Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #641

    Üyelik
    10 Ağustos 2015
    Gunlerdir bu topici ben de okuyorum ama ninja h2 isimli arkadasin neden kendini bu konuda buyuk sorumluluk altinda hissettigini bir turlu anlayamadim. Oysa hic birseyi kabullenmek zorunda degil. Ulkede satisa surulmus bir urun var. Iyiyse kaliteliyse rabet gorecek, degilse silinip gidecek. Sakin yani
    Arkadaslarin yukledigi videolardan motosiklet testi yapabiliyor olmak buyuk uzmanlik olsa gerek bu kadar merak ediyorsaniz, gidin, kullanin, kullanamiyorsaniz sagini solunu inceleyin, fotolara videolara bakmayi birakin Allah aşkina
    Ayrica şahsen kuriye motoru gibi heryerde olmasini ben de pek istemem. Biseyler ozel kalsin.
    dundanbiri ve Samimi 46 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #642

    Üyelik
    12 Şubat 2014
    Tigermpz samsundamı aldın motoru. kaç lira ya aldın bana 13 bin lira fiyat çekti ben bafralıyım da

  3. #643
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Cario bu motorun herkezde olmadığı şuan için bir gerçek ama herkezde bir motor olunca kurye motorumu oluyor bu yaklaşım nedir açıklama bekliyorum sonra ise bulunduğum yerde bu motor bulunmuyor nasıl gidip inceleyim vede motorun ayağına yani bulunduğu yere gitsem ne olacak bayi işte test motorumuz bu deyip kullamaya mı izin verecek sonra benim işim gücüm var o motor bu motor oynayamam oraya buraya gidip incelemeye gerek yok kullanıcı arkadaşların yorumlarını okuyorum ve ona göre fikir ve düşüncelerimi beyan ediyorum ben herzaman kaliteyi uygun fiyattan alınmasından yanayım çünkü motorlar pahalı oluncaki herkes bilmiyorum heryerde öylemi otomobile göre motorsiklet ucuz ama insanlar ben o paraya otomobil alırım diyor adamların belkide motorlarla işleri yoktur ama ilk vitesli kullananlar bunu diyor çevremde sonra otomobil alıyor ve bu yüksek fiyatlar devam ederse motorsikletin pazar payı otomobile göre asla üstünlük sağlayamayacak ve hep cebimiz zara görecek.

  4. #644

    Üyelik
    10 Ağustos 2015
    Yaklasimlarinda bana kalirsa yanlis olan kisim bu iste. Birkez bile gormeden surekli elestirebilmek, burada gorup, kiymet verip almis olan insanlara da haksizlik oluyor. Test motoru Denizli de var. Antalya'da 3 bayide de motor tukendigi icin ben Denizli'den aldim, ordan biliyorum. Ayrica Antalya'ya gelirsen ben de sana motoru tanitabilirim. Merakini, heyecanini dindirebilmen umidiyle..
    kara_kule ve Samimi 46 bunu beğendiler.

  5. #645
    ake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2013
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha - Xt 660 R
    Alıntı ninja h2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seko ne demek istediğimi anlamana rağmen anlamamış gibi yapma biz r25 beygir gücü ve torkundan dolayı kalkışının çok net iyi olacığını bahsetmek istedim ama sen nasıl anlamak istersen öyle anla sana mantıklı bir açıklama olur bu umarım bu arada o motorun motoru motor değil bu motorun torku tork değilmi yazacaktın galiba.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

    ayns istediğin şekilde bu motoru tanıtabilirsin bende seni dinlerim ve karşılığındada fikrimi sunarım bu kadar net sen anlat motorunu anlatma diyen yok.
    Tabiki fikrini sun . ne kadar sacmada olsa sun ki millet seni tanisin. Birbirinden farkli kac kisi senin cevaplarini anlamlandiramadiklarini, tanimlanamayan cisim muamelesi yaparak bu konuda yazmak sureti ile beyan ettiler. İnsan bi ders alir. İnazuma nin pesine dus sen. Rahat birak biz bir avuc motordan anlamayan kalitesiz cinli motor sevdalisini. Kaliteni bozma. Herkesi sen kurtaramazsin. Anliyorum tnt250 yi yillarca kullandin. Bunun uzerine kitaplar yazip belgeseller cektin. Ama iste bazilari kalin kafali. Ancak yasayarak ogrenebiliyorlar. Yorma kendini bosuna. Git inazumanla oyna sen hadi canim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

    Bugun bi is icin sakarya ya gittim. Kuba bayisine ugradim gitmisken. Bi arkadasim satin alacak. Beyaz renk onlarda bulduk. Gitmisken yuz yuze detaylari goruseyim dedim. Daha 30. Saniye sen diye hitap edip once beni dinle diyen bi satici! Profili eli karsilastim. Once dedim üslubuna dikkat et . baska yerdenmi almami istersin dedim. Oda baska yerden alisveris yaparsaniz sevinirim dedi. Toplamda 1 dakika icinde geri ciktik dukkandan. Halbuki 12500 fiyat vermisler. Kart cekince komisyon istedi. Bende cogunu nakit verelim kalan icinde komisyon almayin dedim. Oda zaten 14 kusurden fiyati 13000 e cektik. (Bu noktada ben araya girdim , siz cekmediniz fabrika yapiyor bu indirimi dedim, tam bu noktada once beni dinle dedi.) 500 lira daha indirim yapiyoruz bide komisyona katlanmamizi istiyorsun dedi. Gerisini anlattim zati.

    Simdi bu arkadaslar icin ne diyeyim bilemiyorum. keske babalari atalari biraz esnaflik ogretselerdi demekle yetineyim .
    dundanbiri, Samimi 46 ve sagat bunu beğendiler.

  6. #646
    lianus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2015
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight 4 125
    Almamakla iyi yapmışsınız, isterse 11.500 Liraya versin, bende böyle bir esnafla alışveriş yapmam.
    Samimi 46 ve l3v3nt bunu beğendiler.

  7. #647
    ozgranl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Sym Wolf SB250
    Yalova'da beyaz renk mevcut dilerseniz fiyatını ve şartları arayıp öğrenin dükkanın adı Can Oto. Sakarya-Yalova arası çok sayılmaz.

  8. #648
    Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2014
    Şehir
    Ankara / Osmaniye
    Motosikleti
    Superduke
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha ne zorlayacan ? Isparta dağ komando okuluna yollamadığın kalmış motoru.
    Gece gece patlattim kahkahayı hahaha

  9. #649
    sozerten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2010
    Şehir
    Nazilli / Eskişehir
    Motosikleti
    Suzuki INAZUMA '14
    Alıntı apartment adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, aslında aranızda yeni değilim sürekli takipte de olsam yazışmam olmadı. Benelli konusuna gelince fuara geldiği günden beri gözde motorum olup, araştırmadığım yanı kalmadı. Sayfanızı açıldığı günden beride takipteyim, en gereklisin den, en gereksizinine kadar ve KTM Duke 200 ümü satıp bende benelli ailesine katıldım hayırlısı ile daha motorumu teslim almadım teslim aldığımda resim ve bilgi paylaşımında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

    Bu arada aranıza Bursa/İznik den katılmaktayım. Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.
    Dostum merhabalar, ben de eskişehirde yaşıyorum fakat zaman buldukça kaçıyorum izniğe, nedense bi ayrı seviyorum orayı Benelli topiğini de bayadır takip ediyorum, görüntüsüne sesine bakılınca mutlaka takip edilmesi gereken bir motor.

    Motoru aldığında haber et de izniğe gelmeye bi bahane daha olsun, Hayırlı olsun şimdiden

  10. #650

    Üyelik
    18 Mart 2014
    Kardeş, eline sağlık, video için teşekkür ederim. Çok güzel ve bilgilendirici olmuş. Şanlıurfanın sıcağından motora binip serinliğine kaçmayı hayal ettiğim mekanlarda ne güzel beraberce gezmişsiniz. Daha nice seyahatlere inşaallah. Allah saklasın her türlü bela ve kazadan.
    ayns bunu beğendi.

  11. #651

    Üyelik
    02 Ağustos 2015
    Bütün tnt250 kullanan arkadaşların ismini tam alabilirmiyim toplanalım grup kuralım birde Sakarya yakınlarında Kocaeli'de kullanan varsa görüşebilirmiyiz bi kıyaslama yapalim video falan çekelim açıklayıcı birşeyler olsun. Ayrıca motoru görmek isteyen iletişime geçsin ozel den numaramı verip gorusebiliriz soru işaretleri gitsin Sakaryadan yolu geçen herkesi beklerim

  12. #652
    ayns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Haziran 2015
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    yamaha mt07
    Alıntı Samimi 46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş, eline sağlık, video için teşekkür ederim. Çok güzel ve bilgilendirici olmuş. Şanlıurfanın sıcağından motora binip serinliğine kaçmayı hayal ettiğim mekanlarda ne güzel beraberce gezmişsiniz. Daha nice seyahatlere inşaallah. Allah saklasın her türlü bela ve kazadan.
    tam istediğim gibi olmadı arkadaşımın kaskı ile çekim yaptım gezinin ortasında geri vermek zorunda kaldım asıl yarısından sonra daha güzel çekimler olucaktı

    bir daha ki sefere daha güzel çekimler yapıcam inş

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hızlanmasını daha vasat bekliyordum ama gayet güzel çıktı.Sadece yere biraz basık mı ne ? Yada videoda mı öyle gözüküyor.
    yere basık değil kardeş kamera açısındandır benim boyum 173 ayaklarım tam taman ucu ucuna yetiyor ne yüksek ne alçak

    ayrıca hızlanmasıda yüksek devirlerde gayet tatmin edici

  13. #653
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Cario zamanım vaktim bu işler için hiç yok sadece bakarsan haftaiçi işte olduğum için öğle arası ve akşamları foruma girebiliyorum ve sen bana çok uzaksın gelme durumum sıfır ama teklifin için teşekkür ederim fırsat bulursam bu motoru yakınlarda görsem inceleyeciyim ve haklıysanız size hak veririm hadi size iyi günler.

  14. #654
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Çokça satılmasını istediğim bi motor, alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    cario bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  15. #655
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Merhaba Ake ,İstanbul Tuzla Üçerler motorda bir tane beyaz var, telefonda pazarlık yaparak tercih edebilirsiniz.
    Ayrıca Kuba motor , bu sayfayı dikkatle takip ediyor ,Umarım Sakarya bayileri için gerekli ikazları-Uyarıları yaparlar . Bence şu anda satıştan kar değil yaygınlığı hedef edinmeliler. Her kullanıcı aynı zamanda ,ürünün iyi ve kötü reklam aracısıdır.


    Alıntı ake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki fikrini sun . ne kadar sacmada olsa sun ki millet seni tanisin. Birbirinden farkli kac kisi senin cevaplarini anlamlandiramadiklarini, tanimlanamayan cisim muamelesi yaparak bu konuda yazmak sureti ile beyan ettiler. İnsan bi ders alir. İnazuma nin pesine dus sen. Rahat birak biz bir avuc motordan anlamayan kalitesiz cinli motor sevdalisini. Kaliteni bozma. Herkesi sen kurtaramazsin. Anliyorum tnt250 yi yillarca kullandin. Bunun uzerine kitaplar yazip belgeseller cektin. Ama iste bazilari kalin kafali. Ancak yasayarak ogrenebiliyorlar. Yorma kendini bosuna. Git inazumanla oyna sen hadi canim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

    Bugun bi is icin sakarya ya gittim. Kuba bayisine ugradim gitmisken. Bi arkadasim satin alacak. Beyaz renk onlarda bulduk. Gitmisken yuz yuze detaylari goruseyim dedim. Daha 30. Saniye sen diye hitap edip once beni dinle diyen bi satici! Profili eli karsilastim. Once dedim üslubuna dikkat et . baska yerdenmi almami istersin dedim. Oda baska yerden alisveris yaparsaniz sevinirim dedi. Toplamda 1 dakika icinde geri ciktik dukkandan. Halbuki 12500 fiyat vermisler. Kart cekince komisyon istedi. Bende cogunu nakit verelim kalan icinde komisyon almayin dedim. Oda zaten 14 kusurden fiyati 13000 e cektik. (Bu noktada ben araya girdim , siz cekmediniz fabrika yapiyor bu indirimi dedim, tam bu noktada once beni dinle dedi.) 500 lira daha indirim yapiyoruz bide komisyona katlanmamizi istiyorsun dedi. Gerisini anlattim zati.

    Simdi bu arkadaslar icin ne diyeyim bilemiyorum. keske babalari atalari biraz esnaflik ogretselerdi demekle yetineyim .

  16. #656

    Üyelik
    09 Ağustos 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    MZ 251, Kawasaki ER6n, Benelli TNT 250
    motosikletle evden işe şten eve istanbul trafiğinde gidip gelmeye devam ediyorum. o yüzden çok fazla km yapmamama rağmen şehir içinde kullanım deneyimlerimi aktarabilirim. öncelikle motosiklet beklediğimden biraz ağır geldi dyebilirim. ama çift silindr ve motor gücüyle bu ağırlığı rahatlıkla egale ediyor. hızlanmasında frenlemesinde ağırlık tam dengeleyici oluyor. gaz tepkilerinin yumuşak olması şehir içinde kullanımı oldukça rahatlatıyor. gidonu ve selesi oldukça rahat dur kalklarda asla yorgunluk hissetmiyorsunuz. lastikleri için maalesef iyi şeyler söyleyemeceğim, temkinli kullanmakta fayda var. frenlere fazlaca asıldığınızda anında kayma eğilimi gösteriyor. lastik konusu bu sınıfta hemen hemen her markanın sıkıntısı. motosikletin kalitesine her geçen gün biraz daha şaşırıyorum, gerçekten işyerinin otoparkındaki diğer bütün motorlar tnt 250'nin yanında plastik oyuncak gibi kalıyor. eksik yönlerinden birisi de vites göstergesinin olmaması, gerçi daha yüksek cc japon motorlarında bile olmayabiliyor, niye koymazlar bu basit teknolojiyi anlam veremiyorum bi yakıt ölçümü yapamadım daha ama bugün yarın öbür gün yaparım. sürmesine izin verdiğim daha yüksek cc'li makinası olan arkadaşlarım da benim gibi motosikletin rahat ve çok eğlenceli bir sürüş dinamiği olduğunu söylediler. bu alet bu para eder mi tartışmasına girmek istemesem de. aynı segmentteki diğer rakiplerinden 3-4 bin tl daha uygun kalite olarak da 3-4 bin daha fazla olsa verilecek bir motosiklet olduğunu söyleyebilirim. fiyatını beğenmeyen arkadaşlar gidip duke 250 gibi rahatsız, inazuma gibi şekilsiz, z250sl gibi plastik tel maşa motorlara yönelebilirler. 250 cc, uzaylı motoruna benzemeyen, motosiklet gibi duran gerçek bir naked sürüş keyfini tatmak isteyenlerin bu fiyatlara kaçırmaması gereken bir makine. parçası ıvırı kıvırı diyenlere de piyasada parçası bolca bulunana cbf150'ye yönelmelerini tavsiye ederim. marka yalakası değilim, hayatımda hiç bir şeye bağımlı olmadığım gibi alalade bir motosiklet markasına da bağımlı olmam. o yüzden şimdilik görüşlerim bu yönde ama yarın öbür gün nolur bilmem beni üzdüğü anda heryerde paylaşır yerden yere vururum

  17. #657
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı jekobs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletle evden işe şten eve istanbul trafiğinde gidip gelmeye devam ediyorum. o yüzden çok fazla km yapmamama rağmen şehir içinde kullanım deneyimlerimi aktarabilirim. öncelikle motosiklet beklediğimden biraz ağır geldi dyebilirim. ama çift silindr ve motor gücüyle bu ağırlığı rahatlıkla egale ediyor. hızlanmasında frenlemesinde ağırlık tam dengeleyici oluyor. gaz tepkilerinin yumuşak olması şehir içinde kullanımı oldukça rahatlatıyor. gidonu ve selesi oldukça rahat dur kalklarda asla yorgunluk hissetmiyorsunuz. lastikleri için maalesef iyi şeyler söyleyemeceğim, temkinli kullanmakta fayda var. frenlere fazlaca asıldığınızda anında kayma eğilimi gösteriyor. lastik konusu bu sınıfta hemen hemen her markanın sıkıntısı. motosikletin kalitesine her geçen gün biraz daha şaşırıyorum, gerçekten işyerinin otoparkındaki diğer bütün motorlar tnt 250'nin yanında plastik oyuncak gibi kalıyor. eksik yönlerinden birisi de vites göstergesinin olmaması, gerçi daha yüksek cc japon motorlarında bile olmayabiliyor, niye koymazlar bu basit teknolojiyi anlam veremiyorum bi yakıt ölçümü yapamadım daha ama bugün yarın öbür gün yaparım. sürmesine izin verdiğim daha yüksek cc'li makinası olan arkadaşlarım da benim gibi motosikletin rahat ve çok eğlenceli bir sürüş dinamiği olduğunu söylediler. bu alet bu para eder mi tartışmasına girmek istemesem de. aynı segmentteki diğer rakiplerinden 3-4 bin tl daha uygun kalite olarak da 3-4 bin daha fazla olsa verilecek bir motosiklet olduğunu söyleyebilirim. fiyatını beğenmeyen arkadaşlar gidip duke 250 gibi rahatsız, inazuma gibi şekilsiz, z250sl gibi plastik tel maşa motorlara yönelebilirler. 250 cc, uzaylı motoruna benzemeyen, motosiklet gibi duran gerçek bir naked sürüş keyfini tatmak isteyenlerin bu fiyatlara kaçırmaması gereken bir makine. parçası ıvırı kıvırı diyenlere de piyasada parçası bolca bulunana cbf150'ye yönelmelerini tavsiye ederim. marka yalakası değilim, hayatımda hiç bir şeye bağımlı olmadığım gibi alalade bir motosiklet markasına da bağımlı olmam. o yüzden şimdilik görüşlerim bu yönde ama yarın öbür gün nolur bilmem beni üzdüğü anda heryerde paylaşır yerden yere vururum
    Daha motoru görmeden bok atanları okumak yerine böyle bilgilendirici yazıları okumak çok güzel oluyor. Allah kaza bela vermesin.bende yakın zamanda aranıza katılacam inşallah.

  18. #658
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    09 Haziran 2015
    Şuan için satışları biraz hızlandı forumdada alan arkadaşlar sayesinde görüyoruz fakat fiyat hep böyle olmayacak açgözlü firma bir anda eski fiyata bu ayın 20 sinden sonra geçiş yaparak satışları al üst edip iki tane motor satmış olacak malasef alanlara göre iyi gelsede onlar bu motoru sevselerde hatta bu firsattan faydalanmış birkaç kullanıccısı olarak kalacak bu arkadaşlar eski fiyattan temelli satmaz artık çünkü ayns ilk fiyattan almadığını hatta kampanyalı bu fiyat olmasa almayacağını yazmıştı diye hatırlıyorum siz merak etmeyin inazumaya birşey olmaz çok sağlam motor ve kesinlikle bir duruşu var motorun tipi tipsiz değil tamam kabul ediyoruz benelli daha şekil ses inazumada yok benellide 600lük bir motorun sesi kadar gür ses var oda tamam ama bunlar yeterli değildir hiçbir zaman inazuma şuan için çok pahalı ama ilk giriş fiyatı ötv kdv dahil 9.845 ti ha o fiyattan veya yakın fiyattan satsalar olmazmıydı elbette olurdu ama durduk yere kazık atmayı seviyor türk firmaları şimdi benelli sen yeni piyasaya giriyorsun herkesin alabileceği uygun bir fiyat yapsan olmazmı ille diğer firmalar gibi kazık atmak şartmı 14 olsa ne olacak ne kadar sattınızda kampanyalı fiyat deyip tüketiciyi aldatmaca yapıyorsunuz diğerlerinde bir farkınız olsun bizde diyelimki tamam bak motor satmak istiyorlar fiyatta iyi denenebilir deriz almasakta almak isteyen arkadaşlara al deriz ama sen gel 14bin küsür tl çek bak giriş fiyatı yükselme ihtimali var daha o zaman ne olacak benelli kaybolup gidecek bak şekil doğru ses şahane ama çinliler hep şekille sesle kandırılar sonra herzman hüsran olur malasef bunlar başınıza gelsin istemem ama bu sorumsuz firma sayesinde geldi daha demiyorum gelme ihtimali var eğer başınızı ağrıtacak bir kaç sorun olsun bu motorun ne tipine ne sesine bakarsınız inazumayada laf ederkende düşünürsünüz inazuma yok eski motor teknolojisine sahipmiş e nesi varmış daha acaba bu inazumanın niye bozulmuyor madem kıyas eden arkadaşlar bir düşünsün ileride bir kaç sorun bu motordan vazgeçmeye sebeb olabilir yarın zaten 14 bin küsür olsun ikinci eldede çıkacak üç beş motora saçma sapan fiyat istenir ve dikatinizi çekerim bu motorun fiyatı kampanyaya dönüşünce az biraz satışı oldu ondan önce burası resmen ölüydü yeni fiyat sayesinde baya değil komple bir düşüş olur malasef sonrası ne olur görürsünüz zaten. emrb bok atmıyorum oku bir sonuç çıkar anlarsın nedemek istediğimi heleki ayın 20sinden sonra alacaksan al elini sıkı tut sonra 2 lira fazla verme oku anla diyorum bakalım ne diyeceksin.

  19. #659
    sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2015
    Şehir
    zonguldak- ereğli
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    Dostlar servise yağ değişimine falan gideniniz oldu mu?

  20. #660

    Üyelik
    03 Ağustos 2015
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    BENELLİ TNT 250
    Alıntı sagat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar servise yağ değişimine falan gideniniz oldu mu?
    Sagat ben 1000 bakıma gittim.2.5 kg yağ alıyor.0/40 ıpone koydurdum.filitreyi değiltirdim. 190 tl verdim
    sagat bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)