Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba Filinta 200

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Temmuz 2017


    FİLİNTA 200

    En Yakışıklı Klasik
    Filinta 200 modelinin barındırdığı üstün özelliklerin yanı sıra nikelajlı görünümüyle sizlere yepyeni bir klasik serüveni yaşatmaya hazırız.
    200cc motor gücüne çıkabilen Filinta 200 alt motorunda 200'lik silindire uyumlu kartel, motorun depar süratini üst seviyeye çıkaran stronklu krank, motora güç sağlayan stronklu piston gibi bir çok üst seviye donanımsal özellikler bulunmaktadır.
    Sınıfının diğer modellerine göre sürüm veren özel şanzıman ve motor süratine katkı sağlayan özel dişliler ile Filinta 200 modelinin cazibesine karşı koyamayacaksınız...


    Kusursuz Güç ve Performans, Göz Alıcı Tasarım!
    Kusursuz performansla yetinmeyip motorun en üst düzey donanım özelliklerine sahip olmasını isteyen motor tutkunlarının tüm isteklerine cevap veren Filinta 200, egzoz konusunda da sınıfında rakiplerinin bir adım önünde...
    Ortaya koyduğu kontrol gücüyle sizi şaşırtacak ve bi o kadar rahat hissettirecek bu egzoz modeliyle yola çıktığınız her an güvende ve rahat olmanın mutluluğunu yaşarsınız.


    Yepyeni Bir Klasik Anlayışı
    Filinta modellerini detaylı incelediğinizde diğer klasiklerle arasındaki farkı kolaylıkla anlayabilir, dokunduğunuz ve kullandığınızda farkın ne kadar yüksek olduğunu rahatlıkla hissedebilirsiniz.
    Asi görünüme sahip Filinta modelleri, performans konusunda oldukça çevik ve tatmin edici bir güce sahiptir. Baştan çıkaran bu performansı nikelajlı görüntüsü, eşssiz tasarımı ve kullanım kolaylığı sağlayan özel yapısı ile birleştirince ortaya koyduğu deneyim sizleri şaşırtmakla kalmayıp bir o kadar da Filinta tutkunu yapmayı kesinlikle kalıcı olarak başaracaktır.


    AR-GE
    KUBA MOTOR AR-GE departmanı ürünlerin ve teknolojinin gelişimini yakından takip ederek gelişmeleri ürünlerde uygulamaktadır. Vitesli motosiklet sınıfında lider olan firmamız her türlü parçayı özenle seçerek ve üreterek kullanmaktadır.



    Ürün sayfasına gitmek için Tıklayınız.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    01 Aralık 2014
    Çitaci gençliğin en yakaışıklı kendinden modifiyeli modeli 200cc adı altında 150cc olarka çıkması herkesi üzmüştü ama okuyunca gördüm 200'ccye yükseltilebiliyormuş.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler