Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #3401
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı KOBRA62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalya için akdeniz motor murat usta iyi ustadır yetkili servistir 15/50 castrol yagı tavsiye ederim

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

    merhaba Emre kardeşim lastikler hakkında bir araştırma yaptınmı. bilgi verirsen sevinirim selamlar

    Takım olarak
    http://www.lastikdeposu.com.tr/anlas...FcoW0wod0w8PqQ

    Sadece arka
    http://www.lastikdeposu.com.tr/anlas...m-2016-pmu6593



    Fiyatı baya uygun,nylon değilmiş.Kısmet olursa önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.
    GÖNDEN, bursalıali ve Zengibar bunu beğendiler.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #3402
    Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Alıntı GÖNDEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın Zengibar evet aynı sorun bendede var ve sanırım bütün rx3 dostlarımızda da olabilir 2015 modeller olarak, servise götürüp kontrol ettirecem bakalım ne sonucc çıkacack.
    Sayın Gönden;

    Ne zamandır problem var? Kaç km oldu motor?

    Benimki 2016; bayiden çıktığından beri var:(
    bursalıali bunu beğendi.

  3. #3403
    GÖNDEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2013
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    RX3İ EVO
    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın Gönden;

    Ne zamandır problem var? Kaç km oldu motor?

    Benimki 2016; bayiden çıktığından beri var:(

    Sayın Zengibar,
    motoru aldığımdan beri var bu farklılık, şuan 11.000 km deyim, 12 bin bakıma girdiğimde servis ile bu olayı konuşacağım bakalım sonucc ne olur, daha öncce önemsemedim ama şimdi servis ile görüşeceğim , neden eksik olsun ki her şeyiyle tam doğru düzgün olsun motorum....
    bursalıali bunu beğendi.
    100mfh / 100 superboy / arora ym-150-a chopper / Mondial RX3i EVO

  4. #3404

    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2015 MONDİAL RXİEVO/ SUZUKİ DL 650
    merhaba Emre arka lastik tamamda ön lastik işini nasıl çözeceğiz selamlar.
    bursalıali ve turkish39 bunu beğendiler.

  5. #3405
    Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Arkadaşlar merhaba;

    Bütün sayfaları en ince detaylarına kadar tek tek büyük bir zevkle okudum, sindirdim ve nihayet bitirdim Okumadan anlamadan daha önce yazılmış çizilmiş konular hakkında sizleri aynı sorular ile bunaltmak istemedim. Yazan, emeği geçen, tecrübelerini paylaşan, okuyan bütün arkadaşlara, büyüklerime tek tek teşekkür ediyorum. Hepiniz o kadar kıymetli ve bu işe gönül vermiş insanlarsınız. Bu kadar işin yoğun bir yaşamın içerisinde büyük fedakarlıklar ile bu işe vakit ayırabilmiş olduğunuz için çok imrendim sizlere. İnşallah ben de motorumun hakkını verebilirim.

    Kazalar okudum, çok üzüldüm. İnşallah arkadaşlar eski sağlıklarına en kısa sürede kavuşurlar yada kavuşmuşlardır.

    Motorlarımızda kronik olan hastalıkları okudum, sindirdim ve hepsine karşı hazırlıklıyım. Karşılaşşam dahi hiçbirinin motivasyonumu kırmasına yok etmesine müsade etmeyeceğim.

    Kronik stop etme probleminin UMA fabrikada yapılanlar konusunda detay bilgi vermediğini ve bu problemi halen devam edenlerin olduğunu görüyorum. Bu problemi yaşayan her arkadaşımız (büyüklerim özür diliyorum "arkadaşımız" diye hitap ettiğim için, çok rahatsız olurum esasen ancak topluca hitap için daha uygun bi kelime seçemedim)) fabrikaya gidip 1 er gün motorun orada bakılmasını mı sağlayacak? Bu konu biraz açık kalmış sanki.

    Ben Ankara'da ikamet ediyorum ve atölyem var. Elimden geldiğinde yükseltme aparatı v.s. tasarım ve imalat konularında sizlere bu aşka sahip olanlara destek olmaya çalışacağım. Ankara'daki arkadaşlarla bir araya gelip yüz yüze tanışabilmeyi çok istiyorum. Özellikle hangi servise gidiliyor ve memnuniyet seviyesi nedir merak ediyorum.

    Sağlıcakla kalın. Rabbim bu aşktan uzaklaştıracak kaza bela vermesin inşallah.
    bursalıali ve turkish39 bunu beğendiler.

  6. #3406
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2005
    Şehir
    İzmit /Kocaeli
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    "Kronik stop etme probleminin UMA fabrikada yapılanlar konusunda detay bilgi vermediğini ve bu problemi halen devam edenlerin olduğunu görüyorum. Bu problemi yaşayan her arkadaşımız (büyüklerim özür diliyorum "arkadaşımız" diye hitap ettiğim için, çok rahatsız olurum esasen ancak topluca hitap için daha uygun bi kelime seçemedim)) fabrikaya gidip 1 er gün motorun orada bakılmasını mı sağlayacak? Bu konu biraz açık kalmış sanki. "

    Değerli arkadaşım zengibar, bu kısım sanırım benimle ilgili.. dikkatli bir okuyucusunuz gerçekten,sorunum büyük oranda diyorum zira önceki dönemlerde olduğu kadar sık ve çeşitli ortamlarda değil,daha çok rölentide ve çok seyrek stop ediyor.Aslında 6000 km bakımı için gitmeden UMAyı bilgilendirip bir parça göndereceğini söylemişdi UMA muhendisi ,fakat ben Kurbanda elime zarar verdiğim için 15 gümdür motora binemediğim gibi, sanırım bir ay daha binemeyeceğim dolayısıyla servis işide uzadı. Sağlık olsun demekten başka çare yok evet motor her halükarda güzel keşke bu sorunları bu kadar kronik yaşamasaydım, bu motora olan sevdam zirve yapardı.. pişman olmazsın yani..
    kalın sağlıcakla..
    vesselam..
    bursalıali bunu beğendi.

  7. #3407
    bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2015
    Şehir
    Bursa Osmangazi
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Kıymetli Onur Kardeşim,Arkadaşım,bu kadar içten yazdığını görüpde etkilenmemek mümkün değil. Ben de biraz haddimi aşmış da
    olsam yinede bütün diğer arkadaşlarımla birlikte Sana tekrar aramıza hoşgeldin diyoruz. Hak Teala hiç birimizin rüzgar sevdasını bitirmesin.En güzel km lere, en güzel yollara , en sıhhatli, en afiyetli günlere.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

    Birde Onur kardeşim orta sehpa konusunda birşeyler yapmayı düşünürmüsün?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

    Değerli Arkadaşlarım bu gün evomun üzerinde yaklaşık 250 kilo ile Bursa'dan Topçular, Eskihisar, İst. Ataşehir'e geldik.
    Yaklaşık bir hafta İstanbul'da kalıp sonra Bursa'ya döneceğim. Gelirken biraz ıslandık ya, yağmur altında motor sürmenin tadı
    bir başka güzel oluyor imiş. SELAMLARLA.

  8. #3408
    Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Sayın Mithat Hocam;

    Bu kadar süre ayrı kaldığınıza göre kesik ve epey sayıda dikiş v.s. olduğunu düşünüyorum. Büyük geçmiş olsun. Bence UMA (sakın yanlış anlaşılmasın, onlara akıl verecek kadar aklım yok, sadece müşteri beklentisi olarak yazıyorum) bu kadar kronikleşmiş problemin ardından bir yazılı açıklama yaparak "..... sebeplerden biz bu makinaların stop ettiğini tespit ettik, .... önlemlerini aldık ve servisleri bu konuda bilgilendirdik. Bundan sonra bu sıkıntı ile karşılaşıldığında nokta atışı .... yöntemi ile çözülecektir" şeklinde bir yöntem izlerse hiç kimse bu soruyu bir kez daha sormaz ve konu sonucu belli olarak kapanır. Ancak farikada yapılan işlemin detayının ne olduğu dahi açık değil. Bir kaç arkadaş daha bahsetmiş, sorunun çok büyük oranla iklimsel koşullara istinaden değiştiği sanki yüksek ihtimal. Bu da yazılım sorunu gibi duruyor...

    Sayın Ali Hocam;

    Sizin yazdığınız yorum ve bilgilendirme notlarında hep o zarifliği ve naifliği gördüm, söyleyeyim de içimde kalmasın Saygılarımı sunuyorum.

    Daha önce Hyosung GV250 marka model motorum vardı ve o makinada da en büyük eksik olan konu koruma demiri idi. Çok güzel bir koruma demiri tasarlayıp paslanmaz çelikten imal ettirmiştim. (Benim atölyemde boru kesim büküm kaynak v.s. operasyonları maalesef yok ancak bu konularda çalıştığım ve bildiğim kardeş firmalarım var.) Üzerine de uzman ellerden polisaj yaptırmıştım, büyük bir problemi kendi imkanlarımla çözmüştüm. Ancak o sıralarda alternatif bir koruma demiri v.s. mevcut değildi, zorunluluktan tasarlayıp yaptırmıştım.

    Orta sehpa konusunundaki problemi/eksiği de okudum. Şöyle bir plan çizelim bence. UMA bana sabit orta sehpayı göndersin (talep ettim), en azından arayüz ölçülerini v.s. onun üzerinden tersine mühendislik ile modelleyelim hep birlikte, sonrasında özgün olması açısından birlikte kendi tasarımımızı yapalım, 1-2 adet prototip ürettirelim ve test edelim. Sonrasında tamam dersek kaç adetlik talep olursa talebe istinaden 2. parti üretimimizi yaparız. Ancak bu konudaki çekincem şu; daha önceki yorumlardan hatırladığım fiyat mertebesi beklentisi 50-60 TL civarı. Hali hazırda bu işi 110-120 TL mertebesine yapan var ve problem fiyat yüksek bulunmuş. Birlikte iş adımlarını madde madde yazacak olursak (tasarım v.s. adımlarının onaylandığını düşünüyorum):

    1. Boru ham madde temin (15 TL)
    2. Kesim ve büküm (40 TL)
    3. Kaynak (15 TL)
    4. Boya (20 TL)
    5. Yay (5 TL)
    6. Montaj -

    Ancak bu yazdıklarım tamamen tahmin ve çok kabaca fiyatlar, adede göre çok değişebilir. Montaj olmadan topladığımızda dahi 95 TL ediyor. Bu iş ancak fabrikasyon ve çok adetli olursa 50-60 TL mertebesine inebilir benim tahminim. Bu sebepten servislerin istediği 110-120 TL montaj dahil fiyatlar çok da abartı gelmedi bana. Ancak tabi ki 110-120 TL ye bu işlem yapılmadı. Yapılan sanırım küçük bir modifikasyon. Çok basit bir şekilde başka bir modelindeki alınıp da çok küçük bir modifikasyon ile (10-20 TL lik) halledilebilirse en sağlıklı ve mantıklısı bu olur aslında. Siz nasıl isterseniz o şekilde yol alalım.

    Sağlıcakla.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

    Alıntı GÖNDEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın Zengibar,
    motoru aldığımdan beri var bu farklılık, şuan 11.000 km deyim, 12 bin bakıma girdiğimde servis ile bu olayı konuşacağım bakalım sonucc ne olur, daha öncce önemsemedim ama şimdi servis ile görüşeceğim , neden eksik olsun ki her şeyiyle tam doğru düzgün olsun motorum....

    Hüseyin Bey,

    Bunca zamandır neden ihmal ettiniz? Keşke daha önceden servise/UMA'ya bildirseymişiniz... İlk etapta gösterge paneli değişecek, bakalım durum ne olacak, merakla bekliyorum. Bence bozuk yada hatalı bir parça yok, sadece küçük bir montaj hatası var. Umarım öyledir...
    bursalıali bunu beğendi.

  9. #3409
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fakat ben Kurbanda elime zarar verdiğim için 15 gümdür motora binemediğim gibi, sanırım bir ay daha binemeyeceğim
    vesselam..
    Kardeş çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.


    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kadar kronikleşmiş problemin ardından bir yazılı açıklama yaparak "..... sebeplerden biz bu makinaların stop ettiğini tespit ettik, .... önlemlerini aldık ve servisleri bu konuda bilgilendirdik. Bundan sonra bu sıkıntı ile karşılaşıldığında nokta atışı .... yöntemi ile çözülecektir" şeklinde bir yöntem izlerse hiç kimse bu soruyu bir kez daha sormaz ve konu sonucu belli olarak kapanır.
    Ben sorunun tam olarak nereden kaynaklandığı çözdüklerini zannetmiyorum. Belki de farklı şeyler bu soruna neden oluyor olabilir. Ancak UMA'nin bu konuda bence üzerine düşeni tam olarak yapmadığını zannediyorum. Eğer öyle olsaydı, 2015 yılından beri ortada olan şikayetleri çoktan ortadan kaldırırdı. Zongshen'den mühendis isteyip inceleme yaptırır ve ayrıca her ildeki servis şeflerini çağırıp Nazillide bir eğitime tabi tutardı. Yoksa bu motorun üzerine yapışmış olan "kronik" sönme problemi "algısı"nı ortadan kaldıramayacak.


    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orta sehpa konusundaki problemi/eksiği de okudum. Şöyle bir plan çizelim bence. UMA bana sabit orta sehpayı göndersin (talep ettim), en azından arayüz ölçülerini v.s. onun üzerinden tersine mühendislik ile modelleyelim hep birlikte, sonrasında özgün olması açısından birlikte kendi tasarımımızı yapalım, 1-2 adet prototip ürettirelim ve test edelim.
    Bildiğim kadarıyla UMA orta sehpayı zongshen orjinal olarak üretmedikçe, orta sehpa konusunda bir şey yapmayacak. Çünkü bunun kazaya sebep olabileceğinden korkuyor ve bu konuda hiç bir çalışma yapmıyorlar. En azından yaz başına kadar böyleydi. Bu nedenle çalışmalar bu işi bilenler tarafından ve ölçme ve deneme yöntemiyle (yani terzi usulü)yapılmalı.

    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapılan sanırım küçük bir modifikasyon. Çok basit bir şekilde başka bir modelindeki alınıp da çok küçük bir modifikasyon ile (10-20 TL lik) halledilebilirse en sağlıklı ve mantıklısı bu olur aslında. Siz nasıl isterseniz o şekilde yol alalım.

    Bence olması gereken de bu. Zaten piyasada 25-30 TL'ye sayılan ve bu motora uyabilecek olduğunu (veya küçük değişikliklerle uydurulabilecek olduğunu) düşündüğüm orta sehpalar üzerinde yapılacak çalışmalarla, kanımca, montaj hariç 60 TL'ye bu iş bitebilir. Ancak bunu keşfetmiş ustalar, piyasanın kaymağını yemek için yüksek fiyat çekiyorlar.
    adanalı ve bursalıali bunu beğendiler.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

  10. #3410
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    aramıza yeni katılanlara hoş geldiniz,bebeği olan kardeşimize;ALLAH analı babalı büyütsün diyorum.

    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla UMA orta sehpayı zongshen orjinal olarak üretmedikçe, orta sehpa konusunda bir şey yapmayacak. Çünkü bunun kazaya sebep olabileceğinden korkuyor ve bu konuda hiç bir çalışma yapmıyorlar. En azından yaz başına kadar böyleydi. Bu nedenle çalışmalar bu işi bilenler tarafından ve ölçme ve deneme yöntemiyle (yani terzi usulü)yapılmalı.
    Bence olması gereken de bu. Zaten piyasada 25-30 TL'ye sayılan ve bu motora uyabilecek olduğunu (veya küçük değişikliklerle uydurulabilecek olduğunu) düşündüğüm orta sehpalar üzerinde yapılacak çalışmalarla, kanımca, montaj hariç 60 TL'ye bu iş bitebilir. Ancak bunu keşfetmiş ustalar, piyasanın kaymağını yemek için yüksek fiyat çekiyorlar.
    aynı fikirdeyim.


    yardımcı olmak için,daha önce de yayımlamıştım,tekrar yayımlayayım.orjinali :





    ölçüsü:


    diğer fotolar
















    ve arkadaşımızın taktırdığı (120 tl.lik olan)



    turkish39 ve bursalıali bunu beğendiler.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

  11. #3411
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı KOBRA62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba Emre arka lastik tamamda ön lastik işini nasıl çözeceğiz selamlar.
    Aga ön için aynı desen 90/90-18 var.Uymasına uyar Teneredeki gibi ön kısmı cılız gösterir.
    bursalıali bunu beğendi.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

  12. #3412

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Merhabalar,
    Bende ilk motorum olarak 2016 model Rx3i ile aranıza katıldım yaklaşık bir ay önce.
    Motosikleti almadan önce buradaki tüm sayfaları okudum ancak not almadığım için bazı konuları bulmakta zorlanıyorum.
    Birinci konu servis. Motorum 650 km de oldu ve servise gitmek istiyorum. Ancak anadolu yakasında bu canavardan anlayan, ilgili işini iyi yapan bir servise ihytiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İkinci konu bakım sehpası için nereye mail atmamız gerekiyordu. Baktım baktım bulamadım ne yazık ki.
    İlginiz için teşekkürler.
    İyi günler.
    bursalıali bunu beğendi.

  13. #3413
    Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Emre bey;

    Sanırım gezilerinize oğlunuzu da dahil ediyorsunuz Hanımı bir türlü ısındıramadım motoro ama kızım benim gibi çok heyecanlı ve meraklı Hayallerimden bir tanesi de Allah sağlık sıhhat verir ise kızımla birlikte ileride uzun bir yolculuğa çıkmak. (Uzun vade plan yapmayı pek sevmem aslında, hayatın da kendi planları var)

    Bu da emektar ile çekilmiş bir nostalji



    Bu da canavarın kapora sonrası beni beklerken ki hali



    Bu da şuan ki bekleme hali:(

    Bu arada gösterge paneli Moto Center'a gelmiş, gidince ilk işim bu olacak.

    turkish39, bursalıali ve badircik bunu beğendiler.

  14. #3414
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Zengibar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre bey;

    Sanırım gezilerinize oğlunuzu da dahil ediyorsunuz Hanımı bir türlü ısındıramadım motoro ama kızım benim gibi çok heyecanlı ve meraklı Hayallerimden bir tanesi de Allah sağlık sıhhat verir ise kızımla birlikte ileride uzun bir yolculuğa çıkmak. (Uzun vade plan yapmayı pek sevmem aslında, hayatın da kendi planları var)

    Bu da emektar ile çekilmiş bir nostalji

    http://i.hizliresim.com/lEQM8B.jpg

    Bu da canavarın kapora sonrası beni beklerken ki hali

    http://i.hizliresim.com/E3OX0v.jpg
    Hey maşallah,insanın kendi evladıyla gezmezi çok başka bi duygu.
    bursalıali bunu beğendi.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

  15. #3415
    Zengibar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    RX3 Evo
    Alıntı Pagwon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Bende ilk motorum olarak 2016 model Rx3i ile aranıza katıldım yaklaşık bir ay önce.
    Motosikleti almadan önce buradaki tüm sayfaları okudum ancak not almadığım için bazı konuları bulmakta zorlanıyorum.
    Birinci konu servis. Motorum 650 km de oldu ve servise gitmek istiyorum. Ancak anadolu yakasında bu canavardan anlayan, ilgili işini iyi yapan bir servise ihytiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    İkinci konu bakım sehpası için nereye mail atmamız gerekiyordu. Baktım baktım bulamadım ne yazık ki.
    İlginiz için teşekkürler.
    İyi günler.
    Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
    #2392 mesaj, Sayfa No:120

    Bana da giden arkadaşlardan ne olur Ankara için bir servis önerisi. İnanın yazmıyor, okudum hepsini

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

    Ankara'da bir kaç servis ile konuştum, 1 tanesinin cevabı şu:

    "Yarın getirdin getirdin getirmedin 3 ay el süremem" Aferin sana, esnaflık bu zaten...

    Diğerine yapılacakları sordum:

    * 10-40 Motul Yağ
    * 1 Yağ filtresi değişimi
    * 2 Yağ filtresi, 1 hava filtresi temizliği
    * NGK Buji değişimi

    150 TL dedi. İnanın parasında bulunda değilim, tek istediğim adam gibi vurmadan kırmadan, vida dişini v.s. yalama etmeden, söktüğünü yerine takan, söktüğü civatayı pulu kaybedip "abi şunu takıverelim" diye tezgahtan rastgele eline bir civata almayan, arada bir servis/kullanıcı klavuzu açıp bakan bir servis bulmak. Pek zor gibi ama hayırlısı bakalım
    bursalıali bunu beğendi.

  16. #3416

    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2015 MONDİAL RXİEVO/ SUZUKİ DL 650
    merhaba Emre;90/90-18 anlaş takınca 17mm kadar ön taraf düşüyor.
    bursalıali bunu beğendi.

  17. #3417

    Üyelik
    29 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL / BAKIRKÖY -BEYLİKDÜZÜ
    Motosikleti
    MONDİAL RX3İ EVO
    Öncelikle evo ' sunu yeni alan dostlara kardeşlere abilere selamlar olsun hayırlı uğurlu kazasız belasız sürüşler nasip olsun

    Bu arada bursalıali abi hoşgeldin hafta sonu sizi rahatsız edebilirim uygun olursanız

    cumartesi itibariyle 6,000 bakımına gitmeyi planlıyorum nasip ise elbette

    bakım için 100 150 TL arası rakamlar gidip gelmekte benim açımdan ortalama seviyelerde niye farklı marka model motor sahibi arkadaşlarımın 6,000 bakım maliyetlerini duyunca kendi motorumun bakım ücretine sevinmiyor değilim hani )

    Bir sıkıntım var sizlere de sormak danışmak isterim ?

    Gazı sabit tuttuğum herhangi bir devir de (cruise control gibi) motorda ileri geri ara ara atmalar söz konusu oluyor sanki gaz kesiyor sonra düzeliyor gibi ? yaşayan hisseden veyahut buna çözüm bulan kimse var mı ?

    Birde elcik ısıtma takıp memnun olan yada olmayan sorun yaşayan kimse oldu mu aramızda ?
    bursalıali bunu beğendi.

  18. #3418

    Üyelik
    24 Temmuz 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Arkadaşlar demin 8 bin devirde 120 yaptım manyak bir şeydi üstelik rodaj süresi daha bitmedi fabrika verilerindeki max hızın üstüne çıkar bu makine.
    Concrete bunu beğendi.

  19. #3419

    Üyelik
    29 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL / BAKIRKÖY -BEYLİKDÜZÜ
    Motosikleti
    MONDİAL RX3İ EVO
    Alıntı zangiff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar demin 8 bin devirde 120 yaptım manyak bir şeydi üstelik rodaj süresi daha bitmedi fabrika verilerindeki max hızın üstüne çıkar bu makine.
    Sen yine de çok zorlama rodaj döneminde dostum sakinlik her zaman güzeldir
    bursalıali bunu beğendi.

  20. #3420

    Üyelik
    24 Temmuz 2016
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Alıntı Concrete adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen yine de çok zorlama rodaj döneminde dostum sakinlik her zaman güzeldir
    Aldığımdan beri 6 bin deviri geçmedim sakin sürüyorum zaten ama insan arada şeytanına yenik düşüyor
    bursalıali bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)