Merhaba dostlar

Sonunda gemileri yaktım. Şu an için elimde bulunan 2014 model Peugeot satilik marka scooter ımı satıp yerine atlama değil resmen sıçramayla BMW K1200 LT almaya karar verdim. Ben kararı verdim vermesine ama buradaki siz değerli kardeşlerimin görüşlerini almadan da hareket etmem asla zira daha önce motosiklet.net e bakmadan kalkışığım işte başıma neler geldi daha önce yazmıştım.

Aslında aklımda bir motor daha var. Bir scooter. Daha öncede piaggio kullanmış birisi olarak piaggio mp3 400ede (önde 2 teker olanlardan) kafam yatıyor.

Bulduğum BMW K 1200 LT 1998 Model ve yazın yapmak istediğim sahil şeridi güney gezisi için biçilmiş kaftan. Beni korkutan tek şey motorun yaşı. Zira bu motor 17 yaşında ve 130.000km de. Bundan mütevellit bu yaşlı kurt beni yolda bırakır mı? Motorun kullanımı ve benzeri konularda beni yeşillendirmenizi bekliyorum.

Ayrıca aynı klasmanda olmasalardı, piaggio mp3 400 içinde kendi klasmanında yorumlarınızı bekliyorum.

Bulduğum piaggio mp3 400 2008 model ve 38000de. Çift teker hantal hareket eder mi? Kıvranıp ve yol tutuş konusundaki yorumlarınızı bekliyor şimdiden teşekkürler ediyorum efenim.. HÜRMETLE