Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Boxer 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #3661
    ayazankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2014
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Açıkçası ben daha motorumun çekiş esnasında stop ettiğine şahit olmadım, sadece vites geçişlerinde nadir olarak yaşıyorum öyle ki 100Km de bir diyebilirim. Rolanti devrini biraz daha arttırarak bu problem halledilebilir kanaatindeyim. Karbüratörü oldum olası sevemedim zaten.

    Şöyle bir problem de gördüm ki birinci ve ikinci viteslerin üst devirlerinde belirgin olmak üzere motor tekleme türevi bir davranış sergiliyor. Fakat fark etmek için dik bir yokuş şart.

    Ayna konusuna da bir Boxer kullanıcısının tavsiyesi ile TVS Apache RTR aynası ile çözüm buldum. Takımı 35 TL. Şekil olarak Boxer tarzına uygun olmasa da görüş açısı daha verimli.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #3662

    Üyelik
    18 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Bende stop etme sorununu hic yasamadim. Ayna konusunda ise sikinti oldugunu dusunmuyorum gidona bagli oldugu yerden vidalari gevsetip aynalari biraz acarsaniz sorun kalmaz diye dusunuyorum. Ben ole yaptim simdi gayet iyi.

  3. #3663
    ayazankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2014
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Dediğiniz yöntemi bende denedim fakat maalesef problem aynalarda, açıları çok dar. Ve anlamadığım şekilde RTR aynası Boxer aynasından çok daha ağır.
    2012-13 Honda CBR 250R 0-5500 Km hep İstanbul > 2013-15 Mondial 100 Hyena 0-7000 Km hep İstanbul > 2015-.. Bajaj Boxer BM150 0-... hala İstabul...
    >>> Sakin sür, tehlikeden uzak dur.

  4. #3664

    Üyelik
    30 Eylül 2015
    malesef parça sıkıntısı var krank piston silindir ve contalar araya ekrem bey girmese etabı bitiremezdim bu gün samsuna geldim

    motoru üretip parçasını üretmemek biraz saçma

  5. #3665

    Üyelik
    07 Eylül 2012
    Şehir
    KOCAELİ/Karamürsel
    Motosikleti
    Honda Varadero-Bajaj Boxer
    Selam arkadaşlar bende boxer 150 kullanıcısıyım motoru mayıs ayında 0 km aldım şuan 3950km de aldığım günden beri tabiri caizse eşşek gibi kullanıyorum girip çıkmadığım dere tepe yol kalmadı maşallah tık demedi her gezmeye çıktığımdada 200km minimumdan önce eve gelmem motorun sağını solunu kıranlar nasıl beceriyor anlamıyorum boxer ile ilgili söyleyebilecğim tek dezavantaj aynaları yetersiz haricinde ideal makine bence topu topu 3000 liraya 0 km motor alıyorsunuz daha ne kardeşim 30000 liralık motor performansı beklemek saçmalık olur herkese kazasız sürüşler..
    benhasan, marlox ve Efendy61 bunu beğendiler.

  6. #3666

    Üyelik
    07 Ocak 2015
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Puch Maxi 1992
    lucas bey, sizden özür diliyorum. rafet beyin küfürlü yazısını görmemiştim. sadece yazısının silindiğini okuduğumda yanlış bir tutuma kapılıp sizin kasdi sildiğinizi sandım. rafet beyin 2. hesabı gezgin55te ettiği küfürleri ve nezaketsizliği görünce gerçekten bu yazılarından dolayı sildiğinize kanaat getirdim. Gerçekten özür dilerim.

    Marlox beyin bahsettiği çözümlerle ,evet, tam ayarına geliyor. Katılıyorum onun yazdıklarına. Benim size bahsetmeye çalıştığım şey ise bu çözümleri gerçekleştirmemin belimş bükebileceği.
    Dediğim gibi - boxerın bir takım sorunları var. Fakat bunlar 3250 liralık motosiklet için gayet olabilecek şeyler. Benim dikkatinizi çekmek istediğim şey şuydu. Önceden de belirttiğim gibi boxer çok övüldü, çok satıldı. Ama alındığında bu sorunlar söylenseydi de keşke denek olmasaydık. Ne aldığımızı bilerek gönül rahatlığıyla alsaydık. Benim şu an dediğim şey asla ve asla boxerın kalitesiz olabileceği değildir. Boxerın eline çinlilerin hiçbirisi su dökemez. Onlardan 5 kat daha uzun yaşayacağına eminim. Ve bunu bana her an hissettirmiştir. Fakat dediğim gibi beni üzen şey, bu çözümü olan sorunların cebime yük getireceği. Malum ekonomik durumum iyi bir düzeyde değil. Bunlar o bildiğimiz 'marka'larda da olan sorunlar. Onlarda 100de 5 görülüyorsa boxerda 100de yaklaşık 7 görülüyor. Fakat boxer asla bir çinliyle kıyaslanamaz. Bir çinlide bu sıkıntılar 100 ihtimalde 30 görülürken boxer 7yi geçmez. Yani yapı olarak mükemmeliyetçiyim. Hiç sıkıntı çıkarmasın isterim motorum bana. Bu da gözden 10000 tlyi çıkarmakla olur. Bunun da farkındayım. eeee bu kadar sıkıntı kadı kızında da olur diyorum.

    Bu yazıları okuyan ,yeni boxer almaya niyetli arkadaşlar da yanlış anlamasınlar. Boxer kalite açısından çinlilerle kıyaslanamayacak kadar iyidir. Fiyat açısından kıyaslayabilirsiniz. Evet biraz pahalı gözükebilir. Ama fiyat/performans olarak karşılaştırırsanız boxer yapılacak her masrafı hak edecek kadar performanslıdır. Üzerinden inesiniz gelmez. Keyfi bir java ogar kullanmak gibidir. Size garanti vereyim, alıp kullanırsanız tadından yiyemeyeceksiniz. Fakat benim düşdüğüm hataya düşmeden ne aldığınızı bilerek alın, yapacağınız masrafları da hesaplayın. Ama emin olun bir çinliye yapacağınız masrafla boxera yapacağınız masraf devede kulak misali kalacaktır. Hatta 5 yaşındaki bir boxer ile 5 yaşındaki çinli bir 150liğe yapacağınız masraf zebrada göz kadar kalacaktır. Bu aşamada çinliyi satıp kurtulmak isteyeceksiniz ama boxer hala sizi taşıyan torklu canavarınız olarak ayağınızın altından ayırmak istemeyeceksiniz. Bunu ancak yaşayarak hissedeceksiniz. İçinizde java ogar süren iniz var mı bilmem ama bu hissi onlara sormalısınız.

    Ayrıca Ekrem beyi de bayram bayram sinirlendirdiysem özür diliyorum. kusra bakmayın. Şimdi yazılarımı okuyunca sert yazdığımı farkettim. Hakkınızı helal edin.

    Küçük bir dipnot: "keşke boxer satış fiyatı 3036tl de kalsaydı"

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------

    Alıntı samsunspor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    malesef parça sıkıntısı var krank piston silindir ve contalar araya ekrem bey girmese etabı bitiremezdim bu gün samsuna geldim

    motoru üretip parçasını üretmemek biraz saçma
    samsunsporlu olduğunuza göre siz rafet bey olmalısınız. namı diğer gezgin55. Sizi kınamak istiyorum açıkçası. O kadar nezaketsizleşeceğinizi düşünemedim. Lütfen insanlardan özür dileyin. Ben sizin yazılarınızın sansürlendiğini düşünmüştüm ama gezgin55 ile yazdığınız yazıyı görünce nasıl bu kadar ileri gidebileceğinizi anladım. Lucas beye hak verdim doğrusu.

    Ayrıca parça sıkıntısı var demişsiniz. Evet var. Fakat sorun yönetimde değil. sorun tahminimce şu ki: bajajın yedek parçaları yurt dışında hindistanda üretiliyor. Türkiyeye nakliyat ediliyor. Tabi bu parçalar getirilmeden evvel tahminimce parçaların bedelleri peşin ödeniyordur. Bu sebepten parça konusunda sıkıntı yaşandığını düşünüyorum. Sonuçta hindistan babamızın kardeşi değil ki düşünmeden yollasın. Ki bu sorun hindistanın türkiyeye güven duymasıyla 2-3 yıl içerisinde düzelmeye başlar diye düşünüyorum.
    benhasan ve Efendy61 bunu beğendiler.

  7. #3667
    selland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2009
    Şehir
    İstanbul-Pendik
    Motosikleti
    TVS Jupiter
    Piyasaya yeni giren veya girmeye çalışan bir marka/model olduğundan parça problemi zamanla aşılır kanaatindeyim. Bir yakınımda boxer almıştı bende onun motorunu kullanma/deneme şansı bulmuştum. Örnek olarak bahsettiğiniz java ogarı kullanmış değilim ancak daha önce çeşitli motorlar kullanmış biri olarak bajaj boxer çok farklı güçlü ve aktif bir motor. Zaten ondan dolayıdırki bu modelde takıldım kaldım. Fiyat konusunda dediğinize katılıyorum keşke 3036 TL de satılsaydı. Maalesef döviz kurundaki beklenmedik yükseliş herşeyin fiyatını etkiliyor :(

  8. #3668

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Hayırlı sabahlar değerli arkadaşlar;

    BOXER 150 modelimizin yedek parça sıkıntısı kesinlikle yoktur. Bazı arkadaşlarımız seyahat esnasında motorlarının bir gün dahi serviste kalmasına (haklı olarak tabi ki, eleştirel söylemiyorum) tahammül göstermemesinden kaynaklanan sıkıntılar olabiliyor. Bu durumun yaşanmayacağı marka olamaz. Ama emin olabilirsiniz, hiç bir yetkili serviste kanuni sürenin çok daha altında ürünlerimiz kullanıcılara teslim edilir. Zira bu konuda hepimiz seferberiz.

    Örnek olarak şu saatte (07.45) mesaiye başladık ve benim ve ekibin ilk baktığı listelerden biri tüm Türkiye'de serviste bekleyen araç listesi ve ayrıntıları. Dün sabah itibari ile toplam araç sayısı 4 idi. biraz sonra (saat 08.00'de) bugünkü rapor da gelecek.

    Arkadaşlarımız motorlarına güvenle binsinler inşallah. Merak etmesinler. Değil sadece yurt içi, yurt dışı seyahatlerinde de dahil olmak üzere gözlerimiz sizin üzerinizdedir. Samsunspor'un dönüşüne de sevindim. Bu platform bana göre çok faydalı. Eminim ben de dahil olmak üzere hepimiz istifade ediyoruz. Ama hakaret, ve galiz ifadeler uzak dursun. Hepimizin sinirli olduğu anlar olabilir. Fakat bunun gerekçesi olamaz.

    Fiyatı konusunda keşke 3036 tl'de dursa idi sözüniz karşısında ne söyleyebilirim? Ben de keşke buralarda kalabilse diyorum. Şanssız ve kötü bir yıl geçirdi sektör. İnşallah daha iyi olur demekten başka çaremiz yok.

    Selam ve saygılarımızı sunuyorum.
    marlox, benhasan, acemi27 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  9. #3669
    marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Aralık 2012
    Şehir
    İzmir / Narlıdere / Balçova / Buca
    Motosikleti
    2006 HONDA VFR800 ABS
    Günaydın herkese hayırlı günler hayırlı işler.
    boxer 2016 da model üretecekmi?
    üretirse değişiklikler olacakmı?
    bu modelin fiyatı ne olacak?
    hangi ay gibi Türkiye piyasasına çıkacak?

    bilen varmı?

  10. #3670
    Aquarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2014
    Şehir
    Giresun
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı rafetgoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muğla yatağan afyon dinar arası 260 km ve yakıt tüketimi ortada gerisini hesaplayın

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

    Motoru deniyorsun Arkadaşım 35 vilayet gezdim farkındaysan artık tekmelemeye başladım sen 35 vilayet gezdinmi tek seferde he 2500 km testine inanmıyorum o lariklerle yapmaları imkansız

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

    Eğer satsa kuryeler kullanırdı ki kimse istemiyor

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

    Firma yetkilisi malına sahip çıkmıyor ben ptt dize getirdim bajaj bi ayar vermek lazım

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

    Şu an polatlıdayım ve motor içine vermiş durumda garip ses geliyor ankara bajaj aradım bayram nedeniyle destek veremiceklerini ve başımın çaresine bakmamı söylediler motor 9600 km ve 4 kerd rodaj gördü benzin tüketimi 280 km birazdan benzin alacam bakalım eve dönebilecekmiyim

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

    Olay ölüm kalım durumuna döndü astarı yüzünden daha pahallıya geldi yarın ankarada açık motorcu bulursam gidip hallettirecem almayın sakın motoru bakın real test budur bajaj hayır gelmez
    Birader uzun zamandır forumu takip etmiyordum, senin bu yazılarına okuyunca iyice sinirlendim. Ben bu motoru 9-10 aydır kullanıyorum ve şu an 7000km. kadar geldim. Ve şu anda başımı ağrıtır tek bir yanı olmadı çok şükür. Ha sende sorun çıkarmıştır, motorun rodajı uygun yapılmamıştır, 1500cc lik motorla 100km. hızla gitmişindir onu bilemem. Bu motoru amacına göre kullanırsan başın ağrımaz. Motoru düşük devirlerde kullanırken 50 de 1 pof sesi çıkıp stop etmesi haricinde ve sıcak havada depo kapağından dolayı şişme yapması haricinde dişe dokunur bir eksisi yok. Yiğidi öldür hakkını ver. Bir tek sen kullanmıyorsun bu motoru. Ve ayrıca lastik patladı gel kardeşim hizmet ver mantığını hala anlamış değilim. Aynı durum başka bir markada olsa sanki gelip hem de bayram zamanı seni pofpoflayacaklardı. Arabada yol yardımın olur tamam derim ama bunu burada bu şekilde dillendirmek bile abartı yaptığınızın açık göstergesi.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:39 ----------

    Neyse, kaldığım yerden sonuna kadar okudum, sorun çözülmüş sanırım. Ne Rafet miş adam ya. Biz de Karadenizli'yiz ama bunlar yüzünden insanlar bizi hep yanlış tanımlıyor. Ben bu motorla cross motorlarının çıkabileceği ve 20-23 sene önce gittiğim ve arabanın çıkmadığı gözümde tüten yerleri gezdim, var mı ötesi! Bu cc deki bir motordan böyle güzel sesi çıkan başka bir motor var mı? Adam gibi kullan 1lt=45km yol git, daha ne istiyorsun.
    Gelelim dezavantajlarına;
    -Gidiş esnasında hiç stop olayı olmadı ancak 2 den 1 e çekerken debriyaja bastığında pof edip stop ediyor, hemen ateşlemeye basıp devam edebiliyorum, bir risk&tehlike yaşamadım şu ana kadar. Bunu eğer motor servis zamanına kadar satılmazsa ustaya bildireceğim.
    -Güğneşli havalarda depoda kalan benzin şişme yapıyor ve eğer depo kapağını açmadan çalıştırıp gidersen stop ediyor. Bununla ilgili Giresun Ayarlar motora durumu ilettim, depo kapağını temizledi Arif usta ancak problem çözülmedi. Ayarlar'dan depo kapağının garantiden değişmesini talep ettim ama halen kapak gelmedi. Buralarda güneş zamanı geçtiği için şu anda dert etmiyorum ama yine de kapağın değişmesi gerekiyor. Ekrem Bey eğer mümkünse 1 adet Boxer depo kapağını Ayarlar motora yönlendirebilirseniz sevinirim. Siyah boxer, ismim Hasan. Murat Bey konuyu bilmektedir.
    -Düşünüyorum da başka bir sorun aklıma gelmiyor.
    Saygılar

  11. #3671
    MZ781 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2010
    Şehir
    ZSCHOPAU
    Motosikleti
    MZ ETZ 251/1993 , Bajaj Boxer 150
    Boxer 150 yi TR de ilk alanlardan biriyim. Daha bayilere düşmeden ayırtmıştım. Boxere köylü motoru diyenler olabilir. Binek tarzında ama kros motosiklet tadında arazide kullanımı olan bir motor. Malınızı alırken ve de kullanırken öncelikle tanıyın sınırları zorlamazsanız sorunsuz binersiniz.

  12. #3672
    selland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2009
    Şehir
    İstanbul-Pendik
    Motosikleti
    TVS Jupiter
    Boxer bütçesine oranla tam bir ihtiyaç motoru aslında ben ilk kullandığımda çok konforlu gelmişti arkadaşımın motoruydu şehir içi kısa mesafede deneme şansı bulmuştum. Ancak söylendiği gibi arazidede uygun lastik seçimi yapılırsa rahatlıkla kullanılabilir. Bu arada arkadaşlar geçen günlerdede sormuştum günce trafik sigorta fiyatları nekadar oldu benim yaş 33 6 yıldan buyana ehliyetim var ve istanbulda ikamet etmekteyim. Benim durumumda olan veya benim durumuma yakın arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.

  13. #3673

    Üyelik
    18 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    Ben sizinle ayni yastayim ve Istanbuldayim. Mart ayinda yaptirmistim sigortayi butun sigortalari arastirdim en uygun ergo sigorta cikmisti. 235 tl.ye. ama simdi fiyatlarin cok arttigi soyleniyor ve de her ay farkli bi sigortanin fiyati daha uygun cikabiliyor. O yuzden akliniza gelen her firmadan fiyat alin.
    marlox bunu beğendi.

  14. #3674

    Üyelik
    23 Nisan 2011
    Şehir
    istanbul-avcılar
    Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı selland adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boxer bütçesine oranla tam bir ihtiyaç motoru aslında ben ilk kullandığımda çok konforlu gelmişti arkadaşımın motoruydu şehir içi kısa mesafede deneme şansı bulmuştum. Ancak söylendiği gibi arazidede uygun lastik seçimi yapılırsa rahatlıkla kullanılabilir. Bu arada arkadaşlar geçen günlerdede sormuştum günce trafik sigorta fiyatları nekadar oldu benim yaş 33 6 yıldan buyana ehliyetim var ve istanbulda ikamet etmekteyim. Benim durumumda olan veya benim durumuma yakın arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.
    ben daha 3 gün önce Honda Hornet 600'ün sigortasını yeniledim (Anadoulu Sigorta)= 225 lira (geçen yıl 174 lira idi)....yaş:38, ehliyet:20 yıllık...Kaza sıfır (en çok bu kriter yükseltiyor primi)...
    Ben de beyaz Boxer düşünüyorum-Cafe racer projem için!!! sele,eksoz,gidon+ayna, krom ön-arka çamurluk tamam da...telli jant/ları nerden temin edeceğiz yahu????...
    marlox bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

  15. #3675

    Üyelik
    30 Eylül 2015
    Buradan tek özür dileyeceğim insan lucas dır oda çok bunaldım içindi

    Şimdi boxer sevdalısı olarak 150 cc motorla 6.500 tl harcayıp türkiye turu yapmak 6000 km yol yapmak her babayiğidin harcı değil bu birincisi üstüne sadece 3 aylık motosiklet sürücü olarak ile bunu yapmak hiç değil herkez çapı kadar konuşacak konuşmayanda susacak ben gidere gider yapan biriyim benimde zevkim bu arkadaş size ne binerim boxer tr turuda yaparım avrupa turuda sizi rahatsız eden olay nedir sağlam hindistan motoru yağını değişmemişim onun suçlusuda bay moto baybars bajaj şikayet ettim zaten bay moto bodrum bajaj adam gibi servisçilik yapacaklar bundan sonra kulağama küpe oldu birincisi 2000 km bir yağını koyacağım ayrıca kaskosuz yola çıkmayacağım ben büyük millet meclisinin önüne boxer zincirlemiş admım siz gidin evden işe işten eve kullanmaya devam edin motorunuzu ben eşeğimi istediğim yerde kullanırım

    Bakın yeri geldi boxer üstünde uyudum selesi çok rahat şimdilerde şaftı kaydı 3 aylık motor değil 3 yıllık motor gibi dursada yapacak bişi yok

    şimdi bu forumda çoluk çocuk çok insanlık sıfır milletimizde dalga geçmek gibi bir gelenek var insanımız istiyor ki dalga geçelim egomuzu tatmin edelim ya anlıyorum arkadaşlar geçim sıkıntınız var ev kira motorunuza benzin alacak paranız yok patron maaş vermiyor çoluk çocuk masraf çok üstüne samsunluda tur yapmış 150 cc motorla anlıyorum ama bu motor işten eve evden işe gidecek motor değil bunla türkiye değil avrupa gidersin

    arkadaşım sen 12 ayda 7000 km yapmışın ben iki ayda 3800 km yaptım 25 günde 6300 km yaptım motoru yatırmak için almadım gezmek için aldım eee ne kadar çok gezersen o kadarda düşersin masrafın olur gençler siz evinizde köskös otururken ben bu motorla girmediğim delik kalmadı şimdi motorcu camiaası biraz artist olur herkezde bi hava civa vardır he benim hedefim boxer 2500 km rekoruydu ben 6300 km yaptım yapan varsa fazlasını yapsın ben bu motoru ekmek almak için almadım yaz gelsin bosnaya gidecem allahın izniyle bana didime gidilen yolda iki türk endurocu amale muamelesi yaptı altındaki bmw ile mıcırda dştüler artislik yapmicaksın köylüyse köylü artist endurocular ne oluyor altındaki motorla geçince en fazla beni geçiyorsun o kadar

    neyse havanız kime birader gittim geldim işte kırıkkale samsun arasını gece geçtim sıkıyorsa çıkında gece yolculuk yapın bi tane llahın kulu yok arada otobüsler geçiyordu o kadar motor işi cesaret işidir 150 cc motorla ben yaptım hodri meydan sıkıyosa sizde yapın gidipte bana maval okumayın

    ne derler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bende yağına tuzuna bakacam bundan sonra gelin size ders verim 3 aylık motorcuyla 10300 km nasıl yapılırmış gösterim yoksa 2 yıl motora binip 3000 km yol yapıpta burada artislik yapmayın ben buyum kardeğim yeri geldi eceabat çanakkaleye giderken feribotun simsarı motoruma bisiklet muamelesi yaptı için tekme tokat kavgada ettim yeri geldi çeşmede iki biramı açıp kafamıda çektim işinize gelirse
    120000-Boxer bunu beğendi.

  16. #3676
    selland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2009
    Şehir
    İstanbul-Pendik
    Motosikleti
    TVS Jupiter
    Beyaz renk çok daha çekici hem projelik hemde binek maksatlı boxera ayrı bir hava katmış. Aslında proje için boxera modifiye parça üreten yerli sanayiye ihtiyaç var. Ben binek amaçlı orjinalliği bozmama taraftarıyım fakat boxerın tasarımıda benim üstümde çalış der gibi duruyor. Retro ve şık tasarım

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

    Gece yolculuğu yapan arkadaşlar varsa far aydınlatması nasıl acaba

  17. #3677

    Üyelik
    30 Eylül 2015
    ben denizlide kırmızı boxer cafe racer gördüm işte börekçinin tezgahtar bayanı ile sohbet ettim için fotosunu alamdım beyaz sevmim ben kırmızı en güzeli ya benim ilk motorum bu ya boxer im kızım benim kız gibiydi maşallah erken haşat ettim seni ya seninle yeri geldi bolu dağından indik yeri geldi istanbul izmit arası yoldan indik ben seninle boxerim boğazı geçtim bırak aşkımızı kimse bilmesin artist endurocular sizi kim takar sizi en fazla gittiniz tatil yöresindeki karılar onlarada bir bira ısmarla sende neyse

  18. #3678
    TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Alıntı samsunspor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buradan tek özür dileyeceğim insan lucas dır oda çok bunaldım içindi

    Şimdi boxer sevdalısı olarak 150 cc motorla 6.500 tl harcayıp türkiye turu yapmak 6000 km yol yapmak her babayiğidin harcı değil bu birincisi üstüne sadece 3 aylık motosiklet sürücü olarak ile bunu yapmak hiç değil herkez çapı kadar konuşacak konuşmayanda susacak ben gidere gider yapan biriyim benimde zevkim bu arkadaş size ne binerim boxer tr turuda yaparım avrupa turuda sizi rahatsız eden olay nedir sağlam hindistan motoru yağını değişmemişim onun suçlusuda bay moto baybars bajaj şikayet ettim zaten bay moto bodrum bajaj adam gibi servisçilik yapacaklar bundan sonra kulağama küpe oldu birincisi 2000 km bir yağını koyacağım ayrıca kaskosuz yola çıkmayacağım ben büyük millet meclisinin önüne boxer zincirlemiş admım siz gidin evden işe işten eve kullanmaya devam edin motorunuzu ben eşeğimi istediğim yerde kullanırım

    Bakın yeri geldi boxer üstünde uyudum selesi çok rahat şimdilerde şaftı kaydı 3 aylık motor değil 3 yıllık motor gibi dursada yapacak bişi yok

    şimdi bu forumda çoluk çocuk çok insanlık sıfır milletimizde dalga geçmek gibi bir gelenek var insanımız istiyor ki dalga geçelim egomuzu tatmin edelim ya anlıyorum arkadaşlar geçim sıkıntınız var ev kira motorunuza benzin alacak paranız yok patron maaş vermiyor çoluk çocuk masraf çok üstüne samsunluda tur yapmış 150 cc motorla anlıyorum ama bu motor işten eve evden işe gidecek motor değil bunla türkiye değil avrupa gidersin

    arkadaşım sen 12 ayda 7000 km yapmışın ben iki ayda 3800 km yaptım 25 günde 6300 km yaptım motoru yatırmak için almadım gezmek için aldım eee ne kadar çok gezersen o kadarda düşersin masrafın olur gençler siz evinizde köskös otururken ben bu motorla girmediğim delik kalmadı şimdi motorcu camiaası biraz artist olur herkezde bi hava civa vardır he benim hedefim boxer 2500 km rekoruydu ben 6300 km yaptım yapan varsa fazlasını yapsın ben bu motoru ekmek almak için almadım yaz gelsin bosnaya gidecem allahın izniyle bana didime gidilen yolda iki türk endurocu amale muamelesi yaptı altındaki bmw ile mıcırda dştüler artislik yapmicaksın köylüyse köylü artist endurocular ne oluyor altındaki motorla geçince en fazla beni geçiyorsun o kadar

    neyse havanız kime birader gittim geldim işte kırıkkale samsun arasını gece geçtim sıkıyorsa çıkında gece yolculuk yapın bi tane llahın kulu yok arada otobüsler geçiyordu o kadar motor işi cesaret işidir 150 cc motorla ben yaptım hodri meydan sıkıyosa sizde yapın gidipte bana maval okumayın

    ne derler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bende yağına tuzuna bakacam bundan sonra gelin size ders verim 3 aylık motorcuyla 10300 km nasıl yapılırmış gösterim yoksa 2 yıl motora binip 3000 km yol yapıpta burada artislik yapmayın ben buyum kardeğim yeri geldi eceabat çanakkaleye giderken feribotun simsarı motoruma bisiklet muamelesi yaptı için tekme tokat kavgada ettim yeri geldi çeşmede iki biramı açıp kafamıda çektim işinize gelirse
    Yav he he...

  19. #3679
    marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Aralık 2012
    Şehir
    İzmir / Narlıdere / Balçova / Buca
    Motosikleti
    2006 HONDA VFR800 ABS
    cafe racer yaparken renk değiştirmeyecekmisin _? ben mesela renk değiştireceğim ve yapacağım renge en yakın renk mavi olduğundan mavi alıcam daha sonra ruhsat ile uğraşmamak için. geçen gün incelediğim motorda 120 taban lastik takılabilir diye düşündüm deneyen varmı olurmu bilmiyorum ama o jantlara zaten 120 tabn takarsan bombe yapacaktır buda virajlarda dengeyi bozar mecburen çıkma 120 tabanı kaldıracak telli bir jant alcaz mesela eski chopper jantlarından artık gerisi tamamen işçilik.

    bir yerden gelecek bir parayı beklemekteyim daha sonrasında motoru alıp cafe racer projesini an an fotoğraflıcam sizlere. ama şu an bende beklemedeyim.

  20. #3680
    re_death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı marlox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cafe racer yaparken renk değiştirmeyecekmisin _? ben mesela renk değiştireceğim ve yapacağım renge en yakın renk mavi olduğundan mavi alıcam daha sonra ruhsat ile uğraşmamak için. geçen gün incelediğim motorda 120 taban lastik takılabilir diye düşündüm deneyen varmı olurmu bilmiyorum ama o jantlara zaten 120 tabn takarsan bombe yapacaktır buda virajlarda dengeyi bozar mecburen çıkma 120 tabanı kaldıracak telli bir jant alcaz mesela eski chopper jantlarından artık gerisi tamamen işçilik.

    bir yerden gelecek bir parayı beklemekteyim daha sonrasında motoru alıp cafe racer projesini an an fotoğraflıcam sizlere. ama şu an bende beklemedeyim.
    daha önceki sayfalarda bir arkadaş öne 120/90 arkaya 130/80 takmıştı , bende sipariş vemiştim dün geldi bu ölçüler bi problem olmassa cumartesi taktırtıcam , bende scramble ye çeviriyorum sadece lastik ler kalmıştı onlarda geldi bakalım nasıl olucak


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)