Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Yamaha MT-09 Tracer 2015 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #381
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı Lazko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sali gunu Pirelli Angel GT leri taktim.

    Motoru ilk aldigim zaman ustundeki Dunloplari hemen degistirmemi tavsiye etmislerdi ama "hemen masrafa girmeyip biraz deneyeyim zaten ne kadar kotu olabilir ki?" dedim. Kotuymus gercekten.
    20 gun once normal sartlarda 90 derece bir sokaktan donerken arkayi birakinca kararimi verdim.

    Abartmayayim ama girmedigim yerli yabanci forum herhalde kalmamistir. Sadece MT/FJ09 degil ayni veya yakin siniftaki marka ve modelleri de asindirdim. Youtube videolari, degerlendirmeler vs bayagi zamanimi aldi.
    Mutluemlak in dolayli tetiklemesi ile multi-compound, silica, bias, radyal, isi dagilimi, yuk katsayisi, A-spec, B-spec gibi terimleri de ogrenmis oldum.

    Lastik secimi kullanim tarzi ile cok alakali oldugundan biraz bilgi vereyim ki yorumlarim kime yarar veya yaramaz ilgilenenler karar versin.
    Yan canta veya top case yok. Mesafeci degilim. 70% yalniz, 30% artcili kullaniyorum. Sehirici ve TEM karisik. Artcili iken de zaten B mode ve daha yavas gidiyorum.
    Maskaralik yapmam, defansif kullanirim. Virajlarda ve ozellikle TEM yoncalarinda, kendimi gelistirme amacli, limitler dahilinde yatiriyorum. Diz koymuslugum yok.
    Yazin cift motor kullandigim ve kisin kullanmadigim icin senede yaptigim mesafe tas catlasin 4.000km. Yani dayaniklilik benim icin faktor degil. Zira, lastik bitene kadar zaten degisimi gelir.

    Sadece sport-touring lastiklere yonelirken Diablo Rosso vb lastikleri eledim.
    Dort lastik uzerine gittim onceleri. Bridgestone T30 Evo Sports, Metzeler Z8, Michelin Pilot Road 4 ve Pirelli Angel GT.
    Son ikisi finale kaldi. Sonucta birbirlerine cok yakin lastikler. PR4 islakta bir adim onde ama yagmurda fazla kullanmadigimdan benim icin onemi yok.

    Finalde Angel GT secmemin birkac sebebi var. Hamur sertlikleri, temas yuzeyinin genisligi, karisimlarin sertlik farki ve silica orani. Bu zaviyeden baktigimda benim gittigim yollara Angel GT daha uygun geldi.

    Bu arada teknik bir husus da etkin faktor oldu. Yuk katsayisi isin icine girdi.
    PR4 te ST ve GT versiyonlari var. ST bizim motor icin, GT ise daha agir motorlara uygun. Pirelli ise sadece GT.
    Onde hepsi ayni katsayida. 58W. Arkaya gelince Pirelli 73W yani Yamaha nin onderdigi katsayi. PR4 ST burada 69W, GT ise 73W.

    Benim kullanimimla farketmez belki. Zira yapilan testlerin cogu uzman suruculer tarafindan yapiliyor. Ama neme lazim diye bari burada adamlarin onerdigine uyayim dedim. Gerci Dunloplari takanlar da onlar ama olsun.

    Lastikler gelmeden Dunloplar ile performans not etmeye basladim. Hangi viraja kacla giriyorum. Virajda gaz kesince veya fren yapinca arkayi nasil birakiyor, serit cizgilerinde kaymalar, sehirici keskin donuslu bazi koseler, yokuslar vs vs. Rakamsal notlari once hafizaya sonra kagida kaydettim. Digerlerini zaten devamli yasadigim icin biliyorum. Saglama yapmis oldum.

    Ctesi lastik siparisini verdim. Reklama girer girmez bilmem ama faydasi olur. Izmir Motolastik.com dan aldim.
    Sirket arabalarina lastik veren firmanin sahibi de motorcu. O tavsiye etti.
    Gayet bilgili ve alakalilar. Ama arastirmanizi saglam yapin, adamlar ne de olsa satici. Once baska lastikler de onerdiler ama sonucta ortada bulustuk. Siparisi verdim, odemeyi yaptim.

    Ptesi lastikler geldi. Sali taktirdim. Yagmur sagolsun fazla deneme imkani vermedi.
    Carsamba sabahi, lastikleri takan sahsin irzina gectigi zincir gergiyi duzelttim. El degmisken de zinciri temizleyip yagladim. Sehirici 60km fazla yuklenmeden yurudum. Bugun de Esenyurt a gidip geldim. Ardindan ozellikle Etiler Levend ara sokaklarda ve yokuslarda denedim. Kandilli-Beykoz arasi da son yuklenmeleri yaptim.

    Sonuc : Dunlop ve Pirelli arasindaki fark gece ile gunduz kadar. Telkin tesiri oldugunu zannetmem. Birisi nerede biraksam diye kivranirken oburu hayatta birakmam diyor. Duzden yanaga geciste bir farklilik hissetmedim. Dunlop ile her limit zorlamada dikkatimi arkaya vermekten istediklerimi tam yapamazken, Pirelli ile sanki yeni motor almis gibiyim.
    Konfor farki gozetemedim. Tracer sagolsun adamda hissiyat birakmiyor. Belki artcili.
    En onemli fark ise keskin sokak donuslerinde gaz verdigimde oldu. Dunlop biraktiktan sonra zaten farkina variyorsun. Pirelli ise birakmak uzereyim diye sinyal veriyor. Bunu bir Amerikan forumundaki S1000XR kullanicisindan okumustum da anlam verememistim. Adam hakliymis. Kismet olur kullanirsaniz siz de farkina varacaksiniz herhalde.

    Pirelli Angel GT hikayem bu kadar. Daha yeni oldugundan ancak bu kadar yorum yazabiliyorum. Zaten bilgim de oyle detayli yazanlar kadar degil.
    Michelin PR4 denemedigim icin o taraf eksik kaldi.

    Herkese keyifli ve guvenli surusler dilerim. Allah esirgesin.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------



    Erol Ozgur sigortayi tavsiye edeyim. Yalan olmasin galiba 11 firma temsilcilikleri var. 15 senedir calisiyorum bugune kadar daha ucuz veren yer gormedim. Bizim sigortalari Arzu Hanim yapiyor. Kendisi de artci oldugundan konuya cok hakim.
    Bir deneyin isterseniz.
    Hayirli olsun, sizin de dediginiz gibi, dunloplardan sonra ilac gibi gelecektir, kazasiz belasiz kullanin insallah.

    Angel GT, bridgestone t30, pilot road4 birbirlerinin muadili lastikler zaten. En kotusunu bile alsaniz, iyi bir lastik almis olursunuz.

    Sizin zaten en fazla 4-5bin km binerim sozunuzu okumasaydim yorum yazmayacaktim ama okudum

    Ben de son 2 takim lastiklerimi motolastikden aldim, cok da memnunum. Kullandigim motor Hornet 600, ilk aradigimda bana da angel GT onermislerdi. Touring ozelligi agir basan, dayanikli, ayni zamanda da kaliteli lastik demislerdi ki dogrudur, zaten testlerini de okumustum.

    Ama onlarin yerine pilot power3 almistim, daha sonra da metzeller m7rr aldim, her ikisinden de gayet memnun kaldim.

    Demek istedigim su, sport touring lastik diyince, t30 pr4 gibi lastiklerde kullanim omru de bir kriter oluyor ne yazik ki. Yani bu lastikler 10bin km de bitmiyorlar, 20bin km civari gidiyorlar soylediklerine gore, hatta belki daha da fazla. Burda soyle bir durum ortaya cikiyor, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, 20bin km gitmesi icin illaki bazi seylerden odun vermesi gerekiyor. Yani pilot power3 ya da m7rr gibi lastiklerin en azindan 2 kati omurleri var ama ayni performansta degiller. Siz de bir sene de 4-5 km kullanan bir kullanici oldugunuz icin, daha spor olan bu lastikleri tercih etseydiniz de yine 2 yil kullanabilirdiniz ve yol tutus performanslari, isinma zamanlari, bu lastiklere gore daha avantajli olurdu. Ha ben iki lastik arasindaki farki hissedecek kadar motoru zorlamiyorum, spor kullanmiyorum, lastik omru daha onemli diyorsaniz o zaman soylediklerimin bir onemi yok tabii ki ama yine de ben olsam, yol tutus konusunda daha etkili olan,daha yumusak olan ve ne yazik ki bundan dolayi da daha cabuk biten lastikleri tercih ederdim ki ettim de. eger 2 yil sonunda zaten degistirecekseniz ve toplam da 10binden fazla yapmayacaksaniz angel gt nin km avantajini kullanamayacaksiniz demektir.

    Bir de boyle lastik aldim diye, cok spor kullanacak, surekli diziniz yerde gezeceksiniz diye de birsey yok, motor kullanmayi yeni ogrenen biri de olsaniz, mumkun olan en yumusak lastigi almak her zaman icin bence en mantiklisidir, tabii maliyetleri arasinda ucurum yoksa
    Yani cok tecrubeli de olsaniz, acemi de olsaniz, daha iyi tutan lastigin zarari olmaz.

    Tum bunlari yilda 4-5 bin km yi gecmediginizi yazdiginiz icin yazdim, yoksa, her sene birkac kez uzun yola cikip evliya celebi gibi geziyorsaniz, o zaman tabii ki lastik omru de cok onemli bir faktor haline geliyor.

    Her halukarda uzerindeki dunlop lardan cok daha iyi lastikler almissiniz, tekrar yazayim, kazasiz belasiz kullanin insallah.
    Lazko bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #382
    dogukanbalci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul / Büyükçekmece
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Tracercılar olarak bi ara toplansak mı?

  3. #383
    Malik_Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 Tracer
    Mutlaka toplanmalıyız !

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

    Selamlar arkadaşlar,

    n11.com,kaanelektronikten aldığım Cree U5 ve U2 led sis farlarının montajını tamamladım.Montajı kendim yaptım 4 saat sürdü ama içime sindi.

    1.Cree U5 led 119 TL,Cree U2 led 109 TL,on/off dügme 20 TL




    2.Montaj için malzemeler,


    3.Kablo uclarını düzgün bir şekilde birleştirmek için kullandığım malzeme;




    4.Sis farlarının montajını koruma demirinin üzerine istediğim açıda konumlandıramadığım için hidrolik boru kelepçesi kullandım.Bu kelepçenin demir olan kısmına 6 cm

    uzunluğunda boru kaynattırıp (Tik kaynak, sağlam olması için), farları bu demirler üzerinde konumlandırdım.Hidrolik boru kelepçelerini ve kaynak yapılan boruyu

    hevesimi aldıktan sonra siyaha boyuyacağım .







    5.Kabloların hepsini sol sinyal farının altındaki grenaj bölümünde topladım.Sis farlarının kabloları kısa olduğu için ek yaptım.On/Off anahtarını gidonda sol tarafta
    sonlandırdım.Akü bağlantısı resimdeki gibi.









    Son olarak; farların açılarını ayarlayıp, video çekip paylaşacağım.Far'lar 3 mod'lu; Yüksek,düşük ve çakar.Düşük ve çakar mod'larını iptal etmeyi düşünüyorum.Bunun

    içinde yaptığım araştırmada far'ların kartlarının üzerinde "U2" denen çip'i sökmek yeterliymiş.

    Birde bağlantı şemasını aşağıdaki gibi.



    Umarım faydalı olur arkadaşlar.Eksik teknik bilgi,cümle ve yanlış imla kuralları için özür dilerim.
    ER6iNbay, Sj's, iguven ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #384

    Üyelik
    25 Temmuz 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Elinize sağlık, zahmet olmassa birde gece yanarken ki fotosunu paylaşabilirseniz çok sevinirim.

    İyi akşamlar

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

    givi bağlantı aparatının uyacağını bilseydim bende alırdım. Shadın demiri çok pahalı çünkü.

  5. #385
    sonalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2015
    Motosikleti
    yamaha tracer
    Daha önce Road 4 almaya karar vermiş hatta siparişini bile vermiştim ama sonra Metzeller RoadTec 01 için beklemeye karar verip siparişi iptal ettim. Yaklaşık 1000 Km dir kullanıyorum. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir lastik. Esk - Adapazarı arasını 1.15 dakika ortalama 180 Km/sa ile geçtim ki yer yer maksimum sürati gördüm kesinlikle alet kafa sallamaya yeltenmedi. Yine Akyazı - Taşkesti arasındaki virajlı dağ yollarında iki defa pegleri yere değdirdim ki önceki lastikle cesaret edemezdim sanırım. Ömrünü önümüzdeki günlerde göreceğiz ama beklediğime değdi diyebilirim. Cümleten kazasız belasız keyifli sürüşler.

  6. #386
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Alıntı Malik_Ugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mutlaka toplanmalıyız !

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------

    Selamlar arkadaşlar,

    n11.com,kaanelektronikten aldığım Cree U5 ve U2 led sis farlarının montajını tamamladım.Montajı kendim yaptım 4 saat sürdü ama içime sindi.

    1.Cree U5 led 119 TL,Cree U2 led 109 TL,on/off dügme 20 TL
    ...

    http://i.hizliresim.com/X4YGmo.jpg

    Umarım faydalı olur arkadaşlar.Eksik teknik bilgi,cümle ve yanlış imla kuralları için özür dilerim.
    Dostum cok tesekkur ederim. Tracer kullanicisi degilim ancak paylastigin detaylar muthis faydali oldu.

  7. #387
    Malik_Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 Tracer
    selam ER6iNbay,

    fırsat bulamadım bir türlü işlerden.Otoparkta çektiğim 2 resim belki faydası olur.Baya etkili !




    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------

    rica ederim Sj's,

    bu arada arkadaşlar, yan çanta demiri ve yan çanta yaptırdım.Bu çalışma ile ilgilide detay paylaşacağım fakat bazı eksikliklerim var ama birkaç resim eklemek istedim.




  8. #388
    iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2011
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Alıntı sonalp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce Road 4 almaya karar vermiş hatta siparişini bile vermiştim ama sonra Metzeller RoadTec 01 için beklemeye karar verip siparişi iptal ettim. Yaklaşık 1000 Km dir kullanıyorum. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir lastik. Esk - Adapazarı arasını 1.15 dakika ortalama 180 Km/sa ile geçtim ki yer yer maksimum sürati gördüm kesinlikle alet kafa sallamaya yeltenmedi. Yine Akyazı - Taşkesti arasındaki virajlı dağ yollarında iki defa pegleri yere değdirdim ki önceki lastikle cesaret edemezdim sanırım. Ömrünü önümüzdeki günlerde göreceğiz ama beklediğime değdi diyebilirim. Cümleten kazasız belasız keyifli sürüşler.
    Hayırlı olsun abi.
    Senin lastiği Fuat abi de çok beğenmiş


  9. #389

    Üyelik
    16 Ağustos 2014
    Mt-07 den 09 tracer a geçiş planliyorum. Mt-09 tracer i bayiden hangi aksesuarları taktirarak almalı güvenlik için ?
    Koruma takozu, demiri ne almak lazım ???
    Ekstradan Orj. Yan depo padlerini taktiririm.

  10. #390

    Üyelik
    25 Temmuz 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Teşekkürler zahmet oldu. Baya iyi aydınlatıyor, karşı tarafa yeteri kadar acı çektirebilir.

    Çantalar için de elinize sağlık. Onlarla ilgili küçük bir tavsiye, gördüğüm kadarı ile sadece üst noktalardan bağlı galiba, zamanla üstten kırılma ihtimalleri yüksek, givi bağlantı demiri gibi plaka arkasından birbirine bağlarsanız çok daha sağlam olacaktır.

    Kolay gelsin.
    habe habe

  11. #391
    iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2011
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Alıntı major24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt-07 den 09 tracer a geçiş planliyorum. Mt-09 tracer i bayiden hangi aksesuarları taktirarak almalı güvenlik için ?
    Koruma takozu, demiri ne almak lazım ???
    Ekstradan Orj. Yan depo padlerini taktiririm.
    Abi bence orjinal yamaha ürünlerini almayın aşırı pahalı ve tipsiz genellikle.
    Motorun orjinalinde orta sehpa, elcik koruma standart.

    Motor koruma olarak givinin, swmototech'in falan koruma demirleri var onları takın işinizi görür. Koruma demiri takınca koruma takozu gerekmez sanırım. İlk başlarda motor çıktığında pek seçenek yoktu şimdi çok daha fazla seçenek var.

    Tabi bir de ön cam gerekebilir orjinal ön cam bir işe yaramıyor. Ön cam için Puig öneririm.

  12. #392
    mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    Merhabalar
    uzun zamandır yazmıyordum ama takipteydim
    birkaç gündür yazılanlar tam takip ettiğim seylerdi
    2 hafta önce 4 arkadaş karadeniz turunu bitirdik yaklaşık 3600 km yol yaptık bir haftada
    sükür hiçbir sorun çıkmadan döndük.
    motor nerdeyse 30.000.e geldi üzerindeki angel gt ler 15.000.km oldu arka lastiğin ortası bitti
    lastikten genel anlamda memnundum.
    fakat haftaya bende lastik değiştirim metzeler roadtec 01 almaya karar verdim nasip olursa.
    baya arastırdım bunun daha uygun olacagına karar verdim
    pazarterside istanbulparkta angelgt lerin yanakları bitirip yeni lastikleri taktiricam

    burda daha önce led cakar ları paylaşmıştım
    https://youtu.be/kF1wpA4fops
    burdan seyredebilirsiniz

    ayrıca birde yardım istiyorum yada bilgi
    motorumda su an shad arka canta var
    yan cantalar elzem oldugundan shad sh36 yan canta takımı alıcam
    canta demirlerini yurt dısından aldım
    cantaları kimler kaça aldı malum forumda taktıranlar var yardımcı olurlarsa cok sevinirim.

  13. #393
    iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2011
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Alıntı mutluemlak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar
    uzun zamandır yazmıyordum ama takipteydim
    birkaç gündür yazılanlar tam takip ettiğim seylerdi
    2 hafta önce 4 arkadaş karadeniz turunu bitirdik yaklaşık 3600 km yol yaptık bir haftada
    sükür hiçbir sorun çıkmadan döndük.
    motor nerdeyse 30.000.e geldi üzerindeki angel gt ler 15.000.km oldu arka lastiğin ortası bitti
    lastikten genel anlamda memnundum.
    fakat haftaya bende lastik değiştirim metzeler roadtec 01 almaya karar verdim nasip olursa.
    baya arastırdım bunun daha uygun olacagına karar verdim
    pazarterside istanbulparkta angelgt lerin yanakları bitirip yeni lastikleri taktiricam

    burda daha önce led cakar ları paylaşmıştım
    https://youtu.be/kF1wpA4fops
    burdan seyredebilirsiniz

    ayrıca birde yardım istiyorum yada bilgi
    motorumda su an shad arka canta var
    yan cantalar elzem oldugundan shad sh36 yan canta takımı alıcam
    canta demirlerini yurt dısından aldım
    cantaları kimler kaça aldı malum forumda taktıranlar var yardımcı olurlarsa cok sevinirim.
    Selam abi,
    Çok sağlam gezmişsin kısa sürede. Ben yan çantaları 850 TL'ye almıştım Anes motordan geçen sene. Bir önceki sayfada yazmıştım arka çantayı Başiskele Başerler (shad bayisiler ayrıca) motorda çok iyi fiyata taktırdım oraya bir sor derim yan çantalar için iyi bir fiyat verebilirler.

    Benim motorda hala orjinal lastikler var 14000 km oldu motor ben de değiştirmeyi düşünüyorum 3-4 haftaya. Metzelerleri takınca sonra kaça nereden taktırdığını ve performansını yazarsan sevinirim.

  14. #394
    mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    Yan çanta demirlerini fransadan 500 tl ye sipariş ettim bekliyorum
    çantalarıda burdan anes motordan sagolsunlar bi tanıdık vasıtasıyla 920 tl ye aldım shad sh36
    demirleri bekliyorum gelince takacagım fotoda atarım.
    lastik olarakta değiştirmeden bi piste çıkayım dedim ve solugu istanbulparkta aldım
    2 seans 25 er dakikadan turladım lastikte kalan yerleride orda bitirdim
    cidden lastik katili pistler
    videolara burdan bakabilirsiniz
    https://youtu.be/eKzeXPWCYhU
    https://youtu.be/GsXkwio6130

    Lastiktede son karar olarak metzeler roadtec 01 aldım taktırdım
    ilerleyen gunlerde angel ler ile aralarındaki farkı söylerim
    hepinize iyi surusler.

    bu arada lastikleri zen motorda sökme takma balans dahil 1250 tl ye taktırdım bilginize.
    iguven bunu beğendi.

  15. #395
    armani_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ocak 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 Tracer 🏍💨
    Bülent hocam 2012 lerde Ankara da görüşmüş olabilirmiyiz? Eryamanda buluştuk 6-7 motor Beypazarı'na gittik diye hatırlıyorum o Zaman bende Suzuki GSR600 vardı.

  16. #396

    Üyelik
    23 Şubat 2015
    Motosikleti
    1970 Triumph Tr6
    evet roadtec01 çok iddalı ve yurtdışı incelemeleri güzel gelen yeni bir lastik , izlenimleri merakla beklemedeyiz.

  17. #397
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı armani_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bülent hocam 2012 lerde Ankara da görüşmüş olabilirmiyiz? Eryamanda buluştuk 6-7 motor Beypazarı'na gittik diye hatırlıyorum o Zaman bende Suzuki GSR600 vardı.
    Valla olabilir, o donem, Beypazari na daha cok gidiyordum gezme amacli. Sanirim Er6 vardi o zaman bende. Yine de tam hatirlayamadim
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

  18. #398
    armani_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ocak 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 Tracer 🏍💨
    Valla 1 saattir arıyorum forumda bulamadim bizimle ilgili bir şey ama ben adım gibi eminim ;) o Zaman sende Chopper tarzı bi motor vardı (Regal raptor v.s.) 2 tane fazer vardı 6-7 motorduk Beypazarı gezi yapmıştık sonrada Birdaha buluşmak kısmet olmadı

  19. #399
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı armani_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla 1 saattir arıyorum forumda bulamadim bizimle ilgili bir şey ama ben adım gibi eminim ;) o Zaman sende Chopper tarzı bi motor vardı (Regal raptor v.s.) 2 tane fazer vardı 6-7 motorduk Beypazarı gezi yapmıştık sonrada Birdaha buluşmak kısmet olmadı
    Tamam yaw hatirladim, bendeki hyosung gv250 ydi o zaman. Ilk dogru durust motorum Valla o heves kalmadi bizden kimsede, artik oyle her haftasonu biyere gitmiyoruz. Ara sira ciktigimiz oluyor ama eskisi gibi cok degil
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

  20. #400
    mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    Evettt sonunda beklediğim shad yan canta demirlerim geldi
    hemen montajını yaptım yaklaşık 10 dakika sürdü ne hikmetse kocaman kolide göndermişler
    taktıktan sonra arka koruma demiri gibi durdu mubarek


    montajdan sonrası





    bkaraca, Malik_Ugur ve major24 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
20. sayfa BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)