Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Lifan LF 250 B Kullanıcıları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    HanzoLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Aralık 2013
    @mezarkabulp hocam niyetim asla sizi eleştirmek değil anlamaya çslışmaktı özür dilerim...

    Tabiki arzu ettiğiniz fiyatı isteyeceksiniz 5 olur 7 olur farketmez Rabbim gönlünüze göre versin umarım isteğiniz olur.

    daha öncede söylemiştim oturduğum yer müsait olsa tercihimdir diye çünkü oturduğum apartmanın otoparkı yok haliyle böyle bir motoru dışarı bırakamam. şuan lifan cub kullanıyorum onuda apartman giriş boşluğuna bırakıyorum küçük olduğundan sıkıntı olmuyor. ilerde park sorununu halledebilirsem ilk sırada bu var.
    Buarda geziniz bana köyümü hatırlattı duygulandım ağaçlar tezek kokuları filan Keyifli kazasız sürüşler motorcu hoca


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    17 Mayıs 2014
    Şehir
    İzmir
    Alıntı mezarkabulp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat yüksek diyorsunuz sahibinden.com da baktım az önce ikinci el lifan lf 250 b olupta benden daha az fiyat verenler yok .. Fiyatın yüksek olması sizce. Ben aldığım fiyatı bilirim, piyasayı bilirim, sıfırının maliyetini bilirim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

    Ben burada motorsikletimi satılık demedim yada forumda kimseye motorsikletimi satmaya çalışıyorum. Sadece bu motorsikletten almak ve kullanmak isteyen olabilir diye tecrubelerimi ve deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum yada bu markanın distribütörü falan değilim.. Anlatmak istediğim burada benim motorumun fiyatını tartışabileceğiniz bir konu açmadım. İnsanlar faydalansın amacı ele yorulmadım ve saygı ile motorsever kardeşlerime yardım etmeye çalıştım. Sizde biraz saygılı olursanız sevinirim. Burada deneyimlerinizi paylaşın ki kaynak niteliğinde bir konu olsun. Bir konu sapması daha yaşamamak dileği ile.. Özel fikri olanlar lütfen özelden msj atsın bu konuyu farklı yerlere sürüklemeyelim...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

    Bu gün PAŞA (lifan LF 250 B) ile küçük bir yolculuk yaptık . Görevlendirme olarak gittiğim ikinci bir okulum var Erzincan YALNIZBAĞ köyü artaokulu bu okul biraz şehir dışında olduğu için motor ile hem iş hem gezi tadında biçilmiş kaftan.. Dolayısı ile bu ara köyde adım MOTORCU HOCA ya çıktı HOş gerçi bu hoşuma gitmiyor da değil orada motorumun 20 bin tl gibi bir rakamı var sanıyor anlaşılan ahali .. Her neyse şehire dönerken uzaktan farklı bir yol denedim hatta çevre yolundanda pek bilmediğim önceden geçmediğim bir yola saptım. Bilişsel navigosyanumun tahmini verilerini gözden geçirdim :D ve yola revan oldum herşey harikaydı doğa ağaçlar tezek kokuları hafifi yağmur fakat ansızın o şey oldu... :( motor STOP etti öğle heyecanlandım ki tek üzüldüğüm şey bozulmaz dediğim motorumun tılsımının bozulmuş olmasıydı.. Gerçek bu .. Birde ne göreyim meğer parmağım NEREYE ÇARPMIŞTA STOP etmiş olabilir ? Tabikide sağdaki kırmızı stop düğmesine :D çok sevindim tekrar ON yapıp yola devam ettim küçük gezimden aldığım keyif tatminkardı. bu arada 125km ye çıktım düz yolda ama siz asla denemeyin ben hız tutkumu perçinlemek için haftada bir defa kaza videolarını izliyorum . TAVSİYE EDERİM..

    Motorsikletten aldığım sürüş keyfi artarak devamediyor .. Bu harika bir terapi sanki..

    Haklısın burası fiyat tartışma yeri değil, fakat konu açılınca sadece yorum yapmak istedim. Bu arada özür dilerim konunun dışına çıkmaya katkım olduğu için. Bunun yanı sıra bunu "saygı-saygısızlık" durumuna getirmen hiç hoş değil. Yapılan bir saygısızlık yok lütfen kullandığın kelimeleri daha dikkatli seç sayın hocam.

  3. #43
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Bir birimizi anlayamadık diyelim. Motorseverler gezmeyi seven, doğayı seven, insanı seven insanlardır. İnsanı seven incitmekten ve kırmaktan ZİNHAR kaçınırlar. Sizi azat ediyorum Lakin; na-mafi PAŞAnın karşısına çıkmayın

    Neyse gönlünüzü alayım derken konuyu iyice saptırdım


    Bu Arada ERZİNCAN da gezilecek harika yerler mevcut inanılmaz keyif veren motorsiklet yolları inanılmaz manzaralı ve kültürel kıymetli yerlere ve mekanlara çıkıyor. Kısmet ise bunlardanda bahsetmeye çalışacağım.

    Şimdilik sadece yer ismi yazacağım:

    -Erzincan çayırlı istikametinde AYGIR GÖLÜ (kamp alanıdır aktiftir)
    -Çağlayan şelalesi ( Mesire alanı aktiftir)
    -Kemah Sultan Melik türbesi, Kemah geçiti , Acem oğlu şehitlik ve kanyon geçiti, Kemah gizli bahçe ( aktiftir)
    -Kemaliye Rafting-Paraşüt atlama-bambi jumping-Mükemmel fırat menderesi-Lök hane(dutpekmezi ile ceviz vb. karışımı osmanlı evlerinin birinde sizinle birlikte değirmende yapılıp veriliyor herşey tüm doğallığı ile sizlere sunuluyor.)-ormanların içindeki kahvaltı balık restaurantları- zirve noktalarda mükemmel manzaralı mangal restaurantları- DÜĞÜN DERNEK FİLMİ KEMALİYEDE ÇEKİLMİŞTİR , kayalar üstüne oturtulmuş ünlü ev (inanın ciddi anlamda yerli turist ağırlayan turizm ilçesidir.)
    -Ekşi su kaynak alanı ve kaplıcaları ( Tadı sodaya cok benzer kaynak sudur)
    -ERGAN DAĞI KAYAK TESİSLERİ ( Avrupanın en büyük kayak merkezidir. Binali yıldırım yaptırdı hatırlarsınız)
    -Mercan Yaylası ( Özellikle ENDUROCULAR bu yolun mükemmel hazzını yaşamalı yanyon ve tamamen toprak uçurumlu falan bir yol ama tehlikeli sayılmaz)
    -Fırat Nehri (Erzincandan geçer kemah , ılıç,kemaliye ,başpınar Elazığ keban barajı güzergahında harika virajlı motorsikletlik yollar eşliğinde her karışında uğrak müzelerin evlerin, kültürel kıymette osmanlı köylerinin hatta MÖ. si el ile oyulmuş dağ yollarının içinden geçerek seyehat edebilirsiniz.)
    -Kemaliye evlerini unutmuşum altından akarsuların geçtiği ahşap evler ayrıca iklimide Karasal iklim içinde olmasına rağmen termo klimal iklim çeşitidir karadeniz iklimi vardır keban barajından etkilenir ve vadi içinde yemyeşil bir doğa harikasıdır.
    -Ezincan merkezde ünlü TERZİ BABA türbesi mevcuttur ( Rivayete göre Erzincandan yolu gecen ama terzi babaya uğramayan kişi mutlaka tekrar erzincana döner.)
    -Erzincan Çağlayan yolu üstünde hala çok aktif bir şekilde çirit oyunu oynanır çok eğlenceli bir spor atları görseniz çok özel ve heybetliler maşallah)
    -Aklıma gelmeyen daha neler neler var erzincanda

    SON OLARAK ERZİNCAN 2011 AVRUPAnın EN DÜZENLİ KENT ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR. Sokakları baklava dilimi gibidir yollar cok geniştir , ve 3 katlıdan fazla eve izin verilmez.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------

    Bu arda bu hafta çok yoğunum milli eğitimin düzenlediği bir projede sorumluyum bu demek oluyorki pek gezemeyeceğim :(

    Bu hafta içi Erzincana yolu düşen olursa Beni ve paşayı Erzincan merkezde bulunan millieğitim binasında düzenlenen '7 GÜN 7 HÜNER' isimli şenliklerde bulabilir. Orada hangi hocaya sorarsanız beni gösterirler (Emrah hoca)

  4. #44
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    .....iyi günler arkadaslar

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

    Dostlar 650cc taransalp hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.. Fakat motorumu satılığa çıkarsam da hala tam karar verebilmiş değilim imkan bulabilirsem Paşayıda satmayacağım. Rotamı çizdim Erzincandan başlayıp tokat, amasya çorum ankara konya antalya muğla istanbul tekrar ankara yapacağım inşallah eğlenceli yeni dostlarla tanışabileceğim keşif ve kültür gezisi olmasını istiyorum. Festival alanlarında kamp yapabileceğim bol bol yarı profesyönel fotoğraflar çekebileceğim , hatta gitarımıda yanıma almak istiyorum ... Bunun için ADVANTURE TOURİNG şart oldu..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

    Bu arada LİFAN konusundan kopmayayım Bu gün bir ara fırsatını bulup Ustaya gittim . Gece görüşünü artırabilmek için beyaz far taktırdım , arka ayaklığım kırılmıştı onu kaynattırdım, Bu arada motorun orjinal ayaklıklarının kalitesinin düşük olması dikkatimi çekti ilk falsosu diyebilirim . Birde ekstra bir dizlik daha aldım eşim için ..


    Son olarakta şunu paylaşmak isterim Ali ustadan Türkiyeyi gezmek için Transalp aradığımı ve yardımcı olmasını istedim. O ise bu motorda o işi görür diyerek Bir deneme sürüşü yaptı ilk cümlesi şu oldu..

    ' HOCAM BU MOTOR NEKADAR RAHATMIŞ SEN SAKIN SATMA !'

  5. #45
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Arkadaşlar Eşim ile geçtiğimiz hafta sonu erzincan barajına gündüz kampına gittik yol arkadaşımız paşa iki kişi 'ben ve kıymetli eşim ' büyük meşin kamp çantası, branda, çift kişilik deniz botu, katlanır koltık sehpa, vb. piknik malzemelerini taşıdı. Yüklü performansını merak ediyordum açıkcası bu denli yük ile tabiri caizse ağzına kadar dolu vaziyette performansının ciddi anlamda düşeceğini düşünmüştüm sonuçta 250 cc . Tahminimce performansın çokta düşmemesinin sebeplerinden biriside dışa dönük hava filitresi takmam oldu havayı daha iyi emerek motorun şişmesini engelliyor ve daha iyi bir sürkülasyon sağlıyor, Yaşadığım olumsuzluk ise yükün fazla olması sebebiile ani kasislerde tekerin çamurluğa sürtmesi oldu .. Size tavsiyem yüklü yolculuk yapacaksanız kesinlikle amartisör sertleştirme aparatı ile bir kaç derece sıkın sertleştirin bu yeterli oluyor. Son olarak performansı cok hoşuma gitti .. Gezimizin fotolarını siz doğa ve motorseverler için paylaşacağım ...

  6. #46
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    Bu motorun yenileri gelmiyor galiba. Galerilerdeki modeller eski. Nette bir galeri 2013 model diye koymuş, aynı resimleri kullanan başkası 2011 model demiş. Hatta bisanlifan uretimi olan 2008de sonuncuları satılan modeli yine 2011 diye satıyorlar.

  7. #47
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Bu kasa 2011 de başladı 2014 üretimi var diye biliyorum burada lifan bayisi var hatta sıfırını 7.500tl ye veriyorlar ama tabi belki yine hala devam ediyor mu üretimi bilmiyorum sormak lazım türkiye distribitörüne ? Ben bir motor alırken en az 4 bayi arıyorum distribtörleri arıyorum ve motor hakkında yanlı yada objektif ortaya karışık bir fikir alıyorum.. . Tavsiye ederim faydalı olacaktır

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

    Bu arada nerden geldi aklına diyeceksiniz eskiye gittim bir an öğrencilik yıllarıma heyyy be :( Avatar resmimde kırmızı ramzey 2006da almıştım 3 yıl kahrımı çekti üniverstede .. Eski yol arkadaşım ciddi maceralar yaşamıştık onunla inanın şimdiki sahibini bulsam ondan hemen alırım motorumu :( Aklınızda olsun o ayardaki çinler içindeki ucuz olupta en dayanıklı motora sahip modeldir ramzey 250 QM . Bir ramzeyim daha vardı onuda geçen sene satmıştım bir doktor arkadasıma 3.750 tlye almıştı güzel motordu; ama ilk ramzeyim en gençlik choperım :( onun hatıraları bir başkaydı yaa...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

    EŞİM, BEN VE PAŞA İLE ERZİNCAN BARAJI GEZİMİZ. (Burada biraz motorun yüklü performansındanda bahsedeceğim. ) Tekeriniz düz bassın !

    En keyifli kısın PAŞA ya en ergonomik nasıl yükleyebilirimi oynamak ( Kancalı lastikler yüklemede en iş görenlerdir..)


    Kamp alışverişimiz şehrin göbeğinde ROBOKOP gibi indim


    Eşim paşa ile aramızdaki bağı bildiği için bizi yalnız çekti çekerkende onun içinden şöyle söylediğinide biliyorum ' Ne var bu motorda bu kadar abartacak neredeyse ona benden daha iyi bakıyor ! )
    solmyr, ultraslan_54 ve İlker41 bunu beğendiler.

  8. #48
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    motor gerçekten çok iyi tam bir cruiser. uzun stroklu. sonraki motorum olarak listenin başlarında yer alıyor inşallah üretimi durmaz.

  9. #49
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Bu arada 180 kg motor , Kamp çantası , met, katlanır koltuklar, bot çantası, tam dolu yan çantalar, bir sürücü bir artçı (eşim) (: derken maşallah motor haricinde 200 kg daha var. Ben bu ağırlığı göz önünde bulundurunca rampalar dahil neredeyse torkta ciddi bir düşüş yaşamadım gayet yeterli idi, Heleki sağolsun bana önden jipi ile eskortluk yapan şenol beyi takip etme zorunluluğum olduğu halde ne onu yavaşlattım nede paşa zorlandı , bu anlamda yüklü performansına tam not veriyorum. Bu durum beni çok şüpheye düşürüyordum ve sonuca çok sevindim 650 cc TRANSALP alma fikrinden vaz geçmeye cok yaklaştırdı beni uzun yolu tatminedici yüklü halde yokuştada utandırmadı ya artık satın almak isteyenlere cok daha nazlı davranıyorum kusura bakmasınlar

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------



    Burada bir teşekkür borçluyum. Eşim ile tam bu yol ayrımında durduk ve yolculuğumuzun başlangıcı olduğunu düşündüğümüz bu ayrımı çekerken Siyah bir jeep ile bir beyfendi (ŞENOL BEY) ve 17 yaşındaki oğlu indi ve bize selam verip yolculuğumuzun nereye olduğunu sordu ( Oda ENDROCU yani gezginmiş ) Bizde ona motoru türkiye gezisi yapacakmış gibi doldurduk fakat pek yakın bir yere gidiyoruz :D uzak değil ERZİNCAN BARAJI dedik öyle beyfendi ve kibardı ki. Belki bulmakta zorlanırız düşüncesi ile barajın yakınlarına kadar önden eskort şeklinde bıraktı, Ona bizimle kalmasını birlikte birşeyler yememizi rica etsemde , teşekküredip ayrıldı. Bu harika davranışı için ona tüm motorseverler adına TEŞEKKÜREDERİM !

    En kısa zamanda Şenol beyi işyerinde ziyaret edip bir çayını içeceğim.. HER YOLCULUK AYRI BİR MACERADIR..

    bARAJ KENARINDA OTURMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ YERİ ÖNCE GÜZEL BİR TEMİZLEDİK VE ÇÖPLERİ TOPLADIK. ( Doğal güzelliklerimizi yok etmek çabasında olanları buğazlayasım geliyor :(

    PAŞA da herhangi bir şişme emaresi görülmüyor. Ayrıyeten kadim dostum dinleniyor . İncinmesini istemediğimden gölgeye aldım hatta yağmur yağarsa diye yağmurluğu bile hazır. Hatta ona bir kaşkol beremi örsem


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

    Paşanın yüzme modu varmıdır diye bi bakasım geldi bu performanstan sonra sonra abartma dedim kendime ve botu şişirmeye başladım

    ERZİNCAN BARAJI (Vali Recep Yazıcı Oğlunun Su sporlarına kazandırdğı harika bir yer uğramadan gitmeyin !


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

    Gölgelenmekte PAŞAM

    sağolsun can dostlar bir çaylıkta olsa muhabbete gelmişler TEŞEKKÜREDİYORUM onlara hoş sohbetleri için. ( OZAN ve ERDEM )
    Salih_T, ultraslan_54 ve İlker41 bunu beğendiler.

  10. #50
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    bu motor TRANSALP 650 almaktan vaz geçirdi beni . Uzun yolunun bu kadar rahat zevkli oluşu ve bunun üstüne çok az yakışı yokuşlarda yük ile bana mısın demeyişi sayesinde transalpten şimdilik vazgeçtim. Helal olsun lifan 250 b ye diyorum .bu sınıfta alınabilecek en yeterli motor bu heybetli oluşu da cabası ne deyim......
    ultraslan_54 bunu beğendi.

  11. #51
    g_gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2011
    Şehir
    Sinop-Edirne
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Merhabalar..Sanırım burada muhabbet kurumuş,o zaman bir kaç soruyla canlılık katim ortama.Motoru kullananlar motordan memnun mu ? Motorun son hızı ne kadar ? Titreşim ile ilgili sorunları var mı ? Demir kalitesi nasıl,kolay pas tutmaya musait mi ? Tel jantları sorun yaratıyor mu ?Eğer kullanalar varsa sorularımı cevaplarken km'lerınin ne kadar oldugunu yazarlarsa sevinirim.

  12. #52
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Son hızı : 130 ama bu hız motoru kasıyor 100 ile sabit gitmek titreşim olmadığı için ideal ve keyif verici... Demir kalitesinin sınıfında iyi olduğunu düşünüyorum , vidaları gevşemiyor neden bende bilmiyorum ilginç hiç gevşemedi, pas sadece bağzı vidalarda oldu onlarda bir kaç ile sınırlı, Tel jant için şunu söyleyebilirim bu yaz erzincandan amasya, çorum ,kırıkkale ,ankara ,eskişehir ve tamamen erzincana geri dönüş rotasında motorumda benden hariç 45kg ağırlık ile 100km sabitte seyehat ettim eve dönüşte 2 tel kırdığını farkettim. ustam tellerin kalitesinin emsallerinden iyi olduğunu söyledi fakat daha iyiside olabilirdi demişti. Ankaradan erzincana 650km yolu tarih veriyorum 20ağustos 2014 itibari tam 85-90 tl benzin yaktı benzinin litresi : 5 liradan aldım ... Ben motorsikletimi 6000 bin tl ye bir subay arkadaşa sattım ...

    Şunu söyleyebilirim sizlere : Çeşitli motorlara bindim sınıfında beni uzun yolda 100km sabit hız ile ciddi anlamda kendinden memnun bıraktı . hiç yolda kalmadım , bir yerlerim diğer motorlarımdan cok cok cooook daha az ağrıdı. titreşim siz gezmenin keyfine vardım. yakıtı bence cok iyi insanı motive ediyor. görüntüsü inanın cok şık ve 650lik zannediyor insanlar.. Neden sattınız derseniz ya transalp alırım enduro yada tekrar lifan 250 B yani aynısını alırım.. Ben sattım çünkü sadece bu yaz 7 bin kilometre yaptım üzerinden inemiyorum harika bir hobi bu
    tek dezavantajı telleri daha kaliteli olabilirdi ( sadece arka 2 telim kırıldı bu süreçte ) ön jant asla tel kırmıyor, Diğeri ise arka firenin DİSK firen olmayışıdır. İlginç bir şey daha karbratörlü olduğu halde hiç ama hiç boşta istop etmiyor ve tek maşla çalışıyor..

  13. #53

    Üyelik
    06 Ekim 2014
    Bende yeni aldım sezon sonu biraz biner kaparım diyordum ki 150 km sürdüm , kışın binmeden duramayacak gibi hissediyorum. Hocam aksesuarlarınız çok güzelmiş önce cam sissy bar falan benim ki sade kaldı bunun yanında

  14. #54
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    ARMANI Deri yan çantalar cok yakısıyor büyük modeli olsun ama .. 150tl en fazla ANKARADA..
    Ön SİPERLİK cam al RKS cruiserin ön cam modelinden al 100tl en fazla RKS motordanda alabilirsin muhteşem görünüyor.
    Muhakkak dışa dönük hava filitresi al bendeki gibi motor hiç şişmiyor o sayede..

    Yeter hayırlı olsun kardeşim ben satalı coook oldu ama cok özlüyorum.. harika motordur lifan hemde harika motordur..

    Kamyon gibi rahat ve heniştir yükle yyükleyebildiğin kadar bas git istersen AVRUPAYI gez gel. sorun cıkartmaz en azından of road bile yapmış biri olarak o motorla tank gibi motor diyebilirim.
    Allah kazasız belesız kullanmayı nasıp etsin inşallah...

  15. #55

    Üyelik
    09 Aralık 2014
    iyi günler,
    1)ARMANI Deri yan çantaların modeli sorabilirmiyim cidden güzel olmuş,
    2)koruma demirinin özel bir modeli var mı?,fiyatı nekadar?,
    3)lastikler fabrika çıkışlı lastiklermi? permorması nasıl?,değişiklik yapıldıysa model ve fiyat alabilirmiyim,
    3)dışa dönük hava filitresi marka model ve fiyat olarak ne kadar?
    4)şu ana kadar kaç km yol yaptınız,ve motor un hava filtresinden başka, buji vs... gibi parça değişikliği yapıldımı yapıldıysa kısaca marka model fiyat yazabilirmisiniz?
    5)hiç tecrübesi olmayana başlangıç için uygunmdur,üniversite öğrencisiyim ehliyetimi aldım okula gidip gelmek için kullanıcam?
    6)En son olarak 2. el alırken nelere dikkat edilmelidir?

    Soruları yanıtlarsanız sevinirim,incelemeniz ve yazılarınızı gayet başarılı buldum,kazasız belasız sürüşler dileğiyle iyi günler.

  16. #56
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    Hemen hemen üzerindeki herseyi ANKARA YİBA çarsısına girdim model falan sormadan beğerndim ve aldım gercek bu ..

    Ayrıca 9000km oldu 6000km si bende olmuştur lastik patlaması dışında ben hiç bir arıza yüzünden ustaya gitmedim . buji falan değiştirmedim sadece yagını koydum TURKİYEyi gezdim birazcık o kadar.

    Öğrenciye ideal her türlü öneririm. ikinci eli ile sıfırı aynı fiyat neredeyse en iyisi sıfırını iyi bir pazarlıkla ucuza al plaka ve ruhsat dahil tertemiz bin. lastik ve diğer soruların konuyu bastan oku muhakkak tüm sorularının cvplarını verdim zaten..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

    Ben satmıştım yazın motorumu.. daha doğrusu PAŞAyı ..

    NEYSE ANIYORUM ONU iyi bir yol arkadası oldu hiç kırmadı beni ve onu özlüyorum

  17. #57

    Üyelik
    06 Ekim 2014
    hocam sissy bar nasıl bulabilirim ? edirne sanayiye sordum kimse yapamıyormuş sadece tam uygun bulursan takarız dediler bulduktan sonra bende takarım nasıl ustasınız dicektim de :D

  18. #58

    Üyelik
    02 Ocak 2015
    Şehir
    Muğla
    Motosikleti
    lifan 250b

    lifan 250B için sissy bar

    Arkadaşlar lifan 250B için sissy bar arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

  19. #59
    mezarkabulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Motosikleti
    REGAL RAPTOR 350 SPT ENDURO
    cok geç olmuş özür kendiniz sırt pedi alın 30tl demirciğe arka sisybarını içi boş demirden yaptırın

  20. #60

    Üyelik
    31 Ocak 2016
    Alıntı mezarkabulp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen üzerindeki herseyi ANKARA YİBA çarsısına girdim model falan sormadan beğerndim ve aldım gercek bu ..

    Ayrıca 9000km oldu 6000km si bende olmuştur lastik patlaması dışında ben hiç bir arıza yüzünden ustaya gitmedim . buji falan değiştirmedim sadece yagını koydum TURKİYEyi gezdim birazcık o kadar.

    Öğrenciye ideal her türlü öneririm. ikinci eli ile sıfırı aynı fiyat neredeyse en iyisi sıfırını iyi bir pazarlıkla ucuza al plaka ve ruhsat dahil tertemiz bin. lastik ve diğer soruların konuyu bastan oku muhakkak tüm sorularının cvplarını verdim zaten..

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

    Ben satmıştım yazın motorumu.. daha doğrusu PAŞAyı ..

    NEYSE ANIYORUM ONU iyi bir yol arkadası oldu hiç kırmadı beni ve onu özlüyorum
    Hocam hangi motosikletten aldınız mahzuru yoksa öğrenebilir miyiz?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler