Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #10861

    Üyelik
    23 Aralık 2015
    ewet hocam merkez tel den iletişim kurarız aradım geç kalmışım. konya tarım fuarına gitmiştik


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #10862
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bugün öğlen saat 2 gibi Mavi-Siyah bir Pulsar'la Gazi Hastahanesi kavşağında yan yana geldik. Denge sensöründen zırıltı geliyodu rölantide olduğu halde. Sonra ben Mondial motorumla gaz açtım uzadım gittim. Burdadır belki Pulsar'ın sahibi

  3. #10863
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Arkadaşlar kendim çok titiz bir insanım, 2. el araçlara hiçbir zaman güvenemiyorum kıyafet ve motora ayıracak toplamda 13 bin TL gibi bir param var, 2. el pulsarlara 7500 Den aşağı isteyen yok ki sıfırları 8290, bende sıfır bir tane almak istiyorum nisanın ortası gibi, ilk motorum olacak gerçekten önerir misiniz kullanıcıları olarak? Beni üzer mi, 2-3 sene kullansam iyice öğrenip daha büyük bir cc ye geçsem ihtiyaçlar mı karşılar mı? 2016 modellerde de hala sorunlar var mı, lütfen ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler, bir de unutmadan titreşim hala daha çok var mı? TVS 200 rtr çıkacakmış onu bekleyin falan diyen var?
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

  4. #10864

    Üyelik
    07 Haziran 2014
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    150mr --> ns200
    Merhabalar herkese, 30.000km üzerinde mondial 150mr tecrübeme istinaden ilk günlük 61km lik değerlendirmem(rodaj devam):

    OTURUŞ POZİSYONU: commuter sonrası naked a geçince insan bir garipsiyor. Motora nasıl oturacağımı bilemedim. Sanırım bu sebepten avuç içlerimde ağrı yaptı (yükümü sanırım ellerime verince elcikler avuç içlerime battı). 3cm gidon yükseltme olduğunu da belirteyim. Bu tamamen benle alakalı bir durum.
    SELE: Sele için sertlik konusunda bir sıkıntı yaşamadım ama henüz uzun yola çıkmadım. pazar günü balıkesir-bursa yapacağım daha iyi bir fikrim olacaktır. Ancak popoyu az geriye verince arka koltuğun uç sivri kısmı rahatsızlık veriyor. Tek rahatsızlık veren durum bu şimdilik.
    AYNALAR: Nereyi gösterdiği belli değil. Herkesin tavsiyesi olan tvs apache aynasına geçiş yapacağız gibi görünüyor. Her kullanıcının şikayet ettiği ve çözümü belli olan bir konu için hala neden bu aynayla satıldığı bir soru işareti.
    KUMANDALAR: Kumandalarda 4lü flaşör ve far açma-kapama olmamasını garipsedim doğrusu. Pozisyonları da bayi tarafından ayarsız verilmiş gibi duruyor. Gidon kolları üzerinde biraz döndürmek gerekecek sanırım. Ayarlanabilir kolay bir durum. Selektör olması güzel bir özellik eski motorumda yoktu hemen benimsedim. Korna sesi eski motorumdan zayıf ve cızırtılı gibi geldi. Kumanda malzemeleri 150mr ye göre çok iyi. Renkleri eski motorumdaki gibi solacak mı zamanla göreceğiz.
    GÖSTERGE PANELİ: Aydınlatması güzel, ışık renkleri güzel seçilmiş ancak motoru çalıştırmadan sadece sol grup ikaz ışıkları yanıyor, çalıştırdıktan sonra orta ve sağ grup ışıkları ve far yanıyor. Tek eksik vites göstergesi. Onsuz kullanmaya da alışacağız ancak 5.000 - 5.500 devir arası çubuk bariz bir şekilde titriyor. Bu hatayla ilgili diğer kullanıcılardan da şikayetler okumuştum forumlarda. Hala düzeltilmemesi garip.
    RÖLANTİ: Üzerinde hangi yazılım var bilemiyorum ancak soğukken 2.000 devir üstüne -altına oynama yaptığını fark ettim. Gaz vermeden marşla çalışıyor. Giderken stop etme durumu yaşamadım.
    FRENLER : 150mr ye kıyasla çok iyi. Bir şikayetim yok. ABS li versiyon yapmalı BAJAJ bence 200NS için de. Opsiyon olarak satabilir. İyi bir pazarlama stratejisi olur.
    FAR: 150mr ye kıyasla çok iyi. Bir şikayetim yok. açma-kapama imkanımız olsaydı daha iyiydi.
    LASTİKLER: henüz rodajda olduğum için zorlama imkanım olmadı. Negatif bir yorum yok şu anda ancak 2015 de iyileştirme olarak duyurdukları (ben böyle okumuştum) eurogrip-->MRF lastik değişimini neden 2016 da geri aldınız ? Bununla ilgili bilgi almak güzel olurdu.
    ÇALIŞMA SES: Çalışması traktör sesi gibi geldi. Motorun yeni olmasına yoruyorum. Rodaj sonrası ilk yağ değişiminden sonra değişeceğini umuyorum. max 6.500 devire çıkıyorum rodajda. Rölanti sonrası üst devirlerde seste bir anormallik gözlemlemedim.
    ZIRILTI: 4.000 civarı ön taraftan bir zırıltı sesi geliyor. far kafa grubu ve ön küçücük cam bağlantıları çok kötü. Parçalar çok oynuyor. O bölgede genel bir sorun var gibi.
    VİTESLER: debriyaj ve vites 150mr ye göre çok güzel. Boşu kolayca buluyorum. Bir şikayetim yok. Vites göstergesi olabilirdi sadece.
    ORTA SEHPA: Tam olarak kapanmıyor. Yayı görevini yapmıyor. Ayakla kursunu tamamlamasını sağlıyorum. Bir çözüm uyduracağız.
    SÜSPANSİYON: Bana yumuşak geldi, kasisleri ve çukurları iyi absorbe ediyor. Bir şikayetim yok.
    FIT & FINISH: Bu konu bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Parçaların birbiri ile uyumu, boşlukları ve malzeme bitiş kalitesi daha iyi olabilirdi. Meslek gereği bu konulara dikkat ediyoruz bu sebeple ben aşırı bir gözle değerlendirmiş olabilirim ancak daha iyi bir kalite beklerdim.
    İŞLETİM MALİYETİ: hem yakıt olarak hem de parça fiyatları olarak uygun olduğu söyleniyor. Servis fiyatları konusunda kimi kullanıcılardan şikayet var. Bu konuda henüz yeteri veri ve tecrübem olmadığı için pas geçiyorum.
    ARTÇI KONFORU: Bu konuda henüz yeteri veri ve tecrübem olmadığı için pas geçiyorum ancak genel yorum iyi olmadığı yönünde forumlardan okuduklarıma göre.
    SÜRÜŞ PERF. & İVMELENME: Bu konuda henüz yeteri veri ve tecrübem olmadığı için pas geçiyorum, bunu değerlendiren bir çok arkadaş vardır.İlk 100 km/s ye kadar çok iyi olduğu söyleniyor.

    Gelelim tek dert ettiğim büyük sorunuma. Depo çok hafif sağa doğru dönmüş montajlanmış. 3cm gidon yükseltme takınca gidon tam solda depoya değiyor, tam sağda arada boşluk kalıyor. Arkadan motora bakıldığında depo sağa doğru dönük gibi duruyor. İlk yağ değişiminde serviste söktürüp baktıracağım. Bu konu tek kafama takılan konu. İçimede sinmiyor açıkçası. '0' km kazasız bir motorda bu sorun kesinlikle olmamalıydı. Bu diğer arkadaşlarda da olan bir durum mu acaba ?

    Sonuç olarak maliyeti 8.290 tl + 190 lt (ruhsat) + 17,5 lt (plaka) + sigorta olan bir motor, 200cc - 24,48 hp başlangıç, sehiriçi için güzel bir motor ancak fiyatı biraz daha aşağıda olabilirdi. Bu sene başındaki diğer firmaların zamlarından sonra ise fiyatını koruyarak doğru hamle yaptı. Okuduklarımıza göre satış rekorları kıracaklarmış. Genel olarak motor güzel, diğer kullananların yaşadığı bilinen birkaç sorunu göze alarak almıştım, depo montaj sorunu hariç bir şikayetim yok. Umarım Bursa serviside bu problemi bakım zamanı çözecektir.

    herkese selamlar
    beykurt bunu beğendi.

  5. #10865
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Aynalardan rahatsız olana ayna yükseltme aparatı tavsiye ederim. Ayna görüşü çok fark ediyor ve çifti sadece 10 lira.
    beykurt bunu beğendi.

  6. #10866

    Üyelik
    20 Ocak 2016
    Şehir
    DARICA
    Mengü16;aynayükseltme aparatını nerden alabiliriz.

  7. #10867
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı avarekasnak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mengü16;aynayükseltme aparatını nerden alabiliriz.
    Ben Ankara Dışkapı Yiba çarşısında Ulus motordan aldım. Genelde parça çeşidi bol bütün motor parçacılarında bulabileceğinizi düşünüyorum. Aynaların biri ters diğeri düz diş, ona göre alın yükseltme aparatını.

  8. #10868
    mertekina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul / Küçükyalı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Merhaba arkadaşlar allah izin verirse salı günü motoru almaya gidicem topcase takmak istiyorum hepsiburada.comda olan maxem topcase takmayı dusunuyorum sl45 olanından kullanan varmı acaba güzel yakısıyor arkaya bide elcik koruma ledli istiyorum nereden bulabilirm montajınıda kim yapabilir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

  9. #10869

    Üyelik
    30 Ekim 2015
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    Pulsar
    Çok konuşuldu ama castrol 10-40 yağdan memnunmusunuz bende ilk yağ değişimi için gideceğim, bi yorumlasanız da bende tereddütte kalmasam cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

  10. #10870
    coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2012
    Şehir
    İZMİR
    Motor tatmin edici lastikler ve aynalar haricinde. Tabi bunların da çözümü var

  11. #10871
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Alıntı Sarıhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok konuşuldu ama castrol 10-40 yağdan memnunmusunuz bende ilk yağ değişimi için gideceğim, bi yorumlasanız da bende tereddütte kalmasam cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Gayet iyi ben r25min yağını 10 40 ile değiştirdim.
    Sarıhan bunu beğendi.

  12. #10872

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Artık yakıtı ölçmenin zamanı geldi dedim İstanbul Şehiriçi trafiği (Ağırlıkla otoyoldan Başakşehir-Mecidiyeköy) arası.
    ilk km : 3858 km
    son km : 4123 km
    Toplam yapılan yol : 265 km
    Yakıt : 8,32 lt

    Tüketim Değerleri : 100 km 3,14 lt

  13. #10873
    alic3lik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Öncelikle herkese selamlar;
    Uzun bir süredir motosiklet hayali ile yaşıyordum. Forumlar motovlog lar youtube da geçen saatler vs... Hatta İzmir'den kalkıp son motobike expo katıldım, makinaları incelemekle yetinip ekipmanları aldım. R 25 almayı çok istiyor olmama rağmen maalesef maddiyat durumlardan dolayı 2. el Cbr 250 bakmaya başladım fakat 2. el motosikletlere karşı da hep bir ön yargım olduğundan sıfır km Pulsar NS 200 son kararım olmuş durumda. Sizlere bu motosikletin artılarını ya da eksilerini sormayacağım çünkü o kadar çok araştırdım ki neredeyse her şeyini biliyorum. Sormak istediğim İzmir' de ki en güvenilir servis ve bayi hangisidir? Motosikletimi nereden almalı ve aldıktan sonra kimlerle muhatap olmalıyım? şimdiden teşekkürler...
    mccxcix bunu beğendi.

  14. #10874
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı alic3lik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese selamlar;
    Uzun bir süredir motosiklet hayali ile yaşıyordum. Forumlar motovlog lar youtube da geçen saatler vs... Hatta İzmir'den kalkıp son motobike expo katıldım, makinaları incelemekle yetinip ekipmanları aldım. R 25 almayı çok istiyor olmama rağmen maalesef maddiyat durumlardan dolayı 2. el Cbr 250 bakmaya başladım fakat 2. el motosikletlere karşı da hep bir ön yargım olduğundan sıfır km Pulsar NS 200 son kararım olmuş durumda. Sizlere bu motosikletin artılarını ya da eksilerini sormayacağım çünkü o kadar çok araştırdım ki neredeyse her şeyini biliyorum. Sormak istediğim İzmir' de ki en güvenilir servis ve bayi hangisidir? Motosikletimi nereden almalı ve aldıktan sonra kimlerle muhatap olmalıyım? şimdiden teşekkürler...
    +1 Takipteyim...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

  15. #10875
    beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ocak 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kendim çok titiz bir insanım, 2. el araçlara hiçbir zaman güvenemiyorum kıyafet ve motora ayıracak toplamda 13 bin TL gibi bir param var, 2. el pulsarlara 7500 Den aşağı isteyen yok ki sıfırları 8290, bende sıfır bir tane almak istiyorum nisanın ortası gibi, ilk motorum olacak gerçekten önerir misiniz kullanıcıları olarak? Beni üzer mi, 2-3 sene kullansam iyice öğrenip daha büyük bir cc ye geçsem ihtiyaçlar mı karşılar mı? 2016 modellerde de hala sorunlar var mı, lütfen ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler, bir de unutmadan titreşim hala daha çok var mı? TVS 200 rtr çıkacakmış onu bekleyin falan diyen var?
    Aynı titizlik bende de mevcuttu sıfır tercih ettim.
    2014'de bu motoru alıp hala sorunsuz kullanan cok kişi var.2 yılı aşmıştır kullandıkları süre.Demek ki en az 2 yıl baş ağrıtmıyor bakımlarını düzgün yapıp hor kullanmazsanız.
    Yaşınızı bilmiyorum ama gençseniz ve motorun üzerindeyken torkuna kapılıp sınırları zorlayacaksanız ilk motor olarak tavsiye etmem.Gaz açtığınızda gayet gücünü hissettiren bir makina.Ama kendinizi bilip tamamen motora hakim olana kadar limitleri zorlamazsanız sıkıntı yok. başlangıç için sıfır alınabilecek ender motorlardan bence.Ben 2016 aldım.Herhangi bir sorun yaşamadım.İlk 2 hafta saat sıfırlaması vardı.Onun da sebebi aküyü tam şarj etmiyorlar.Akü kendini toplayana kadar marş basarken saçmalıyor.1 haftadır bu sorunu yaşamıyorum.Titreşim konusunda ben bir titreşimi hissetmiyorum.gidon yükseltme taktırdıktan sonra biraz titreşim hisseder oldum direksiyonda.Onun dışında oturma kısmında bir titreşim yok. TVS hakkında da fikrim yok yorum yapabilmek için.
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

  16. #10876

    Üyelik
    28 Mart 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Pulsar 200NS 2016
    Arkadaşlar merhaba,
    2 gün önce ben de bir 200 NS sahibi olarak aranıza katıldım.
    İlk defa motor kullanıyorum. Şu an için pratik dönemi.
    Herkese sağlıklı ve neşeli günler dilerim.
    Takipteyim

  17. #10877
    mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı beykurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı titizlik bende de mevcuttu sıfır tercih ettim.
    2014'de bu motoru alıp hala sorunsuz kullanan cok kişi var.2 yılı aşmıştır kullandıkları süre.Demek ki en az 2 yıl baş ağrıtmıyor bakımlarını düzgün yapıp hor kullanmazsanız.
    Yaşınızı bilmiyorum ama gençseniz ve motorun üzerindeyken torkuna kapılıp sınırları zorlayacaksanız ilk motor olarak tavsiye etmem.Gaz açtığınızda gayet gücünü hissettiren bir makina.Ama kendinizi bilip tamamen motora hakim olana kadar limitleri zorlamazsanız sıkıntı yok. başlangıç için sıfır alınabilecek ender motorlardan bence.Ben 2016 aldım.Herhangi bir sorun yaşamadım.İlk 2 hafta saat sıfırlaması vardı.Onun da sebebi aküyü tam şarj etmiyorlar.Akü kendini toplayana kadar marş basarken saçmalıyor.1 haftadır bu sorunu yaşamıyorum.Titreşim konusunda ben bir titreşimi hissetmiyorum.gidon yükseltme taktırdıktan sonra biraz titreşim hisseder oldum direksiyonda.Onun dışında oturma kısmında bir titreşim yok. TVS hakkında da fikrim yok yorum yapabilmek için.
    Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, İzmir'de oturuyorum, yaklaşık 8-9 senedir araba kullanıyorum toplamda 100 bin km geçmiştir, en azından trafik bilgim var tabi motosikletle karşılaştırmak pek doğru olmayabilir, yaşım 26 o yüzden değişik atraksiyonlara gireceğimi düşünmüyorum kendimi bilen biriyim, 2. ellere bakıyorm 8000-TL'den aşağı yazan çok az özellikle İzmir'de motosiklette araba fiyatları da acayip yüksek 2. ellerde, burnundan kıl aldırmıyorlar tabiri caizse, şimdi baktım eli yüzü düzgün var gibi snaki 7999-TL yazmış, 7500-TL'ye falan alsak normaldir diye düşünüyorum, 2. el piyasası hakkında pek bilgi sahibi değilim çünkü, bu arada kazasız belasız sürüşler dilerim...
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

  18. #10878
    coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2012
    Şehir
    İZMİR
    Alıntı alic3lik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese selamlar;
    Uzun bir süredir motosiklet hayali ile yaşıyordum. Forumlar motovlog lar youtube da geçen saatler vs... Hatta İzmir'den kalkıp son motobike expo katıldım, makinaları incelemekle yetinip ekipmanları aldım. R 25 almayı çok istiyor olmama rağmen maalesef maddiyat durumlardan dolayı 2. el Cbr 250 bakmaya başladım fakat 2. el motosikletlere karşı da hep bir ön yargım olduğundan sıfır km Pulsar NS 200 son kararım olmuş durumda. Sizlere bu motosikletin artılarını ya da eksilerini sormayacağım çünkü o kadar çok araştırdım ki neredeyse her şeyini biliyorum. Sormak istediğim İzmir' de ki en güvenilir servis ve bayi hangisidir? Motosikletimi nereden almalı ve aldıktan sonra kimlerle muhatap olmalıyım? şimdiden teşekkürler...
    Ben izmir soğukkuyu motoshaptan aldım. Servis ve bayi konusunda memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  19. #10879
    alic3lik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha R25
    2016 model siyah pulsar ı aldım arkadaşlar. Soğukkuyu motoshop tan tavsiye ederim yaklaşımları oldukça güzel. Sigorta konusunda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, bayinin baktırdığı acenteler en uygun 661 tl çıktı Anadolu sigorta

  20. #10880
    coldboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2012
    Şehir
    İZMİR
    Alıntı alic3lik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2016 model siyah pulsar ı aldım arkadaşlar. Soğukkuyu motoshop tan tavsiye ederim yaklaşımları oldukça güzel. Sigorta konusunda yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, bayinin baktırdığı acenteler en uygun 661 tl çıktı Anadolu sigorta
    Demir sigorta ve ya sigortam.netten sorgulattır. Bende o civara yaptırdım.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)