora kullanmadıklarını söyledi. Emin konuştuğu için ısrar etmedim fakat aklımda soru işareti kaldı. Sanıyorum tereddüt etmekte haklıyım çünkü bakımdan sonra vites geçişleri belirgin şekilde kemikli oldu. Bakımdan önce şıkır şıkır ve yumuşak geçişleri vardı. Sanırım sonraki bakım km sini beklemeden arada değiştireceğim bu yağı.
    Sizlerin kullanıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz yağ varmıdır arkadaşlar?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba yeniden.
    Arkadaşlar yağ tavsiyesi gelmemiş , hala bekliyorum.

Bu arada bir tane maxem sl45 çanta aldım ama o eski maxemler gibi değil. 2018 yılında aldığım 40 litrelik çanta daha kalın ve sağlamdı. Yenileri daha ince yapıyorlar demek ki. ayrıca çantanın tablaya bağlanan çıkıntıları çok ince, ağır yükte kolayca kırılır gibi.

Bu motoru suyla yıkama yapıyor musunuz? Her yerde kablolar ve soketler var ayman açıkta ve bu durum hiç hoşuma gitmedi.

Motosikleti
    TVS Apache RTR 200 ABS
    Merhaba, ben bakımlarda motul 7100 kullanıyorum. 5100 hiç bir zaman koydurmadım serviste. Kitapçık ne diyorsa o. Usta mühendislerden daha iyi bilemez motosikleti sonuçta. Motul kullanmak istemezseniz luqie moly tercih edebilirsiniz.
    Benzinlikte tanzikli suyla yıkama yaptım. Ekran göstergesine, fara vs çok tanzikli su tutmayın yeter. Kablo olan bölümlerede uzaktan tutabilirsiniz.

Motosikleti
    Tvs Rtr 200
    Merhabalar.motosikletim 1700 kmde suan.herseyiyle memnunum.tek bir sorun dışında.arka fren somunu surekli gevsiyor bende elle sikiyorum biraz surdukten sonra sag ayak manetinin oradaki somun kendiliginden yukari cikiyor ve arka frene sonuna kadar bassam dahi fren tutmuyor.cozum onerisi olan arkadas varsa yardim rica ediyorum.buyuk sorun bence.civata sabitleyici ilacmi siksam basit bir cozumu varmi bilemiyorum

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    arkadaşlar selamlar bu motoru türkiyenin herhangi bir yeri fark etmeksizin alabileceğim en ucuz fiyat nedir acaba? tanıdığı olan var mı son ne kadar oluyor? sıfır 2023 model

Arkadaşlar onguard 8261 disk kilidim vardı, bu motorun diskine uymadı.
    Bir tane de çok eskiden kalma xena marka disk kilidim vardı o da uymadı. 2 tane kilit var ikisini de kullanamadım.
    Disk üzerindeki delikler çok ince olduğundan kilidin pimi geçmiyor, daha merkezdeki desenlli deliklere de kilit ulaşamıyor.
    Disk kilidi kullanan varmı aramızda? Kilit marka, model olarak hangisi uyar acaba?

Motosikleti
    TVS Apache RTR 200 ABS
    Ben disk kilidi olarak Urban marka kullanıyorum. Arka tekerdeki merkeze yakın bölgeye kilitlenebiliyor.

REKLAM ALANI
40. sayfa BirinciBirinci ... 30383940

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)