Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Hero Hunk Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #261

    Üyelik
    20 Ağustos 2016
    Motosikleti
    honda fizy,honda pcx150,hero hunk
    Alıntı fatiii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar ilk benzin testimi yaptim 100 km 2.2 l sonucu cikti 1500 km deki bir motor icin bence gayet iyi,sehir ici tuketimdir.ama az yaksin diye ugrastigim bi veri 2 3 kere disinda 8 9 bin devri gormedi.

    http://i.hizliresim.com/JaE4vY.jpg
    Hayirli olsun.elcik koruma kiliflarinin kirmizi olmasi motorunla uyumlu olmuş


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #262
    nebri_1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    KOCAELİ/Gebze
    Motosikleti
    HERO HUNK 150 mucize alet
    Dostum madem bu motosiklet hakkinda bu kadar cok sey biliyorsun sana diger kisisel goruslerinkonusunda yaniliyorsun diyemem ama yakit konusunda evet yaniliyorsun derim. Neden mi cbf ile bile kac kilometre yapildigindan haberin yok sanirim. Bir depo ile senin dedigin rakamlara zaten bakimli motosiklet kolaylikla ugrasiyor 700 olmaz belki ama 600 km degerini zorlarsiniz. Eger uzun yol yapma sansim olursa da senin bu soylemini curutme sansina erismis olacagim. Sirf sana biseyi ispat etmek icinde yol yapmak dusuncesinde degilim. Fikir herkesin kendisine nasilsa.

  3. #263

    Üyelik
    19 Şubat 2017

    Altin Elbiseli Adam Hero Standinda


  4. #264

    Üyelik
    23 Ağustos 2009
    Şehir
    AnkarA
    bu seferde 2.4 l / 100km ortalamayla dolanmisim bu sefer daha az dikkat ettim.birde on fren balatasi bitmis havasinda tutuyor anlamadim.vites gecisleride biraz sertlesti gibi debriyaja ayar lazim sanirim.su an icin bi sikinti yaratmadi

  5. #265

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Selam arkadaşlar. Mantıklı tercih Hunk'ı eşimin kardeşine de aldırdım.

    Daha önce Ybr 125 i vardı. Kendisi de birkaç sefer benim motoru kullandı. Performans, sorunsuzluk, 5 yıl garanti ve yakıt tüketimi bakımından ybr den 1-2 gömlek üstün gördüğü Hunk'ı fuarda satın aldık. Bu forumda 6.000 tl ye Karizma alındığını okudum. Hero standına gidip 5.500 tl ye Hunk alma niyetimiz vardı. Stand görevlisi, hadi sana bir kıyak yapayım 5.500 tl ye sana Karizma vereyim dedi.

    Ara ölçüde bir tekerleği olduğundan ilk tereddütü orada yaşadık. Hunk dan fazla yakacağını düşündük. Bir de görevliye bu son parti Karizma mı dedim. Yok abi ZMR ler gelecek dedi. ZMR değil, Karizma R gelecek mi dedim, yok dedi. Yani son parti bir ürün almış olacaktık. Sonra vazgeçtik Hun'a yöneldik. Adamlar nuh dedi peygamber demedi ve 5.900 liraya Hunk verdiler. Korumalar, çanta derken 6.200 liraya Hunk için sözleşme imzaladık.

    Bu arada söylemeden geçmeyeyim. Hero, en büyük rakibi olan Bajaj'dan oldukça geride. Bajaj, euro4 modellerini sergileyip, yeni modellerini agresif birşekilde sergilemiş. Gardını çok iyi almış ve 2017 de euro4 için dersini oldukça iyi çalışmış. Başarılı olacaktır. Çalışan, gayret eden, piyasayı takip eden adamın başarı zaten hakkıdır!

    Hero, dünya başıma, minare kıçıma bomboş stant 2017 de tek yeni model yok! Glamour getirecem euro4 diyor, fuarda Glamour yok. Getirsene olum ürününü fuarına! Tek amacı elde kalan Karizmayı eritmek. 2017 de yeni model yok. Yeni modeller 2017 de gelecek dense de, 2017 nin Hero için boş geçeceği ve bu boşluktan sebep, piyasanın kendisine ceza keseceği kesin. Sonra kimse, vay efendim şu oldu, vay efendim devlet bize baksın demesin. Sen 2017 planlarına yan gelip yatmayı en üst sıraya koyarsan, piyasa seni siler. Kimse kusura bakmasın. Elimizde olan motorlar, unutulmasın diye, 2018 de Hero ciddi atılım yapmalı. Rakipler uyumuyor, boş durmuyor.
    kaan898 ve crxforever bunu beğendiler.

  6. #266

    Üyelik
    28 Şubat 2017
    Merhaba arkadaşlar... Kasım 2016 dan beri Hero Hunk kullanıyorum. Biraz ağır bir motor. Onun dışında beklentilerimi karşılıyor. Servisi uzakta olduğu için bakımını kendi çabalarimla yapmaya çalışıyorum. Yağ değişimi, zincir yağlama falan. Daha 1500 kmde. Merak ettiğim.. yedek parçasıni, değişimi gereken malzemeleri internetten alabilecegim yer var mı?

  7. #267
    serkan6767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2013
    Şehir
    zonguldak alaplı
    Motosikleti
    hero hunk
    hero hunk da titreşim var mı evet var ama bir kez olsun lan bu motor da ne kadar çok titriyo be nerden bulaştık bu naneye demedim belki de bu motordan önce bundan daha çok titreyen bir motorum olduğu içindir yakıtı selesinin rahatlığı gece farlarının aydınlatması tipi kalıbı gidişi sürüşü ben bunlardan memnun kaldım herkesin beklentileri var kimisi bu motora kötü der kimisi iyi der bu da çok normal birşey

  8. #268
    serkan6767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2013
    Şehir
    zonguldak alaplı
    Motosikleti
    hero hunk
    ZONGULDAK DAN İSTANBUL A HAFTA SONU GEZİ FOTOĞRAFLARIM
    kaan898 ve Synche bunu beğendiler.

  9. #269

  10. #270
    serkan6767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2013
    Şehir
    zonguldak alaplı
    Motosikleti
    hero hunk
    Alıntı milenko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam senin motor kaç km oldu?
    km 9 bin küsur oldu

  11. #271

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Bugün benzin alalı 450 kilometre oldu. Depo boşken 10.5 litre benzin almıştım. 100 kilometrede 2.3 litre tüketimim olmuş. Daha rezerve de açmadım.

    80 ile gidilirse ve rezerve de kullanılırsa, net 550 km menzili var bu motorun.

  12. #272

    Üyelik
    20 Ağustos 2016
    Motosikleti
    honda fizy,honda pcx150,hero hunk
    Alıntı serkan6767 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    km 9 bin küsur oldu
    snırım 9000 km boyunca aynı fabrika çıkış lastiklerini kullanmışsın.bır sıkıntı yaşadın mı o lastiklerle?kayma düşme filan?

  13. #273
    serkan6767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2013
    Şehir
    zonguldak alaplı
    Motosikleti
    hero hunk
    Alıntı milenko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    snırım 9000 km boyunca aynı fabrika çıkış lastiklerini kullanmışsın.bır sıkıntı yaşadın mı o lastiklerle?kayma düşme filan?
    lastikleri değiştirmem lazım kuru havada iyi ama ıslak ve tozlu yolda yol tutuşu iyi değil kayıyor ben metzeler me 22 taktırmayı düşünüyorum

  14. #274
    nogayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Kinetic+Hero xpulse
    Haftasonu artçımla birlikte Antalya - Saklıkent turu yaptık. Sıcaklık farkını motoskletteyken çok daha iyi hissediyorsunuz. Sanki her kilometrede 1 derece daha soğuk oluyor
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    milenko ve kaan898 bunu beğendiler.

  15. #275
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Sinyallerin sorununu bugün çözdük servis roledir su girmiştir bilmem ne derken role değiştirdik sorun düzelmedi sonra sol kumanda panelini açtılar kurcaladılar bir düzeldi bir düzelmedi derken paneli söken arkadaş içinden bir parça düşürdü ve parçayı bulamadı sonra abi bu bozuk değişecek tamam değişelim 45 lira patça 15 lira işçilik var dediler peki garantisi yokmu bu motorun? elektrik aksam garantiye girmez ! Nasıl girmez kullanıcı hatası değil kırık değil vs bal gibi girer.yok girmez ücret karşılığı yaparız patron yarın sınav olacağı için üstelemedi verdik parasını birazda tartıştık hemen atarlar giderler bilmem ne sen parça bile girmedin istemedin neyin girip girmeueceğini kafana göre belirliyorsun böyle iş olmaz abi garantinin adı var kendi yok firma kabul etmiyor kaçtane parça değiştik hem bizden gitti fasılları ve tabi bununla da kalmadı 2 viteste bayılma olayını gösterdim abi bütün hunk larda böyle durum oysa benim haricimde kimse dile getirmedi bu durumu garanti belgesini ver abi sistemde bakım kağıdını ver abi sistemde veremiyoruz görünüyo tamam göster abi sistem arızalı tamam fatura alayım abi fatura yok ben böyle rezillik görmedim zincir biraz bollaşmıştı şunu biraz gerin dedim adam gerdi motoru teslim etmeden tur attı bir sorun yok aldım motoru 100 metre gitmeden arka dişliden tak tuk sesler motprsa düz gitmiyo zaten ilk bakımdada aynısı yapmışlardı döndüm gittim utanmıyormusun arkadaşım ses bu hale getirip birde sorun yok diye teslim ediyorsun aldım motpru orta sehpaya arka teker bariz yamuk getir ordan anahtarları açtım düzelttim çok germişler zinciri hafif bollaştırdım ne ses ne yalpalama bu adamların eline kaldık ya ne diyeyim pazartesi hero ile görüşüp çözüm yolları olmuyorsada hukuksal süreci başlatıcam ben böyle saçma sapan bir firma görmedim birde biz şöyle ödül aldık biz böyle iyiyiz demezlermi
    dyavol-77 ve milenko bunu beğendiler.

  16. #276

    Üyelik
    20 Ağustos 2016
    Motosikleti
    honda fizy,honda pcx150,hero hunk
    haklısın..ben motorun bakımlarını hep kendi ustama yaptırıyorum ve inşallah uzuuun süreler boyunca değişen parçası olmaz diye dua ediyorum.ilk zamanlar servise gitmek gibi bir hata yaptım ve motor bakımından tamirinden anlamayan elemanlardan başka bir şey görmedim.keşke hero başka bir distribütor ile anlaşsaydı.bu servis sıkıntısı heroya çok kan kaybettirecek.allahtan motor sağlam ve beni servise götürecek bir problem yaşatmadı.ve umarım da yaşatmaz.bajajın yaşadığı kronik sorunlar heroda yaşansaydı bu servis elemanlarıyla halimiz ne olurdu düşünemiyorum.honda ve yamaha nın servis ücreti ve yedek parça pahalılığından kaçtık hero aldık.eyvallah motordan memnunum ama burda da işi bilmeyen servis elemanlarına muhtaç kaldık.ya gülü sevip dikenine katlanacağız ya da dikensiz başka bir bitki alacağız ama o da gül kadar güzel olmayacak.bu işin ortası yok anlaşılan...
    ayzek bunu beğendi.

  17. #277
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Durum böyle motor hakkında yorumlarımı yaparken ürün kalite performans servis yedek parça olarak değerlendirerek yapıyorum genelde yorumları ama bu uyduruk servislerin yüzünden git gide düşüyor gözümden hani allah var yukarda servisleri bajaj la kıyaslayacak olsam heronun servisi sanayide kıytırık bir usta iken bajajın servisi bmw servisi gibi kalır pazartesi hero ile görüşüp bu sorunun düzeltilmesi aksi halde hukuksal süreci başlatacağım ve servise birdaha gitmeyi düşünmüyorum kendi ustam ile çözebileceğimi sanıyorum bu işi bilmeyen adamlara ekmek yedirmek hiç içimden gelmiyor insanda utanma olur yüzü kızarır nerde hak getire iki cümleyi bir araya getiremeyen adamlar işte zinciri ayarlarken arka tekeri yamuk yapan arkadaş geri dönüp anahtar takımını istediğimde pişkin pişkin sırıtıp kendince en doğrusunu yaptığını sanıp egosu tavan yaptı hatta eminimki hani işi bilmeyen birisi yapmaya çalışıp yapamasa ben uapmıştım sen bozdun diyip elini sürmeyecekti ama niketim öyle olmadı gayet güzel ve düzgün ayarlayıp bunun bukadar zor olmadığını ama ne hikmetse ustayım diye geçinip bunu bile beceremediklerini söylediğimde pişkin pişkin sırıttılar sadece bajaj gibi ciddi anlamda eğitime almalı hero bunları yoksa ciddi anlamda piyasadan silinip giderler ve bi zamanlar hero vardı orta halli güzel motorları vardı diye anarlar

  18. #278

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    1 - 2 BİLEMEDİN 3 servis ile memnun kalmayıpta komple genelleme ne kadar dogru bılemıyorum, degıl nsayıde kıytırık usta bmw ustası kıyaslaması..bende bajaj servıslerını sanayıde kıytırık usta bıle saymam,meslek lısesındekı staja gıden ogrencının anca asıstanı olacak çapta benım gordugum bajaj servıslerı.


    o yuzden bajaj servısı lise son stajer ... hero servısı kawasaki gibi benım gozumde. motorlara hıc gırmıyorum zaten bır parca bılen,anlayan,tarafsız bakabılen ıcın hero , zaten bajajı....

  19. #279
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Senin servisin düzgün olabilir bu sorunlar ne yazıkki heronun büyük bir kısmında var bajajda hangi servisine gidersen git bir standartı var konuşma yaklaşımları bile farklı ayrıca yapılan işlemin bile standartı var burda biraz yer mek lazımki adamlar kendilerine bir çeki düzen versinler düzeltsinler bir parçanın garantiye girip girmeyeceğinin kararını zinciri doğru gerdiremeyen adam vermesin bi zahmet kumanda panelinin arızalı olduğunu senden kaynaklı bir durum değil deyip kurcalarken bir parçasını düşürüp bu bozuk değişecek garantiye girmiyor demiyecek ben orada servis ile muhattabım sen parça girişini yaparsın firma onaylamadıysa benım muhattabım o saatten sonra hero olur bajajda var heroda var asla bi bajaj kadar seri vs değil bence bajaj daha iyi tabi bu benim görüşüm sandığınız kadarda kaliteli bir motor değil bu hero

  20. #280

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Görüşüm ve haklılığım seninle çok benzer o yüzden mesajını uyarladım sadece.

    Senin servisin düzgün olabilir bu sorunlar ne yazıkki bajajın büyük bir kısmında var heroda hangi servisine gidersen git bir standartı var konuşma yaklaşımları bile farklı ayrıca yapılan işlemin bile standartı var burda biraz yer mek lazımki adamlar kendilerine bir çeki düzen versinler düzeltsinler bir parçanın garantiye girip girmeyeceğinin kararını zinciri doğru gerdiremeyen adam vermesin bi zahmet kumanda panelinin arızalı olduğunu senden kaynaklı bir durum değil deyip kurcalarken bir parçasını düşürüp bu bozuk değişecek garantiye girmiyor demiyecek ben orada servis ile muhattabım sen parça girişini yaparsın firma onaylamadıysa benım muhattabım o saatten sonra bajaj olur , bajajda var heroda var asla bi hero kadar seri vs değil bence hero daha iyi tabi bu benim görüşüm sandığınız kadarda kaliteli bir motor değil bu bajaj..

    bajaj ve servislerinin şikayeti..

    https://www.sikayetvar.com/bajaj

    .....

    hero ve servisleri şikayeti..

    https://www.sikayetvar.com/hero-motor

    ...

    bunlarda forumdan olsun..

    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-rezaleti.html


    REKLAM ALANI
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)