Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Ekonomık model olarak bakarsak,nasıl buldunuz?

Katılımcı sayısı
36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Oldukça beğendim..

    19 52.78%
  • Fena motor değil,ama bana hitap etmiyor..

    3 8.33%
  • f/p olarak alınası bir motor..

    17 47.22%
  • Bana uzak,hiç işim olmaz..

    1 2.78%
  • adress,deligth,fiddle uçtu gitti.Bu fiyattan bu motor alınır..

    2 5.56%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Hero Dash VX LX Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Alıntı yet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Dash VX alan/kullanan/deneyen oldu mu? Almayı düşünüyorum da öneriyor musunuz? Ve Duet VX ile arasında ne farklar var? Hangisi alınır?
    Ön teker ve kasa farkları var. İkisini ayri sekmede açıp bakın özelliklerine. Motor olarak aynı.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    15 Temmuz 2012
    Motosikleti
    Honda Kinetix Zx 2001
    2002 model Honda Kinetix sahibiyim, bu motoru bilen bilir cok sağlam ve sürüşü keyifli bir motordur. Hero da sanırım aynı hindistan firması tarafından üretiliyormuş. Ayrıca Yamaha cygnus l bir motorum var ancak bu motora kinetix kadar ısınamadım, sağlamlığına sağlam motor fena değil ancak kinetixin süspansiyonlari ergonomisi daha rahat, o yüzden bu hero motorla akraba oldugundan cygnus yerine bunu alip denemek istiyorum.

  3. #43

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Bugun pusula mtor bayısınde bır baktım,servısı ılgılı ve amıyane tabırle cakal degıllerdi,sızı dınleyıp ıhtıyacınızı soruyor su ozellık sızın ıcın pekte kullancagınız bırsey degıl yada bunun faydasını gorursunuz gıbı nıspeten daha hakkanıyetlı anlatımları vardı,bayıde scooter olarak dash vx ve duet vardı acıkcası ıkısıde gozume ıyı geldı tıpsız degıl,ozellıkle dash vx ın duz beyaz rengını gormeme ragmen begendım resımlerdekınde daha heybetlı ve oturaklı,plastık kalıtesı ıscılık malzemesı,elbet bır yamaha falan degıl ama ucuk kacık fark olupta çinliler gıbı durmuyor parasında daha ıyı bır kalıteye sahıp..182 boy ıle gıdonda sıkıntı yok gıbı durdu dızlerıme sıkıntı vermedı sele oldukca rahat( tabı bellı bır yol yapıp yorumlamak dogru olcaktır) on panel takdrımı kazandı,seleden kalkmadan benzon kapagı acılması kucuk ama kullanıslı bır kıstas olmus.bır dıger husus bayı yaygınlıgı dıkkatımı cektı benı bılen bılır cok konu actım,suzukı adresle araasında kaldım fakat bana en yakın suzukı servısıne gıdene kadar 4 tane servıs var heroda yolumun ustunde yanı pazara yenı gırmesıne ragmen agresıf bır yaygın ag ulasmıslar honda gıbı ve halada bayı alıyorlar.

    on dısk fren olsa elbet daha ıyı olurdu fakat o yondede kombıne fren ozellıgı yıne paraasına gore bence dıkkate deger bır guzellık olmus.Bagaja baktım ama unuttum sormayı tam kask alıormu dıye yalan olmasın bu konuda malumatım yok,motrda kendınelerıne has bır teknoljılerıde var yakıt motor ıcınde yuzeye vurdurup tamamını enerjıye donusturp ole yakmak gıbı bırsey kısaca,enjeksıon kadar cımrı yakıt tuketımı olmaz ama symler kadar da cok yakmaz gıbı duruor okudugum yazılarda,sımdılık bunlar aklıma geldı,motor dunyaına yuzeysel bakan kımseler ıcın tanınmamıs bırmarka ama ısı esasen bılen ıcen hondanın 30 yıllık uretım partnerı olması bu ıste bellı bır kalıteyı ve tecrubeyı tutturmus olduklaırnın bır gostergesı aslında.

    ulkemızde mondıal dı kral mtordu falan fılan 3.sınıf cın menseılerın yarısı kadar satmasını beklıorum kendı payıma benımde suan favorım,servısıde arka caddemde.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 07:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

    Bu arada basima geldi arastirinca dash die cikmio fakat global ismi hero maestro edge oyle cok daha fazla kaynak bulunuyor




    https://youtu.be/gm_XsRpmGJo

  4. #44

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -

    HERO..DASH VX SONUNDA GÖREBİLDİM,BEĞENDİM..

    Bugun pusula mtor bayısınde bır baktım,servısı ılgılı ve amıyane tabırle cakal degıllerdi,sızı dınleyıp ıhtıyacınızı soruyor su ozellık sızın ıcın pekte kullanacagınız bırsey degıl yada bunun faydasını gorursunuz gıbı nıspeten daha hakkanıyetlı anlatımları vardı,normalde cogu bayı magazada mevcut bulunan motorunu over,anlatır,ama herodakı arkadas suan elımızde yok henuz ama pleasure modelınıde bır gorun yenı baslangıc ıcın hakımıyetı kolaydır,pratıktır ama bızım elımızde yok suan dedı,normalde cogu byaı elınde olmayanın pek sozunu etmez.bayıde scooter olarak dash vx ve duet vardı acıkcası ıkısıde gozume ıyı geldı tıpsız degıl,ozellıkle dash vx ın duz beyaz rengını gormeme ragmen begendım,kı renk secengı ve etıket ekleme opsıyonu oldukca cesıtte var.resımlerdekınden daha heybetlı ve oturaklı,plastık kalıtesı ıscılık malzemesı,elbet bır yamaha falan degıl ama ucuk kacık fark olupta çinliler gıbı durmuyor ,dandik hissiyatı almadım.parasından daha ıyı bır kalıteye sahıp duruyor..182 boy ıle gıdonda sıkıntı yok gıbı durdu dızlerıme sıkıntı vermedı sele oldukca rahat( tabı bellı bır yol yapıp yorumlamak dogru olcaktır) on panel takdirımı kazandı,seleden kalkmadan benzin kapagı acılması kucuk ama kullanıslı bır kıstas olmus.bır dıger husus bayı yaygınlıgı dıkkatımı cektı benı bılen bılır cok konu actım,suzukı adresle arasında kaldım fakat bana en yakın suzukı servısıne gıdene kadar 4 tane servıs var heroda yolumun ustunde yanı pazara yenı gırmesıne ragmen agresıf bır yaygın ag ulasmıslar honda gıbı ve bayı alımlarıda devam edıyor sıtelerınde.


    on dısk fren olsa elbet daha ıyı olurdu fakat o yondede kombıne fren ozellıgı yıne parasına gore bence dıkkate deger bır guzellık olmus.Bagaja baktım ama unuttum sormayı tam kask alıormu dıye yalan olmasın bu konuda malumatım yok,motorda kendılerıne has bır teknoljılerıde var yakıtı motor ıcınde yuzeye vurdurup tamamını enerjıye donusturp ole yakmak gıbı bırsey kısaca,enjeksıon kadar cımrı yakıt tuketımı olmaz ama symler kadar da cok yakmaz gıbı duruor okudugum yazılarda,sımdılık bunlar aklıma geldı,motor dunyasına yuzeysel bakan kımseler ıcın tanınmamıs bırmarka ama ısı esasen bılen ıcin hondanın 30 yıllık uretım partnerı olması bu ıste bellı bır kalıteyı ve tecrubeyı tutturmus olduklarinın bır gostergesı aslında.Zaten 2014yilinda honda,cinde daha ucuz iscilik maliyetine gecince hero ile 30 yillik ortak uretimi bitirmis.


    ulkemızde mondıal dı kral mtordu falan fılan 3.sınıf cın menseılerın yarısı kadar bile satmasını beklıorum en azindan kendı payıma benımde suan favorım,servısıde arka caddemde.


    Gozume carpan olumsuzluklar...lastik ebadi,on fren disk olmasi daha cazip olurdu,bagaj kapasitesini bilmiorum tam kask almiyorsa handikap.


    Gozume carpan artilar.. 5 yil garanti,72 saatde yedek parca temini,titanyum kapli egzost,seleden bagimsiz benzin kapagi,sele altinda usb sarj soketi ve aydinlatmasi,immobilizer ve kombine fren sistemi,servis bakım zamanı için gostergede ışıklı uyarıcı,yan ayak sehpayı acık unutmaya karsı panelde renkli uyarıcı,hepsini toplayinca makul fiyat (nakitde 4500tl )performans orani ve servis agi.


    Bu arada dedim nasil tek bir video cikmaz netde,meger global pazar ismi.


    Hero maestro edge..boyle aratinca zibilyon tane video cikiyor..


    Ülkemizde yenı gırsede aslında duzgun asfalt yolları pek olmayan,bıze gore baya hayvan gıbı zorlayarak kullanan asya pazarında bile satışlarda her zaman yükseklerde olmuş hem satışda hemde tercihte.



    https://youtu.be/gm_XsRpmGJo" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    potasyum bunu beğendi.

  5. #45
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Benim gördüğüm foruma sadece Hero motor bayileri yazıyo. Keşke gerçekten alan olsa da fotoğraflarını videosunu falan görsek.

  6. #46

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Valla ben cıddı dusunuyorum ehlıyet sınavında gümlemessek tabi,actıgım konularda mevcut suzukı adresle cok arada kaldım namx tam acemıye uygun dedık 9bıne cıktı,fıddle bakalım dedık tıtresım yedek parca derken vazgectım,adres ıyı saglam guzel ama,fuardan sonra onada zam koydular,servısı bana 30 km uzakta.Hero nun ıcerıgını arastırınca fırma zaten devasaymıs,adamlar honda beat kınetıc hepsını hero yapmıs,ne zamankı honda cındekı işçilik parasını dayatmıs heroya,anlasamamıslar.yanı sozun ozu kısmetse alacagım,aksıyon kameram yok ama telefonlada olsa ceker koyarım elımden geldıgınce inşallah.

  7. #47
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Hindistandaki adı maestro edge aynen. Bize isim değiştirerek geldi sadece. Yani yabancı kaynaklarda maestro edge diye okuyacağınız her şey aslında dash vx'dir.

  8. #48
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Bence marka olarak aslında kendini kanıtlayan bir marka Hero, hele ki diğer markalar gibi Türkiye pazarına giripte hazıra konmayan girişimci, aktif bir politika takip etmeleri çok önemli. Aşağı yukarı tüm modelleri güzel.. Ben pek scooter tercih etmiyorum ama kayınpedere almayı planlıyoruz renkler çok güzel olmuş çeşit olması ve farkındalık yaratması bakımından önemli. Ayrıca Hero gerçekten Türkiye ye önem verdiğini kanıtlamaya çabalıyor, bunun içinde diğer firmaların yapmadığı hizmetler sunuyor daha ne olsun. Bence denenebilir ben yollarımızda daha çok görmek isterim açıkcası, honda nın berbat renklerinin yanında bu renk yelpazesi müthiş olur.. Ayrıca dediğim gibi scooter kullanıcısı olmamama rağmen beni bile cezbetti, adaya gittikçe kayınpederden çalmayı düşünmüyor değilim.

    Bu model bence hem fiyat olarak hem performans olarak gayet yeterli ve güzel. Birkaç sene içinde çok güzel bir konuma ulaşacağını düşünüyorum, 5 yıl içinde de ikinci el konusunda diğer markalar ile yarışabilecek düzeye ulaşacağını düşünüyorum.. Scooter tavsiye isteyen arkadaşlara da önerdiğim yegane marka ve model. En kısa süre de kullanmayı istiyorum çünkü Bozcaada daki yerimde çok işime yarayacak. Kayınpederime cub almayı düşünürken aklımı çeldi büyük ihtimalle bunda karar kılacağız.

    Yapılan yorumlar da aydınlatıcı olmuş teşekkür ederim, ayrıca yazdıklarım da ne kadar haklı olduğumu da kanıtlar nitelikte olmuş.. Konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim her ayrıntısını ince ince yazmış gayet bilgilendirici bir yazı olmuş ellerinize sağlık.. Teşekkürler.
    retox70 ve stevejones bunu beğendiler.

  9. #49
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Ben bu motoru beğendim hem tip olarak hem performans olarak gayet uygun ve güzel.. Hero zaten bilindik kendini ispatlamış bir marka. Türkiye pazarı için de gayet olumlu ve aktif planları var ki diğer firmalara nazaran etkinlikleri hizmetleri daha güzel ve tüketiciyi korumaya yönelik. Üstelik bayileri arayıp bilgi alırken de gayet naif davrandılar çok kibarlar olabildiğince yardımcı olmaya çabalıyorlar. Hero diğer modelleri de gayet güzel fiyat politikası da uygun bence diğer firmalarla karşılaştırıldığında. Üstelik servis ve yedek parça olarak da gayet iddialılar. Bence diğer firmalar gibi hazıra konmadan Türkiye pazarına yönelik çalışıyorlar. Scooter kullanıcısı olmamama rağmen ben bile beğendim cezbetti beni, bozacada daki kayınpederime mondial den cub bakıyorduk fakat bunu almak daha mantıklı geldi hem adaya gidince bende kullanmış olurum.
    Gayet şık ve performansı olan bir makıne alınıp denenebilir, sonuçta sadece adı için tonlarca para dökülen firmaların bazılarına bu firma üretim yaptı unutmamak lazım. Türkiye de yeni olması kötü olduğu anlamına gelmez maksimum 4-5 sene içinde bence hakettiği konuma ulaşacak bir firma. İkinci eli de aynı şekilde çinliler gibi sönük kalmayacaktır.

    Bilgiyi paylaşan arkadaşın ellerine sağlık gayet açık ve bilgilendirici bir yazı olmuş. Teşekkürler.
    stevejones bunu beğendi.

  10. #50

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -


    Tanıtım videosu..



  11. #51
    hfz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul/Sancaktepe
    Motosikleti
    -
    on fren kampana. iciniz rahat ediyo mu :D bajaj boxer kullanmistim duramicam sandim :/

  12. #52
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı hfz61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    on fren kampana. iciniz rahat ediyo mu :D bajaj boxer kullanmistim duramicam sandim :/
    Alıntı Barans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir aracın yavaşlayabilmesi; aracın ağırlığı , fren kuvveti ve toplam fren yüzey alanı dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır. Sadece Disk ve kampana'ya bağlı değil. Kombine fren bulunan araçta, disk olmamasının sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Bir arkadas bu motosiklet hakkinda boyle bir yorum yapmisti.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

  13. #53
    bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Haziran 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Motosikleti
    yamaha x-city
    inceleme için sizi tebrik etdim

  14. #54

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Kendı konumuda actım,burayıda sonradan gordum...

    http://www.motosiklet.net/forum/scoo...-begendim.html

  15. #55

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Aslında disk olması tabıkı bır avantaj olurdu,fakat dıger yonden dısk frenle bılıncsız frenlemede kaymak daha olası,bunda da o acık sankı kombıne fren sistemi ile farklı avantaja donusturulmus,kullanmadıgım ıcın net bırsey dıyemem bajaj ıle bunun fren performansı hakkında,fakat hero duet kullanan bır arkadasım var dagıtım yapıoyor gıda ısınde,yaklasık 3000km dir aynı motoru kullanıyor,yagmurda dahıl kullanmak zorunda o memnun oldugunu soyledı hep frenlerden.

  16. #56

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ben VX değil de LX olanını daha çok beğendim. Mat mavi rengi harika durmuş, VX'in renkleri bence çok karışık. Eğer önümüzdeki kışa kadar daha büyük yeni bir motor alamazsam kışa girerken CBF'i satıp bunu almayı düşünüyorum. En azından yağmurlu havalarda ayaklarım ıslanmaz.

  17. #57
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben VX değil de LX olanını daha çok beğendim. Mat mavi rengi harika durmuş, VX'in renkleri bence çok karışık. Eğer önümüzdeki kışa kadar daha büyük yeni bir motor alamazsam kışa girerken CBF'i satıp bunu almayı düşünüyorum. En azından yağmurlu havalarda ayaklarım ıslanmaz.
    renk seceneğinin/yelpazesinin bu kadar geniş olması avantaj ayrıca Hero'nun tüketiciye verdiği önemi gösteriyor. Tonlarca para verdiğimiz motorlarda çoğu zaman 2 den fazla renk seçeneği olmuyor kaldı ki genelde bir renk de hiç bulunmuyor.

    Hero'nun bu tavrı çok iyi. Herkese hitap edıyor ben mesela 2 renkli 3 renkli modelleri daha çok sevdim, trafikte farkındalık yaratır..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

    Alıntı stevejones adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    göstergeler de güzelmiş..
    stevejones bunu beğendi.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

  18. #58

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Ben mesela duz beyaz vx modeline oturdum, duz renkler lx degilmiydi die kafam karisti sordum begendiniz sticker seti ile istediginiz gibi yapabilioruz dendi,misal vx alacak ama fuz renk tek renk istyen alicininda avantaji mevcut renk olarak,ama matvyada parlak kismini sormadim.lx de mat mavi guzel mesela.

  19. #59
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Alıntı stevejones adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben mesela duz beyaz vx modeline oturdum, duz renkler lx degilmiydi die kafam karisti sordum begendiniz sticker seti ile istediginiz gibi yapabilioruz dendi,misal vx alacak ama fuz renk tek renk istyen alicininda avantaji mevcut renk olarak,ama matvyada parlak kismini sormadim.lx de mat mavi guzel mesela.
    valla güzel fikirmiş, ücretsiz mi veriyorlar acaba, eğer öyleyse bravo yani. daha ne yapsın adamlar.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

  20. #60

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    sımdı ben vx e beındım normal duz beyazdı ve stıckerları ıstersenız verıorlardı,fakat tamamen aynı kasaya sahıp lx ıcınde stıcker ucretsız verılıormu yoksa ucretlemı satın alınıyor sormadım,en kısa zamanda ugradıgım zaman sorar senıde haberdar ederım.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)