Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
34. sayfa BirinciBirinci ... 243233343536 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Pulsar RS 200 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #661

    Üyelik
    05 Mayıs 2015
    Stop etme sorunu ver bende şuan, kırmızı ışıkta debriyaj çekili duruyorum arada sırada stop ediyor veya sokağa saparken debriyaj çekip kendi akışı ile dönüyorum stop ediyor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #662

    Üyelik
    08 Kasım 2016
    Şehir
    Trabzon-Norveç
    Bende hiç olmadı stop etme 2016 model.

  3. #663

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı sinanclp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Stop etme sorunu ver bende şuan, kırmızı ışıkta debriyaj çekili duruyorum arada sırada stop ediyor veya sokağa saparken debriyaj çekip kendi akışı ile dönüyorum stop ediyor
    Pulsarın stop etme sorunu debriyaj müşüründen die die dilimde tüy bitti. 1.viteste debriyaj çekince stop ediyor. Kendinizi riske atmayın.
    bajajpulsar2 bunu beğendi.

  4. #664

    Üyelik
    22 Mayıs 2018
    Şehir
    Ankara
    Arkadaşlar 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum RS200 ü mesajlarınız hepsini okudum sanırım bi wapp grubunuz var dahil ederseniz sevinirim. Onun dışında söylemek istediğiniz birşey varmı motor hakkında al yada alma diyebileceğiniz bir özellik bir artı eksi ?

  5. #665

    Üyelik
    05 Mayıs 2015
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsarın stop etme sorunu debriyaj müşüründen die die dilimde tüy bitti. 1.viteste debriyaj çekince stop ediyor. Kendinizi riske atmayın.
    valla ilk defa şimdi okudum,demek müşüriden daha dikkatli olmakta fayda var

  6. #666

    Üyelik
    04 Haziran 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar RS200
    Arkadaşlar merhaba aranıza bugün katıldım RS200 2015 Model aldım fakat direkt olarak bir sorun yaşadım aranızda bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? ya da whatsapp grubu vs. varsa ordan yardımcı olabilir misiniz.

    Motor ilk çalışltığında bir problem yok ABS normal olarak çalışıyor tutuyor test ettik. Fakat 5-10 dk sonra ABS ışığı yanıyor ve devre dışı kalıyor bunun sebebini bilen ya da daha önce yaşayan var mı aranızda?

  7. #667

    Üyelik
    09 Mayıs 2015
    (Bu paylaşımı Bajaj Pulsar 200 NS grubunda da paylaştım. Sayfa admini paylaşımımı sildi. Silme sebebini öğrenmek için yazdığım mesajlara cevap vermediği gibi beni engelledi... Yorum yok!)

    Selam ballı bademlerim.
    Size Avrupa'da Pulsarımın bozulması ve akabinde yaşadığım süreci anlatacağım.
    2017 Eylül ayında erasmus değişim programını için motorumla yurt dışına çıkmıştım. 10 aydır yurt dışındayım. Bu süreçte Balkanlar ve Avrupa'da toplamda 15 ülkeyi Pulsar'ımla gezdim. Avrupa ve Balkanlar'da Bajaj markası, servisi, yedek parçası olmadığı için motorumun bozulması en büyük korkumdu fakat korktuğum başıma geldi. Geçenlerde Polonya'nın Lüblin şehir merkezine 50 km uzakta, etrafta yol ve ağaçlar harici hiçbir şeyin olmadığı bir yol kenarında motorum bir anda yavaşladı, durdu ve bir daha çalışmadı. Polonya'da dağ başında bir yoldasınız, yardım etmek için kimse durmuyor, size yardım için duran bir kişi oluyor ve o da ingilizce bilmiyor, siz de lehçe bilmiyorsunuz. Google'dan çekici bulup aradığınız kimse de ingilizce bilmiyor. Zaten birkaç aramanın ardından arama süreniz de bitiyor... Tahmin edin hislerimi O an stresle baş edebilmek, sakin kalıp içinde bulunduğum durumdam kurtulmak için çözüm bulmak hiç kolay değildi.
    Bir şekilde motorumla kendimi 250 km mesafedeki yaşadığım şehir Bialystok'daki bir motorsiklet servisine getirttim. Yaklaşık bir hafta sonra motoru açıp problemli parçaların neler olduğunu tespit ettiler. Beni tanıyanlar motoruma nasıl baktığımı, nasıl kullandığımı bilir. Motorumu neredeyse hiçbir zaman yüksek devirlerde kullanmamama, periyodik bakımlarını, değişmesi gereken parçaları arıza çıkarıp yolda bırakmasın diye zamanından önce değiştirmeme rağmen daha 30bin km'deki motorumun sübap üst kapağı, sübap, egzantrik, egzantrik zinciri, rulmanları dağılmış!
    Başka marka motorsikletlerin parçaları uyumlu olmayan Pulsar'a özel spesifik parçalar olduğu için parçaları hangi ülkeden ve nasıl en ucuza tedarik edebileceğimi araştırmaya başladım. Bir şekilde Bajaj Ukrayna'nın Kiev'deki yedek parça tedarikçisine ulaştım. İhtiyacım olan parçaların stoklarında olduğunu fakat silindir üst kapağının Ukrayna stoklarında olmadığını, iki hafta sonra Hindistan'dan geleceğini söyledi! Polonya'daki motor servise durumu anlattım ve yalvar yakar silindir üst kapağını torna işi yaparak halletmeye çalışacağı sözünü verdiler. Kiev'deki bir arkadaşıma rica ettim ve parçaları Ukrayna'dan Polonya'ya gelen bir otobüse ile gönderdi ve elime ulaşan parçaları dün motor servisine verdim. Motorumun onarılması için en az 3-4 gün daha beklemek zorundayım...
    Planladığım Nordkapp turumu; Avrupa'da Bajaj'ın, Bajaj yedek parçasının olmaması yüzünden boşa giden 2 haftam ve aptal motorsikletin durduk yere bana 3 milyarlık masraf çıkarmasından dolayı iptal etmek zorunda kalmak, sınavlarımın en yoğun olduğu dönemde bu stresli şeylerle uğraşmak üzücü, yorucu oldu. Bu süreçte Bajaj Türkiye olmak üzere tüm Bajaj yöneticilerinin vizyonlarının ve cimrilik seviyelerinin ne seviyede olduğunu anladım. Benim gezilerim dahil, yurt dışında yapılan gezileri kendi sayfalarında bedava reklam olarak paylaşmayı çok iyi biliyorlar fakat paylaşımlarından dolayı beni önceden beri tanımalarına, müşkül durumda olduğumu bilmelerine rağmen erişemediğim üç beş yedek parça konusunda yardım, sponsorluk talebimi bile kabul etmediler. Global bir markanın, distrübitörünün olmadığı bir ülkedeki son kullanıcının yaşadığı soruna destek olmak, yardım etmek markanın prestiji açısından çok önemlidir fakat bu yönetici kadrosunun bu vizyonda olmadığını yaşayarak öğrenmiş olduk. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak Bajaj'la yurt dışına çıkmayı düşünen arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum. Eğer yurt dışında özellikle Avrupa ve Balkanlar'da bir problem yaşarsanız Bajaj markası ve Bajaj yedek parçası bulamayacağınızı, yedek parçaya erişmenin kolay olmadığını, arkanızda duran, destek olan hiç kimsenin olmadığını, bitmeyen problemlerle ve çözülmeyen kronik sorunlarla dolu (gruptaki paylaşımlara bakın) her an bir arıza çıkarıp yolda bırakabilecek, konforsuz, bol titreşimli bir motorsiklet kullandıklarını bilsinler.

    Geçen eylül ayında yurt dışına çıkmadan önce İstanbul'da her zaman bakım için yanına gittiğim, çok popüler bir bajaj servisinin "ben senin motoruna nasıl baktığını, nasıl kullandığını bildiğim için rahatlıkla söylüyorum ki yurt dışında motorunla ilgili bir sorun yaşarsan motoru orada at, ben sana motorunun parasını vereceğim" diye yemin edip, söz verip ve bugün sözünde durmamasını, Pulsar facebook sayfasinda paylaşmak istediğim gonderimi markaya zarar gelmesin diye silinmesini (daha nice paylaşımlar vardır silinen), çağrılarıma cevap vermeyen distribütorü, Avrupa ve Balkan ülkelerinde yaptığım geziler ve fotoğraflarım benden izinsizce paylaşarak üzerimden bedava reklam devrişip sıkıntı yaşadığımda cevap vermeyen Bajaj yöneticilerini ve tüm bu olayı ört pas etmeye çalışmalarını unutmayacağım. Bir motorcu arkadaşınız olarak sizin de canınızın yanmaması için Bajaj markası, Bajaj yöneticileri, Pulsar 200 NS facebook sayfası ve bu sayfanın adminleri hakkında uyarmak boynumun borcudur.

    Hepinizi öpüyorum.


    * Paylaştığım fotoğrafta kırmızı renkli alan Balkanlar ve Avrupa bölgesi oluyor. Bu alan içerisinde Bajaj markası, servisi, yedek parçası yok. Bajaj'ınınız varsa mavi alandan çıkmamanızı tavsiye ediyorum.
    https://photos.app.goo.gl/5XEwbcbeEixyM4c7A

    *Pulsar 200 NS facebook sayfası admini Kemal Diner Bey'e paylaşımımın neden silindiğini sorduğumda kendisi; sonradan admin olduğunu, asıl adminin ve yöneticinin Semih Karaağaç isimli şahıs olduğunu, paylaşımımı silen kişinin ve sonradan silinme sebebini öğrenmek için mesaj attığımda beni engelleyen kişinin Semih Karaağaç olduğunu söyledi. Pulsar 200 NS facebook grubunda benim gibi belki günde 10 kişi bu tarz büyük problem yaşıyordur fakat %1'ini paylaşıyorlardır, kim bilir. 3-5 kuruş para için insanların doğru bilgiye ulaşmasını engelleyerek büyük bir vebal altına giriyorlar. Çok yazık...
    https://photos.app.goo.gl/QyYtFKba5epwRR3D6

  8. #668
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Dio
    Pulsar rs 200'e modifiye çalışması. Çok güzel olmuş bence.

  9. #669

    Üyelik
    25 Ağustos 2018
    Whatsapp grubu içinnumaramı yazdım özelden. Bekliyorum

  10. #670

    Üyelik
    21 Mayıs 2018
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    Pulsar RS200
    Alıntı ahtand123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özelden numaranı gönder ekliyim senide gruba 30 küsarat rs 200 kulanıcıyısz grup baya akif
    5316846343 benide eklermisiniz

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

    Alıntı sinanclp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar rs200 için uygun lastik nedir? mitas veya rosso 2 arasında gidip geliyorum yardımcı olabilecek varmı lastik konusunda tecrübesizim
    Alabiliyorsan Metzeler veya rosso2

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

    Alıntı Vahsii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Whatsapp grubu içinnumaramı yazdım özelden. Bekliyorum
    5316846343 benide eklermisiniz

  11. #671
    murattatoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2018
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    Aprilla RS660
    RS200 Grubu için gruba davet edebilir misiniz

  12. #672

    Üyelik
    12 Haziran 2017
    Bu motora şuan 25 bin verip alan var mı

  13. #673

    Üyelik
    14 Mart 2017
    Beyler 2016 model 14binde dun yeni aldim. Eve geldim suyu bitmis gibi biseydi dibinde kalmisti. Ekledim. Bugun de baktim yagi ust kademenin de bayagi ustunde. Ise geldigimde yag kacaklari gibi bisey oldugunu da farkettim. Sikinto nedir..

  14. #674
    hasangazili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS 200
    Alıntı okancaytasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler 2016 model 14binde dun yeni aldim. Eve geldim suyu bitmis gibi biseydi dibinde kalmisti. Ekledim. Bugun de baktim yagi ust kademenin de bayagi ustunde. Ise geldigimde yag kacaklari gibi bisey oldugunu da farkettim. Sikinto nedir..
    Korku filmi gibi bu ne

  15. #675

    Üyelik
    14 Mart 2017
    Alıntı hasangazili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korku filmi gibi bu ne
    Aynen oyle surmuyorum suan. Tum parayi motora baydik. Servise gidemiyorum

  16. #676

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Yağını azalt. Şırınga ile çek. Suyunu da ekle.

  17. #677

    Üyelik
    14 Mart 2017
    Kronik diyolar var mi oyle bi yag kacirma sorunu hepsinde

  18. #678

    Üyelik
    26 Eylül 2016
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Alıntı okancaytasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kronik diyolar var mi oyle bi yag kacirma sorunu hepsinde
    Kronik kim diyorsa sallıyor. Eski motorum rs'ydi tüm gruplarında aktif bulundum 1 kişiden duymadım. Aynı şekilde ustalardan felan da duymadım.

  19. #679

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Yok öyle bişey. Olsa buradan sorunuda yazardık, çözümünüde.

  20. #680

    Üyelik
    14 Mart 2017
    Beyler sanzimanda sorun oldu. 2 ile 3 ncu vites var digerleri yok. Sorun buyuk mudur??


    REKLAM ALANI
34. sayfa BirinciBirinci ... 243233343536 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)