Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #6861
    asuvara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Eylül 2005
    Şehir
    Eryaman/Ankara
    Motosikleti
    YBR 125 2005/Bajaj Pulsar 200 NS
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar;

    Hayırlı cumalar diliyorum…

    Öncelikle bazı arkadaşların Ekrem ATA önceden çık sık yazardı, şimdi yok. Herhalde her şey satıncaya kadardı gibi söylemleri var. Böyle bir şey ne benim şahsi yapım itibarı ile ne de firma prensipleri açısından mümkün olamaz. Bir yıl önce foruma girerken de yeni bir markanın yetkili bir ağzından tamamen benim şahsi olarak aldığım bir karar çerçevesinde sizlerle beraber olmaya çalışacağım, ama zamanla bu azalacak ve bir müddet sonra elimden geldiği kadar sadece izlemekle yetineceğimi ifade etmiştim. Çünkü buna zaman olarak da imkân yok ve bu durum sürdürülebilir olamaz. Hatta bir arkadaşım burada satış sonrası hizmet birimi niçin yok gibi bir ifade kullandı. Takdir edin böyle bir durum mümkün olamaz. Ama gene de şahsen çok severek izlediğim bu forumdan kopmamaya çalışıyorum.

    Bir arkadaşımızın geçirmiş olduğu kaza ile ilgili devam eden bir süreç var. Birçok yorumlar geldi. Ben kısaca şu şekilde toparlamaya çalışayım;

    • Yaşanan üzücü kaza ile ilgili arkadaşımızın öncelikle hayati bir durumun olmaması bizim için en sevindirici yönü idi. Allah tüm motor severleri korusun,
    • Olayın hemen akabinde ilgili bayimiz tarafından ürün servise alındı. Kendi yaptığı açıklama ile sebebi ne olursa olsun peşinen kullanıcının mağduriyetin giderileceği ifade edildi,
    • Ürün üzerinde gerekli test ve analizler servis tarafından yapılıyor. Ayrıca ürün fabrikaya da alınacak ve gerekli analizler yapılacak.

    30 dk. Önce BAJAJ Türkiye servis sorumlusu arkadaşımız ile uzun süren bir toplantıdan çıktım. Öncelikle şuna emin olun. Bizlere sorun olarak aktarılan her resmi evraklar tüm detayları ile tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük bir titizlikle üzerinden geçiliyor, paylaşılıyor. Hatta sosyal forum üzerinden sizlerin yazmış olduğu bazı detayları dahi paylaştım. Özellikle bu stop etme olarak ifade edilmeye çalışılan hadise kendileri tarafından tüm ön yargılar bir tarafa bırakılarak tüm detayları ile yeniden ele alınıyor. Sebep olabilecek 3 ana faktör var;

    1. Debriyaj kullanımı ve tam ayırmaması,
    2. Rölanti motoru,
    3. Ecu (elektronik kontrol ünitesi)

    Biz şöyle bir anlayış içinde değiliz. Piyasada şu kadar Pulsar var. Bunun yüzde birinde bu sorun var. Öyle ise önemsizdir.
    Genelde şikâyetlerin dile getirilip memnuniyetlerin çok az zikredilmesi genel bir kaidedir. Birçok sektörde böyledir. Ama bu demek değildir ki şikâyetler az, toplam içinde bir şey ifade etmiyor. Öyle ise sorun yok. Bu çok hastalıklı bir durumdur.

    İstatistikçilerin anlattığı bir şey vardır. İnsan ortalama vücut sıcaklığı 36,5 derece. Ama adamın ayakları sobanın içinde yanıyor, başı da buzdolabının içinde donuyor. Ama ortalama sıcaklığı 36,5 derece. Bu adamın durumu iyi denirse kendimizi aldatmış oluruz. Önemli olan homojenliği sağlamak ve tüm noktalarda memnuniyeti sağlamaktır.

    Burada şunu da söylemek isterim 2012 yılından itibaren KTM 125,200 ve 390 Duke ve RC modellerinde kullanılan BOSCH tarafından yazılan yazılımın aynısı PULSAR 200 NS’de kullanılmıştır.

    Şimdi durum böyle iken markaya, şahsıma, firmaya maalesef etik ve adil olmayan yapılan bazı yorumları hakikaten üzülerek izledim. Bu yorumlara karşılık olarak bizi sessiz izleyen büyük bir çoğunluk kitlesine de doğru mesajları elbette vermem işin hakkı gereğidir. Pulsar 200 NS son yıllarda Türkiye pazarına en hızlı giriş yapmış, sınıfında satış liderliği elde etmiş, çok sevilen bir üründür.

    Servislerimize gelen her yapıcı eleştirinin başımızın üstünde yeri vardır. Şu anda tahminim 150 civarında servisimiz var. Zaman zaman elemeler de yapıyoruz. Bunlar devam da edecek. Ama 2 ay süre ile sadece İstanbul bölgesinde bir bağımsız araştırma kuruluşu tarafından yapılan bir araştırma sonucu elimizde. BAJAJ ile sektördeki önemli aktörlerin kıyaslaması yapan Servis, ürün memnuniyet anketinin tüm detayları hakikaten yüz güldürücü. Bunları söyleyince hep iyi şeyleri söylüyorsunuz gibi itirazlar gelebiliyor. Ama genel fotoğrafı görmek açısından buna ihtiyacımız var. Hakikaten bu forum da dâhil olmak üzere oldukça yüksek bir kullanıcı kitlesi memnuniyetle ürünün tadını çıkarıyor. Özelden de birçok teşekkür mesajları alıyoruz. Hatta değerli netwara da çok güzel ifade etmiş (ayrıca tüm yazdıkları önemli bilgileri içeriyor, teşekkür ederim), sadece bu forum okunsa herhalde değil ürünü almak, yüzüne bile bakılacak ürün değil gibi bir algı oluşur. Ama toparlandığı zaman konu 3-4 detay etrafında dönüyor. Benim yazdıklarıma lütfen bu gözle de bakınız. Zira fiyat-performans olarak Pulsar 200 NS ürünün çok iyi bir seçenek olduğunu zaten sizler ispat ettiniz. Halen de öyle.

    Eminim birçok soruya cevap verebildim. Atladıklarım mutlaka vardır. Tüm kullanıcılarımız şuna emin olsunlar. BAJAJ tüm birimleri ile gözü Türkiye üzerinde. Kısa bir dönem için gelmediler. Kalite ile fiyatın çok iyi bir yerde buluşabileceğini ispat için buradalar. Bunu da gösterdiler. Daha neler olacak hep beraber şaşırarak göreceğiz inşallah…

    Selam ve saygılarımı sunuyorum…
    İyi akşamlar Sayın Ekrem ATA'nı yazdıkları beni heyecanlandırdı.İlk defa Kuralkan/Bajaj kurumsal olarak teşhis yolunda ilerliyor.Yukarıda saydıkları üç soruna odaklı bir yaklaşım geliştirilmiş olması yakında teşhisin geleceği anlamına geliyor.Sayun Ekrem bey sizden hem sizin için hemde biz size kurum olarak güvenerek bu motoru alanlara dayanak ve yardım olarak lütfen servislerinizi sınıflandırın ve bunu sitenizde ilan edin.Mesela sadece Bajaj ürünleri satan ve ona servis hizmeti sağlayan sizden de fabrika olarak ve bizden de müşteri deneyimi olarak not alabilen servisler A+ olsun.Diğer motorlarıda satıp servis sağlayıcılığğı ile iyi konumda olanlar A sınıfı olsun.Diğerlerini B sınıfı olarak sınıflandırın ve bunları sitenizde yayınlayın.Her motorda problem olabilir.Bunlar çözülebillir.Yine sorunlar çıkabilir onlarda çözülür ama sizin en büyük çözüm ortağınız başat olarak eğitimli müşteri odaklı servis sağlayıcılardır.Bajajı kurumsallaştırmakta bu yoldan geçmektedir diye düşünüyorum.
    Gelelim Tamer beyin sorununa yaklaşıma.O arkadaş dört kez servise gelip çözüm bulamadığı için bu elim kaza vukuu buldu.Dolayısı ile bu olayı tatlıya bağlamak adına arkadaşımıza yeni bir pulsar verin.Bu düştüğü motorunu da teşhis için kullanın teşhisi duyurup gerekli ise pulsar kullanıcılarına servis çağrısı yapın.
    Pulsara gelecek olursak ancak büyük motorlarda kullanılan bir teknoloji var bu motorda.Motor blok olarak kaliteli.Yurt dışında 250000 km kullananlar var.Motor aerodinamik olarak iyi,kullanımı zevkli.Bu talihsiz olaylar bence de ECU ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.SAynı zamanda EFI sistemide yazılımda düşünülebilinir elektronik olarak çok hassas teknoloji kullanılkmış.Benim sensörü Eskişehirde hiç şikayet etmeme me rağmen izole eden servis motoru çalıştıramadı.Sıfır sensör takınca düzeldi onuda izole etti.Benim motorda o sensör zırıltısı yok.Demem oki bu cihazlar manuel karburatorlülere göre hassas ama araba gibi buda oturacak.Hiç şüphem yok.Şimdi sizden teşhisi bekliyoruz sabırsızlıkla.Saygılar selamlar.
    fatih. ve ayzek bunu beğendiler.
    YBR SÜVARİSİ


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #6862

    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Benelli TnT 25
    arkadaşlar ekrem bey babamın oğlu deyil ama, biraz saygılı ve seviyeli olalım, adam burda bizim derdimizi dinlemek zorunda deyil, gidersiniz servise şikayetinizi söylersiniz çözer yada çözmez, hangi markanın üst yöneticisi bu mecralarda bire bir muhattap oluyor, tamam haklısınız, her motorda olmasada bir çok motorda ciddi sorunlar var benimkide dahil, denge zırıltısı, en önemlisi stop etme, bajaj bu motoru ilk bizim için üretti avrupa standarlarına uygun şekilde enjeksiyonlu olarak, bizde kobay olduk galiba, motoru ben sevdim, güçlü zevkli bir alet, o karın ağrılarıda çözülse çok iyi olucak, 1 sene oldu bir gelişen birşey yok, Ekrem abi şikayetlere karşılık, biz bu kadar sattık, sekmentinde lider oldu, bu bizi bağlamaz, sekmentinde en uygun fiyatlı olduğu için tabi çok satar, asgari ücret belli bu ülkede, benim maddi durumum iyi olsa yüzüne bakmam bajajın, ama el mahkum, verdiğimiz para bizim için büyük mevla, sıfır alıyosun, sorunlar var ve çözülmesini istiyorsunuz bende aynı şekilde istiyorum, ama Ekrem abi gibi güzel bir insanın bir suçu yok, suçu bizimle ilgilenmesimi, başınızı arıttım ama birazdaha saygılı seviyeli olalım arkadaşlar, ekrem abi forumu ilerde bıraktığı zaman çok ararsınız hayırlı akşamlar Ramazanlar..
    ayzek bunu beğendi.

  3. #6863
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı gelebek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ekrem bey babamın oğlu deyil ama, biraz saygılı ve seviyeli olalım, adam burda bizim derdimizi dinlemek zorunda deyil, gidersiniz servise şikayetinizi söylersiniz çözer yada çözmez, hangi markanın üst yöneticisi bu mecralarda bire bir muhattap oluyor, tamam haklısınız, her motorda olmasada bir çok motorda ciddi sorunlar var benimkide dahil, denge zırıltısı, en önemlisi stop etme, bajaj bu motoru ilk bizim için üretti avrupa standarlarına uygun şekilde enjeksiyonlu olarak, bizde kobay olduk galiba, motoru ben sevdim, güçlü zevkli bir alet, o karın ağrılarıda çözülse çok iyi olucak, 1 sene oldu bir gelişen birşey yok, Ekrem abi şikayetlere karşılık, biz bu kadar sattık, sekmentinde lider oldu, bu bizi bağlamaz, sekmentinde en uygun fiyatlı olduğu için tabi çok satar, asgari ücret belli bu ülkede, benim maddi durumum iyi olsa yüzüne bakmam bajajın, ama el mahkum, verdiğimiz para bizim için büyük mevla, sıfır alıyosun, sorunlar var ve çözülmesini istiyorsunuz bende aynı şekilde istiyorum, ama Ekrem abi gibi güzel bir insanın bir suçu yok, suçu bizimle ilgilenmesimi, başınızı arıttım ama birazdaha saygılı seviyeli olalım arkadaşlar, ekrem abi forumu ilerde bıraktığı zaman çok ararsınız hayırlı akşamlar Ramazanlar..
    Ekrem abi pulsar alanların çoğuna aracı oldu pulsarı alanlar Ekrem abinin samimiyetine inandı güvendi bi şekilde aracı oldu şimdi sorunlarımıza ortak olmalı çözüm yolu bulmaya çalış bi yerinden tut deki arkadaşlar denge sensörü zırıltısı var bunu kabul ediyoruz sorunu çözmek için uğraşıyoruz bi şekilde halledeceğiz o yok bu yok biz neden bahsediyoruz o neden bahsediyor zamanında hatırla nasılda hepimizi tava getirdi sattı motorları şomdide arkasında durmak yerine seyirci olup izliyor yoksa bende bu motora gönül koydum aldım bizim anlayamadığımız sorunu kabullenmeyip laf kalabalığı yapması yoksa sorunun giderileceğini bilmemiz bile bizi rahatlatır

    Bizim artık modamız geçti yeni gelecek 400 cc ye odaklandı artık biz umrunda olmayız
    fatih. bunu beğendi.

  4. #6864

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Gercekci olmak gerekiyor..Pulsar 400 e bu OTV oranlariyla cok sans vermiyorum.Turkiyede 250 cc uzeri motosiklet pazari cok cok kucuk..

    OTV 250 cc ve altini destekkiyorken Pulsar 400 u kaca bekliyorsunuz ki? 15 bin? 17?

    Bence KTM 250 hamlesinden sonra Bajaj 250 hamlesi yapacaktir.Bu daha mantikli olur..
    turkish39 bunu beğendi.

  5. #6865
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zırıldamayan sensör getir parasını biz verelim
    İnternetin herkese olanak sağladığı konuşma hakkı , gerçek hayatta birebir diyalogda sarfettiğimiz kelimelerimize,üslubumuza özen gösterme çabasını ortadan kaldırıyor malesef.

    Motosikletle ilgili olan her sorun can sıkar evet, ama getir parasını verelim ne demek ? Konya'daki yetkili servise gittiğinizde "bana zırıldamayan sensör getirin parası neyse vereyim" diye içeri dalıyor musunuz ?
    Mengu16 bunu beğendi.

  6. #6866
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnternetin herkese olanak sağladığı konuşma hakkı , gerçek hayatta birebir diyalogda sarfettiğimiz kelimelerimize,üslubumuza özen gösterme çabasını ortadan kaldırıyor malesef.

    Motosikletle ilgili olan her sorun can sıkar evet, ama getir parasını verelim ne demek ? Konya'daki yetkili servise gittiğinizde "bana zırıldamayan sensör getirin parası neyse vereyim" diye içeri dalıyor musunuz ?
    Servisteki elemanda görmezden gelip bişey yok ses normal diye geçiştiriyorsa bende getir parası neyse veriyim derim sendede olsa sende derdin
    storm35 bunu beğendi.

  7. #6867

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Saygi esigi asildiginda hakliyken haksiz duruma dusulur her zaman..

    Elestrileri kurumsal yapiya markaya ve uzum yemek uzerine yapar isek konuyu saptirmamis oluruz.

    Ekrem Bey abimizdir..Konuyu kisisellestirip sahsina baglamak dogru olmaz..

    Evet kendisi Pulsar satisinda guven verici bir etken olmustur ancak diger hicbir markanin hicbir yetkilisini muhatap bulamadigimizda gun gibi ortada.

    Yedek parcasi altin gibi pahali olan R25 kaza yapinca 2 aydan fazla parca bekliyor muhatap kimse yok istersen bu forumda kitap yaz..

    Ekrem Bey i sadece mevcut sorunlarin cozulmesi noktasinda bagli oldugu firmanin olmasi gerekenden gec hareket ettigi uzere elestirebiliriz.

    Bunun disinda Ekrem Bey bu sektorde ilki gerceklestirdi.Herkesin hakkini teslim etmezsek sonra bizim hakliligimizinda kiymeti harbiyesi kalmaz..

    Umarim Ekrem Bey son mesajinda bahsettigi sorunlarin biranonce cozumunu Pulsar Kullanicilariyla paylasir ve gereken duzeltmeler iyilestirmeler yapilir..

    Bozmak kolaydir yapmaya calismayi ve iyiye dogru elestirileri ortaya koymak lazim..
    konak1, turkish39, Paksoy ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #6868
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır

  9. #6869
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saygi esigi asildiginda hakliyken haksiz duruma dusulur her zaman..

    Elestrileri kurumsal yapiya markaya ve uzum yemek uzerine yapar isek konuyu saptirmamis oluruz.

    Ekrem Bey abimizdir..Konuyu kisisellestirip sahsina baglamak dogru olmaz..

    Evet kendisi Pulsar satisinda guven verici bir etken olmustur ancak diger hicbir markanin hicbir yetkilisini muhatap bulamadigimizda gun gibi ortada.

    Yedek parcasi altin gibi pahali olan R25 kaza yapinca 2 aydan fazla parca bekliyor muhatap kimse yok istersen bu forumda kitap yaz..

    Ekrem Bey i sadece mevcut sorunlarin cozulmesi noktasinda bagli oldugu firmanin olmasi gerekenden gec hareket ettigi uzere elestirebiliriz.

    Bunun disinda Ekrem Bey bu sektorde ilki gerceklestirdi.Herkesin hakkini teslim etmezsek sonra bizim hakliligimizinda kiymeti harbiyesi kalmaz..

    Umarim Ekrem Bey son mesajinda bahsettigi sorunlarin biranonce cozumunu Pulsar Kullanicilariyla paylasir ve gereken duzeltmeler iyilestirmeler yapilir..

    Bozmak kolaydir yapmaya calismayi ve iyiye dogru elestirileri ortaya koymak lazim..
    Aynen öyle.Ama nedense Türk milleti olarak iyi şeyleri çabuk unutan insanlarız vesselâm.Düne kadar kendi kendimize ağlaşırken şu an bir muhattap bulmuşuk ve vurun abalıya demişik.Ekrem beye bazı şeyleri anlatmak için kafasını saatlerce şişirmişliğim vardır.Bana Pulsar almak kısmet olmadı ama bu sektörde bişeyleri değiştirmek için bu forumda bulunan bir abime her zaman destek olmaya çalışıyorum.Yapmamız gereken markaları kullanmadan eleştirmek değilde,bir sorun olduğunda bunu belgeleyerek,kimseyi kırmadan çözüme en hızlı nasıl kavuştururuz ona kafa yormaktır.Fiyat konusunda çok eleştirmişimdir bu motoru ama alan adama hiç bir zaman hakaret etmedim.Alacak olan adama hiç bir zaman engel olmadım.Tek amacım şu an kulladığım motorda ve yıllardan beri ilgilendiğim Pulsarda gördüğüm eksiklikleri 1. ağıza iletebilmek.Emin olun bu yaptığıma gıcık olan bi dünya servis ve bayii ile karşılaştım.Varın siz düşünün Ekrem abi ve Bu tarz insanlar nelerle uğraşıyor.Böyle böyle,yavaş yavaş düzelecek.Geçmişteki yamukları temizlemek kolay değil.Sıfırdan bayii ve servis kurulamayacağına göre,olanları iyileştirmek zorundayız.Bu yolda da elbet yamuk adamlar çıkacaktır.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

  10. #6870
    konak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Kasım 2009
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    PULSAR 200
    MOTORCU ADAM herşeyi devletten beklemez, varsa sorun kendi çözer, ben İstanbul'da 60.000km 2008 hyo250 enjeksiyonlu ile yol yaptım. Kaç defa motorum bozuldu arıza yaptı ama kimseye laf söylemedim kimseye giydirmedik kendi göbeğimizin bağını kendimiz keseriz çünkü biz motorcuyuz
    Bu forumda yazılanlara kalsa TÜRKİYE 'de binilecek motorsiklet yok.
    turkish39 bunu beğendi.

  11. #6871
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle.Ama nedense Türk milleti olarak iyi şeyleri çabuk unutan insanlarız vesselâm.Düne kadar kendi kendimize ağlaşırken şu an bir muhattap bulmuşuk ve vurun abalıya demişik.Ekrem beye bazı şeyleri anlatmak için kafasını saatlerce şişirmişliğim vardır.Bana Pulsar almak kısmet olmadı ama bu sektörde bişeyleri değiştirmek için bu forumda bulunan bir abime her zaman destek olmaya çalışıyorum.Yapmamız gereken markaları kullanmadan eleştirmek değilde,bir sorun olduğunda bunu belgeleyerek,kimseyi kırmadan çözüme en hızlı nasıl kavuştururuz ona kafa yormaktır.Fiyat konusunda çok eleştirmişimdir bu motoru ama alan adama hiç bir zaman hakaret etmedim.Alacak olan adama hiç bir zaman engel olmadım.Tek amacım şu an kulladığım motorda ve yıllardan beri ilgilendiğim Pulsarda gördüğüm eksiklikleri 1. ağıza iletebilmek.Emin olun bu yaptığıma gıcık olan bi dünya servis ve bayii ile karşılaştım.Varın siz düşünün Ekrem abi ve Bu tarz insanlar nelerle uğraşıyor.Böyle böyle,yavaş yavaş düzelecek.Geçmişteki yamukları temizlemek kolay değil.Sıfırdan bayii ve servis kurulamayacağına göre,olanları iyileştirmek zorundayız.Bu yolda da elbet yamuk adamlar çıkacaktır.
    Abi pulsarın varsa konuş yoksa kullanıcılardan fırsat kalmayıp meydan size kalıyo denge sensörü zırıltısı 1 seneden beri var belgelemeye hiç gerek yok hatta video çektim ama videoda anlaşılmıyo youtubede zaten arkadaşın çektiği video var boş beleş sallamıyoruz aynı ses kendi motorumdada var öyle ezbere konuşmayalım ki kullanıcılarının yorumu arada kaynamasın Ekrem abi pazarlama müdürü işte zamanında nedemesini bekliyordun arkadaşlar Hintli Bajaj pulsarı getirecez ama sorun olursa karışmam seyirci olur izlerim dese kaç kişi pulsar alacaktı adı üstünde Pazarlama müdürü işi yok gücü yokda forumlarda neden dolaşsın en önemli sorun denge sensörü zırıltısı hiç denge sensörü zırıldayan motorun oldumu ama bizim var uyduruk 20 liralık sensör işte mide bulandırıyor

    Ekrem abi benden yaşça büyük laf yetiştirmek argo cümleler hiç bir zaman kullanmadım göz görmezden gelsede kulak duyuyor yapacak bir şey yok

  12. #6872
    designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Arkadaş bu nedir ya bir markaya bu kadar çamur atma çabası.Çamur atanlar da hep aynı kişiler ve pulsarı olmayan adamlar.Artık cidden sıktınız ya bu markanın argesi muhteşem. Kuralkan etkinliğine gittiğimiz zaman Hintli arkadaşlar herkesin sorununu tek tek dinledi not aldı ve hemen araştırmaya başladı.Bindiğiniz motorlarda sorun yaşadığınız da muhatap bulabiliyor musunuz çok merak ediyorum.
    tozluklu, AttilaXtreme ve MD.Murat bunu beğendiler.

  13. #6873
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi pulsarın varsa konuş yoksa kullanıcılardan fırsat kalmayıp meydan size kalıyo denge sensörü zırıltısı 1 seneden beri var belgelemeye hiç gerek yok hatta video çektim ama videoda anlaşılmıyo youtubede zaten arkadaşın çektiği video var boş beleş sallamıyoruz aynı ses kendi motorumdada var öyle ezbere konuşmayalım ki kullanıcılarının yorumu arada kaynamasın Ekrem abi pazarlama müdürü işte zamanında nedemesini bekliyordun arkadaşlar Hintli Bajaj pulsarı getirecez ama sorun olursa karışmam seyirci olur izlerim dese kaç kişi pulsar alacaktı adı üstünde Pazarlama müdürü işi yok gücü yokda forumlarda neden dolaşsın en önemli sorun denge sensörü zırıltısı hiç denge sensörü zırıldayan motorun oldumu ama bizim var uyduruk 20 liralık sensör işte mide bulandırıyor

    Ekrem abi benden yaşça büyük laf yetiştirmek argo cümleler hiç bir zaman kullanmadım göz görmezden gelsede kulak duyuyor yapacak bir şey yok
    Eyvallah...
    efendy06 bunu beğendi.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

  14. #6874
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı asuvara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar Sayın Ekrem ATA'nı yazdıkları beni heyecanlandırdı.İlk defa Kuralkan/Bajaj kurumsal olarak teşhis yolunda ilerliyor.Yukarıda saydıkları üç soruna odaklı bir yaklaşım geliştirilmiş olması yakında teşhisin geleceği anlamına geliyor.Sayun Ekrem bey sizden hem sizin için hemde biz size kurum olarak güvenerek bu motoru alanlara dayanak ve yardım olarak lütfen servislerinizi sınıflandırın ve bunu sitenizde ilan edin.Mesela sadece Bajaj ürünleri satan ve ona servis hizmeti sağlayan sizden de fabrika olarak ve bizden de müşteri deneyimi olarak not alabilen servisler A+ olsun.Diğer motorlarıda satıp servis sağlayıcılığğı ile iyi konumda olanlar A sınıfı olsun.Diğerlerini B sınıfı olarak sınıflandırın ve bunları sitenizde yayınlayın.Her motorda problem olabilir.Bunlar çözülebillir.Yine sorunlar çıkabilir onlarda çözülür ama sizin en büyük çözüm ortağınız başat olarak eğitimli müşteri odaklı servis sağlayıcılardır.Bajajı kurumsallaştırmakta bu yoldan geçmektedir diye düşünüyorum.
    Gelelim Tamer beyin sorununa yaklaşıma.O arkadaş dört kez servise gelip çözüm bulamadığı için bu elim kaza vukuu buldu.Dolayısı ile bu olayı tatlıya bağlamak adına arkadaşımıza yeni bir pulsar verin.Bu düştüğü motorunu da teşhis için kullanın teşhisi duyurup gerekli ise pulsar kullanıcılarına servis çağrısı yapın.
    Pulsara gelecek olursak ancak büyük motorlarda kullanılan bir teknoloji var bu motorda.Motor blok olarak kaliteli.Yurt dışında 250000 km kullananlar var.Motor aerodinamik olarak iyi,kullanımı zevkli.Bu talihsiz olaylar bence de ECU ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.SAynı zamanda EFI sistemide yazılımda düşünülebilinir elektronik olarak çok hassas teknoloji kullanılkmış.Benim sensörü Eskişehirde hiç şikayet etmeme me rağmen izole eden servis motoru çalıştıramadı.Sıfır sensör takınca düzeldi onuda izole etti.Benim motorda o sensör zırıltısı yok.Demem oki bu cihazlar manuel karburatorlülere göre hassas ama araba gibi buda oturacak.Hiç şüphem yok.Şimdi sizden teşhisi bekliyoruz sabırsızlıkla.Saygılar selamlar.
    Çözüm yolu varsa yazda herkes faydalansın sensörü değiştirip zırıldayanlar var servisde zaten bişey yok diye geçiştiriyo izolelemek çözümse bizde izoleliyelim tarif et yavaş yavaş yapalım

  15. #6875

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli Time_shift42;

    Bugüne kadar yapılan hiç bir eleştiriye dozu ne olursa olsun kolay kolay kızmadım. Üzüldüğüm anlar olmuştur. Buna rağmen içinden ne alabilirim, nerede sorun yaşanmış ona odaklanmaya gayret etmişimdir. Ama şu sizin bir kaç yorumdur vurguladığınız "PULSAR'ları satıncaya kadar bizi tava getirdi, sonra kayboldu. Bizim sorunlar ile mi uğraşacak" tarzındaki sözleriniz direk vebale giriyor, benden söylemesi. Bugüne kadar 5,10,50 değil belki yüzlerce bajaj kullanıcısının mesajını cevapsız bırakmadığım gibi normal süreç seyrinde bir sıkıntı oldu ise (bazı arkadaşlarım bu davranışı satış sonrası hizmet gibi algılıyor. Hiç servis yüzü göremeden direk bana sorunu iletiyor. Ben de tabi olarak servis üzerinden süreci yürütün diyorum) elimden gelen gayreti sergilemeye çalıştım. Benim asla tasvip etmeyeceğim davranışı bana yüklüyorsun. Su-i zan iyi değildir.

    2015 yılında bu ürün üzerinde yapılan değişiklikler hep sizlerden gelen öneri, şikayetlerin değerlendirilmesi ile olmuştur. Bu değişim argenin canlılığı ile alakadardır. Denge sensörü konusunda yer değişikliği yapılmıştır. Kanımca 2015 modellerindeki sesin rahatsızlık vermediğini düşünüyorum. Ancak konunun farklı bir uygulama ile tamamen ortadan kaldırılması da inşallah çok uzun bir süreci içermeyecektir.

    Her şye düşünülüyor, konuşuluyor. Ama her şeyi ifade etmemiz mümkün değildir.

    Bakın Pulsarlar 60 bin, 70 binlere gidiyor. Önemli arızaları konuşuyor muyuz?

    Pulsarı sevin, sizi üzmez.

    Saygılarımla...

    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi pulsarın varsa konuş yoksa kullanıcılardan fırsat kalmayıp meydan size kalıyo denge sensörü zırıltısı 1 seneden beri var belgelemeye hiç gerek yok hatta video çektim ama videoda anlaşılmıyo youtubede zaten arkadaşın çektiği video var boş beleş sallamıyoruz aynı ses kendi motorumdada var öyle ezbere konuşmayalım ki kullanıcılarının yorumu arada kaynamasın Ekrem abi pazarlama müdürü işte zamanında nedemesini bekliyordun arkadaşlar Hintli Bajaj pulsarı getirecez ama sorun olursa karışmam seyirci olur izlerim dese kaç kişi pulsar alacaktı adı üstünde Pazarlama müdürü işi yok gücü yokda forumlarda neden dolaşsın en önemli sorun denge sensörü zırıltısı hiç denge sensörü zırıldayan motorun oldumu ama bizim var uyduruk 20 liralık sensör işte mide bulandırıyor

    Ekrem abi benden yaşça büyük laf yetiştirmek argo cümleler hiç bir zaman kullanmadım göz görmezden gelsede kulak duyuyor yapacak bir şey yok
    tozluklu, slyman_b, AttilaXtreme ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  16. #6876
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Time_shift42;

    Bugüne kadar yapılan hiç bir eleştiriye dozu ne olursa olsun kolay kolay kızmadım. Üzüldüğüm anlar olmuştur. Buna rağmen içinden ne alabilirim, nerede sorun yaşanmış ona odaklanmaya gayret etmişimdir. Ama şu sizin bir kaç yorumdur vurguladığınız "PULSAR'ları satıncaya kadar bizi tava getirdi, sonra kayboldu. Bizim sorunlar ile mi uğraşacak" tarzındaki sözleriniz direk vebale giriyor, benden söylemesi. Bugüne kadar 5,10,50 değil belki yüzlerce bajaj kullanıcısının mesajını cevapsız bırakmadığım gibi normal süreç seyrinde bir sıkıntı oldu ise (bazı arkadaşlarım bu davranışı satış sonrası hizmet gibi algılıyor. Hiç servis yüzü göremeden direk bana sorunu iletiyor. Ben de tabi olarak servis üzerinden süreci yürütün diyorum) elimden gelen gayreti sergilemeye çalıştım. Benim asla tasvip etmeyeceğim davranışı bana yüklüyorsun. Su-i zan iyi değildir.

    2015 yılında bu ürün üzerinde yapılan değişiklikler hep sizlerden gelen öneri, şikayetlerin değerlendirilmesi ile olmuştur. Bu değişim argenin canlılığı ile alakadardır. Denge sensörü konusunda yer değişikliği yapılmıştır. Kanımca 2015 modellerindeki sesin rahatsızlık vermediğini düşünüyorum. Ancak konunun farklı bir uygulama ile tamamen ortadan kaldırılması da inşallah çok uzun bir süreci içermeyecektir.

    Her şye düşünülüyor, konuşuluyor. Ama her şeyi ifade etmemiz mümkün değildir.

    Bakın Pulsarlar 60 bin, 70 binlere gidiyor. Önemli arızaları konuşuyor muyuz?

    Pulsarı sevin, sizi üzmez.

    Saygılarımla...
    2014 pulsarları kim sattı benmi sattım vebal altına girmem kimseyide vebal altına sokmak istemem ayrıca benden yaşça büyüksünüz sorun var dile getiriyoruz yoksa bi yerimden bi şeyler uydurup motorun şurasında sorun var diye tek kelime yazmam gül gibi geçinip gideriz ama denge sensörü zırıldıyor işte benimde 2014 model pulsarım var denge sensörü zırıldıyor işte ne yapalım motoru çöpemi atalım 2014 model pulsar alanlar ne olacak onların vebeli kime kalacak zırıltıya çözüm bul inan buraya tek kelime bi şey yazmam
    ninja h2, efendy06 ve storm35 bunu beğendiler.

  17. #6877
    netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2011
    Şehir
    İzmir - Bergama
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2014 pulsarları kim sattı benmi sattım vebal altına girmem kimseyide vebal altına sokmak istemem ayrıca benden yaşça büyüksünüz sorun var dile getiriyoruz yoksa bi yerimden bi şeyler uydurup motorun şurasında sorun var diye tek kelime yazmam gül gibi geçinip gideriz ama denge sensörü zırıldıyor işte benimde 2014 model pulsarım var denge sensörü zırıldıyor işte ne yapalım motoru çöpemi atalım 2014 model pulsar alanlar ne olacak onların vebeli kime kalacak zırıltıya çözüm bul inan buraya tek kelime bi şey yazmam
    Motorunu sat sende kurtul, bizde kurtulalım.
    konak1 bunu beğendi.

  18. #6878
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Alıntı netwera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunu sat sende kurtul, bizde kurtulalım.
    Çinli olur Koreli olur Taywanlı olur Hintli olur anlarım , parçaları kalitesiz olur anlarım ,bu paraya bu var der geçerim ama sorunlu olmasını anlamam her şeyiyle kendim ilgilenip gül gibi geçinip gitmek istiyorum çok şeymi istiyoruz ? çinlilerin içinden geçecek kalite teknoloji var yoksa motordan memnunum
    efendy06 bunu beğendi.

  19. #6879
    netwera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2011
    Şehir
    İzmir - Bergama
    Motosikleti
    Kymco Agility, Kymco People S, Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çinli olur Koreli olur Taywanlı olur Hintli olur anlarım , parçaları kalitesiz olur anlarım ,bu paraya bu var der geçerim ama sorunlu olmasını anlamam her şeyiyle kendim ilgilenip gül gibi geçinip gitmek istiyorum çok şeymi istiyoruz ? çinlilerin içinden geçecek kalite teknoloji var yoksa motordan memnunum
    Zırıltı ile ilgili en yetkili kişiden cevap aldın. Turkish39 ve Ekrem Ata'ya karşı uslubun hiç hoş değildi. Artık uslubuna dikkat et. Gülü seven dikenine katlanır.

  20. #6880
    fatih. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2011
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    pulsar
    bekara karı boşamak kolay

    Burda kimse ne motora nede pazarlama müdürüne laf atmıyor
    HERKES ÖNEMLİ BİR NOKTAYI KAÇIRIYOR
    Bendemi bir terslik var anlayamıyorum
    Bakın pazarlama müdürü kendisi söylüyor 2015 modellerde iyileşme yaptık
    Bunun anlamı ne arkadaşlar nasıl anlıyorsunuz bu kelimeyi
    2014 model motora sahip olanlar ne ayak oluyor
    BİR MOTORUN DEMEKKİ SORUNLARI VARKİ İYİLEŞTİRME YAPILIYOR
    Ben ne anladım şimdi bu işten benim suçum ne ve ya diger sorunları olan arkadaşların
    FABRİKANIN BİLE ÇÖZEMEDİGİ SORUNLARI SERVİSLERE ANLATMAKTAN GINA GELDİ
    stop eden devri dalgalanan zırırdayan motor kullanmanın hissini bilmiyorsanız buraya marka avukatlıgı yapmayın
    Burda herkes bende dahil pazarlama müdürünün iyi niyetiyle bu moturu aldık
    Dogal olarakta bazen sınırımızı aşarak yüksek tepki verebiliyoruz
    Bunun tek sebebi pazarlama müdürünün servise gidin banane demesiydi
    Ancak şikayetleri dikkate alıp 2 üsteki mesajında belirtigi gibi evet arkadaşlar bu sorunlarla ciddi olarak ilgileniyoruz
    mesajını bir kaç hafta önce yazsaydı bu konular buraya kadar gelmezdi
    Tek istegimiz sorunlarımızın çözülmesi

    bekara karı boşamak kolay
    slyman_b, efendy06 ve storm35 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)