Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849

DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #961

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı nerit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş şuan bi asya 150t1 buldum. granajında bi kırığı varmış yumruk büyüklüğünde onun hariç tamirden geçmiş sıkıntısızmış.öyle diyo.
    fiyat olarakda bana 800 tl civarına gelecek.2005 model 9000 de filanmış.
    aklımı çeldi bunu almaya çalışacam.
    olmadı bu corvusu almaya beklemeye devam edecem.
    inşallah bu maxi dedikleirnde iş görür.
    gönlünden kalbinden ne geçiyorsa onu al ama seni yormıycak motoru al acemiliğini o motorda at.. onu sat istersen git corvus al istersen başka marka al.. benim dediğim seni yormıycak motor al.. keyifle binebiliceğin motor al..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #962

    Üyelik
    08 Mayıs 2011
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150C
    Sevgili abilerim...49 sayfanın 49'unu da dün ve bugün itibariyle okudum.Motorsiklet piyasasının ve camiasının gitgide kaybolma yolunda ilerlediği ülkemizde motor macerasına yeni başlayan biriyim.Bu camiaya ne kadar geç katılsamda alışmakta hiç zorluk çekmedim.İlk motorum olan Kanuni Seyhan 150C yi satıp Dorado Corvus ya da Poseidon sahibi olma düşüncesiyle bu sayfaları okumaya koyuldum.Öncelikle burda üşenmeyipte uzun uzun bilgi paylaşımında bulunan abilerime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.Gelelim Konumuza.Kendisi bir türk montesi çinli çakma chopper cruiser olan Seyhanımla ilk 5000 km deneyimimi yaptım.Güzel bir başlangıç oldu benim için.Kullanımı rahat bir motor.Bir de vibrasyonu olmasa...Moturumdan memnun olmama rağmen gözüm hep dışarda.Bunun çok meraklı ve yeni olmamdan kaynaklandığını sanıyorum.Caddelerde sanayide orda burda gördüğüm her motoru inceler bilgi edinmeye çalışırım.Bu aletleri tanımak ve farklı tatlara varmak amacıyla motorumu değiştirmek istiyorum.Birçok marka araştırdım.Vardığım nokta bütçeniz kısıtlı ancak görüntü istiyorsanız çinli kalite istiyorsanız japon.Tabi görüntü ve tasarım insanı herzaman cezbeder.Tıpkı doradolarda olduğu gibi.Bu motorları ilk gördüğümde vayy be diyip acaba bunlardan biri bir gün benim olurmu diye düşüncelere kendimi kaptırmıştım.Sonradan anladımki her şey görüntü değilmiş.Sürekli Koreli Çinli Taiwan lı diyip yermek istemiyorum sonuçta üretiliyor ve alan kullanan insanlar var ben de dahil.Geçmiş yazılarda da söylendiği gibi tam bir piyango aslında.4 büyük firmanın ürettiği de motor,bunlarında ürettiği de motor.Hangisiyle daha ömürlü ve güvenli gideceğinize gelinçe iş değişiyor.Ben Zararın neresinden dönülse kardır düşüncesiyle bir sonraki makinamı bu işte kendini dünyaya kanıtlamış markalardan seçmeye karar verdim.Geç olsun ama güç olmasın.Belki klasik bir düşünce ama benim gibi görünüşe ve janjanlığa çok önem veren birinden duyulmucak sözler

  3. #963

    Üyelik
    22 Eylül 2012
    Şehir
    istanbul üsküdar
    Motosikleti
    kawasaki ninja 250r
    mrtsvml sonra naptın peki..ne var şimdi sende

  4. #964

    Üyelik
    20 Aralık 2009
    Merhaba bu motordan benden başka kullanan kalmadımı acaba ya

    Bu benim corvus


  5. #965
    onderugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Nisan 2006
    Motosikleti
    mondial 150zc 2006
    bu fiyata düşmüş.
    alsakmı acaba..??

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38352134/detay

  6. #966

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    bu dorado dan güzel ibr proje motoru olur üstündeki o motoru atıp yerine kaliteli avrupa bir scooterdan çıkma kymcho olur sym olur aprilla yamaha honda olur bunların bir tanesinin scooterından çıkma bir motor çakıcaksın 250cc ile 400 cc arası yeni nesil enjeksiyonlu euro5 normlarında ... kasayıda inceden güçlendiriceksin ses sistemini elden geçirip kaliteli hale getiriceksin başlamışken ışıklandırmasınıda komple önleri xenon arka stopu led li falan yapıcaksın on numara motor olur o zaman.. işde o zaman yeniden bu motorlara bir dönüş olur..

  7. #967

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    kaldımı kullanan














    Mengu16 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler