Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #541
    AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul\Beykoz
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı AE86LEVIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün itibariyle ehliyete yazıldım...

    ege turu demişsinde onu biraz düşünmek lazım......

    bu arada bugün kadiköyde bir motosiklet bayinde şu çelik motora baktım bizimkine benzeyen,motorun selesi bizimkine göre çok daha iyi oturuyor kaportaya,aralarda boşluk kalmıyor.rengide kırmızı siyah ve ergonomisi çok daha iyi...yine aynı çelik motorda şu selenin önünde yani ayak koyduğumuz yerin orada o gri şeritlerde var(önceki sayfadaki siyah motorda olanlardan)...aynalarıda kaportadan çıkıyor....çelik motorun servislerine sormak lazım sele,o gri parçalar ve aynaları kaç paradır diye?
    neyse düşünürüz o zaman arkadaşların önünde tartışmayalım ehliyetide aldık ege turu kesin gibi bişi
    ewt çelik motor servisine gidip o parçaları mutlaka almam lazım en azından sele ve ayna lazım.. bi arkadaş fiyatlarını biliyorsa söylesin ya cok pahalıysa boşa uraşmıyım..
    Aerials in the sky..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #542
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2007
    Şehir
    Düzce
    Motosikleti
    Octavia
    Yaw seytan dıyo ver sanıyıye parcaları komple parlak metalık sıyah yap sonra bu motoru model al yap aynısı tovbe tovbe kanıma gırıyo ya kurtarın benı Seytan bizim kırmızı seytanı Kara Boğa yap diye durtup duruyo

    Arakadaslar bugun bos gunumdu ve Bolu ya arkadasların yanına gıtmeye karar verdımj Depomu fulledım ve cıktım yollara Toplamda 45 km bu levhaya kadar 15 km gıttım Yok cok uzun degıl ama bılen bılır BOlu Dagı Boru degil

    Burda Kaynaslıdan sonra Bolu dagına tırmanmaya baslarken



    Evet tırmanmaya devam ediyoruzz hava bıraz soguma basladı rakım 900 kusur metre



    Hava yola cıkarken guneslıydı ama sonra kapattı hatta Bolu dagında Kar vardı tabı yagmıyordu ama vardı

    Bıde motorumunda resmını koyayım yaw kızmasın o kadar yokus cıkardık dıye





    Buda bolu dagının altındakı Koylerden manzaralar



    Su daireyle aldıgım yer yeni acılan Bolu dagı otobanının yolu tırmandıgım yukseklıgı sız dusunun artık



    Burasında Bolu dagının en yuksek yerı sanırım


    Ve en sonunda Bolu ya vardım arkadaslar motor cok rahat tırmandı banamısın demedı 60 km 80 km arası tırmandım bazen fotolar ıcın durdum yoksa hıc dınlendırmedım yol kısa ne var demeyın cok tırmanıs var

    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

  3. #543
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    nitrious81
    birgünde istanbula bekleriz
    resimler çok güzel eline sağlık içim açıldı..
    bolu dağı hiç böle boş olmazdı yahu bom boş yol otoban açıldı diyemi şimdi bu..
    bende bugün hasta hasta motora bindim havanın güzelliğinden istifade ediyim dedim..canavar gibi gidiyo..
    KIRMIZI BOĞA..

  4. #544
    BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2006
    Şehir
    iSTANBUL/suadiye
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom

    Eveeet

    Alıntı CaBRioLeT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar t1 var bende modifiye etmek istiyorum kaportasini tabiki bununla ilgili bir girisimde bulunan varmi hic?
    Arkadaş güzel bi konuya değinmiş.Şimdi yarın öbürgün plastik aksamlarınız çoturdarsa neyapıcaz arkadaşlar? AE86LEVIN,sana soruyorum,servise gitmiyecekmiyiz kardeşim Mecbur gidip alıcaz (pek) yetkili servisimizden.Kaldıki hatırlarsanız aylar önce yazmıştım.Yan plastik parçalarımdan biri durupduruken vida yerlerinden kırılmıştı.Yani darbeyle filan alakası yok.Vida üstünde olmasına rağmen,vidanın dışından daire şeklinde kırılıp makinadan ayrılmış parça! (Neyse anlatamadım galiba) Ben onu başka yerlerden delip,vidalamıştım ama yarın yine plastik aksam kalitesinden ötürü bize kelek yapacaktır.O zaman kununi filan parçalarına bakmalı.Fakat aklıma şöylede bi fikir geldi; Zamanında bostancı oto sanayiinde fiberci ustalarla konuşmuştum.Dergide gördüğün modifiye parçalarını adam kendi ufacık atolyesinde üretiyor.Sen tarif ediyorsun,adam terzi gibi yapıyor.Fiyatını hatırlamasamda o dönemde hazır parça kullanmaktan çok daha uygundu.Pekala bizim motorun üzerinede farklı değişiklişkler yapabililer gibime geliyor. T1 i olan arkadaşa tavsiyem sanayide bi sorsun,hazır parçanın aynısını yapabildikleri gibi,istediğin tasarımıda yaptırabilirsin sanıyorum.

    Arkadaşlar bide sevabına rastlayan olursa Çelik yada Kanuni servislerine parça teminini soruversin,yada kalitesine bakıversin.Rastlarsam ben zaten hemen ekleyeceğim ama,daha hiç gözüme çarpmadı!

    Bolu gezisi fotoğrafları için de ellerine sağlık dostum.

  5. #545
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BESTAPO
    EVET HAKLISIN AYNI PARÇA AYNI ŞEKİLDE BİZİM MOTORDADA KIRILDI DURDUK YERDE KIRILMIŞTI BU FORMDADA DAHA ÖNCEDEN YAZMIŞTIM SERVİSE GÖSTERMİŞTİK BUNLAR BÖLE ABİ DEMİŞTİ SERVİSİ ÖVEN ARKADAŞLAR DUYSUN AKÜ GARANTİYE GİRMEZ DİYOR..KENDİM ALIP TAKTIRICAM SERVİS DERDİMİ AÇTIRMAYIN Bİ DÖKÜLÜRSEM BURAYA SONRA BAŞINIZ AĞRIR..

    BEN BİZİM KAZIKÇI SERVİSE SORMUŞRUM İSTEDİĞİN PARÇAYI ALIP KENDİN TAKABİLİYORSUN ÜSTELİK KM BAKIMLARINI YAPTIRINCA GARANTİ DIŞIDA OLMUYOR..BEN RÜYAMDA DAYIMA GÖTÜRMÜŞÜM MOTORU ONA ANLATIYORDUM DERDİMİ..ARTIK RÜYALARIMA GİRDİ YAHU

    ASLINDA KENDİ İŞİMİ BIRAKIP Bİ MOTOR TAMİRCİSİ AÇIP SONRA ASYA BAYİLİĞİNİMİ ALSAM NE HEM UCUZ DİMİ İYİ GİDER BİZİM BURDA HAA..VALLA TAMİRCİ LAZIM PİYASAYA İLERDE BAYİ OLUNCA SERVİS ÜCERETİDE ALMAM

    Ya Ben İlerde Belkİ Jantlari DeĞİŞtİrmeyİ DÜŞÜnÜyom Bu Mondİallerde Varya Kirmizisi Bİzİm Burda Mondİal Satan Bİ MaĞazada Var Sadece Jant Olarak Satiyo.. YakiŞir Ama Acaba Uyarmi Yanİ Takilirmi Bİzİm Motora Takilir Heralde..
    KIRMIZI BOĞA..

  6. #546
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2007
    Şehir
    Düzce
    Motosikleti
    Octavia
    Arkadaslar serviste kabul ediyor o parcaların kendılıgınden kırıldıgını bana dıyorkı servıstekı Ustam "Kac tane 19a geldısye yuzde 90 nında hep aynı yerler kırık o kadar adı yapmıs kı adam vıda tutan parcaları sarsıntıdan bıle kırılabılıyor" dedı tabı yapacak bısı yok bu Cındekı uretıcının hatası
    Valla jant degısebılrısın nıye uymasın ama gerek yok ya bu motorlara o kadar mastrafa gırmeye anca ogle bı masrafa gıreceksın kı o yukardakı sıyah cızgılı 19a gıbı bısı cıkacak ortaya dıceksın kı "Heh be kardesım o kadar para doktum deydı ama " dıceksın.

    Valla granjların kalıbını dokturdukten sonra yapılmıcak sey degıl sonra fıberglastan yada farklı malzemelerden yapılabılır forumda bole bı konu var cok derın bılgılerde var nasıl yapılacagı hakkında bıraz karısık ama okumanızda fayda var Teknık Bılgıler kısmındaydı sanırım.

    Ya arkadaslar celıkte veya kanuni kaltelı falan degıl aynı parcalar olduguna emınım he tabı gene bı gormek lazım belkı modelleme aynıdırıda uretımı farklı olmustur orası ayrı tabı.

    Ben Celıkten cıddı cıddı o arka bagajlarla o egzozu almak ıstıyorum ama gıdıp sormak lazım hıc sanmıyorum kı dısarıya versınler hele hele Asya motora takacagınızı hıc solemeyın ınadına vermesler.

    Baska bı yere gonderecegımızı yada kendımızın takacagımızı soyleyıp almak lazım ama bılmıyorum ıste verırlermı
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

  7. #547
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    VERİRLER NİYE VERMESİNLER ÇELİK SERVİSİ BİLEN VARSA SORSUN BİZİM SERVİS DIŞARIYA PARÇA VERİYO KANUNİ VERİYO ÇELİK KİMKİ VERMESİN..

    nitrious81 EMİNMİSİN O EKSOZU ALMAYA HİÇ YAKINDAN GÖRDÜNMÜ BEN GÖRDÜM VALLA HİÇ TAVSİYE ETMEM EKSOZA BENZEMİYO Bİ KERE..YAMUK BUMUK..

    VALLA BANA SORARSANIZ ŞUAN O SELE FALAN ESKİYENE KADAR MASRAF YAPMAYA GEREK YOK TABİ MADDİYATI İYİ OLAN ARKADAŞLAR HARİÇ..AMA KNUNİNİN AYNALARIDA FENA DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYO BİLİYORSUNUZ BİZİM AYNALAR ÇOK PROBLEM..BEN İLERDE REFLEKTİF FOLYOYLA BELKİ Bİ ŞEKİL YAPARIM ESKİ MESLEK NEDE OLSA..
    KIRMIZI BOĞA..

  8. #548
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2007
    Şehir
    Düzce
    Motosikleti
    Octavia
    Dostum biliyorum gordumde cok Tipsiz bisi ama gucu fark edilir bicimde artırıyo benım amacım o yoksa gıder ıstanbuldan 200 ylt yı verırım kı adresıde buldum yapan yerı soyle kromajlı veya sıyah karbon kaplama gorunumlu bı egzoz alırım ama bakayım ya eger pahalı ıse almam ama o arka bagajlara cıdden bıttım belkı resımden ogle gozukuyodur ama yakından da bı gormek ıstıyorum nasıl durudugunu neyse hayırlsı olsun ben bı sorucam bakalım fırsat bulursam sızede donerım bılgı verırım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

  9. #549
    BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2006
    Şehir
    iSTANBUL/suadiye
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Ben yakından gördüm yaa! Bence ucuz tasarım,sevmedim ben.Ne ekzoz,ne de çanta

  10. #550
    mesutusem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150T 19A

    T19 A Modifiye

    Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür foruma pek katılamadım, nedeni ise şu bahsi geçen egzosu aramam ve tabi ki kızıl ejderime birkaç eklenti daha yapmamdı

    Bahsedilen egzos, mondialin 150 ZC modelinde de war gidip biraz yakından baktım, ewet velki pek egzos gibi durmuyor ama bana sorarsanız ayrı bi hava katıyor çünkü tam bir performans egzosu görünümü mevcut.

    En kısa zamanda bi çelik motor servisinden sipariş ettireceğim.





    Bu arada kızıl ejderime, far içine patlayan ışık taktım ve gösterge zemin aydınlatmasını biraz kuvvetlendirdim saat bile aydınlanıyo Ha bir de alarmın montajını tam olarak yapıp uzaktan marş olayını da hallettim. O resimleri de bugün yarın ekleyeceğim inşallah.

    Görüşmek üzere
    World of MesuTuseM

  11. #551
    BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Temmuz 2006
    Şehir
    iSTANBUL/suadiye
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    mesutusem..Büyüksün baba :D acele bekliyoruz ayrıntılı fotoları

  12. #552
    mesutusem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150T 19A

    T19 A Modifiye

    Ön konsolu yerinden söküp bizim iş yerinin servis masasına gidip konsantrasyon için kapıyı üstüme kilitledim

    Resim1'de gösterge panelinin sökülmüş hali var. Dikkat ederseniz kilometre saatinin hemen altında boş bi delik war, işte oraya diğer aydınlatma ışıklarından parelel çekip güçlü bir lamba yerleştirdim.

    Resim1


    Resim2'de de boş yuvaya lamba yerleştirilmiş hali gözüküyo. Oraya resim3'te gözüken fabrikanın taktığı standart lambaları takarsanız yine aydınlatıyo ama en güzeli oto aksesuarcılarda bulunan led ampullerden takmak, çiftini 5'e aldım.

    Resim2


    Resim3'te gördüğünüz ampul fabrikanın taktığı zik..ri bo.tan sarı ampul. Değiştirmesi kolay, arkadan çekin geliyo soketi. Şu bilgiyi vereyim gösterge panelinin altındaki ışıklardan sadece üçü aydınlatma, kabloları kahve-yeşil olanlar, diğerleri sinyal vs.

    Resim3



    ve işte sonuç saat resimdekinden daha aydınlık aslında.


    Resim5'te sağda görülen patlayan lamba setini hepsiburada.com'dan 11-12 ytl'ye aldım. bide düğme alıp bizim ön taraftaki kapağa taktım.
    Bu arada şunu da ekleyeyim aküdan o kapağın oraya kablo çektim ucu boşta herkese tavsiye ederim(takviye felan yapmak gerekirse pratik olur).

    Resim5


    Resim6'da alarm ve patlayan lamba beyninin takıldığı yeri görebilirsiniz(beyaz bantla sarılı kısım)

    Resim6


    ve işte son resimde patlayan lambalar, bir de üçgen park lambasına kaliteli led ampul takılınca verdiği güzel ışık.

    Resim7


    Sırada inşallah egzos ve grenajlar var
    Bu iş burda bitmez
    World of MesuTuseM

  13. #553
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    mesutusem valla tebrikler tekrar..konuşturuyosun motoru..
    ben bugün bi motor gördüm
    nitrious81 aynı senin hasta olduğun siyah gibi fakat biraz daha değişik siyahtı yaaa böyle beyaz çizgileri var sonradanmı yapmış bilmiyorum ama sonradan yapmaya benzemiyodu manyaktı tam bağcılar meydanda rasgeldi korna çaldım ama duymadı.. kornayıda değişicem hepsine zaman bekliyorum..arkamdan doğru yavaş yavaş geliyordu benim döndüğüm istikamete dönseydi durup sorcaktım nerden aldın diye..heralde bi firma daha çıkarmış olabilir..o patlayan ışık olayı manyak olmuştur kesin bende taktırmayı düşünüyordum zaten..

    mesutusem YA ÇOK GÜZEL KONULARA DEĞİNİYOSUN VALLA BENİDE TEŞVİK EDİON ŞEYTAN DİYO BU AKŞAM SÖK PANELİ AMA ŞİMDİ O ESKİ AMPULLERİN YERİNE DAH YÜKSEKMİ TAKTIN Bİ TANEDE EKLEME YAPMIŞSIN..BUNUN KABLOSUNU FALAN NEYE GÖRE ALICAZ.. BİDE O PATLAYAN IŞIKLARI FARIN İÇİNEMİ UYGULADIN DIŞARDA TUTSAK MESELA FARIN ALTINDA OLMAZMI..BUNLARA HALA ÜZERİNDEKİ AKÜYLEMİ YAPIYORSUN..
    KIRMIZI BOĞA..

  14. #554
    mesutusem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150T 19A

    T19 A Modifiye

    Sevgili abal, sorularına cevap vermeye çalışayım,

    1-Aynü aküyü kullanıyorum, çünkü motoru bayağı bir çalıştırdıktan sonra iyice şarj oldu ve artık tek marşla çalışıyor. Ayrıca patlayan farları taktığım ve küçük park lambasını kuvvetlendirdiğim için gündüz büyük farları yakmama gerek kalmıyor. Yani akü sorun olmaktan çıktı. Demiştim daha önce önceki 125'lik motoruma da 55lik far takmıştım sorun olmamıştı üstelik aküsü daha küçüktü.

    2-gösterge aydınlatması için, göstergenin altında üç ampulu iyisiyle değiştirip boş olana da bir ampul takman yeterli. Boş ampulu diğerlerinin birinden parelel çekebilirsin. (aydınlatma ampullerinin kabloları YEŞİL-KAHVERENGİ)

    3-Patlayanları farın içine takmanı tavsiye ederim, daha iyi şık saçar. Zor değil, elini uzatırsan, far ampulunun takıldığı yerin aşağısında farın içine doğru boşluk görürsün, oraya öylece koyman yeterli (benim patlayanın dışı plastik ile kaplıydı)

    Kolay gelsin...

    Bu arada, bu sabah Ahmetle beraber trafiğe gidip devir işlemlerini hallettik ikimizde. Akşama gidip ruhsatları alacağız inşallah.

    Ruhsat devir işlemleri:

    Sigorta: 22ytl
    Tescil belgesi: 26ytl
    2 Adet form: 1ytl
    Form ve ruhsat yazdırma: 5ytl
    Kendi adına ruhsat ve sigortanın olması, ayrıca sırada beklerken gödüğüm noter satış süresini 1ay'dan fazla geçiren "japon askerlerine" verilen 81ytl cezadan yırtmanın değeri PAHA BİÇİLMEZ
    World of MesuTuseM

  15. #555
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Teşekkürler Mesutusem Bakalim Ileride Uygularim Belki Bugünlerde Hastalikla Pençeleşiyorum üstüne Bide çalişiyorum..eve Gidince Bitik Halde Oluyorum..
    KIRMIZI BOĞA..

  16. #556
    mesutusem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150T 19A
    Geçmiş olsun, umarım önemli bir sorunun yoktur. Acil şifalar
    World of MesuTuseM

  17. #557
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    sağol mesutusem bakalım iğneleri yemeye başladık hapla geçmedi..bide ilaç içinde yüzüyoruz ama fayda etmiyor..neyse..ben bugün gelirkentanıdık bi yere uğradım oto alarmı taktırıcam motora..110 a falan geliyo servise sormuştum o hıyar herif takmış ama kumandadan çalıştırma olmuyo diyordu halbuki mesutusem yapmış neden olmuyomuş dimi orda yaptıracağıma kazık fiyata.. dışarda oto alarmı taktırırım..gerçi kapı ağzında olduğu için apartmanın içinde çalıncada bi kötü olur ki.. sensörü çok hassas olmassa taktırıcam yoksa cidden sorun olur..
    KIRMIZI BOĞA..

  18. #558
    mesutusem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AS 150T 19A

    Alarm takmak

    Sevgili Abal, kardeşime şunu söyleyeyim, o apartman içinde ciyak ciyak ötme sorunundan benim kadar muzdarip kimse yoktu eskiden, komşuların üzüne bakamıyodum. Kedi dokunuyodu gecenin bi vakti ciyak ciyak. T19'a ise cyclone marka taktım (kendim monte ettim biliyorsun) alarm 55ytl ve cidden o sorun kayboldu iki ayarı var hassas ve sert olarak şu an hassasta ve ona rağmen motor yerinden oynamadıkça ötmüyo. Bu birazda beyini sağlam monte etmeye bağlı. Ben resimlerde gösterdiğim gibi akü ile farlar arasında kalan kısma koyup iyice bantladım. 110 milyon çok uçuk bence, burda olsan o fiyata 2 alarm takardım ben bence kendin tak hiç zor değil, veya daha uygun fiyata takan yer bul, alarmı sen al(cyclone) montajını 20-30 liraya yaptırırsın araştır.

    Saygılar
    World of MesuTuseM

  19. #559
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    110 ytl oto alarmı olduğu için..ya bi yandan doğru söylüyosun ama biyandanda yaz geliyo hırsızla dolu ortalık..iki tane halat bağlı ama o neki hırsız için..ya ben alarmı alsam dediğin marka bulursam tabi kablaloların resmini falan çeksem burda bana tarif edebilirmisin başka alarm takmıyolar olmadı başka yerede sorarım bi araştırıyım ben yine..
    KIRMIZI BOĞA..

  20. #560
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    abal kardeş, demekki senin marş - akü sorununla benim marş - aküs sorunum farklıymış, anladığım kadarıyla, neyse herşeyin çaresi vardır.

    Ben motoru alır almaz iyi bir alarm taktırdım, yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve çok memnunum 70 ytl almıştım. Öyle zırt pırt ötmüyor, hafif dokununca ötmüyor, ama markasını hatırlamıyorum

    Haliyle marşıda kumandadan çalıştırıyorum, çok iyi oluyor, mesela evden çıkmadan 2-3 dakka önce düğmeye basıyorum ve motora gidinceye kadar motoru ısıtmış oluyorum. Bu açıdan çok yararlı 50 metre alanda sinyal kuvvetli.

    Motorun benzin sarfiyatını merak edenler için söyleyeyim 3,5 - 5 litre arasında değişiyor 100 km de kullanıma göre, 2,800 km deyim, motor sanırım açılmıştır artık


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler