Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hero Thriller Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    08 Ağustos 2009
    Motosikleti
    2014 KIRMIZI BAJAJ BOXER BM 150
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun Türkiye piyasası düşünüldüğünde pahalı olduğu kanaatinde değilim. YBR 125 ile aynı fiyata +5 beygir daha güçlü + torku yüksek + immobilizeri olan + dijital göstergesi olan , + ön/arka disk freni olan hindistanın en büyük motosiklet üreticisi HERO nun motosikletini almak oldukça makul bana göre. Motor görüldüğü üzere gayet kaliteli materyellere sahip.. Tamam YBR 125 yıllardır bu ülkede test edilmiş ancak Hero da hindistanda yıllardır test edilmiş dayanıklı kaliteli motorlar. Sadece satış sonrası hizmet / servis endişesi var ancak o konuylada ciddi ilgilenecek gibi duruyor Asya motor. Açıkçası 5 bin TL seviyesinde Hero Thriller kadar özelliğe sahip başka bir motosiklet göremiyorum. ne CBF ne TVS nede YBR denk değil bana göre Thriller e..
    Bence satış tanıtımı ve servisleri uzerinde durulursa cok iyi yerlere gelebilir.Tanıtımlarini çoğaltirsa falan daha iyi olur kanaatindeyim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Geçen gün bizim iş yerinin otoparkında bundan gördüm ama kimin olduğunu bilmiyorum. Dikkatimi çeken şeyler, motorun selesi çok sertti. Yani üzerine oturmadım ama dokununca sert. Gerçi fuarda oturduğumda sert gibi gelmemişti. Bir diğer nokta da gösterge panelinin çok çirkin olması. Alacalı bulacalı garip şekilli ve bana gerçekten çok çirkin geliyor ama motorun iyi olduğuna enminim. İmkan olsa da test etsek.

  3. #23

    Üyelik
    20 Ağustos 2014
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Honda Activa Kymco Ck125 Honda Titan Hero Thriller
    Arkadaşlar forumu gezerken birçok insanın denemeden motora yorum yaptığını fark ettim. bazıları ise honda cbf nin daha iyi olduğunu ve motorun yedek parçalarının olmadığını söylediğini gördüm. 01.08.2014 tarihinde hero thrillerimi aldım. Denemeden aldığım motorun bayisine sordum tvs apachemi bumu diye. ikiside cevabını verdi. sonra dedim birisini alabilirim ancak.

    Uzun uğraşlar sonunda thrillerin daha ilgi çekici olduğu daha az yaktığı ve arka frenin disk olmasından dolayı tercihimi herodan yana yaptım. Aldığımda far camı erimiş olduğunu fark ettim servisi fotoğrafını çekerek hemen ertesi gün yenisi ile değiştirdi. buda yedek parçanın sıkıntı olmadığının göstergesidir bence.
    Depoyu fulledim ve yedeğe düştüğünde 441 km deydi.(10,5 lt normal 1,5 lt yedek depo var.) yakıt sarfiyatı güzel km nin çoğunu dip gazla gittim. Ve Son gördüğüm hız ise düz yolda 128 km/h idi. Konfora gelince gayet güzel. ben arkamda babam ile(113 kg babam 72 kg ben 142 kg motor) geçtiğim antalya yollarında gayet güvenli bir sürüşü vardı. Frenler ciddi anlamda hakkını veriyor. 55 km hızla giderken ışık kırmızıya döndü geçecektim ışığın dibinde polisi görünce aniden frene asıldım ve 10-15 mt gibi kısa bir mesafede durdu.
    karenajları gayet sağlam. başka bir motorun solundan geçerken adamın bir anda sola kırmasıyla sağından vurdum adamın benim denge kaybı olmadı sadece elimde hafif bir sıyrık oldu diğer motoran hafif takla atarak yere düştü.
    Genel olarak yoğun bir ilgi var motosiklete ışıklarda durduğumda güzel antalyamda motosikletler en önde birikir ve yanıma gelenler ne kadara aldın kaçlık motor vb. sorular soruyor ve ybr cbf ve tvs nin hiçbir şansı olmuyor 14,4 hp 12,8 Nm motorun yanında.
    Bir diğer güzellik ise sabit hızla gidebilmesi 60 a sabitleyin gazı ne 59 ne 61 geziyor sabit çakılı kalıyor.
    Fren rezervuarında bybre yazıyor ön disk bybre arka nissin fren kaliperi. Antalyanın sıcak zamanlarında günde 80-90 km yol yapıyorum genelde yüksek devirli kullanımda sıcaklık olarak rahatsız edici bir durumu yada bayılması yok.
    Kasislerden geçerken rahatsız edici bir şekilde alttan vurmuyor. Farları zifiri karanlık yolda giderken dahi yeterli.

    Kısacası alanın pişman olmayacağı aldığındada uzun yıllar sorunsuz binebileceği motor. Ben fiyatı 4990 TL iken aldım. Şuan 890 km de. hızlanması durması dengesi gayet güzel. 7bin devirden sonra arka yolcunun ayağına bir miktar titreşimi var.
    Buyrun fotoğraflar. Herkese Kazasız belasız sürüşler.






    Adem Balkan bunu beğendi.

  4. #24

    Üyelik
    20 Şubat 2015
    Şehir
    adıyaman
    Motosikleti
    cbf 150
    Herkese merhabalar güncel yorum bekleniyor

  5. #25

    Üyelik
    12 Şubat 2015
    Güncel yorum yok mu ya ?

  6. #26

    Üyelik
    04 Nisan 2013
    Şehir
    İzmir
    sanırım almak üzereyim..

    Haftasonları dağ bayır gezeyim diyordum.. ilk önce Mondial xtreme lere baktım.. 4,200 sıfırı 500 TL plaka ruhsat masrafı gibi rakamlar çıktı karşıma.. sonra bir abimize uğradım eski esnaflardan bir çayını içtim konuyu açtım..

    Beni esnaf arkadaşı olan Bayiye götürdü.. derdimi anlattım..

    '' Hafta sonları dağ bayır gezeceğim bir Cross bakıyorum ne yapacağız '' dedim..

    kendileri asya motor un 250 cc cross unuda satıyor.. bana Cross önermedi.. titreşimden başını alamassın iki gün sonra pişman olursun ama illaki istersen veririz sana Hero thriller verelim dediler.. hiç aklımda yoktu.. 125 cc lik olan boyuma ufak geldi.. 186 85 kg yum..

    150 cc lik olan biraz daha yüksek..

    bunu al dağ bayır korkma dediler.. 5600 gibi bir rakam telaffuz ettiler..

    biraz araştırdım.. uzun yıllara Honda ya üretim yapmış köklü bir Hint firması..

    Bilmiyorum..

  7. #27

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bunda da titreşim var. Bu motor dağ bayır gezmek için yapılmamış. Bayi elindeki motoru satmak için saçmalamış.
    Mengu16 bunu beğendi.

  8. #28
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    200 lira daha koyup CBF almak yerine neden bu titrek pandayı alacağımızı açıklaması lazım hero motor yetkililerinin

  9. #29

    Üyelik
    04 Nisan 2013
    Şehir
    İzmir
    Haklısınız , ben Motordan hiç anlamam burada kulaktan dolma bilgilerimle ahkam kesecek değilim.. sonrasında net ten baktım Harbiden de Honda CBF 150 ile fiyat olarak pek farkı yokmuş.. ona o parayı vereceğime 200 daha koyup Honda CBF almak illaki daha mantıklı..

    naçizane bir sorum olacak..

    2500 TL ye Mondial Xtreme buldum.. daha 10 kilometrede ( evet on kilometre ) sahibi 60 yaşlarında bir abimiz heves etmiş almış ama ehliyet alamadığı için satmaya karar vermiş.. üzerinde 1 sene branda ile beklemiş motor.. arada motorunu çalıştırıp zincirleri vs yağlamış.. sıfırı en düşük Aydın da bir bayi 3960 TL ye kadar veriyor.. bu motora 2500 TL fiyat nasıl ?

  10. #30
    eskomoja89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2013
    Şehir
    istanbul / gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Hero Thriller
    valla ben 7500 km oldu kullanıyorum. motordan cokı memnunum.. tvs apache , mondial , cbf olmak uzere 150 lık motordan demedıgım kalmadı. bence oturuş pozisyonu olsun , gidişi falan olsun en ıyısı dıyebılırım.. ben her gun artçılı gıdıp geldıgım halde 0,125 gıbı bı rakam yaktı.. cbf kadar titreşimsiz olmasa da , hiç rahatsız edıcek bı tıtreşımı yok.. fiyatına değer bence.. motoru bı ıkı gun kullanıp ta yorum yapanlara kulak asmayın..

    bana kalsa tek sıkıntısı alttan desteklı çanta demırının pıyasaya sürülmemesı.. gıdıp kendım yaptırdım..tabı kı hero da reklamını ıyı yapmadı diyebılırım..

  11. #31

    Üyelik
    17 Haziran 2006
    Arkadaşlar size danışmak istiyorum 3500 tlye kazanız 5000km de thriller alınır mı

  12. #32
    jarre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    balıkesir/erdek
    Motosikleti
    kymco agility 125/ peugeot citystar 200i
    başına gelen varmı acaba 2 kişi bindiğim zaman 1. vitese geçmiyor motor

  13. #33

    Üyelik
    11 Mart 2016
    Arkadaşlar bu servis hatırlatma ışığı nasıl sönüyor bir bilgisi olan var mı?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)