Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #661
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Hondanin da berbat servisleri var nadir de olsa.. ben konşuk uzerine servis tanimam,en rahat ettigim servis..
    tabiki bajajda mukemmel servis imkansiz.. hepimiz motorcularin %70 inin yamyam oldugunu,seytana papucunu ters giydirdigini, nineyi yeni gelin diye sattigini ve insafsiz oldugunu biliyoruz.. simdi bu adamlarin(çakal esnafçık) bir cogu bajajdan bayilik servislik almiş yada alacaktir..bu önlenemez başka yolu çaresi de yok.ne yapsin adamlar?uzaydan delikanli durust motorcu getirip her ilde dukkan mi açsin onlara?sihirli deynekle mi yaratsin? elde olan bu.. bu paraya bu motor bu ulkede bu vatandaşa boyle

    bu durumda sizler uyanik olacaksiniz,para sende güç sende..paranla rezil olma..km si yuksekse alma,serviste çoluk çocuk varsa baştan uyar dokunmasin motoruma diye.. km li motoru alma,bakimda başinda dur!
    centil40, halilom, biyeybaraküs ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #662

    Üyelik
    15 Mayıs 2014
    Şehir
    ankara
    arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak gerçekten kafam karışık sizce 1.85 boy ve 95 kilo ölçülerinde biri için pulsar küçük kaçar mı ?

  3. #663
    EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2013
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    rebel punto onceden demişti şu bayiniz discover 125 st test motorunun km teli çıkarılmış şekilde millete bindiriyor diye
    ee ne onlem alındı?
    ne uyari yapıldı
    benzer vakalar anlatilinca da karalama deniyor

    zihniyetin değişmesi lazım
    başıboşluk var herkes farkinda
    insaallah duzelir

    seffafliktan bahsediliyor da
    ne gibi bir yaptirim yapılıyor/yapıldı mechul
    sözlü uyari yapildi mi iletişime gecildi mi şikayet edilen bayiyle
    gerci sikayet fayda saglamis artik km teli cekmeden biniliyor

  4. #664

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sıfır motor sıfırdır arkadaşlar, 6 km'de olması kabul edilebilecek bir şey değil. Ne denemesiymiş bu, nesini deniyor sıfır motorun ? Servislere talimat verilmesi lazım, müşteri gelmeden motorun aküsü takılmamalı ve marşa basılmamalı. Çırak bana o şekilde cevap verse yemin ediyorum döverim. Memlekette cahillik diz boyu, sorumsuzluk tavan yapmış. Nasıl olsa kendi malı değil diye müşterinin motoruyla teker yapan, gazı kökleyen bir dolu cahil.

    Ben olsam o bayinin bayiliğini anında elinden alırım.
    centil40, reverse ve arslan26 bunu beğendiler.

  5. #665
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2012
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    PCX 125
    Arkadaşlar benim discoverda göstergem garanti kapsamında değiştirildi, sıfır olarak gösterge açıldı, 3 veya 4 km deydi gösterge tam hatırlamıyorum. O şekilde takıldı. Gözümün önünde discoverlar açıldı, 2-3-4 km gösteriyordu genelde. Benim ilk aldığımda da 4 km deydi. Bende kıllandım ama sonradan bu şekilde olduğunu görünce rahatladım açıkcası , kimbilir nasıl kullandılar vs diye düşünmüştüm hep
    centil40 ve biyeybaraküs bunu beğendiler.

  6. #666
    hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Kasım 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW F700GS
    Acikcasi bazi bayilerden ve servislerden sikayet gelmedi normal.sonucta her ticarethane adil ve saygili degil.ama bunlari gerekli yerlere bildirmeke bize dusen gorev.ben kendi adima bir kere alirim memnun olmazsam bir daha ugramam kapilarindan.

    Bazi mesajlar kesinlikle ama kesinlikle algi olusturmaya yonelik atilmis.haddini asmayi gecmis hakarete ulasmis bazi yorumlar.aradanda bir kac ergen ruhlu kisi dikkat cekmek icin kendi hayal dunyasindan ornekler vermis.iyi olmaya calisan kisilere balta vurmak paha bicilemez.

    Valla bu ulke profili ile birseyler basarmak zor.bajaj nereye gelecek gorecegiz.bence en guzelini kawasaki yapiyor.ne fuara geliyor,ne de kimseyle muhatap oluyor.modeller bunlar,fiyatta bu ister al ister alma.ben olsam hic model gondermem.kullanmasinlar benim motosikletimi derim.

    Son olarak hep beraber eksik gordugumuz yerleri birbirimize gosterelim.hangi servis hangi bayii ozverili paylasalim.ama iyi niyetli insanlara hakaret etmeden yapalim sunu.cok mu zor yani bu.
    Yurdukoru, centil40, fabialife ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #667

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli arkadaşlar;

    Hayırlı sabahlar diliyorum.
    Bir konu çok net.
    Gece de belli idi ancak iki-üç yerden teyit almam gerekiyordu.

    Ürünler sıfır olarak açıldığı zaman 3-4 km. civarında üzerinde bir rakam vardır. Bu rakam kesinlikle hem km. göstergesinin hem ürünün testi ile alakalıdır. Bu bazen 6-7 km ye kadar çıkıyor. Şu anda eğitimde olan Bajaj Auto Uluslararası Servis Müdürü'ne de sorduk, sıfır ürünü de kontrol ettik. Bu bakımdan arkadaşlarım müsterih olsunlar.Garip rumuzlu arkadaşım da zaten olayı doğrulamış. Konu hakkında tereddüt var ise yeni paket açılırken bir göstergenin bulunduğu km. resimlenebilir. Ama söylediklerim nettir.


    Ayrıca Pulsar ürünleri de içinde bir miktar benzin ile geliyor ki enjeksiyonlu ürünlerde bir miktar yakıtın daima bulunması pompalar için oldukça önemlidir.

    Değerli arkadaşlarımın her yorumu bizim için altın değerinde. Hepsi mutlaka değerlendriliyor. Arkadaşlarım böyle bilsinler. Ekonomi rumuzlu arkadaşımın test sürüşü ile ilgili yazdığı gibi tedbir aynı gün alındı, tüm bayilere hatta burada yazan yorum gönderildi. Ayrıca şu anda bayilerin büyük çoğunluğunda discover test motoru açık ve plakalıdır.

    Dün gece yazdığım son açıklama üzerine gelen bazı gelen yorumlar için söylüyorum. Ön yargılı yorumların da işin tabiatı gereği olacağını biliyorduk zaten. Ama bunlar gerçekten bir elin parmaklarından az. Zaten özelden yazan bir çok arkadaşımızın yorumlarında bu memnuniyet ifade ediliyor ki ben de firmam adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Şunu da bilmenizi isterim arkadaşlar. Bu değerlendirmeleriniz aslında bütün firmalar için şans. Ekip olarak bir çok arkadaşımın da dikkatlerini buraya çekiyorum ki istifade etsinler. Hatta yaptığım yönlendirmelerle bazı bayi ve servislerin izlemeye başladığını memnuniyetle görüyorum.

    Selam ve saygılarımı sunuyorum...
    Adem Balkan ve biyeybaraküs bunu beğendiler.

  8. #668

    Üyelik
    17 Mayıs 2014
    Syn

    Ekrem Ata ben topcase ile ilgili resim yayınlayacaktınız yaklaşık bir hafta oldu konuyla ilgilenirseniz sevinirim

    İyi günler

  9. #669

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Alıntı seko--- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Syn

    Ekrem Ata ben topcase ile ilgili resim yayınlayacaktınız yaklaşık bir hafta oldu konuyla ilgilenirseniz sevinirim

    İyi günler
    Değerli Seko Bey;

    Bir hafta önce resimler geldi. Buraya resim yapıştırmakta çok mahir değilim. Arkadaşlara gönderdim. Bajaj Pulsar 200NS TÜRKİYE olarak kurdukları face sayfasında yayınladılar. Ancak kendi fikrim çok hoşuma gitmedi. Biraz da burada göstermek kurumsal olarak bana doğru gelmedi. Arkadaşlarım kendileri bakabilirler.

    Saygılarımla...
    biyeybaraküs bunu beğendi.

  10. #670
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    http://www.motosiklet.net/forum/test...astirmali.html



    Arkadaşlar ara ara linki buradan yenilerim. Pulsar düşünen arkadaşlara yardımcı olacağını umuyorum
    EKONOMİ, arslan26, morpho ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  11. #671

    Üyelik
    16 Mayıs 2014
    Şehir
    balıkesir
    bajaj pulsar 200 ns sınıfındaki en iyi fiyat ve kaliteye sahip teşekkürler kuralkan teşekkürler ekrem ata bey
    Yurdukoru bunu beğendi.

  12. #672

    Üyelik
    17 Mayıs 2014
    arkadaşlar motosikleti alan benim, bu arkadasım sanırım motosıklete önceden talip oldu fakat herkesin refaransı vardır bende bunu kullandım. alacak olan 10 gun beklesin zor değil.ben bu motosikleti ilk broşürü elime alır almaz istemiştim. fakat gücüme giden bu arkadasın İzmir Bayındır ismini vermesidir. ben ödemişte yaşıyorum bayındırlıyım. motosıkletimin rodajı konusunda da hiçbir konuda şüphem olmadı. bu motorlar 200 cc lik motosıkletler. bunlara dünyanın en iyi rodajını da yapsan farkeden cok birşey olmaz.benım servisçi veya bayii deki abilerim bu motosıkletı kullandılar.zerre kadar da yadırgamadım zaten uzun bi yoldan parçalanmış halde kargoda gelen bi motosıkleti test sürüşü olmadan binilmesi bence saçmalık. Ki sayın kardeşim sen orda calısanları da bilmiyorsun ve çıraklar alıp biniyor diyorsun.SENDEN daha iyi motosiklet tecrubesine sahip olduğuna bahse girerim. sana söyleyeceğim Kendi düşüncelerini kendine sakla orda o motor acılır acılmaz tabii ki test sürüşü yapılıcak. Oranın servisi de ÇIRAK diye söylediğin kardeşim de benim her zaman birlikte vakit geçirdiğim insanlar. Motosıkletle dun aydına gittim. verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun. KESİNLİKLE parası olana tavsiye ederim ama dikkat: bu motosıkletlerde honda yamaha suzuki gibi kıl tüy ayrıntılara takılmayın yok biniliyo hor kullanılıyo gibi laflara aldanmayın. ben oradakı herkese güvendiğimden hiç bi konuda şüphem yok. Bayii aramanıza gerek yok burdan ulasabilirsiniz https://www.facebook.com/erolcan.alican?ref=tn_tnmn face hesabım merak ettıgınızı sorun. ve Lütfen bu konularda isim vermeyin milletin ekmeğiyle oynamayın.
    Yurdukoru ve kaan898 bunu beğendiler.

  13. #673

    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    izmir/karşıyaka
    Alıntı erooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motosikleti alan benim, bu arkadasım sanırım motosıklete önceden talip oldu fakat herkesin refaransı vardır bende bunu kullandım. alacak olan 10 gun beklesin zor değil.ben bu motosikleti ilk broşürü elime alır almaz istemiştim. fakat gücüme giden bu arkadasın İzmir Bayındır ismini vermesidir. ben ödemişte yaşıyorum bayındırlıyım. motosıkletimin rodajı konusunda da hiçbir konuda şüphem olmadı. bu motorlar 200 cc lik motosıkletler. bunlara dünyanın en iyi rodajını da yapsan farkeden cok birşey olmaz.benım servisçi veya bayii deki abilerim bu motosıkletı kullandılar.zerre kadar da yadırgamadım zaten uzun bi yoldan parçalanmış halde kargoda gelen bi motosıkleti test sürüşü olmadan binilmesi bence saçmalık. Ki sayın kardeşim sen orda calısanları da bilmiyorsun ve çıraklar alıp biniyor diyorsun.SENDEN daha iyi motosiklet tecrubesine sahip olduğuna bahse girerim. sana söyleyeceğim Kendi düşüncelerini kendine sakla orda o motor acılır acılmaz tabii ki test sürüşü yapılıcak. Oranın servisi de ÇIRAK diye söylediğin kardeşim de benim her zaman birlikte vakit geçirdiğim insanlar. Motosıkletle dun aydına gittim. verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun. KESİNLİKLE parası olana tavsiye ederim ama dikkat: bu motosıkletlerde honda yamaha suzuki gibi kıl tüy ayrıntılara takılmayın yok biniliyo hor kullanılıyo gibi laflara aldanmayın. ben oradakı herkese güvendiğimden hiç bi konuda şüphem yok. Bayii aramanıza gerek yok burdan ulasabilirsiniz https://www.facebook.com/erolcan.alican?ref=tn_tnmn face hesabım merak ettıgınızı sorun. ve Lütfen bu konularda isim vermeyin milletin ekmeğiyle oynamayın.
    kusura bakma arkadaşım olayda tamamen bir yanlış anlaşılma olmuş ben ordan geçen iki kişiden duymuştum ve olay bu boyuta gelince olayı anlatana değil diğerine de sordum böyle böyle mi oldu diye olayda abartmalar olduğunu öğrendim benim de sonradan bilgim oldu. Bu konu hakkında postu okuyanlardan ve bu konuda çok bilgili olan sayın EKREM ATA dan özür diliyorum. Ordan geçen bayındırlı bi abimin bir söylediğiydi abartma var olayda tamamen sonradan bilgim oldu. Bu da bana ders oldu bidaha gözümle görmediğim bi olay için yorum yapmam. Yazdığım mesajlarda da gerekli düzenlemeleri yapmak için forum moderatörüne gereken bilgileri verdim. Tekrardan özür diliyorum bayi sahibi ve motorun sahibinden ve ekrem atadan

  14. #674
    meki 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ocak 2014
    Şehir
    Tokat
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Az önce bayii den aradılar benm pulsarda gelmiş yarın kavuşuyorum inşaallah..

  15. #675

    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    izmir/karşıyaka
    İzmir merkezdenim ben bayındırı bilmem bayi sahibini de tanımıyorum fakat küçük yer olduğu için çekememezlik var galiba tamirciler arasında ki olaylar dışarıya böyle anlatılıyor. Tekrardan kusura bakmayın

  16. #676
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı meki 60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce bayii den aradılar benm pulsarda gelmiş yarın kavuşuyorum inşaallah..
    inşallah. şimdiden hayırlı olsun.
    meki 60 bunu beğendi.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  17. #677

    Üyelik
    23 Haziran 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Herkese Selamlar,

    Bende bugün motor için kaporayı yatırdım ve 6 haziranda teslim alacağım inşallah, ilk motorum olacak.
    meki 60 bunu beğendi.

  18. #678
    Engin1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2013
    Şehir
    Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    PULSAR
    Bursaya yolculuk yapiyoruz bakalim pulsar ne cevap vericek yollarda 😆

  19. #679
    kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2011
    Şehir
    Üsküdar
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    engin,
    vereceği cevabı bilmem ama parasının hakkını fazla fazla vereceğinden hiç şüphem yok...

  20. #680
    osmanfeza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    bajaj pulsar
    Km.ler yaptıkça motosiklete daha çok alisiyorum.
    Ekrem Ata bey insani yönü ile de, yöneticilik yönü ile de mükemmel bir insan. Ufak bir sorunumu servis ile bağlantıya geçerek bir kaç saat içinde çözdü. (Merak edenler için söyleyeyim, bir ariza değildi.) Telefon açarak bana bilgi verecek kadar da mütevazi.
    Motosiklet ten indikten sonra bile yüzümde bir gülümseme oluyor. Gerçekten iyi bir is cikarmislar. Test imkani olan kesinlikle test etsin. İlk 4 vitesteki tork ve hizlanma inanılmaz.
    Yeni alan arkadaşlara hayirli uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
    meki 60 ve centil40 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)