Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #661
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2006
    Şehir
    TEKİRDAĞ - BANARLI
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı murattt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuru akü diyosunuz yani.ben sulu alim diye düşünüyodumda bi iki tanıdık usta kuru al falan dedi.neyse artık yaza bakıcaz.yağ süzgecinin bi resmini falan gönderebilecek bi arkadaş varmı.sökülüp takılması kolaymı.yağı değiştirirken onuda temizlim.

    servisle konuştum onun değişmesine gerek yok temizlesenizde olur dedi.ayrıca ben bujiyi falan kendim değiştirmiştim sadece 2000 km de yağını değiştiricektim.onuda sordum.adam garantiden çıkmıştır motorunuz dedi.buji hava filtresini değiştirdiyseniz garantiden çıkmıştır dedi.dondum kaldım.zaten bu temmuzda bitiyodu garantisineyse artık.

    EVET DEĞİŞTİRMENE GEREK YOK BENİM 11000 KM Yİ GEÇTİ BU ZAMANA KADAR DAHA HİÇ DEĞİŞTİRMEDİM AKÜ OLAYINA GELİNCE KURU AKÜ AL SULU İLE UĞRASILMAZ SU DERDİN OLMAYACAK YİNE SEN BİLİRSİN AMA


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #662
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Arkadaşlar, ben 6400 km de bi mondial 150 hs kullanıcısıyım, (motorumun hızını arttırmak için ne yapabiliriz?), şeklinde bi soru sordum ayrı ayrı iki servise, iki serviste 150 lik motor hızlanmaz dedi ama, hiç bi web sitesinde görmediğim ve pek fazla bilinmediğini zannettiğim bir modifiye şekli aklıma geldi. Arka dış lastiğin çapı daha yüksek olan bi lastikle değiştirirsem, aynı iş zamanında çalışan motor daha çok yol yapacak ve son hızın mutlaka eski küçük lastiğe göre fazla olacağını ve aynı hızlara daha düşük devirle ulaşabileceğimi düşündüm. 130x60x13 ebadında olan orjinal arka dış lastiği 65 ytl karşılığında 130x70x13 ile değiştirdim. yani lastiğin çapı 10 mm daha yüksek.tek kişi çok rahat 140 ı görüyorum.8000 devirde 140 yapıyor.eski maksimum hızım 8000 devirde 120 km/h idi. önceden 100 km/h hızla giderken 7000 devirde çalışan motor şimdi 6000 devirde çalışıyor. dolayısıyla % 20 benzin tasarrufu sağladım. hızım yüksek olduğu halde motor rahatladığı için uzun yola rahatlıkla gidebiliyorum. motor az çalıştığı halde daha çok yol yapabildiğim için yağ değişim aralıklarım arttı. motor yerden bir cm daha yükseldi ve bi kaç kere iki kişi iken yüksek kasislerden geçerken altının sürtme olayı ortadan kalktı. motora bakınca artık sanki büyük bi tourring havası var.tekerleğin çapı büyüdüğü için arkadaki sarsıntı kısmen azaldı. motorunuzu modifiye etmek isteyen arkdaşlar, kesinlikle bu şekilde başlayın..emsallerim banketten giderken ben iki kişi sol şeritteyim, birde performans eksoz buldum mu tamamdır. motorunuzla kesinlikle oynatmayın, bu iki modifiye gerçekten yeterli olacaktır..

    ayrıca arkadaşlar, 150 hs ye uygun performans eksoz istiyorum, marka ve temin edebileceğim, montajını yaptırabileceğim bi adres biliyomusunuz ist' da ?

  3. #663
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2006
    Şehir
    TEKİRDAĞ - BANARLI
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, ben 6400 km de bi mondial 150 hs kullanıcısıyım, (motorumun hızını arttırmak için ne yapabiliriz?), şeklinde bi soru sordum ayrı ayrı iki servise, iki serviste 150 lik motor hızlanmaz dedi ama, hiç bi web sitesinde görmediğim ve pek fazla bilinmediğini zannettiğim bir modifiye şekli aklıma geldi. Arka dış lastiğin çapı daha yüksek olan bi lastikle değiştirirsem, aynı iş zamanında çalışan motor daha çok yol yapacak ve son hızı mutlaka eski küçük lastiğe göre fazla olacağını düşündüm.130x60x13 ebadında olan orjinal arka dış lastiği 65 ytl karşılığında 130x70x13 ile değiştirdim. yani lastiğin çapı 10 mm daha yüksek.tek kişi çok rahat 140 ı görüyorum.8000 devirde 140 yapıyor.eski maksimum hızım 8000 devirde 120 km/h idi. önceden 100 km/h hızla giderken 7000 devirde çalışan motor şimdi 6000 devirde çalışıyor. dolayısıyla % 20 benzin tasarrufu sağladım. hızım yüksek olduğu halde motor rahatladığı için uzun yola rahatlıkla gidebiliyorum. motor az çalıştığı halde daha çok yol yapabildiğim için yağ değişim aralıklarım arttı. motor yerden bir cm daha yükseldi ve bi kaç kere iki kişi iken yüksek kasislerden geçerken altının sürtme olayı ortadan kalktı. motora bakınca artık sanki büyük bi tourring havası var.tekerleğin çapı büyüdüğü için arkadaki sarsıntı kısmen azaldı. motorunuzu modifiye etmek isteyen arkdaşlar, kesinlikle bu şekilde başlayın..emsallerim banketten giderken ben iki kişi sol şeritteyim, birde performans eksoz buldum mu tamamdır. motorunuzla kesinlikle oynatmayın, bu iki modifiye gerçekten yeterli olacaktır..

    ayrıca arkadaşlar, 150 hs ye uygun performans eksoz istiyorum, marka ve temin edebileceğim, montajını yaptırabileceğim bi adres biliyomusunuz ist' da ?



    SEN OLAYI ÇÖZMÜŞSÜN KARDES GAVURLARIN SEN KADAR MI AKLI ÇALIŞIYOR GAVUR DÜŞÜNEMEZMİYDİ BUNU YAPMAYIN ALLAH AŞKINA YAWWW
    HIZ OLAYINA GELİNCE NE MOTORMUŞ BU BEAWW 140 YAPIYOR BİDE ÇOK RAHAT ÇATLAR MOTOR BE BU KADARDA ŞİŞİRME ANLATIRKENNN MOTORUN HIZINI YÜKSELTİCEKSEN 200 CC LİK PİSTON TAKTIRCAN OLAY BİTİCEKKK

  4. #664
    murattt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul///
    Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    aga motorun bi iki resmini koysana ya bi bakalım.
    bide anlamadığım olay ise %20 yakıt tasarufunu nasıl sağlıyosun?lastik büyüdüğü zaman dönme süresi uzayacak ve bu yüzden yakıt miktarı artıcak.
    motorun yerden yükselmesi ise güzel bi olay zaten alçaktı ama o büyük lastik insallah ilerde sana problem yaratmaz.
    [B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]

    [I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]

  5. #665
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    [QUOTE=ethemm76;951219]Arkadaşlar, ben 6400 km de bi mondial 150 hs kullanıcısıyım, (motorumun hızını arttırmak için ne yapabiliriz?), şeklinde bi soru sordum ayrı ayrı iki servise, iki serviste 150 lik motor hızlanmaz dedi ama, hiç bi web sitesinde görmediğim ve pek fazla bilinmediğini zannettiğim bir modifiye şekli aklıma geldi. Arka dış lastiğin çapı daha yüksek olan bi lastikle değiştirirsem, aynı iş zamanında çalışan motor daha çok yol yapacak ve son hızı mutlaka eski küçük lastiğe göre fazla olacağını düşündüm.130x60x13 ebadında olan orjinal arka dış lastiği 65 ytl karşılığında 130x70x13 ile değiştirdim. yani lastiğin çapı 10 mm daha yüksek.tek kişi çok rahat 140 ı görüyorum.8000 devirde 140 yapıyor.eski maksimum hızım 8000 devirde 120 km/h idi. önceden 100 km/h hızla giderken 7000 devirde çalışan motor şimdi 6000 devirde çalışıyor. dolayısıyla % 20 benzin tasarrufu sağladım. hızım yüksek olduğu halde motor rahatladığı için uzun yola rahatlıkla gidebiliyorum. motor az çalıştığı halde daha çok yol yapabildiğim için yağ değişim aralıklarım arttı. motor yerden bir cm daha yükseldi ve bi kaç kere iki kişi iken yüksek kasislerden geçerken altının sürtme olayı ortadan kalktı. motora bakınca artık sanki büyük bi tourring havası var.tekerleğin çapı büyüdüğü için arkadaki sarsıntı kısmen azaldı. motorunuzu modifiye etmek isteyen arkdaşlar, kesinlikle bu şekilde başlayın..emsallerim banketten giderken ben iki kişi sol şeritteyim, birde performans eksoz buldum mu tamamdır. motorunuzla kesinlikle oynatmayın, bu iki modifiye gerçekten yeterli olacaktır..

    ayrıca arkadaşlar, 150 hs ye uygun performans eksoz istiyorum, marka ve temin edebileceğim, montajını yaptırabileceğim bi adres biliyomusunuz ist' da ?[/QUOT

    vay be sen olayı çözmüşsün helal sana
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

  6. #666
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    benzin tasarrufu nasıl mı sağlıyorum, benzin tüketimi artmıyor. çünki 70 lik geniş lastikle eski lastiğe nazaran motorun aynı çalışma/saat oranında daha uzun yol yapılabiliyor. örneğin: 100 dönüşünde eski lastikle 2 km yol yapan motor 70 lik yeni lastikle 3 km yol yağtığı için otomatikman benzin tasarrufu sağlanıyor. motor ömrü uzuyor.500 km dir bu lastiği kullanıyorum inanın orjinalinde imalattan mondial firmasının bu lastiği neden kullanmadığını bilemiyorum. Maksimum hızları orjinal lastikle 110-120 km/h olan, rodadajı iyi yapılmış, çekişi iyi olan motorlara sahip arkadaşlar çekinmeden yaptırabilirler, motor önceden 100 km/h hızda giderken yaptığı devirde şimdi 120 km/h yapıyor. uzun yola giderken 120 km/h ta sabitliyebiliyorum. daha fazla devir ve hızlarda uzun süre tutmak elbette sakıncalı. ama kısa süreli sollamalarda, yol düz ise ve tek kişi isem 140 km/h ı ulaşıp motoru sonra tekrar 110-120 km/h a düşürüyororum. bu modifiye tekniği, debriyaj sistemini değiştirmekle veya difransiyelden dişli değiştirmekle aynı, çünki debriyaj sistemi veya dişli değişiminde de ilgili herhangi bir dişlinin arka tekerleğe bağlı ise küçültülmesi, krank miline bağlı ise dişlinin büyütülmesi şeklinde söz konusu oluyor. Arka lastiğin büyütülmesi ile arka tekerlek dişlisinin küçültülmesi aynı şeydir. Arkadaşları yalnız şu konuda uyarmak isterim. piyasada 80 lik lastik olduğunu da duydum, bence 80 lik lastik taktırmayın, eğer 80 lik taktırırsanız, hızlanmanın seriliğinde, iki kişi bayır çıkarken vs sorun olabilir. ama motor 70 lik lastiği kaldırıyor.Çok memnunum. 80 lik taktırdığınızda motor 3-5 fazla beygir isteyecektir. yani motor hacmini yükseltmeniz ve motorun beygir gücünün bir miktar artması gerekecektir. ben çok memnunum, ayrıca bu şekilde motorun ömrü mutlaka uzuyor, 25 000 km olduğunu söylüyorlar servisler ortalama motor ömrünün, bu yöntemle belki 30-35 bin olacaktır. 1 sene daha kullandıktan şehirler arası yollarda yetmediği için değiştirmeyi düşündüğüm motorumu değiştirmekten şimdilik vazgeçtim. Oldukça memnunum, tavsiye ediyorum arka teker 130x70x13. ayrıca motoru çatlatacaksın, hızını arttırmak için 200 cc lik piston taktıracaksın olucak biticek diyen arkadaş var. eğer difransiyelde , debriyaj sisteminde veya arkada dişlilerde veya yaptığım gibi lastikte bi değişiklik yapmassanız, motorunuzu 500 cc de yapsanız aynı difransiyel ve debriyaj sistemiyle hızlandıramassınız, yani 500 cc motorun krank mili de 8000 devirde dakikada 8000 kere döner bizim motorlarınkide, aradaki fark beygir gücünün artmasıdır, (tabiki 10.000-14.000 devi
    re ulaşabilen racing motoru taktırırsanız ona lafım yok). beygir gücünü arttırdığınız da hızınızın da artmasını istiyorsanız mutlaka aktarma organlarında da modifiye yapmalısınız. Motor hacmini yükseltip aktarma organlarında bi değişiklik yapmassanız bizim motorlarda sadece şu olur, 0-100 km arası ivmelenmeniz ve maksimum hıza ulaşma süreniz kısalır ve dik yokuşlarda iki kişi vs çok daha hızlı ve motor yorulmadan çıkarsınız. Maksimum hızınız artmaz. Ve Banarlı sevgili arkadaşım, senin 120 km/h hızda yaptığın devri ben 140 km/h da yapıyorum, senin 120 de motoru tutman ne kadar riskliyse benimde 140 da o kadar riskli venben sabit 120 ile giderken senin sabit 100 ile gittiğin de yaktığın benzin kadar yakıyorum. benzin tasaffunuda bu şekilde anlayabilirsiniz.
    En kısa sürede de fotolarını yayınlayacağım..

  7. #667
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    hadi bakalım koy resimleride görelim
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

  8. #668
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    büyük lastiğin problem yaratacağını sanmıyorum, çünki çapı sadece 1 cm büyük.ayrıca 140 a ulaştığına inanmayan ark.lar ın olduğunu görüyüyorum, dün Kocaeliden evime dönerken dijital foto makinemi rüzgarlığa bantla yapıştırıp size bi görüntü çekmek istedim ama yapıştırmayı başaramadığım için çekemedim, bazı arkadaşlar 80-90 geçmiyor falan yazmışlar benim motor vs.. bu arkadaşların yaptırmalarını tavsiye etmiyorum. 7500-8000 devire 110-120 km/h hızlara eski lastikleriyle ulaşabilen arkadaşlar çekinmeden 70 lik lastik ile değiştirebilirler.. Ayrıca fotolarını da çektim ama nasıl göndereceğimi bilmediğim için şimdilik ulaştıramıyorum. ama olayı çözünce göndereceğim. Hoşçakalın..

  9. #669
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    peki ön lastiğide 70 yapsak ne olur sence
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

  10. #670
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2007
    Şehir
    Kocaeli-İzmit-Yeşilova
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    ön lastiği de 70 lik yapmayı düşündüm, aslında şu anlamda iyi olur, bizim 150 hs ler in hız göstergesi bana kalırsa fazla gösteriyor, yani 100 ile gidiyorken aslında o gerçek bi 80 veya 85 km/h falan, veya 120 ile gidiyorsan o aslında 100-105 km/h tır, bu benim de teşhisim ve forumda da bi kaç yerde okudum, yani 15-20 km fazla gösteriyor göstergelerimiz.Şimdi ön lastiği değiştirirsek 70 lik ile gösterge panelindekli hız aşağı yukarı artık doğru göstermeye başlıyıcak, çünki tekerlerk daha az döndüğü halde aynı hızı yapmaya başlıyıcaksınız. Bu problem düzelicek, motor daha da yükselicek ve önden gelen sarsıntıda biraz azalmış olacak ön lastikte değiştiğinde.Ancak hız göstergesi fazla gösterdiği halde km göstergesi doğru gösteriyor. ön lastiğide değiştirdiğinizde 1000 km yaptığınız yolu, büyük lastik, aynı mesafede küçük lastiğe göre daha az dönüş yapacağı için daha az..800-900 km gibi gösterecektir. Şu bir sakıncamıdır bilmiyorum ama, lastiğin çapı büyüdüğü halde, fren diski aynı olduğu için ön fren performansında çok az bir düşme olabilir. Sıkıntı yaratacağını sanmıyorum bunlar sizin için önemli değilse bence ön lastiği değiştirmeninde hiç bir sakıncası yok. mutlaka öndeki sarsıntı da azalacak motor da mutlaka biraz daha yükselecektir, motor bakım aralıklarınıda aynı takip edebileceksiniz, mesela benim motor, eskiden 2000 km yolu yaparken örneğin 5 saat çalışıyorsa şimdi yeni arka lastikle belki 4 saat çalışıyor, buda motor 2000 km yapmış göründüğü halde 2000 km yapmadan servise gitmeme sebep oluyor. veya yağ değişim aralıkları da aynı, bir dahaki maaşta belki ön lastiği de değiştirebilirim. bütçemi şu anda zorlamak istemedim. bence bi sakıncası yok, ön de değiştirilebilir.. Selamlar..

  11. #671
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    arkadaşlar bizim bu motorların üstünde bana göre çok gereksiz yazılar var ön çamurlukta ABS yanlarda 150 HS koltuk yanlarında MONDİAL RACING yazıları. şimdi benim sormak istediğim bu yazıları nasıl çıkarabiliriz yada çıkaran arkadaşlar varmı ben elimle çıkarmaya çalıştım çok sağlammış çıkaramadım
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

  12. #672
    murattt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul///
    Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    tırnakla çıkıyo o yazılar çok bastırmadan bi ucundan tut çek yavaş yavaş kolay çıkıo.ama çıkarttıktan sora az benzinli bi bezle yapışkanların olduğu yerleri sil.çünkü yapışkanlar iz bırakıo
    [B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]

    [I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]

  13. #673

    Üyelik
    09 Nisan 2007
    benim hs 7750 de şimdi artık o bir canavar ne bozuldu ne sorun çıkardı düzgün kullan yeter 1 sendir gezdim dolaştım hergün 26 km işe gidip geldi,m z.burnu taxim emin olun iyi kullan motor sana bakar

  14. #674

    Üyelik
    21 Nisan 2007
    Şehir
    Antakya
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Arkadaşlar bu 150 hs'nin 100km de kaç lt. yakıt tükettiğini söylermisiniz..

  15. #675
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2006
    Şehir
    TEKİRDAĞ - BANARLI
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu 150 hs'nin 100km de kaç lt. yakıt tükettiğini söylermisiniz..

    wallah 100 km de ne kadar yakıt tüketiğinin bilmemde benim kendi motorumdan örnek vereyim motor ilk zamanlarda km ye 90 - 100 yakıyordu geçen yaz karbüratör ve sübap ayarı yaptırdım km ye 60 - 70 yakıyor şimdi şahane oldu

  16. #676
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    valla bende yeni aldım150 HS henüz 90 km'de ilk aldığım gün depoyu fullemiştim
    6 lt benzinle 90 km yol yaptı yani km'ye 20 ykrş yaktı eski parayla 200 bin lira

    tabi her zaman böyle çok yakıcak diye birşey yok servise sordum motor henüz açılmadığı için fazla yakıyormuş 1.000 km rodaj süresi geçtikten sonra yakıtın çok düşecegini söyledi 2.000 km'den sonra dahada düşermiş yakıt.
    km'ye 9-10 kuruş yakıcanı söyledi

    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallah 100 km de ne kadar yakıt tüketiğinin bilmemde benim kendi motorumdan örnek vereyim motor ilk zamanlarda km ye 90 - 100 yakıyordu geçen yaz karbüratör ve sübap ayarı yaptırdım km ye 60 - 70 yakıyor şimdi şahane oldu

    valla bende yeni aldım motoru su anda 90 km yol yaptım ilk aldığım günde depoyu fulledim yani bir depo benzinle 90 km gittim nasıl oluyor anlamadım seninki ilk zamanlar çok az yakmış ya bu ilk depomdu bakalım ikinci depoda ne yakıcaK
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

  17. #677
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2006
    Şehir
    TEKİRDAĞ - BANARLI
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bende yeni aldım150 HS henüz 90 km'de ilk aldığım gün depoyu fullemiştim
    6 lt benzinle 90 km yol yaptı yani km'ye 20 ykrş yaktı eski parayla 200 bin lira

    tabi her zaman böyle çok yakıcak diye birşey yok servise sordum motor henüz açılmadığı için fazla yakıyormuş 1.000 km rodaj süresi geçtikten sonra yakıtın çok düşecegini söyledi 2.000 km'den sonra dahada düşermiş yakıt.
    km'ye 9-10 kuruş yakıcanı söyledi




    valla bende yeni aldım motoru su anda 90 km yol yaptım ilk aldığım günde depoyu fulledim yani bir depo benzinle 90 km gittim nasıl oluyor anlamadım seninki ilk zamanlar çok az yakmış ya bu ilk depomdu bakalım ikinci depoda ne yakıcaK

    ŞU AN 6 MİLYONLUK BENZİNLE 120 KM GEZİYORUM ÇOK AZ YAKIYORRR WALLAH ÇOK KIYAK OLDUUU

    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ŞU AN 6 MİLYONLUK BENZİNLE 120 KM GEZİYORUM ÇOK AZ YAKIYORRR WALLAH ÇOK KIYAK OLDUUU

    AMA HEP 30 - 40 KM HIZLA GEZDİM DENEDİM O ZAMAN ŞİŞİRİRSEN GEZEMEZSİN OKADAR

  18. #678
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    30-40 hızlada gidelmez ya bisikletten farkı olmaz
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

  19. #679
    banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2006
    Şehir
    TEKİRDAĞ - BANARLI
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30-40 hızlada gidelmez ya bisikletten farkı olmaz

    ee öyle ama şişirirsek tahmnimce 100 - 105 km gider aslında fazla fark olmaz aradaa

  20. #680
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2008
    Şehir
    GAZİANTEP
    Alıntı banarlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee öyle ama şişirirsek tahmnimce 100 - 105 km gider aslında fazla fark olmaz aradaa
    senin motor nasıl bu kadar az yakıyor senin motor şu anda kaç binde
    acaba benim motor henüz çok yeni o yüzdenmi fazla yakıyor 90 km de şu anda bir depoyla ancak bu kadar yol yaptı. km ye 200 bin yaktı
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler