Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Mondial Masti x 100-175 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    31 Mart 2016
    Şehir
    Kayseri
    Arkadaşlar günlerdir kullanıcılardan yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Sayın Kuba 170. 4000 km de 2015 model mondial masti x 100 ü 10 gün önce aldım. Motorun gücü yeterli. 70-80 km sürate kadar titreşim çok rahatsız edecek seviyede değil. 80 - 110 arası baya iyi titriyor. Zaten 10000 devirde 110 km yapıyor. Tabi bu motosikletin göstergesi. Muhtemelen gerçekte 90-100 arası birşeydir ölçmek lazım gps ile. Sorunuz üzerine merak edip kuba 170 e baktım. Neredeyse herşey aynı ama mastinin direksiyonu daha aşağıda kalıyor. Bu yüzden Kuba 170 i kullanmanın daha rahat olacağını düşünüyorum. Çünkü masti x de baya eğilmek zorunda kalıyorsunuz.(Boyum 1,80) Bence parasına göre gayet iyi.Disk ön fren gayet başarılı. Parçaları ucuz. Servis açısından mondialde daha rahat edersiniz. Dediğim gibi tek dezavantajı gidonun alçak olması. Ama rahatça yükseltilinir diye düşünüyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

    Bu arada masti x in kullanım klavuzunu nerden bulabilirim. Satın aldığım kişide yoktu.

  3. #23
    Umutcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2016
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı Kuba_170 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamın Aleyküm arkadaşlar aranızda yeniyim benim Bi sorum olacaktı ben mondial 175 Masti x ile Kuba çita 170 f arasında kaldım bu iki motordan biri benim ilk motorum olacak sizce bu iki motordan hangisi başlangıç motoru olur şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

    Arkadaşlar bu motoru pek kullananlar yok herhalde mondial 175 masti x 🙁

    tork değeri ve motoru daha büyük mondial 'in ve yedek parçası bakkalda bile satılcak neredeyse.

    bende aynı ikilimde kaldım mondial düşünüyorum

  4. #24

    Üyelik
    22 Temmuz 2016
    Öncelikle cümleten Selamın Aleyküm.
    Ben yaklaşık 10 11 aydır mondial masti x 175 kullanıcısıyım motorum da olan sıkıntıları falan tümüyle anlatıcam.
    Motorsiklet fiyat bakımından çok uygun ve gösterişli bazılarının dibi düşüyo abi nasıl yaptın satarmısın vs. birsürü soru geliyor.
    Güç bakımından güçlü bi motor, atik. Kalkışta hemen uzuyor. Titremeye gelirsek devir 7 8 bine kadar çok hissettirmiyor. Ama geçtiğiniz zaman titreme artıyor ve zaten üstünde durman zorlaşıyor. Ben 130 u gördüm motorla dahası insan duramaz üstünde o kadar söyleyim. Güven vermiyor. Motorun hiç biyeriyle oynamadım lastikmiş cantmış fabrika çıkışı aynı motor. Titremeden dolayı kornanın durduğu ince demir kırılıyor bi süre sonra bende kırıldı. Geçen arka taraftan ses geliyordu sağ sinyal ampülü içinden kırılmış. Zincirin üstündeki koruma demiri titremekten dolayı kırıldı kaynak attırdım. Yağmur yağınca motor biyerlerine su alıyor benim garajım olmadığı için yağmurda kalıyor su alınca vites ışıkları bazıları yanmıyor. 1 vitesin ışığı şuan hiç yanmıyor. Benim ilk motorum sattığım zamanda bida motora binmeyi düşünmüyorum çünkü memleketimde binilecek dönem en fazla taş çatlasa 4 ay geri kalan zaman yatıyor. Mahallede eski kömürlüğe sokuyorum motoru ön jantlar küflendi ön çamurluk arka çamurluk yavaş yavaş küflendi. Fren derseniz arka kampana olduğu için tozdan dolayı ses yapıyor. Ön fren güzel tutuyor ama arka fren tabiki iyi değil. Çok kaza atlattım. Motor yere basık olduğundan m direksiyon olduğundan ani hareket yapamıyorsunuz o yüzden trafikte yavaş olun. Teker ince olduğundan dolayı yanlamaya uygun :D Şehir içi köprü kavşaklarda dönerken hertürlü yerde yanlamaya müsait. Motorun titremesini o kadar takmayın heryeri teneke 162 cc var tabiki titreyecek güçlü çünkü. Uzun yol olarak ben yaklaşık 120 km yaptım 1 günde iki kişiydik çok fazla yormadı 2 kişiyken bide artçı ağırsa titreme belli olmuyor. Tek başıma 30 km yaptım süratli bi şekilde indiğimde heryerim uyuşuktu ellerim falan tutmuyodu. İlk motor deneyiminiz olucaksa Drift tercih ederim güçlü olsun diyorsanızda 150 likleri çıktı alın keyfinize bakın yerede bastırın tel jantta yapın. Önce Güvenlik ve rahatlık. ) Sorularınız olursa cevap veririm )

  5. #25

    Üyelik
    12 Temmuz 2017
    Merhaba bu sayfada yeniyim mondial 100 masti x almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?

  6. #26

    Üyelik
    09 Ağustos 2017
    Arkadaşlar hala kullananlar var mı bilgilendirir misiniz uygun fiyata denk geldi almayı düşünüyorum.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)