Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2201
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar piyasaya girdi alan da almayan da kafayı yedi
    her gün bu sayfayı kontrol ediyorum aklı başında yorum sayısı çok az
    pulsarı olan arkadaşlarımdan ricam; motorunuza yapılan eleştirilere cevap yetiştirmek yerine kendi yorumlarınızı yazın, fotoğraflarınızı paylaşın ve bol bol video ekleyin. bu gün 5 yaşında çocuğun elinde bile video çeken fotoğraf çeken telefonlar var. hayırlı günler, bol gezmeler...
    Pulsar alırsam eğer bende her gün video ve foto atacağım merak etmeyin . Sj4000 action kameram var bol bol videoya boğarım forumu ama pulsarım yok şuan
    enescanatar bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2202
    Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2013
    Şehir
    BURSA
    Motosikleti
    HHH
    Pulsar bu fiyatla çok güzel, seneye zamlanmaz umarım.

  3. #2203
    Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2013
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar bu fiyatla çok güzel, seneye zamlanmaz umarım.
    Seneye 8000 küsür olur merak etmeyin .

  4. #2204
    rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Osmaniye / Memleket Hatay
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    AEA in pulsar videosundan da izleyeceğiniz üzere ön amortisörler slalom larda gayet basarili. Bu ani manevrada amortisörlerin yol ile başedebilecegini gösteriyor. Arka amortisör ü ise gereğinden yumuşak bulmuştum. Ve bu güne kısmet Apache servisi arkadaşın yanına ugradim ve arka amortisör ü bir tık sertleştirdim. Tavsiye ederim. Üzerine oturunca esneme azalıyor ve amortisöre yaylanmasi için daha fazla yer kalıyor. Sağlıcakla.
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

  5. #2205

    Üyelik
    27 Şubat 2014
    iyi gunler afyonun bi ilçesindeyim afyon servisi hakkında bilgisi olan var mı aradım sabah müsait zaman sormak için sabah bırakırsın öğlene doğru öğlen bırakırsın akşama doğru alırsın filan dedi çıraktan yakındı bana gelmiyor etmiyor diye eğitimi kim aldı dedim konu değişti kim müsait olursa o yapar diye sonraya atmaya çalıştı 500 600 700 fark etmez dedi yedek parça var mı dedim yok dedi 1 hafta oldu motor çıkalı filan dedi bende çaktırmadım kapattım..motoru alırken parça olmayan servise yetki verilmedi denildi inandık tabi ilk bakımda filtre değişmez dedi sağolsun ustam e ben değiştirmek istiyorum maliyeti ne olabilir sonuçta filtre kapağından sızıntı var conta lazım olsa o bile yok el yordamıyla olucak..açıkcası midem bulandı afyon servisi konusunda tavsiye verir misiniz bi abim gitmiş sanırım mesaj attım ona da eskişehire mi gitmeliyim acaba sizce en az 220 km oda..


    motordan son derece memnum fakat servis ne olucak akıl karıştırıyo

  6. #2206

    Üyelik
    02 Haziran 2014
    Beyler motoru alıcamda 1.5 aydır bekliyorum haziran dediler temmuz oldu felan baya oyaladılar.

    birde aradım sordum ha bire isterseniz kaporanızı geri alabilirsiniz tercih sizin paranızı veririr deyip duruyorlar.

    anlamadım ? antalyada alan var mı başka ?

  7. #2207

    Üyelik
    21 Mayıs 2014
    29 MAYIS KAPAORA TARIHIM.TESLİM TARIHI SIRASIYLA 5 HAZIRAN 25 HAZIRAN 5 TEMMUZ 15 TEMMUZ..YANİ BENIM YAKLAŞIK 50 GÜNÜMÜ ÇALDILAR BUDA DEMEK OLUYORKİ BENİM HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN..KAPARYAI GERİ VEREBILIRLERMİŞ..SEN O KPORAYI ALDA...40 GÜNÜMÜ YEMİŞSİN 10 GÜN DAHA KENDİNE MECBUR EDIOSUN..ALMAYIP NAPICAN..BU KDAR BECERİKSİZ BU KDAR BASİRETSİZ BU KDAR ÖNGÖRÜSÜZ Bİ FİRMA OLAMAZ YA..YOK ARKADAŞ MAYMUN ETTİLER İNSANLARI ..AĞIZLARI ÇOK İYİ LAF YAPIYOR AMA ALLAH VAR.ONA 10 POİNTS.MANGALDA KÜL BIRAKMAMA 10 POİNTS....ARZ-TALEP-DENGE BRİFİNGİ GIRLA......SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜM VAR AMA EY ORUÇ TUT BENİİİ....
    linkinpark20 bunu beğendi.

  8. #2208

    Üyelik
    23 Nisan 2011
    Şehir
    istanbul-avcılar
    Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı MCD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam sen ne yaptın. 3 buji tabii ki verimli. Örnek olarak Discovery demişsin ama burada dikkat etmen gereken husus aldığın performans. Evet Discovery daha az yakıyor tek buji ile peki ya aldığın performans aynı mı?

    "Az yakıyor" kavramını "Neye göre az yakıyor?" olarak düşünmek lazım. Senin örnek verdiğin Discovery'nin maksimum hızı 100 km/s bulmaz. (Belki bulabilir emin değilim ama sonuçta 135 km/s imkansız o alet için) Tork zaten Pulsar ile karşılaştırılamaz.

    "Dizel araba kadar yakıyor." bu zaten ayrı bir eleştiri konusu. Pulsar 200NS şuan piyasada bulunan tüm motosikletlerden daha az yakıyor. 18 nm tork, 23 beygir ve en ağır şartlarda 3 litreyi geçmeyen başka bir motosiklet gösterin lütfen. Gösteremezsiniz. Buda demek oluyor ki Pulsar 200NS az yakıt tüketiyor. O zaman şimdi Honda CBR 1000'e bakalım sonra bir de 1.3 litre arabaya bakalım. Sonra diyelim ki araba motordan daha ekonomik. 500cc altı tüm motosikletler arabadan kat ve kat daha ekonomik ve pratiktir. Yaz kış lastik takımı, vergisi, kaskosu, sigortası, park yeri, trafik çilesi ve tabii ki satın alırken ödediğiniz para.

    "Arabayla 5 kişi gitmek motora göre daha cazip." Bahsettiğiniz 1.3 litre Dizel aracın Fiat Linea olduğunu varsayıyorum. 43.800 TL şuan o aracın güncel fiyatı. Taşıdığınız kişi sayısı 5. Pulsar 7350 TL taşınan kişi sayısı 5. O aracın fiyatına 6 adet motosiklet alınıyor hocam. Nerede kaldı ekonomi?

    100MG Prince karşılaştırmanıza zaten gülmeden cevap yazamam. Elmayla armutu karşılaştırıyorsunuz. Madem bu kadar karşılaştırma meraklısınız KTM Duke 200'ün aksesuar ve bakım masraflarını yazsaydınız. 100MG Prince dediğiniz alet 50 yıl öncesinin teknolojisiyle imal edilmiş, milyonlarca üretilmiş, onlarca çeşit replikası olan Çin'in göbeğinden çıkan bir alet.

    Anladığım kadarıyla sizin 1.3 Dizel aracınız ve 100MG Prince motosikletiniz var. İyi günlerde kullanın ama lütfen kullanırken başkalarının zevk ve tercihlerine anlamsız karşılaştırmalarla çamur atmayın.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------

    Ne Pulsar mış be....160 yapıyo-3 lt yakıtı geçmiyor...Bi tane de benim alasım geldi...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne Pulsar mış be....160 yapıyo-3 lt yakıtı geçmiyor...Bi tane de benim alasım geldi...
    Bulabilirsek tabii(paran olsa da yok)...Bulunmaz Hint kumaşı...
    gelebek bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

  9. #2209
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı hkn34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorla gideceksiniz herhalde asagı yukarı 400 km lık bır yol en az 2 kere dınlenmek ıcın dur derım 1.molanı susurlukta verebılırsın koftecı yusuf tavsıyemdır 2.molayıda balıkesır havran arasında yol kenarındakı koylu pazarlarında verıp buz gıbı kara dut suyu ıcebılırsın... ben 3 yıl oncesıne kadar heryıl o yolu katederdım yol balıkesıre kadar duble ve rahat bır yoldu sadece balıkesır edremıt arası tek serıtlı vırajlı keyıflı ama tehlıkelı bır yoldu belkı duble olmustur bu gecen surede dıkkat edecegın yol bence balıkesır edremırt havran arası altınoluk dada sahınderesı mevkıı yagcılar denılen bolge denızı temız ve guzeldır tavsıye ederım ayrıca hasan boguldu yuda gor selalelerde yuzmek ıstersen daglara cık cok keyıflı...altınolukun yukarda köyü var orada gozleme ve cayın lezzetı hala damagımdadır... hayırlı yolculuklar ve ıyı tatıler..
    biliyorsunuzdur ama yinede yazayım istanbul çanakkale yolu bursa yolundan daha güzeldir özellikle kaz dağlarının üzerinde iken çok feci bir manzara ve inerken tehlikeli ama zevkli bir yolu vardır

  10. #2210

    Üyelik
    02 Haziran 2014
    Alıntı Eightarm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler motoru alıcamda 1.5 aydır bekliyorum haziran dediler temmuz oldu felan baya oyaladılar.

    birde aradım sordum ha bire isterseniz kaporanızı geri alabilirsiniz tercih sizin paranızı veririr deyip duruyorlar.

    anlamadım ? antalyada alan var mı başka ?
    allah için cevap verin ya ???????

  11. #2211

    Üyelik
    22 Aralık 2013
    Değerli Eightarm; irtibat bilginzizi verebilir misin? Selamlar...

    ekrem_ata@kuralkan.com.tr

    Alıntı Eightarm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah için cevap verin ya ???????

  12. #2212

    Üyelik
    27 Mayıs 2014
    Motosikleti
    Pulsar 200ns
    Merhaba arkadaşlar geçen hafta size ampul patlatma sorununu yazmıştım bazı arkadaşlar baya sert çıkmışlardı. Ama yinede ilerde birinin işine yarar diye paylaşayım dedim. Ampul patlatma sorunu biraz kötü işçilikten kaynaklıymış sorunu geçen cuma günü çözdüm.Bu sırada motoru kullandım ve düzeldi bir daha tekrarlanmadı.




    Asıl sorun 1 ile gözüken Duydaymış arkadaşlar çevresinde ki kauçuktan içeriye yağmur suları ya da yıkama sırasında su girmiş. Bu nedenle takılan ampuller 3-5 dk de patlıyormuş bunu anlayana kadar 3 ampul patlattım ve bir tanesi gerçek anlamda patladı. Ve bu yüzden farın içinde beyaz lekeler ve ufak çatlak oluştu. Daha sonra Farı tamamıyla söküp içini yıkadım ve kuruttum bütün konektörleride pas sökücü sprey sıktım sonuçta az da olsa ıslanmışlar ilerde sorun çıkarmasınlar diye pas sökücü sıkıp kuruttum. Daha sonra farı topladım su girmesi muhtemel yerleri bantladım. Ve sonra 2 numarada gözüken konektörün aslında yanlış yere konulduğunu az yukarıda ona ait yer yapıldığını farkettim zaten mantıklı olanda o dik olduğunda içine su almaya müsait duruyordu göstergelerin altına yerleştirdikten sonra kafayı topladım. Hindistan daki toplayan arkadaşlar üşenip resmen teperek koymuşlar konektörü yerine koyunca zaten kafa daha rahat yerine yerleşti. Hindistan daki arkadaşların kulağını baya çınlattım. Bunlarda farın sökülmesi ve temizlenmesi sırasında iki fotoğraf.Herkesi iyi günler yardımcı olabildiysem ne mutlu.



    hak_anm, centil40, maktama ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #2213

    Üyelik
    02 Haziran 2014
    Alıntı ekrem ata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Eightarm; irtibat bilginzizi verebilir misin? Selamlar...

    ekrem_ata@kuralkan.com.tr
    mail yollayacağım sanırım.

    yolladım mail teşekkürler.

  14. #2214
    megaslender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2014
    Şehir
    Uşak
    Motosikleti
    bajaj pulsar 200ns
    Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...

    Bu hafta sonu (12.07.2014) bakıma gideceğim. Uşak da ikamet ediyorum. Afyon, İzmir, Manisa, Eskişehir, Denizli illerinde bakım yaptırıp memnun olan arkadaşlardan ACELE tavsiye bekliyorum. Doğru düzgün bakım yapan, elinde filtre bulunan bir servis tavsiye ederseniz sevinirim. Birde pulsar 200 kullanıcısı arkadaşlarla tanışmak ve seyahat etmek istiyorum. Tek başına gezi hiç hoş olmuyor Birde son günlerdeki yorumlarla ilgili bir kaç fikir beyan edeceğim naçizane...

    - AEA denen arkadaşın videosunu izledim. Tamam biraz çekimser yorum yapmış ama bence Pulsarı da yerden yere vurmamış. Hatta bence olumlu.

    - 4 le 5 arasında boş vites var demiş. Bende boş vites olayı olmadı ama vites küçültürken bir kaç vites düşeceksem vites pedalı aşağıda takılı kalıyor. Servis ne diyecek bakalım.

    Kalın Sağlıcakla...

  15. #2215
    lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ağustos 2013
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Alıntı megaslender adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...

    Bu hafta sonu (12.07.2014) bakıma gideceğim. Uşak da ikamet ediyorum. Afyon, İzmir, Manisa, Eskişehir, Denizli illerinde bakım yaptırıp memnun olan arkadaşlardan ACELE tavsiye bekliyorum. Doğru düzgün bakım yapan, elinde filtre bulunan bir servis tavsiye ederseniz sevinirim. Birde pulsar 200 kullanıcısı arkadaşlarla tanışmak ve seyahat etmek istiyorum. Tek başına gezi hiç hoş olmuyor Birde son günlerdeki yorumlarla ilgili bir kaç fikir beyan edeceğim naçizane...

    - AEA denen arkadaşın videosunu izledim. Tamam biraz çekimser yorum yapmış ama bence Pulsarı da yerden yere vurmamış. Hatta bence olumlu.

    - 4 le 5 arasında boş vites var demiş. Bende boş vites olayı olmadı ama vites küçültürken bir kaç vites düşeceksem vites pedalı aşağıda takılı kalıyor. Servis ne diyecek bakalım.

    Kalın Sağlıcakla...

    Birkaç vitesi durduğunuz yerde düşürüyorsanız normal ancak hareket halindeyken yapıyorsa bişey diyemiyeceğim.
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

  16. #2216
    hak_anm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2009
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    RX3i Evo
    conmech,

    Şanssızlık olmuş, önemli olan sorunun düzelmesi.

    Paylaştığınız bilgi bence önemli ve umarım bu gibi sorun yaşayan arkadaşlara ışık tutar.
    Ama daha da önemlisi kendi probleminizi kendiniz çözebilecek bir yetkinliğe ve beceriye sahip olmanız.

    Sağlıkla binin

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

    Alıntı megaslender adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar...

    Bu hafta sonu (12.07.2014) bakıma gideceğim. Uşak da ikamet ediyorum. Afyon, İzmir, Manisa, Eskişehir, Denizli illerinde bakım yaptırıp memnun olan arkadaşlardan ACELE tavsiye bekliyorum. Doğru düzgün bakım yapan, elinde filtre bulunan bir servis tavsiye ederseniz sevinirim. Birde pulsar 200 kullanıcısı arkadaşlarla tanışmak ve seyahat etmek istiyorum. Tek başına gezi hiç hoş olmuyor Birde son günlerdeki yorumlarla ilgili bir kaç fikir beyan edeceğim naçizane...

    - AEA denen arkadaşın videosunu izledim. Tamam biraz çekimser yorum yapmış ama bence Pulsarı da yerden yere vurmamış. Hatta bence olumlu.

    - 4 le 5 arasında boş vites var demiş. Bende boş vites olayı olmadı ama vites küçültürken bir kaç vites düşeceksem vites pedalı aşağıda takılı kalıyor. Servis ne diyecek bakalım.

    Kalın Sağlıcakla...
    Bulunduğun coğrafyada değilim, servis önerim olamaz ama ilk bakım ile ilgili tecrübemi izninle paylaşayım:
    Koyacakları yağın düzgün ve bilinen bir marka olmasına dikkat et. Antalya sıcak 10w40 yağ koydular iyi gelmedi, uyarmıştım oysa. Vuruntulu çalışıp vites geçişlerinde sorun oldu. Sonra kendim motul 15w50 koydum, Motor rahatladı ve ısındığında bile daha stabil çalışıyor. Bulunduğun şehrin iklim şartlarını gözardı etme. Gerek yok diyebilirler ama yağ filtreni mutlaka değiştirt. Değişmezlerse bakımını yaptırma. KN155 filtre uygun olan, gerekirse kendin al ama bakım fiyatından da filtre parasını düş. Çünkü Yağ+Y.Filtresi+İşçilik 90TL.
    Somut bir şikayetin yok ise genelde gözle ve elle kontroller yapıyorlar. Mutlaka ama mutlaka saplama vidalarını ve diğer motor bağlantı vidalarını kontrol ettir ve gerekirse sıktır.

    Senin anlayacağın sıfır motorların ilk bakımları genelde adı bakım. Fazla bir beklentiye girme. Bence 5.000-10.000Km bakımları daha dikkatli olunması gereken bakımlar.

    Son olarak: Vites düşerken birkaç vitesi hızlıca düşürüyorsanız eğer, muhtemelen ondandır belirttiğiniz sorun. Motosikletlerde sıralı şanzuman var. Vitesi yükselttiğiniz sırayla da küçültmeniz gerekir. Km katettikçe bu problemi yaşayacağınızı sanmıyorum ama yine de hızlıca, seri bir şekilde vites düşürmeniz ileride şanzuman problemleri yaşatabilir size.

    Sağlıcakla kalın, iyi günlerde kullanın

  17. #2217
    hkn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS + Yamaha XJ6 N+ kawasaki z 900
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliyorsunuzdur ama yinede yazayım istanbul çanakkale yolu bursa yolundan daha güzeldir özellikle kaz dağlarının üzerinde iken çok feci bir manzara ve inerken tehlikeli ama zevkli bir yolu vardır
    haklısınız ama o yolda canakkale ye kadar cok sıkıcı canakkale den sonra yol güzelleşiyor ...bence tabii..

  18. #2218
    centil40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2014
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Versys 650 (Pulsar 200-Discover 150--EN500)
    Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar piyasaya girdi alan da almayan da kafayı yedi
    her gün bu sayfayı kontrol ediyorum aklı başında yorum sayısı çok az
    pulsarı olan arkadaşlarımdan ricam; motorunuza yapılan eleştirilere cevap yetiştirmek yerine kendi yorumlarınızı yazın, fotoğraflarınızı paylaşın ve bol bol video ekleyin. bu gün 5 yaşında çocuğun elinde bile video çeken fotoğraf çeken telefonlar var. hayırlı günler, bol gezmeler...
    İsteğini tam karşılamayabilir hız açısından. Ancak çok keyifli bir yoldu. 2 gün önce çektim.

    hakanbad, tazy21, Pashapache ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  19. #2219
    hak_anm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Ocak 2009
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    RX3i Evo
    Birkaç sayfadır yapılan mesnetsiz ve tamamen öngörülere dayanan eleştirilere gerekli cevabı zaten arkadaşlar vermişler. Forum mantalitesinin dışına çıkan, polemiğe zorlayan ve kışkırtan bu yazılar yüzünden foruma nitelik sorunu yaşattıklarının da farkında değiller maalesef.

    Bu forumun sakinleri kullanıcıların deneyimlerini, ilgi duyanlara objektif olarak aktarmak yerine, bu motosikletin selesine bile oturmamış “deneyimli”(!) arkadaşların b…k atmalarıyla uğraşmak zorunda kalıyorlar.

    “Eleştiri hakkımı kullanıyorum” edasıyla yaptıkları dayanaksız ve bilgisiz eleştirilerine gelen karşı cevaba da marka fanatikliği yaftasını yapıştırıp polemik yaratıyorlar ve dahası “Ben düşüncemi paylaşıyorum, eleştiriye katlanın biraz” diyorlar…
    Bir sefer eleştiri kavramından bi haberler. Bir şeyi eleştirirken onun hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olunması gerekir. Ve bu tecrübeye dayanarak varsa eleştiriler yapılır. Varsayımla, kehanetle, bence’yle dayanaksız ve öngörüyle eleştiri yapılmaz. Bu sadece kişisel görüştür ve o da o kişiyi bağlar. Fakat bu öngörünüzü dikte etmeye çalıştığınız anda tepki çekmeniz de kaçınılmazdır ki bu seferde siz katlanacaksanız.
    Dahası Türkiye pazarına sunulan çoğu motosikletin standardında olmayan özellikleri Pulsar’ın eksikliği gibi sunmaya ve bize inandırma gayretiyle de saçmalamakta tavan yapıyorsunuz.

    Satın almaya niyetli arkadaşlara kılavuz olması dileğiyle 1500Km’lik deneyimim:

    EKSİLERİ
    1) Artçı selesi sert, uzun kullanımda rahatsız edebiliyor. (Çözümü çok basit.)
    2) Aynaların kör noktası fazla, görüşü zayıflatıyor. (Ben TVS’nin aynasını taktım. Çok güzel oldu, kör nokta yok, görüş açısı gayet güzel.)
    3) Orta sehpanın olmaması benim gibi kendi işini kendi yapanlara dezavantaj (ama unutulmamalı ki pek çok marka ve modelde orta ayaklık standart donanıma girmiyor).
    4) Lastikler; daha iyi olabilirdi belki. Ama ülkemize gelen pek çok marka ve modelin kanayan yarası. Ama alır almaz değiştirmenizi gerektirecek kalitesizlikte değil. Asfaltta yol tutuşu tatminkar. Islak zeninde test etmedim. Stabilize yolda (toprak, çakıllı) test ettim dokusu gereği yol tutuşu iyi değil, iyi markanın da tutuşu olmaz bence, çünkü benzer tabanlar kullanılıyor.
    5) İvmelenmesi çok yüksek, alışık olmayanları zorlayabilir.

    ARTILARI
    1) Fiyatından beklenmeyecek bir güç ve performansa sahip. 200cc olmasına karşın 500-700cc gibi motorlarla Türkiye yol şartlarında beraberce seyahat edebilme imkânı veriyor, eziklik hissettirmiyor.
    2) Sıvı soğutmalı, enjeksiyonlu, 3 buji ve 4 valf. Bu özellikleri ile aynı segmentteki rakiplerine bariz bir fark atıyor. Ve bu farkı yolda hissediyorsunuz.
    3) Tasarım dikkat çekici, işçilik kalitesi tatminkar. Boyasında kaynağında bir kalitesizlik göze çarpmıyor. Yakıt durumu gayet iyi; benim ş.içi tüketimim 100km/3.2Lt
    4) İvmelenme ve atikliği sizi araç arkasına mahkûm bırakmadığı gibi şehir içi sıkışık trafikte avantaj kazandırıyor. Kıvrak ve seri motor. Sizi üzmüyor ve beklentinize cevap veriyor.
    5) Önceki ithalatlarının bazılarından ağzı yanmış bir distribütörünüz var. Sizi yolda bırakmamaya azimliler ve herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda (ki yok denecek kadar az) size hemen yanıt veriyorlar. Muhatabınızı var. Yedek parça ucuz ve perakende de alabiliyorsunuz.
    6) Dandik bir plastik karenajı yok, fren sistemi üst seviyenin bir altı, size sürüşte risk yaratmıyor. Oturuş pozisyonu iyi uzun kullanımda rahatsız etmiyor.
    7) Bajaj Pulsar200NS ülkemizde yeni ama uzun yıllardır yollarda. Üretimde 10.yılını bitirdiler.
    Sağlıcakla kalın, iyi günlerde kullanın.
    centil40, netwera, enescanatar ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

  20. #2220
    vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mart 2011
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    şu motorun üstünde honda yazsaydı aynı fiyata ortalığı süpürür geçerdi. bizde honda diye biniyoruz ama motorumuz çin . kendimizi kandırıyoruz.
    clashofbike, gelebek ve Loverboy bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)