Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1881
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2013
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    HHH
    Bajaj sadece pulsar satılsın istemiyordur, boxer ve discover de eşit miktarlarda satılmasını istiyordur zaten bu tip bayiliklerde distribitörlüklerde, ben sadece pulsar getirir satarım diyemezler , pulsarın satışları diğer modelleri katladıysa fabrika zorlama yapar diğerler modelleride alacaksınız diye örneğin ben piyanistlik yapıyorum, mesela aynı taktiği Yamaha firmasıda yapıyordu , bayilik verdiği yerlere en çok satılan prof orgların yanında satılması zor bir sürü oyuncak çocuk orguda dayarlardı ama artık piyasa ile rekabet için bu işten vazgeçtiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1882
    acoskun1970 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Haziran 2012
    Şehir
    kayseri
    Motosikleti
    Honda NC 750 S
    arakadaşlar 2 gün önce kendi motosikletimlle (ybr esd )pulsarı takas ettim. alan arkadaş kullandığı yer itibarı ile kullanışlı olmadığından (adana aladağ ilçesi)değiştirmek istemişti. motorları adana merkezde buluşup değiştirdik. motora ilk bindiğimde titreşim dikkatimi çekti, ama sonra alıştım adana dan kayseri ye döndüm. hgs olmadığından otobana giremedim, torosları aşarak geldim, pozantıdan sonra da gece yolculuğu yaptım. sürerken inalılmaz zevk veriyor, ivmelenme muhteşem, araç sollamak motorla müthiş bir duygu imiş, ybr ile tıs tıs solluyordum. genelde 80-100 hızları ile geldim depoyu fulladim ,kayseriye kadar getirdi 330 km 50 tl benzin yaktı(9,75 lt.) 100 km.deki tüketimi 2,94 oldu. alacak arkadaşlara titreşimi çok takmıyolarsa (yüksek devirlerde hissediliyor)tavsiye ederim, gerçi daha fazla tecrübe edemedim, ybr den inip pulsara binmek doğandan inip mersedese binmek gibi bişeydi. yolda bi defa önümdeki araç ani duruş yaptı,ani fren yaptım ve kızaklamadan durabildim, ön fren güzel tutuyor, lastiklerde güzel. rodajda olduğundan sürat denemesi yapmadım, motoru aldığımda 1000 km de idi bakımınıda yaptırdım (90 tl ye) ybr de serviste 60 tl alıyorları (yağ ve buji değişimi). aslında öğle ısrarla pulsar alma niyetim de yoktu. sahibinden.com da ilanları takip ediyordum, öğretmenden pulsar diye başlığı görünce gayri ihtiyari takas edermisiniz telefon ettim, şansa arkadaş da cbf 150 sini satıp almış, dağlık ve stabize yolların yoğun olduğu bir yerde pulsarı kullanamayacağını anlamış, ve teklifimi kabul etti. benim ybr de 2012 model 7000 kmde çok temizdi. gece yolculuğun da kısa farların gösterdiği mesafe az, ama bu ampülün yetersizliğinden değil, açısından. zannedersem ayarlanabilir. uzun farlar otomobilden de güçlü. koltuğun sertliğini hissedemedim, çünki ybr de de kullandığım airhawk vardı. ama şehir içinde çok az kullandım, sade bindiğimde aşırı bir sertlik hissetmedim ama arka koltuk sert, dokununca belli ediyor. kullandıkça tecrübelerimi sizinle paylaşırım... bekleyen arkadaşlara da sabırlar diliyorum.
    enescanatar, centil40 ve jackonbir bunu beğendiler.

  3. #1883
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Arkadaşlar dün pulsar ın ilk bakımı için Urfadan G.antep e gittim. Hem gezerim hem de motoru alalı 1,5 ay olacak hala 400 km deyim - biraz km yapmış olurum dedim.

    [IMG][/IMG]

    Sabah 8 de yola çıktım bir solukta ( 5 er dakikalık 2 mola ile ) Antep e vardığımda saat tam 11 di. Bayii sahibi Yasin Bey ile bir gün öncesinde telefonlaşıp elinde istediğim yağın ve yağ filtresinin olup olmadığını sormuştum. Olumlu yanıt alınca sabah 11 de ordayım dedim. Yasin Bey beni görünce abi ne kadar dakiksin saat tam 11 dedi.

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    Motorun soğumasını bekledik. Saat 12:30 a kadar motor anca ılımıştı. Bende şaşırdım ama hava sıcaklığının 40 derece olmasının büyük etkisi var bence.

    Pulsarı bakıma almazdan evvel bir de Bokser ile test sürüşü yaptım. Daha önce birkaç kez discover de test etmiştim. Bokser Discover e göre daha atik, güçlü ve torklu geldi. Gaz tepkimesi çok daha iyi. Keşke bu motor bloğunu Discover e taksalarmış dedim kendi kendime.

    Ustamız Mesut Bey bakıma almadan önce biraz muhabbet ettik. Motor için ilk kaporayı ben verdim ama ikinci partiden aldım, Orta sehpa yı kaçırdık felan dedim. Abi senin istediğin orta sehpa olsun takalım hemen dedi. İlk gelen pulsarın orta sehpasını monte etmeden hemen birebir kopyasını çıkarmışlar. Hareketli olan burç kısmını da kendileri yapıyorlarmış.

    [IMG][/IMG]

    Torna - tesviye ne ararsan serviste mevcut. Malum Antep deyiz. Adamı kopyalar bunlar derdi babam

    Bir de Küba nın apaçilikte son nokta olduğu memlekette olmazsa olmaz. Her türlü motor büyütme vs.

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    Orta sehpa takılıyor. Ben beğendim, Çok kolay sehpaya alınıyor ( bu aynı kolaylıkta düşer anlamına gelmiyor ama), iyi ayarlanmış yalnız çok dik ayaklar öne biraz meyilli olsa daha da güvende durduğunu hissederdi insan.

    [IMG][/IMG]

    Yağ boşalıyor. Yağ Tapasının altında Honda Titanda olduğu gibi ekstra Filtre görevi gören bir süzgeç mevcut. Zaten Mesut usta çıkan filtreye bakıp: Adamlar ne motor yapmış bu 3. ilk bakımını yaptığım motor; 5000 km türkiye turundaki motorların da bakımını ben yaptım; istanbulda ki gösteri motorlarının bakımını parçalarını inceledik; vesselam Atık yağda curuf nerdeyse yok gibi dedi.

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    [IMG][/IMG]

    Tepeden tırnağa kontrol edilen tüm vidaları sıkıştırılan, hareketli parçaları yağlanan pulsar bir güzel temizlendikten sonra serviste işimiz bitiyor.

    Tam çıkacak bokser in sepetlisi servise geliyor. Motor sahibi amcayla biraz muhabbet ediyoruz. Daha önce 2 tane HH ruz malı kayıklısının olduğundan bokser in onları aratmayacak kadar güçlü olduğunu ve nerdeyse 3 te 1 kadar yakıt tükettiğinden bahsetti.

    [IMG][/IMG]

    Normalde yolda durup resim çekmeyi pek sevmem - üşenirim ama telefon çalınca durdum, durmuşken bir foto alayım dedim

    [IMG][/IMG]

    Şimdi gelelim yakıt verilerine:

    20 tl - 3,85 lt benzin ile : 155 km yol gittim. Bu yolun 20 km si Ş.içi, 40 km si çoook bozuk ( 1. vites e kadar düştüm 6 yı hiç gömedim ) ara kestirme diye girdiğim yol ve 95 km si 70 km/h ort ile temiz asfaltta geçti.

    Yani karma kullanımda 100 km de 2,5 lt yakıt yaktım.

    Eğer yolun tamamında 70 km/h ort ile gitseydim 1 lt ile 52 - 53 km yol gidecektim ki;

    100km de 1,96 lt civarı yapacaktı.

    Dönüşte artık ilk bakımı yaptırmanın verdiği rahatlıkla 100 km nin altına düşmeden bir defa 144 - bir kez de 152 km hızı görerek ve yolda ilk defa redline ışığını yaktırarak ort 110km/h ile yine 20 tl - 3,85 lt benzin ile 130 km yol gittim.

    Yani 110 km/h ort ile 100 km de 3 lt yakıt yaktım.

    Diyeceklerim bu kadar.

    Buradan özellikle Ekrem ATA Abiye, Bayii - servis sahibi Yasin Bey e ve 10 parmağında 10 marifet Mesut ustamıza çok teşekkür ediyorum. Misafir perverlikleri ayrıca çok hoşuma gitti. 5000 bakımında yine Selçuk Motor a gitmeye çalışacağım. Selametle.
    Garip, enescanatar, turkish39 ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  4. #1884

    Üyelik
    26 Haziran 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı seyyid47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana göre batıyorumdur bana göre başka bir şey. Sizden bir ricam olacak burada verdiğiniz bilgilere dipnot çekerek nereden aldığınızı belirtin. özellikle blirttim hangi firma açıklama yapıyor veya uygulamasını gösteren video bilgi kaynağı ... ben cahilim bilmiyorum öğrenmek istiyorum hadi bakalım söylediklerinize dayanak linkleri istiyorum hem de ciddi araştırmacıların görsel veya yazılarından._???????
    Arkadaşım, bu kadar "armut piş ağzıma düş" olamazsınız yahu, olmamalısınız da bence(tabi benimki sadece bir temenni, nasıl isterseniz öyle olun). Tekrar ediyorum "bilgilenin ve öyle gelin", burda amacımız kimseyi kötülemek/kırmak/rencide etmek değil, ama siz ısrar ediyorsunuz, hem de (sözüm meclisten dışarı) artist/kaba bir şekilde. MAdem cahilsiniz, bunu da kabul ediyorsunuz gördüğüm üzere,birşeyler yapsanıza!!! Araştırın, bilgilenin. Elinizin altında internet var, google amcayı kullansanıza.

    Genel olarak verdiğim tüm bilgilerin özeti burda varmış,google'a "formula 1 race car motors " yazınca çıktı şimdi,
    http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_One_car

    Sizin yerinize yapacağım araştırma bukadar, gerisini "bizahmet" kendiniz yapın. Bu konuyu daha fazla uzatmak istiyorsanız "özel mesaj" kısmından ulaşın, zira bu forum başlığını alakasız bir konuyla daha fazla kirletmek istemiyorum.

    Kalın sağlıcakla.
    MD.Murat bunu beğendi.

  5. #1885
    tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    bir iki saat önce bağcılar'da bağlar mahallesinde bi kurye arkadaşımız sanırım altında kırmızı pulsar topcase'i takmış yan çanta demirlerini takmış jantlara fosforlu yeşil şeritleri çekmiş önüne atlayasım geldi bi seri geçti sokakta önümden ki :D valla böyle gördükçe içim gidiyor ya

  6. #1886

    Üyelik
    29 Ağustos 2011
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım, bu kadar "armut piş ağzıma düş" olamazsınız yahu, olmamalısınız da bence(tabi benimki sadece bir temenni, nasıl isterseniz öyle olun). Tekrar ediyorum "bilgilenin ve öyle gelin", burda amacımız kimseyi kötülemek/kırmak/rencide etmek değil, ama siz ısrar ediyorsunuz, hem de (sözüm meclisten dışarı) artist/kaba bir şekilde. MAdem cahilsiniz, bunu da kabul ediyorsunuz gördüğüm üzere,birşeyler yapsanıza!!! Araştırın, bilgilenin. Elinizin altında internet var, google amcayı kullansanıza.

    Genel olarak verdiğim tüm bilgilerin özeti burda varmış,google'a "formula 1 race car motors " yazınca çıktı şimdi,
    http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_One_car

    Sizin yerinize yapacağım araştırma bukadar, gerisini "bizahmet" kendiniz yapın. Bu konuyu daha fazla uzatmak istiyorsanız "özel mesaj" kısmından ulaşın, zira bu forum başlığını alakasız bir konuyla daha fazla kirletmek istemiyorum.

    Kalın sağlıcakla.
    kirletmeyin o zaman kardeşim. benim burada yazdığım mesajlarımı bi baştan sıraya koyup okuyun kabadayılık kim yapıyor. Bilmediğimi düşünüyorsanız ve büyüklük yapacaksanız "batıyorsun" gibi ibareleri bırakın, büyüklük sizde kalsın. ama siz tam tersini yaptınız yüklendiniz. Verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu kanıtlamanız gerekiyor, destelemeniz gerekiyor. Zaten mesajlarıma bakarsanız armutluk bir mesele olmadığını göreceksiniz. ben Türkçe konuşuyorum verdiğiniz sayfa İngilizce Google a çevirttiğimizde de anlamlı sonuçlar çıkmıyor. Türkçe viki sayfasına baktığımızda da motorun bir iki yarışta değiştirilmesine dair bir şey çıkmıyor. Tartışmamız bunun üzerinde idi.
    Arkadaşlar tartışarak, eleştirerek doğru sonuçlara ulaşabiliriz. Ben senden bilgilerinin kaynağını istedim. ortaya attığın tezin dayanağını istedim ya, hepsi bu kadar?
    Ben durduk yere hiç kimsenin mesajına yönelik cahilsin veya batıyorsun veya daha başka kırıcı ifadeler kullanmadım. Kullanırsam dahi savunmadayımdır. Bu kadarına da izin verin lütfen. Ben baktım ve o şekilde burda yazdım. sizin gibi kestirip kesin sonuçlar şeklinde savurmadım lafları. Gördüğünüz gibi halen tek yarış için tek motor kullanılmaz demiyorum. Ama siz laflardan çok şahısların üzerine yoğunlaşıyorsunuz. şu ifade size aitti: "Hocam çırpındıkça batıyorsunuz. 2000li yıllarda ferrari başta olmak üzere( adamlarda para bol) birçok marka tek yarış için tek motor kullanırdı". ben de bunun dayanağını istedim sizden ama halen cevap gelmedi. verdiğiniz sayfaya baktığımızda motor değiştirme ilgili ibareler var ama sizin bize yansıttığınız gibi değil kesinlikle.
    Başta da dediğim gibi ben kimsenin kalbini bırakacak bir ifadeye meydan vermeden konuştum. izahatini de yaptım ama biraz da kendi yoğurdunuzun tadına bakıp ekşi diyebilmeyi öğrenin lütfen. Hayatta istisnasız herkes her daim öğrenicidir. Bİlmenin insanoğlu için sonu yoktur. Hepimizin cahillikleri vardır. ister kabul edin ister etmeyin.

    sizde kalın sağlıcakla!!!

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

    ayrıca maktama kardeş forumun bir çok sayfasında yazışıyorum. Pulsar ı agresif görünümlü görüyordum bazı kullanıcılarının da bu şekilde olacağını düşünmemiştim. üyeliğin benimkinden eski forum içi iletişimi halletmiş olman gerekiyordu şimdiye değin. görünen mesajlarını inceledim de başka agresif konuşmaların da var. artık seni suçlamıyorum her insanın karakteri aynı değil sonuçta.........
    Ayrıca cahilliğim mevzu bahisken motoru komple söküp takmak onarmak parça ihtiyacı dışında servise gitmemek istisnasız her türlü işimi kendim görmem cahilliğimdendir. Ayrıca master yapıyor olamam size göre değil mi ????

  7. #1887

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli arkadaşlar;

    Hayırlı günler diliyorum...

    Özellikle sevkiyat ve talep konusunda bir kere ve son defa cevap vermem gerekiyor. Belki bazı detaylar tekrar olacak ama maalesef aynı sorular hem de biraz suçlayıcı tarzda gelince cevap vermekten başka çare kalmıyor. Yazdığım konu başlıkları karışık olabilir. Biraz da sıkışık bir zamanda yazıyorum. Hatalar olursa özür dilerim;

    1. Bajaj Auto Türkiye'de iki yıl araştırma yaptı. Bu araştırma neticesinde ortaklık anlaşması imzalandı ve sektöre 3 farklı segmentte ürün sunuldu. Utility segmentinde Boxer 150, commuter segmentinde Discover 125 ST, sport segmentinde ise Pulsar 200 NS tüketicilerin beğenisine sunuldu,

    2. Elbette her 3 modelin de üretim planı ve satış hedefleri vardı. Buna göre siparişleri verilmişti. Şubat sonunda yapılan fuar döneminde bu siparişler belli idi. Halen Discover ve Boxer modelimizin siparişleri ve satışları plana uygun yürüyor. Pulsar 200 NS modelimizin diğer modellerden biraz daha geç olarak ilk satışı hemen nisan ayı başında yapıldı. İlk yorumlar ve değerlendirmelerden sonra başlangıçta tereddütlü olan bayilerimizden siparişler katlanarak geldi. Bizler mayıs ve haziran ayları içinde 3 defa sipariş rakamlarında değişiklik yaptık. Haklı olarak bunlar ön görülmez miydi sorusu arkadaşlarımızdan geliyor. Buna cevabım şu. Bu cevabı da vermekten gerçekten hoşlanmıyorum. Özelden yazan bir -iki arkadaşıma söylemek durumunda kaldım. 3 aylık satış rakamı 1 yıllık satış hedefini yakalıyorsa bunu ön görmeniz zor. Peki niçin böyle öngördünüz de diyebilirsiniz. Bu soruya verebileceğim cevap PULSAR 200 NS modelimizin kendi segmentinde temmuz ayı sonu itibari ile satış rekoru kırmasıdır. İlk sene yeni bir ürün için bunu ön görebilmek çok kolay değil.

    3. Ürünü bekleyen arkadaşlarımdan çok daha fazla üzüldüğüme emin olun. Ama hiç kimsenin endişesi olmasın, temmuz ilk hafta, 3 ncü hafta, 4 ncü hafta, ağustos ilk hafta sevkiyatlarımız var ve talebi karşılayacağız. Temmuz ayı içinde talebi devam eden arkadaşlarım olursa hemen ağustos ayı içinde ürünlerine kavuşacaklar. Bu sevkiaytlar sıra sıra devam edecek. Şu anda tüm önemler alınmış durumda.

    4. Bajaj Auto'nun kasıtlı bu ürünü piyasaya az sürme gibi bir politikası kesinlikle yok.

    5. İki-üç gün önce yazdığım gibi yeni bir talebin tüketiciye ulaşması bugünden itibaren 3 ncü ayı buluyor. Büyük ölçekli global firmalarda prosedür uygulamaları açısından ne kadar zorlasanız da bir yere kadar etkili olabiliyorsunuz. Ama arz etiğim gibi alınan önlemler ile Temmuz ayı sevkiyatları bekleyenleri kapatacak. Dediğim gibi yeni talep olursa da aynı tempo AĞUSTOS ayında devam edecek.

    6. BAJAJ AUTO'nun Türkiye'ye önem vermediği gibi bir konu asla söz konusu değildir. Türkiye'ye bilakis özel önem veriliyor. Sadece Türkiye'deki araşırmaları iki sene sürmüştür. Buradan yakın süreçte Avrupa'ya açılan kapı da inşallah Kuralkan üzerinden olacaktır,

    7. Ürünleri satalım, servisler nasıl olursa olsun gibi bir anlayışımızın olamayacağını bu forumdaki arkadaşlarım bilirler. Şu anda sadece 123 Bajaj servisimiz var. Çok da fazla olmayacak. Standartlar mutlaka sağlanıyor, sağlanacak. Yukarda Rebel Punto arkadaşımızın dün bir serviste yaşadığı güzel bir örnektir. Biz de kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün benim gördüğüm yüzlerce pulsar yollarda geziyor, ancak servisimizde yatan bir ürünümüz yok. Varsa da hemen gereği yapılıyor. Buna rağmen kısmi sıkıntılar da yaşanacktır. Ama bilin ki servislerimiz ekibimiz tarafından ciddi takip altındadır.

    8. Şunu da söylemek isterim. Kuralkan motosiklet ürünlerinde müşterilerine genelde bekletme yaşatmaz. Buna özel önem verir. Her zaman yeterli stoğumuz vardır. Geçmişte nadiren bir-iki üründe olmuştur. O da kısa süreli. Ama bu Pulsar 200 NS 'in hikayesi tamamen böyledir.

    Bunları yazıp da yaşananlardan mutlu olduğumuz kesinlikle anlaşılmasın. Bazı bayi noktalarında hatalar da yapılmış görünüyor. Bizler distribtör olarak bayilere vereceğimiz rakamı bilmekle beraber bayilerin müşterilere nasıl bir sıra verdiklerine karışmıyoruz. Özellikle Temmuz ayı sevkiyatlarında bir karmaşa yaşanmaması için de her bayinin rakamını üç sevkiyat için tekrar kendileri ile teyit ettik. Müşterilerimize lütfen buna göre bilgilendirme yapın talimatını verdik.

    Bu vesile ile tüm arkadaşlarımın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak hepimize bu aydan nasiplenmeyi nasip etsin inşallah.

    Selam ve saygılarımla...

  8. #1888

    Üyelik
    25 Haziran 2014
    Şehir
    Soma/MANİSA
    Motosikleti
    SYM Wolf SB 250 Ni
    Ekrem bey Türkiye'de şu ana kadar kaç adet pulsar sattınız acaba? bu sorumun cevabını hala ısrarla alamıyorum :(

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

    Kendi segmentinde satış rekoru kırdı demişsiniz. Bu yaptığınız hangi cc segment kıyaslaması acaba. Benim çevremdeki insanlar ben dahil 2 aydır motor alamıyor/bulamıyor (Pulsar) siz ise pulsar kendi segmentinde satış rekoru kırdı diyorsunuz. Anlamak gerçekten zor.

  9. #1889
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Alıntı Asil 1920 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem bey Türkiye'de þu ana kadar kaç adet pulsar sattýnýz acaba? bu sorumun cevabýný hala ýsrarla alamýyorum :(
    Antep bayii Yasin Bey, yanlış hatırlamıyorsam 3 tane sattım sırada bekleyen 35 kişi var dedi. Ve bekleyenlerin bilgilerinin olduğu ayrı bir ajanda tutuyordu. Birlikte olduğumuz sırada bekleyenlerden arayanlar oldu. Burada ne servisi ne de kuralkanı suçlamanın bir anlamı yok.

    Kimse pulsar ın bu kadar tutacağını kestiremedi. Bayi benim pulsara 8 bin tl teklif etti. Şimdi ismini yazdıran adama en iyi 3 ay sonrasına sıra verebiliyorum. Senin motoru bir müşterimiz var beklemek istemiyor 8.000 liraya hemen satabiliriz ne dersin dedi

    Bekleyen arkadaşlara Allah(cc) dan sabır diliyorum. Ama değecek emin olun.

    250 lik motor performansı ve 125 lik motor yakıtı. Fiyat olarak eğer zamlanmazsa iki sınıf arasında; üstelik fiyat olarak 125 lik 150 lik sınıfa daha yakın.
    cece89 bunu beğendi.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  10. #1890

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli Asil Bey;

    Her soruya cevap veriyorum. Bazı sorulara cevap veremiyorsam böyle olması gerektiği içindir. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum

    Kendi segmentideki satış adedinden bahsederken temmuz ayı sonu itibari ile ibaresini belirttim. Evet, Temmuz ayı sonunda böyle bir tablo görünüyor.

    Selamlar...

    Alıntı Asil 1920 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem bey Türkiye'de şu ana kadar kaç adet pulsar sattınız acaba? bu sorumun cevabını hala ısrarla alamıyorum :(

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

    Kendi segmentinde satış rekoru kırdı demişsiniz. Bu yaptığınız hangi cc segment kıyaslaması acaba. Benim çevremdeki insanlar ben dahil 2 aydır motor alamıyor/bulamıyor (Pulsar) siz ise pulsar kendi segmentinde satış rekoru kırdı diyorsunuz. Anlamak gerçekten zor.

  11. #1891
    centil40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2014
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Versys 650 (Pulsar 200-Discover 150--EN500)
    Alıntı Asil 1920 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekrem bey Türkiye'de şu ana kadar kaç adet pulsar sattınız acaba? bu sorumun cevabını hala ısrarla alamıyorum :(

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

    Kendi segmentinde satış rekoru kırdı demişsiniz. Bu yaptığınız hangi cc segment kıyaslaması acaba. Benim çevremdeki insanlar ben dahil 2 aydır motor alamıyor/bulamıyor (Pulsar) siz ise pulsar kendi segmentinde satış rekoru kırdı diyorsunuz. Anlamak gerçekten zor.
    Satış rakamları firmaların izin vermeleri durumunda yıllık olarak ilan edilir zaten. Ekrem bey birinci ağızdan şu ana kadar sipariş verenlerin tamamının Temmuz sonuna kadar motorlarını alacağını yazmış zaten. Bekleyebilirsiniz veya sabrınız yetmez ise siparişinizi iptal edebilirsiniz. Ancak Kuralkan ın sahibi gibi şimdiye kadar kaç adet sattınız sorusunun en azından Ekrem beye karşı üslup olarak uygun olmadığını düşünüyorum. Bu soruya net cevap vermek isteseydi verirdi zaten. Bazı bilgilerin açıklanması ticari olarak stratejik zamanlama gerektirebilir.

    Ben motorumu iki hafta beklemiştim ve zaman geçmek bilmedi. Bana verilen tarihten de 4 - 5 gün önce almama rağmen. Halen aldığım bayiye çay içmeye, malzeme almaya vs. gittiğim zaman bayi hemen motoru görmek isteyen bir kaç müşteriyi arıyor ve hemen gelip motoru inceliyorlar. Kimse için beklemek kolay değil. Hele de tam motor mevsimi gelmişken.

    İnşallah bekleyen arkadaşlarım da benim gibi güzel bir sürpriz yaşarlar da motorlarını beklediklerinden erken teslim alırlar.

  12. #1892

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Açıkçası Pulsarın bu kadar tutulacağını kimse tahmin edemedi yorumu bana tuhaf geliyor. KTM 200 duke seviyesinde teknik özelliklere sahip bir motor getiriyorsunuz fiyatınıda 7 binler seviyesinde tutacaksınız. Bajaj gibi kendini ispatlamış bir marka var global ölçekte. Bunu motosikleti çok yakın tanımayan birine dahi söyleseniz o bile derki bu motor tutar..Pulsarın tutacağı aylar öncesinden belliydi. Bu fiyat etiketine sahip bu özelliklerde bu kalite seviyesinde başka bir motosiklet vardı da omu satılacaktı??? Tabiki Pulsar satılacak.

    Sadece 10 bin TL ve üzeri seviyesinde gelseydi acaba tutar mı sorusu sorulabilirdi...
    hak_anm bunu beğendi.

  13. #1893
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67095920/detay Bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor bende istiyorum ... 9000 tl fiyat yazmış Sazan.avi arıyor herhalde ...


    Buda 8000 tl istiyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69542319/detay

  14. #1894

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67095920/detay Bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor bende istiyorum ... 9000 tl fiyat yazmış Sazan.avi arıyor herhalde ...


    Buda 8000 tl istiyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69542319/detay
    9000 nedir yaa? insanlar motor için bekliyor ya beklemek istemeyen birini düşürürüm hesabı yapıyorlar. lütfen herkes çevresini uyarsın bu konuda. böyle fırsatçılara mahal vermeyelim
    Ezio41 bunu beğendi.

  15. #1895
    tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67095920/detay Bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor bende istiyorum ... 9000 tl fiyat yazmış Sazan.avi arıyor herhalde ...


    Buda 8000 tl istiyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69542319/detay
    6 ay bekler kışın alırım motoru yine de böyle insanlardan gidip almam :D
    Ezio41 ve ellaksakir bunu beğendiler.

  16. #1896

    Üyelik
    25 Nisan 2007
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67095920/detay Bu arkadaş neyin kafasını yaşıyor bende istiyorum ... 9000 tl fiyat yazmış Sazan.avi arıyor herhalde ...


    Buda 8000 tl istiyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69542319/detay
    Bu zaten motor karaborsa yazarım istediğim fiyatı olayı iyice abartılacak anlaşılan.Pulsar 9 binide gördü )
    Geçen gün Pulsar zaten bayilerde yok diye SYM Wolf için fiyat aldım 10 bine bırakıyorlar ustelik sıfır istediğin renk var 250 cc 26 HP yakıtı çok iyi. Pulsar 9 a çıkarsa karşısında Wolf gibi güçlü bir alternatif var )))
    Ezio41 ve gelebek bunu beğendiler.

  17. #1897
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Her zaman derim yine diyorum , hiç bir zaman sahibinden.com'dan motor almayacaksınız. 2. el illa almak isteyen varsa yakın tanıdığından alacaksın yoksa bu milleti kazıklamak düşüncesiyle motor satanlardan motor falan alınmaz ...

  18. #1898
    tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu zaten motor karaborsa yazarım istediğim fiyatı olayı iyice abartılacak anlaşılan.Pulsar 9 binide gördü )
    Geçen gün Pulsar zaten bayilerde yok diye SYM Wolf için fiyat aldım 10 bine bırakıyorlar ustelik sıfır istediğin renk var 250 cc 26 HP yakıtı çok iyi. Pulsar 9 a çıkarsa karşısında Wolf gibi güçlü bir alternatif var )))
    yalnız wolf'ün ikinci elide 8 civarı sanırım yanlış hatırlamıyorsam :D

    pulsar sıfır 7buçuk
    pulsar 2.el 9

    sym wolf sıfır 10
    sym wolf 2.el 8

    :D komik bi denge :D

  19. #1899
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69542319/detay 8000 tl olan ilanın açıklamasını lütfen okuyunuz çok şaşırdım ... '' sıfırından farksız buyuk cc alacagım ıcın satıyorum hıcbır sıkıntısı yoktur canta ve demırı verılecekdır fıyat son pazarlık yok işine gelen arasın işine gelmeyen işine baksın ''

  20. #1900
    tazy21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Hedefim DL650 :)
    Alıntı Ezio41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69542319/detay 8000 tl olan ilanın açıklamasını lütfen okuyunuz çok şaşırdım ... '' sıfırından farksız buyuk cc alacagım ıcın satıyorum hıcbır sıkıntısı yoktur canta ve demırı verılecekdır fıyat son pazarlık yok işine gelen arasın işine gelmeyen işine baksın ''
    çanta maxem sl-45 yani 150-170 civarı bi fiyatı var camta demiri etsin etsin 500 lira eder mi ki :Dyani hadi sonradan aldıklarının da parasını istiyo olsun gene 8000 tl komik ya

    işine gelen gelmeyen kısmı içinde "ben sizi kazıklıyorum bunu da biliyorum kazıklandığınızı bilerek gelip alın motoru" demek istiyor galiba
    ellaksakir bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)