Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #141

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    http://www.taobao.web.tr/p-359083784...n-ve-arka.html

    Bir bakın linke. Fiyat 4600 $ çin sitesinde


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #142

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Fuara katılmayacaklarmış ama fuar esnasında bayilere gelir diyorlar. Test sürüşü yapmadan almayın arkadaşlar. Burayı girip okudukları da yok, adamın asabını bozuyorlar.
    katilkoala bunu beğendi.

  3. #143
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    çok iyi benim x treme alıcak varsa bunu alırım :D

  4. #144
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun deposundaki benzin pompası konusu efsane olma yolunda ilerliyor. Adamlar test yorumlarında 15 litre ile 220 - 240 mil yol yaptığını yazmışlar (depo 16 litre, haliyle deponun dibini görmemişlerdir yani daha benzin vardır). Yani 15 litre yakıtı kullanabiliyorsunuz, yani depodaki 4 litreyi benzin pompasını soğutmak için kullanıyoruz diye bir şey yok. Zaten ısınan bir şeyi benzinle soğutmak gibi bir fantazi olabilir mi ? Bunlar kafaya takacak şeyler değil, benzin göstergesi yanıp sönmeye başladığında en az 15 litre kullanmış oluyorsunuz (aşağıdaki testte yazıyor) :
    Benzin deposundaki pompa ve 4 litre soğutma benzinini yazan benim Bu bilgiyi de yabancı bir forumda okuduğum testte, "aslında depoda hala benzin olmasına rağmen neden gösterge depo boş gibi gösteriyor" sorusuna zongshen mühendislerinin verdiği cevabı aktardıkları için yazdım. Orada ayrıca depo göstergesi boş gösterdiğinde (yani pompanın soğutma 4 lt hariç) motorun 200-220 mil gittiği de yazılıydı. Dolayısıyla 15 litre ile değil, depo göstergesi tam dibe gelene kadar motor bu mili yapıyor. Bu durumda hala depoda 4-5 litre benzin kalmış oluyor. BMW motosikletlerde de benzin pompası depo içerisindedir. Muhtemelen tüm enjeksiyonlularda da bunun böyle olması lazım.

    Arkadaşlar benim buraya yazdığım tüm bilgileri yabancı forumlarda ve ürünün testini yapan satıcıların yorumlarına bakarak yazdım. Amacım doğru bilgilendirmek, asla övmek ya da yermek değil. Kaldı ki zongshen yılda 1 milyon adet motor üreten bir işletme. Zaten kendi çapında kalitesini de ispatlamış. Eğer öyle olmasaydı ABD, İngiltere ve Belarus bu ise girmezdi.

    Son olarak şunu söyleyeyim: bu motoru internette görüp hakkında bilgi topladıktan sonra 17 Nisan 2014 tarihinde Mondiale bir mail atarak bu motoru mutlaka Türkiyeye getirmeleri konusunda yazı yazan kişi benim. O mail de motorun tüm teknik bilgilerini ve resimleri görebilecekleri linki de vermiştim. Neden çünkü markayı tanıyorum. Zongshen 200 cc cross motorlar 2005--2007 yılların Türkiyeye getirildi ve 200Lük ramzey cross motorlar gibi çok tutuldu ve satıldı. Kullananlar çok memnundu. Ama o firma daha sonra bir daha getirmedi. Ben bu kaliteyi bildiğimden Mondial firmasına mail attım. Ha, mondial benim mailim üzerine mi farkına varıp getirdi bilemem. Ama sebebi ne olursa olsun, bu klasmanda bir enduronun (cross değil)eksikliğini hep düşünüyordum ve bunun da geleceğine çok memnun oldum. İnşallah hayırlı olur ve firma arkasında doğru dürüst durur. Bir de bu motorun 6 rengi var. En azından turuncu rengi de getirtilmeli ve fiyatı da 8.500 TL'yi geçmemeli diye düşünüyorum. Cumanız mübarek olsun.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

  5. #145

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı katilkoala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğur Motor'a attığım mail sonucu dün dönüş yaptı müşteri temsilcisi bayan. Fiyat hakkında hiçbir bilgi vermezken sorduğum tüm sorular da havada kaldı. Tek alabildiğim cevap şöyle "Ürünümüz Şubat ayında fabrika üretimine geçecek. Henüz Türkiyede satışa çıkacak renkler ve fiyatı belli değil. Eğer Şubat sonuna doğru tekrar ararsanız yaklaşık bir fiyat ve renkler hakkında daha net bilgi verebiliriz."
    Ayrıca Fuarda olmayacak ve test motoru da bayiilerin insiyatifine kalmış!
    Anladığım kadarıyla Mondial daha baştan eksi not aldı. Hadi fiyat vermezsin anlarım ama üretime geçmeden rengi bile söyleyemiyorlar. Fiyat konusunda kesinlikle piyasa-müşteri araştırması yapıyorlar. Beklentinizi 8500 olarak zikredin ki çok uçmasınlar. ABD de 8000 e satılan motoru burda 11 e iteklemesinler.
    Ayrıca izlediğim bir programda Çin'deki elektronik-telekominikasyon üretimi yapam bir fabrikanın satış müdürüyle yapılan röportaj şöyleydi
    (sunucu) - Çin neden bu kadar ucuz ve kalitesiz üretimle piyasaya tutunmaya çalışıyor?
    (Satış müdürü) - Çin tüm dünyaya arz-talep usulü üretim yapıp dağıtıyor. Örneğin şu telefonu (i-phone 4s var elinde) 3 kalitede üretiyoruz. Bu tamamen talep işi sizin ülkenizin satın alma verilerine baktığımızda %80 lik kısmın 3. yani en düşük kalite olduğunu görüyoruz. Bu da sizin böyle bir soru sormanızın aslında çok doğal olduğunu kanıtlıyor.
    Biz en ucuzunu getirip burda en kaliteli fiyatına sattığımız sürece hem vatandaşın güveni kalmaz hemde neyi hangi kalitede aldığımızı bilemeyiz. Çin'li müdür muhabire inceden lafı oturtturuyor ama anlayana! Mondial'in çin üretimi motorlarına gelince, ürün kalitesini taa Çin'e uzanıp araştıramayacağımıza göre bize deneme yanılma yöntemi kalıyor. Ben de kalitesinden emin olmadığım ürüne en taban fiyatı taleb eder beklerim arkadaş. 11,000 de neymiş! 8000-8500 aralığı bu motorun EDER'idir. Aklı selim insan sıfır olsun taştan olsun mantığına gitmez, unutma ruhsatı eline aldığın gün binmesen bile o motor ikinci eldir. Sat kardeşim şimdi 11,000 e satabiliyosan! Ha bide plaka ruhsat masrafını koy akıllı Türk kardeşim 11500 yaz oraya otur bekle... Arkadaşlar markalar biz aldığımız için varlar, 8500'ün kuruş yukarısını vermem giderim ikinci el japona binerim! Şu an Motorum Hint malı Bajaj Pulsar, sıfır aldım ve almadan önce tam 3 ay enine boyuna inceledim motoru. Fiyat-performans yüzdesi çok yüksek ve çok memnunum. 100 Km de 2 litre yakması da cabası! Kalitesi de karizması da ekonomisi de oldukça tatmin edici. Madem bu kadar iki teker tutkunu buraya fikirlerimizi yazıyoruz birbirimize hak veriyoruz o zaman piyasayı da elimizde tutma gücüne sahibiz. Çin malına tü kaka demiyorum, önyargım çok fazla değil. Hele bi gelsin şu Rx3 heyecanına yenik düşenler bi alsın 10.000-11.000 e denesin, yazsınlar şuraya abi aldık ama bi cacık da yokmuş motorda sadece görüntü desinler o zaman yukarda yazdığım deneme-yanılma yöntemini de uygulamış oluyoruz. Cümlemizin Cuma'sı Mübarek olsun Rx3 Türkiye ye hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
    Tamamen katılıyorum ancak işte şu var, pazardaki çok büyük bir açığı kapatıyorlar ve muadili yok. Mesela ben motora yeni başlamış biri olarak yol endurosu istiyordum hep hatta söylenenleri ciddiye almayıp V-Storm 1000'e binmeyi denedim. Sonra gücü hissedince anladım ki daha çoook yol var o motora varmama, daha küçük birşey lazım, V-Storm 650, o da çok farklı olmadı, ben virajda tekere kalkarım onla 250 cc başlangıç ayarında bir yol endurosu niye yokmuş arkadaş diye düşünürken rx3 ü gördüm.

    Buna rağmen fikrim aynı. Maksimum 9000 tl oda plaka ruhsat dahil. Yoksa analarına satsınlar. 10000 tl verdikten sonra azda borçlanır hondaya suzukiye binerim.
    katilkoala ve Adem Balkan bunu beğendiler.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

  6. #146
    katilkoala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Nisan 2014
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS - XL 650v TRANSALP
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamen katılıyorum ancak işte şu var, pazardaki çok büyük bir açığı kapatıyorlar ve muadili yok. Mesela ben motora yeni başlamış biri olarak yol endurosu istiyordum hep hatta söylenenleri ciddiye almayıp V-Storm 1000'e binmeyi denedim. Sonra gücü hissedince anladım ki daha çoook yol var o motora varmama, daha küçük birşey lazım, V-Storm 650, o da çok farklı olmadı, ben virajda tekere kalkarım onla 250 cc başlangıç ayarında bir yol endurosu niye yokmuş arkadaş diye düşünürken rx3 ü gördüm.

    Buna rağmen fikrim aynı. Maksimum 9000 tl oda plaka ruhsat dahil. Yoksa analarına satsınlar. 10000 tl verdikten sonra azda borçlanır hondaya suzukiye binerim.
    Tamamiyle aynı sebepten bu başlık altında yazıyoruz arkadaşım. Enduro geçiş motoru arayışıma Minsk TRX300i'yi görünce işte budur diyerek heyecan kattım. Aradan birkaç hafta geçti motorsiklet tutkunu bir arkadaş "geçen senin gösterdiğin motora çok benziyo mondial yapmış" dedi ve RX3'ün fotosunu attı. Çok kısa bir araştırma sonucu aslında aynı motor olduklarını özelliklerindeki farklılıkları tespit ettim ve soruşturmaya başladım. Şu an piyasaya çıkmasını dört gözle bekliyorum. Birkaç ay kullanıcı yorumu okuyup denk getirip test ettikten sonra siyah incim kara panterim pulsar'ıma veda etmeyi bile planlıyorum. Umarım attan inip eşeğe binmem, tabiki tarz farklı ama kalite konusunda (!). Boyum 1.85, tarzım gezi seyahat ağırlıklı keyif motoru, yaşadığım şehir Antalya. 3 bilinmeyenli denklemi kurdum evde kendim çözdüm "enduro" çıktı Uzun yol ve ufaktan tozlu topraklı patika yol benim rotamdakiler. Ayrıca evli ve "ÇANTA" lı olmam da cabası Geçiş için oldukça ideal özelliklerde. İndiğimde popomu hissedebiliyorsam, belim omuzlarım ağrımıyorsa, ağzım yüzüm rüzgardan yamulmadıysa eşim de dırdır etmiyorsa daha ne isteyeyim. Alınır abicim ama 8500 verebileceğim en yüksek fiyat. Gelin birlik olalım fidanlar ağaca ağaçlar ormana dönsün Yurdumda... (çok güzel bi kapanış olmadı sanırım)
    emc2, Adem Balkan ve karakan68 bunu beğendiler.

  7. #147
    nickname05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2014
    Şehir
    Amasya
    Motosikleti
    2 teker (ne bulursam)
    ABD: (Cyclone RX3)= $3495--> 8205 TL
    RUS: (Minsk TRX300i)= $4400-4800 --> 10330-11266 TL
    ENG: (Honley RX3)= £3195--> 11360 TL
    CHN: (Zongshen RX3)= $3495--> 8205 TL

    Fiyat listesine göre ortalama aldım;9759 TL.'ye kadar çıkacak bir fiyatta bu güzelliklerden birine sahip olurum. Fazlasında düşünürüm. Heyecanla bekliyorum.

  8. #148

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin deposundaki pompa ve 4 litre soğutma benzinini yazan benim Bu bilgiyi de yabancı bir forumda okuduğum testte, "aslında depoda hala benzin olmasına rağmen neden gösterge depo boş gibi gösteriyor" sorusuna zongshen mühendislerinin verdiği cevabı aktardıkları için yazdım. Orada ayrıca depo göstergesi boş gösterdiğinde (yani pompanın soğutma 4 lt hariç) motorun 200-220 mil gittiği de yazılıydı. Dolayısıyla 15 litre ile değil, depo göstergesi tam dibe gelene kadar motor bu mili yapıyor. Bu durumda hala depoda 4-5 litre benzin kalmış oluyor. BMW motosikletlerde de benzin pompası depo içerisindedir. Muhtemelen tüm enjeksiyonlularda da bunun böyle olması lazım.

    Arkadaşlar benim buraya yazdığım tüm bilgileri yabancı forumlarda ve ürünün testini yapan satıcıların yorumlarına bakarak yazdım. Amacım doğru bilgilendirmek, asla övmek ya da yermek değil. Kaldı ki zongshen yılda 1 milyon adet motor üreten bir işletme. Zaten kendi çapında kalitesini de ispatlamış. Eğer öyle olmasaydı ABD, İngiltere ve Belarus bu ise girmezdi.

    Son olarak şunu söyleyeyim: bu motoru internette görüp hakkında bilgi topladıktan sonra 17 Nisan 2014 tarihinde Mondiale bir mail atarak bu motoru mutlaka Türkiyeye getirmeleri konusunda yazı yazan kişi benim. O mail de motorun tüm teknik bilgilerini ve resimleri görebilecekleri linki de vermiştim. Neden çünkü markayı tanıyorum. Zongshen 200 cc cross motorlar 2005--2007 yılların Türkiyeye getirildi ve 200Lük ramzey cross motorlar gibi çok tutuldu ve satıldı. Kullananlar çok memnundu. Ama o firma daha sonra bir daha getirmedi. Ben bu kaliteyi bildiğimden Mondial firmasına mail attım. Ha, mondial benim mailim üzerine mi farkına varıp getirdi bilemem. Ama sebebi ne olursa olsun, bu klasmanda bir enduronun (cross değil)eksikliğini hep düşünüyordum ve bunun da geleceğine çok memnun oldum. İnşallah hayırlı olur ve firma arkasında doğru dürüst durur. Bir de bu motorun 6 rengi var. En azından turuncu rengi de getirtilmeli ve fiyatı da 8.500 TL'yi geçmemeli diye düşünüyorum. Cumanız mübarek olsun.
    O zaman daha da güzel. Motor 12 litre ile yaklaşık 350 km yapabiliyor demektir. Tabi bu durumda şunu sormak gerekir, benzin göstergesi yanıp sönmesine rağmen benzin almazsak ne olur ?

  9. #149
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman daha da güzel. Motor 12 litre ile yaklaşık 350 km yapabiliyor demektir. Tabi bu durumda şunu sormak gerekir, benzin göstergesi yanıp sönmesine rağmen benzin almazsak ne olur ?
    Doğru. yaklaşık 360 km (70 mpg= 30 km/lt)yapıyor. O yazıdan hatırladığım kadarıyla "soğutma" amaçlı rezervi kullanabiliyorsunuz ama bu tabi belli miktarı aşarsa sorun olabilir. Çünkü benzin pompasının kuru çalıştırılması pompanın bozulmasına neden olur. Tedbirli olmak lazım diye düşünüyorum. Ama bence menzil soğutma rezervinin de bir kısmını kullanıp makul bir sürüşle rahatlıkla 400 km olacaktır. Bir de titreşim konusu var. İzlediğim sürüş videolarında 60-65 mil hız civarında özellikle aynalara baktığımda titreşim olmadığını gördüm. 120 km üzerinde benim bmw'de de titreşim var. Dolayısıyla hepi topu 250 cc ve 25 bg olan bir motordan da beklentimiz abartılı olmamalı.
    cenkito, Adem Balkan ve Seko bunu beğendiler.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

  10. #150

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    MT-25
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin deposundaki pompa ve 4 litre soðutma benzinini yazan benim Bu bilgiyi de yabancý bir forumda okuduðum testte, "aslýnda depoda hala benzin olmasýna raðmen neden gösterge depo boþ gibi gösteriyor" sorusuna zongshen mühendislerinin verdiði cevabý aktardýklarý için yazdým. Orada ayrýca depo göstergesi boþ gösterdiðinde (yani pompanýn soðutma 4 lt hariç) motorun 200-220 mil gittiði de yazýlýydý. Dolayýsýyla 15 litre ile deðil, depo göstergesi tam dibe gelene kadar motor bu mili yapýyor. Bu durumda hala depoda 4-5 litre benzin kalmýþ oluyor. BMW motosikletlerde de benzin pompasý depo içerisindedir. Muhtemelen tüm enjeksiyonlularda da bunun böyle olmasý lazým.

    Arkadaþlar benim buraya yazdýðým tüm bilgileri yabancý forumlarda ve ürünün testini yapan satýcýlarýn yorumlarýna bakarak yazdým. Amacým doðru bilgilendirmek, asla övmek ya da yermek deðil. Kaldý ki zongshen yýlda 1 milyon adet motor üreten bir iþletme. Zaten kendi çapýnda kalitesini de ispatlamýþ. Eðer öyle olmasaydý ABD, Ýngiltere ve Belarus bu ise girmezdi.

    Son olarak þunu söyleyeyim: bu motoru internette görüp hakkýnda bilgi topladýktan sonra 17 Nisan 2014 tarihinde Mondiale bir mail atarak bu motoru mutlaka Türkiyeye getirmeleri konusunda yazý yazan kiþi benim. O mail de motorun tüm teknik bilgilerini ve resimleri görebilecekleri linki de vermiþtim. Neden çünkü markayý tanýyorum. Zongshen 200 cc cross motorlar 2005--2007 yýllarýn Türkiyeye getirildi ve 200Lük ramzey cross motorlar gibi çok tutuldu ve satýldý. Kullananlar çok memnundu. Ama o firma daha sonra bir daha getirmedi. Ben bu kaliteyi bildiðimden Mondial firmasýna mail attým. Ha, mondial benim mailim üzerine mi farkýna varýp getirdi bilemem. Ama sebebi ne olursa olsun, bu klasmanda bir enduronun (cross deðil)eksikliðini hep düþünüyordum ve bunun da geleceðine çok memnun oldum. Ýnþallah hayýrlý olur ve firma arkasýnda doðru dürüst durur. Bir de bu motorun 6 rengi var. En azýndan turuncu rengi de getirtilmeli ve fiyatý da 8.500 TL'yi geçmemeli diye düþünüyorum. Cumanýz mübarek olsun.
    Tesekkürler aciklamalar kafada soru işareti bırakmayacak cinsten..
    Naci63 bunu beğendi.

  11. #151
    Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    İngiltere'de çekilmiş bir video. Honley rx3 (ingilteredeki adı). Motorda artçı da var. Tam ekran izlerseniz mil cinsinden hızı ve aynada titreşim olup olmadığını daha rahat görebilirsiniz. Hızı mil cinsinden. Mesela 9:00'da 65 mil (105 km) hız var.

    https://www.youtube.com/watch?v=Zmsib99XDH4

    Bu da offroad olanı (ABD)

    https://www.youtube.com/watch?v=_zXp9qAVHrI

    Bu da minsk olanı (Rusya) (1:47'de 130 km hız görülüyor)

    https://www.youtube.com/watch?v=0I21kZjwj40

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

    Abd'de çekilmiş bir video. 84 mil hıza çıkıyor bir ara (135 km --eğer hata yoksa tabi). 0:22'ye bakın . Aynalara da bakın titreşim yok gibi.

    https://www.youtube.com/watch?v=3q-pxZi-JWg
    turkish39 bunu beğendi.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

  12. #152
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    KAWASAKİ 250SL şu anın anın kuruyla 11.500 tl millet bu fiyata bayram ediyor şimdi bunlar Mondial Rx3 Enduro satacaklarsa 6 binle 7 bin arası anca satarlar. Çünkü Mondial Rx3 Enduro alacağına Üstüne az daha koy KAWASAKİ 250SL al DERLEEER yüksek fiyattan satılırsa

  13. #153
    almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2014
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Honda CB650F
    enduroyla spor motoru karşılaştırmayın ikisi apayrı şeyler ah ah

  14. #154

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı ARçİL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KAWASAKİ 250SL şu anın anın kuruyla 11.500 tl millet bu fiyata bayram ediyor şimdi bunlar Mondial Rx3 Enduro satacaklarsa 6 binle 7 bin arası anca satarlar. Çünkü Mondial Rx3 Enduro alacağına Üstüne az daha koy KAWASAKİ 250SL al DERLEEER yüksek fiyattan satılırsa
    İyi de ben SL250'de rahat edemedim, o ne olacak ?

  15. #155
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    KAWASAKİ 250SL bu motoru 11,500 satıyorsa,Mondial Rx3 Enduro fiyatını abartılı tutarlarsa satamazlar sadece sen piyasaya dikkat çektim. Bir örnek vereyim KADIRGA QM 250T SCOOTER fiyatı 11,500 tl x ctiy , x max dururken kim alıyor Mondial Rx3 Enduro kaderide fiyatı yüksek tutulursa kadırga gibi olur
    dyavol-77 bunu beğendi.

  16. #156
    haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Bence bu yanlış bir karşılaştırma. Kawasaki sl250 sport model. Rx3 enduro cok farklı tarzlar. Ayrica Kawasakinin fiyatı 12500 TL. Bu motorun fiyati 10000 altinda olacak. Bu psikolojik bir sınır ama bu sinirin ne kadar altina inecekleri Mondial yetkililerine kalmış. Burada belirleyecekleri strateji onlara, ya cok para ve guven kazandiracak bu motorla piyasada cok iyi bir yere sahip olacak yada bildiğimiz mondial olacak. Buarada bayilere test motoru birakmak onlara buyuk bir avantaj sağlayacaktır. Kimse sesini duymadigi üzerine binmediği dahasi bu kadar yeni bir motoru üzerine atlayarak almaz. Tamam motor görüntü olarak gayet iyi teknik olarak da yabanci sitelerden okudugumuz yorumlara gore iyi ama bizim millet minciklamayi sever. Bir dokunacak minciklayacak kurcalayacak ancak öyle tstmin olur. Sonuc olarak mondial yetkilileri burada tazilanlari cok dikkatli okuyup piyasaya girişi ona yapmalı. Herkese selamlar.

  17. #157
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    Alıntı almpoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    enduroyla spor motoru karşılaştırmayın ikisi apayrı şeyler ah ah
    Kawasaki ZL250 Naked 11.100 lira ve KAWASAKİ 250SL bunları örnek veriyorum bu fiyatlara böyle makinalar var diye daha da var
    dyavol-77 bunu beğendi.

  18. #158

    Üyelik
    16 Kasım 2012
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    XTreme-MAX
    Merhabalar, Üstün performans! Uygun yakıt tüketimi ve sıra dışı tasarım! 2015 model Mondial RX-3! 250cc motoruyla yakında ülkemizde satışa çıkacak.

    Daha önce Çin’den ithal edip Türkiye pazarında satışa sunduğu iki Mondial ürününden dolayı, “Çinli Motosiklet” şeklinde oluşan izlenimi yok etmek için, bu ürünlerden birini Çin’de teste sokarak, 131 gün içerisinde 29,500 km yol giderek, Guinness Rekoru kırmıştı. Böylelikle “Çinli Motosiklet” algısını da büyük oranda kırmış oldu.

    2015 Model Mondial RX-3 fiyatı, 9000 TL bandından sunuldu. Mondial’in Türkiye pazarına Şubat 2015 itibari ile satışa çıkması beklenen RX-3 için bazı detaylar şu şekilde;

    İtalyan derisi sele, 3’lü çanta seti, Kadranlı devir saat göstergesi, LCD hız göstergesi, Delphi EFI Yakıt enjeksiyon sistemi, 16 L Yakıt tankı gibi bir takım özellikler sunulmuş durumda.

    2015 model Mondial RX-3 yakıt tüketimi ise kullanıma bağlı olarak, ortalama 100 km için 4 Litre civarında olmaktadır. Aynı zamanda Mondial RX-3 Son hız limitine bakıldığında, 120 KM olarak yeterli seviyeye sahip motosikletlerden birisi olarak tanımlanabilir. Gibi bir açıklama yapılmış.

    İlgili Link ; http://trafikteyim.net/yeni-mondial-rx-3/

  19. #159
    haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Bu 9000 bandı 9990 olarak karşımıza çıkmaz umarım.

  20. #160

    Üyelik
    25 Haziran 2014
    Alıntı Parliament adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, Üstün performans! Uygun yakıt tüketimi ve sıra dışı tasarım! 2015 model Mondial RX-3! 250cc motoruyla yakında ülkemizde satışa çıkacak.

    Daha önce Çin’den ithal edip Türkiye pazarında satışa sunduğu iki Mondial ürününden dolayı, “Çinli Motosiklet” şeklinde oluşan izlenimi yok etmek için, bu ürünlerden birini Çin’de teste sokarak, 131 gün içerisinde 29,500 km yol giderek, Guinness Rekoru kırmıştı. Böylelikle “Çinli Motosiklet” algısını da büyük oranda kırmış oldu.

    2015 Model Mondial RX-3 fiyatı, 9000 TL bandından sunuldu. Mondial’in Türkiye pazarına Şubat 2015 itibari ile satışa çıkması beklenen RX-3 için bazı detaylar şu şekilde;

    İtalyan derisi sele, 3’lü çanta seti, Kadranlı devir saat göstergesi, LCD hız göstergesi, Delphi EFI Yakıt enjeksiyon sistemi, 16 L Yakıt tankı gibi bir takım özellikler sunulmuş durumda.

    2015 model Mondial RX-3 yakıt tüketimi ise kullanıma bağlı olarak, ortalama 100 km için 4 Litre civarında olmaktadır. Aynı zamanda Mondial RX-3 Son hız limitine bakıldığında, 120 KM olarak yeterli seviyeye sahip motosikletlerden birisi olarak tanımlanabilir. Gibi bir açıklama yapılmış.

    İlgili Link ; http://trafikteyim.net/yeni-mondial-rx-3/
    NC750x 3.5 litre yakıyor. bu motor 4 litre yakarsa yazık olur.
    dyavol-77 ve Adem Balkan bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)