Yemyeşil dünyada ortak bulmak zorundaysanız sizin için seçilmiş bir ortak. Arctic Cat TRV zorlu yol koşullarının üstesinden kolaylıkla gelmesinin yanısıra, çelik jantlar, tam bağımsız süspansiyon ve esnek şasi üzerine monte edilmiş yapısıyla size eşsiz bir konfor sunar... Tek eksiğiniz 50-inç bir HDTV olabilir. Onun yerine doğanın eşsiz renklerini canlı olarak görmenin keyfini süreceksiniz.

XT Paketi

XT mükemmel bir hafta sonu gezi aracıdır. Onun diğer ATV modellerinden öne çıkan özelliklerini sayacak olursak, elektronik hidrolik direksiyon CORE XT, çelik jantlar, otomotiv tarzı boya ve ön SpeedRack. Ayrıca ön diferansiyel kilidi ve 2WD/4WD çekiş sistemi seçenekleri.





http://www.youtube.com/watch?v=8XhmxD-xDnQ" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Çok Yönlülük
Özellikli bir ATV satın almak için arıyorsanız, çok yönlülü ve büyük. Arctic Cat'in sunduğu 3-in-1 sistemine gözatmadan karar vermeyin. Mesala sadece iki parmağınızla yolcu koltuğu kaldırabilirsiniz. Sonra bir SpeedRack ® veya ağır kargo kutusu ekleyebilirsiniz.Ayrıca üç noktalı SPEEDPoint ™ erişim sistemi de Artic Cat mevcuttur.

Büyük Speedrack (3in1)

Bu büyük SpeedRacks son derece güçlü ve dayanıklı olmanın yanısıra geniş bir yelpazede yükleme ve kaldırma olanağı sunar.

2WD/4WD
STANDART 4-ÇEKER

Güç direksiyon düzken ön diferansiyel ile arka ve ön lastikler için eşit teslim edilir. Bu sistem farklı hızlarda dönüş kolaylığı sağlamaktadır.

4-ÇEKER

Maksimum çekiş sağlayan 4WD, dört lastik için eşit olarak dağıtılır ve her türlü zorlu arazi koşullarında kolayca kullanmanızı sağlar.

Süspansiyon

Arctic Cat tarafından dizayn edilmiş ve kendini kanıtlamış Ride-In süspansiyon düşük profil ve koltuk tasarımıyla konfordan ödün vermeden seyahat etmenizi sağlar. Arka salıncak bar ile istikrarı korurken daha yumuşak bir sürüş sağlar. Kendine has çekiş sistemiyle sapmaları önlerken, direksiyonu tutarlı kullanımızı sağlar.

Teknik özellikleri için tıklayın: http://www.arcticcatturkiye.com/v1/products/1000.html