Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    Alıntı AE86LEVIN adlı üyeden alıntı
    titanic sen adanadaydın yanılmıyorsam...demek orada servis hizmeti daha iyi,servisçiler iyi niyetliler..bizim burada ise adamlar paragöz ve hiç birşey yapmıyorlar,varsa yoksa para...

    bu arada benim makina 1600km oldu ve herşey yolunda hiç sorun yok....

    dostum biz çok üşengeç bir milletiz. bunları şikayet etsek yola gelirler aslında ama kim uğraşacak dimi ama. Benden de 15 değilde 20 ytl alsalar hiçbirşey demeden verecektim valla.


    kardeş bu arada ben en son depoyu fullediğimden beri sadece 120 km yol yaptım ve benzin tamamen bitti. Bu sefer çok yaktı. Sendede böyle oluyormu ?
    neyseki yanımda bir litre benzin taşıyordum onu koydumda yolda kalmadım. Servise sordum niye böyle dedim sen bir depoyla 80 km gitmediğine şükret dediler. Yani o durumda olanlarda varmış. Tamamen kullanıma bağlı diyorlar. Bana mantıksız geldi. 100 km de 5,5 lt benzinmi yaktım yoksa bilmediğim bişeymi oldu, yada birileri benzin yürüttü serviste falan.İnsan düşünmeden edemiyor yani. Bidaha olmaz umarım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul\Beykoz
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    arkadaslar benim motor 2000 kmyide gecti hayırlısıyla.. bikaç şikayetim haricinde herşey yolunda diyebilrim.. fren kolumu hala takmadılar 1 ay oldu ve benzin deposunun ayaklarından biri kırılmış kaynak atılması gerek. onun dışında motordan memnunum diyebilrim. gecen gün başıma talihsiz bi olay geldi arabanın biri ben kırmızı ışık için yawaşlamışken arkadan süratle geldi ve bana wurdu.. allahtanki tam olarak sanzımanın koruyucu kapagına wurdu yani motorun en saglam yeri biraz sag sol yapıp ileri gittim ama düşmedim ucuz yırttım anlıcagınız.. inip adamın yanına gittim cok kızgındım yani aslında dayagı haketti diyebilirim ama olay tam mecidiyeköy merkez polis şubenin önünde olduğu için we ehliyetim olmadıgı için alttan alıp uzaklaştım:( ondan sonra bide polise yakalanma hadisem warki ae86 zewkle anlatıcagı için ben bişi demiyorum titanic arkadaşım bende bu motorun benzin yakma standardını anlamış deilim. yani kmde 140 lira yaktıgımda oldu 100 lira yaktıgımda oldu. ama son iki ölçümde 25 ytl lik benzinle 230 km yaptım ve son olarak bir depoyla (18.5 ytl) 171 km yaptım we motor istop etti.. yani şu anda km 109 lira yakıyor we bu kullanımda 2 kişi ve otoban kullanımıda war yani kassam 95-100 lira yakar gibi geliyo. senin tüketim aşırı bence.. ama düşebilir, dediğim gibi biraz dengesiz bi motor

    he bu arada unutmadan 1600 km ciwarında bujimi değiştirdim. kendi istegimle ngk nın c7hsa model bujisini taktım motoruma.. (0.7 mm fabrikanın önerdigi standartta) şimdi yararını gördünmü diceksiniz yani tam olarak bilemicem performansa bi katkısı yok gibi hala ae86 beni geçiyo yakışında bi parça iyileşme olabilir ama emin degilim. motorun calışması daha saglıklı gibi sanki ama ondanda emin deilim yinede tawsiye ederim 7 ytl fiyatı war japon malı. üzerindeki bujinin ne mal olduğu belli deil cünkü
    Aerials in the sky..

  3. #123

    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul/beykoz
    Motosikleti
    kawasaki ER6N
    evet arkadaşlar,motorum 1750 kmde ve hiç bir sorunum yok,tabiki burada bilinçli kullanıcı olmamın payı büyük (bakınız AS150T19A bey,durmadan sorun yaşıyor)

    bu yakıt tüketimi olayı aslında tamamen kullanımla ilgili yarım gaz sürünce ve 60 km hızı geçmeyince 100 kuruş yakabilirsiniz km başına...ama sık sık tam gaz ve 90 -100 km hızla giderseniz km de 130-140 kuruş yakmanız normal...

    bu arada geçen gece polise yakalandık AS150T19A kardeşimle,ben ondan 20 metre kadar önde idim ve yola devam ettim polis amcalar sevgili kardeşimi alıp polis merkezne davet etmişler çay içmişler,ehliyetsiz kullanmanın cezasını anlatmışlaryarım saat nasihatten sora göndermişlertabi biraz hafiflemiş kardeşim ne diyelim geçmiş olsun,gitti cash
    görüldüğü gibi AS150T19A nın ngk buji çalışmasıda fayda etmedi,benim çinli hala açık ara önde

  4. #124
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    arkadaşlar bu yakıt sarfiyatı olayını çözmeye çalışıyorum. En son bir depoyla 120 km gitmiştim ve bunun tamamı şehir içindeydi. Yani 2 km bile durmadan gidemedim nerdeyse. Dur kalk olunca sürekli şehir içinde bazen sıkışık trafikte falan çok benzin tüketiyor. Ama şehir dışında 70-80-90 km hızlarda sabit olarak gidince az yakıyor. Motor rodajda henüz. Benzini hesaplamaktan kafayı yedim Şu ana kadar motorumdan memnunum (470 km deyim). sorun çıkartacak gibi durmuyor.

  5. #125

    Üyelik
    17 Temmuz 2006
    Arkadaşlar bu motor bence tamam şekil falan ama sürüş açısından pek rahat değil gibi geldi... lastikler biraz ince olsaydı belki daha iyi olurdu (sadece bi fikir yürütme).. işçilik olarak baktığımızda grenaj kısmının birleşimlerdeki boşluklar soğutuyor insanı... denedim ve 60 ın üzerine çıkmaya çekindim sanki fren sıktığımda üzerinden atlayacakmışım gibi hissettim bence çok rahat değil.... yedek parça konusunda yaşanan sıkıntılar gayet açık zaten aynı paraya daha güvenilir modeller ve markalar varken bence bu para bu motora verilmez abi... yine de yorum sizin bana göre bu......

  6. #126
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    Alıntı WangLee adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bu motor bence tamam şekil falan ama sürüş açısından pek rahat değil gibi geldi... lastikler biraz ince olsaydı belki daha iyi olurdu (sadece bi fikir yürütme).. işçilik olarak baktığımızda grenaj kısmının birleşimlerdeki boşluklar soğutuyor insanı... denedim ve 60 ın üzerine çıkmaya çekindim sanki fren sıktığımda üzerinden atlayacakmışım gibi hissettim bence çok rahat değil.... yedek parça konusunda yaşanan sıkıntılar gayet açık zaten aynı paraya daha güvenilir modeller ve markalar varken bence bu para bu motora verilmez abi... yine de yorum sizin bana göre bu......
    kardeş

    1- Motor sürüş açısından çok zevkli önü düşük olduğu için daha özgür hissediyor kendini insan. Sanki sadece kendiniz gidiyormuşsunuz gibi. Koltuk dizaynı honda dylan la aynı, rahatlık düşünülerek yapılmış.

    2- Lastiklerin daha ince olmasının iyi olacağını düşünmeni anlayamadım. İnce lastikler güvenliği azaltır. Güvenlik çok önemlidir.

    3- Bütün çin motorları içindeki en iyi sağlamlık tasarım ve işçilik 19 A da. Arka yolcunun ayak koyduğu yerde, hoplayıp zıplasan bile bişey olmaz, bide diğer çin modellerinde dene istersen üzerine basmaya bile dayanmıyor. İstisnalara takılma, takılacak olduktan sonra hikayeler bitmez.

    4- 60 ın üzerine çıkınca üzerinden atlayacak gibi hissetmene şaşırdım. Biz bununla 110 a çıkıyoruz bir yerlere atlayasımız gelmiyor. Hayretsin

    5- Yedek parça ve servis konusunda sıkıntısı olmayan bir çin malı görmedim şu ana kadar. Sıkıntıdan kastınız nedir. Bir parça bir ayda gelmezse veya değişmezse yasal hakkımızı kullanabiliriz zaten.

    6- Aynı paraya daha güvenilir modeller markalar var demişsin. 1850 ytl ye daha güvenilir daha kaliteli bir marka veya model örneği verebilirmisin 150 cc ve 9,5 beygir olmak şartıyla.

    7- 1850 ytl ye sizi memnun edebilecek bir scooter yazarmısınız. Tabiki aynı büyüklükte , aynı güçte, en önemliside aynı güzellikte olmak şartıyla.


  7. #127
    maerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AsyaT19A

    Motoru Aldık:)

    herkese merhaba,
    uzun bir forum okuma sürecinden sonra karar verip motoru aldık.
    şu 180 km deyim ve hiç bir problem yaşamadım.
    40 km geçmiyorum. ilk 0-86 kmyi 3 litre benzin ile gitmişim.
    kendim kullanınca bu motorun fiyatına göre gerçekten iyi olduğuna kanaat getirdim.
    motordan çıkan ingilizce dökümanda yazan fabrikasyon verisi 100km de 2.8 litre yakıt tüketimi imiş. aynı dökümanda rodaj için çok daha düşük hız 25,35,45km ve 0-200,200-800,800-1200 km diyor. türkçe broşürmü doğru ingilizcesimi?

    bir de ısrarla üretici firmayı aradım internetten ve 150 cc lik bizimkinin aynısını üreten YMOTO diye bir firmaya ulaştımki firma yamaha ya fason üretim yapıyormuş. Birde bizimkinin aynısı fakat 250 cc lik farklı bir üretici de var.

    bu arada dün akşam motorun önarka sinyal lambalarını değiştirdim. orjinalleri hem eskiydi !! hemde belli olmuyordu fakat şimdikini görmeniz lazım. Sarı araba sinyali sanırım eskisi gibi 10 watt.

    ön farlarada 55-60 wattlık osram takdırdım inanılmaz fark etti uzunda iken gündüz farlara bakamıyorsun (orjinali kalitesiz ve 18 watt idi). Elektrikçi akünün ömrü kısalır dedi olsun dedik. 2 senede değiştireceğin yerde 1,5 yılda aküyü değiştirirsin dedi. özellikle sinyallerin inanılmaz parlamasını ve ön farları görünce mühim değil görünelim dedim.


    benzin göstergesi yanlış gösteriyor. Bugün şamandırayı ayarlayacaklar.
    fakat motorun güzelliği yanında önemsiz.
    park halinde hareket halinde iken özellikle karşıdan gelenler motor dışında başka bir yere bakamıyor.
    kullanım rahatlığının ve frenajınında yamaha bws den daha iyi ve piaggio x8-250ile aynı kalitede. her ikisini de kullandım. her iki motordanda oturma alanı daha rahat ve geniş.

    farlar ve sinyaller süper oldu mutlaka deneyin
    memo71

  8. #128
    NiyomaniA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2006
    bu motor bayiide 1.850 Ytl. eserkose kardeş anahtar teslim 2.070 Ytl. ye geliyor. Bu arada senin history ne alemde ve ne kadar ben de Daelımn düşünüyorum da

    Titanic'e aynen katılıyorum WangLee kardeş sen bu makinayı ya başka bir modelle karıştırıyon yada öyle bizimle kafa yapıyon aynı performansa sahip diğer marakalarda bu tip motorlar 3000-3500 ytl civarı hem bu kadar yakışıklı değiller yaaaaaaa...

  9. #129
    ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    Arkadaşlar sanırım haftaya bende alıorum.. Ama pendikteki bayisine gittim brojürde 2.050 ytl yazıodu oradaki bey sağolsun çok yardımcıu oldu bana fiyatının da daha 1.850 oldugunu söyledi. bayiden çıkınca broşüre baktiimda gördüm 2.050 ytl yi sanırım yakında zam gelecek haberiniz olsun. umarım bende zam gelmeden haftaya alırım motorumu..

    Saygılar sevgiler..

    Alıntı maerdal adlı üyeden alıntı

    bu arada dün akşam motorun önarka sinyal lambalarını değiştirdim. orjinalleri hem eskiydi !! hemde belli olmuyordu fakat şimdikini görmeniz lazım. Sarı araba sinyali sanırım eskisi gibi 10 watt.


    Abi hayırlı olsun öncelikle.. Kazasız belasız inşallah..

    Değiştirdiin sinyallerin fotolarını gönderebilir misin? bana da orjinalleri küçük gibi geldi.. bende alıcam sanırım haftaya olmadı senden kopya çekerim
    Hiçbirşey imkansız değildir...

  10. #130
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    arkadaşlar sonunda olan oldu motorumla ilk yere dalışımı gerçekleştirdim

    motoru park etmiştim direksiyonuda kitlemiştim tekrar döndüğümde başka yere gitmek için motorumu uzaktan kumandayla çalıştırdım motora bindim gaz verdim ve bir metre sonra kendimi motorla beraber yerde buldum. Çünkü direksiyonu kilitli unutmuşum. Direksiyon dönmeyince frenede bastım hepten dengeyi kaybetip olduğum yere yığıldım. Neyseki sadece dizimde hafif bir sıyrık oluştu. Motorumn direksiyon kilidi zarar gördü ve sağ tarafta ayağımı koyduğum yerin altındaki kırmızı bölüm çizildi ve çatladı. Başka hiçbir yerine hiçbirşey olmadı. Kendimi ve motoru kaldırıp sersem bir şekilde yoluma devam ettim. Çatlayan parçayı servisten sipariş ettirdim 12 ytl dediler fiyatı. Dedim neyse ucuz kurtuldum.

    Siz siz olun sakın benim gibi angutluk yapmayın. Hırsız alarmı taktırdığım için kontağı uzaktan çalıştırıyorum. Ama direksiyonuda normal anahtarla kilitliyorum park ettiğimde. İşte bir anlık dalgınlık neticesinde yerlerde süründüm. Artık motora binince iki defa kontrol ediyorum direksiyonu

    Bu arada motor 100 km de yaklaşık 5 lt tüketiyor (1 km de 150 ykr) bütün kullanım şehir içinde, tek ve iki kişi karışık olarak. Burada durmadan gittiğim en uzun mesafe 2 km. En son şehir dışında 100 km lik yolu (50 gidiş + 50 dönüş ) iki kişi durmadan gittiğimde 3,8 lt yakmıştı. Demekki şehir içi çok farklı oluyor. 480 km deyim şu an rodaj dönemi bitene kadar (1000 km) sarfiyat ne kadar düşer bilmiyorum ama çok ta farkedeceğini sanmıyorum.

  11. #131

    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul/beykoz
    Motosikleti
    kawasaki ER6N
    titanic geçmiş olsun...abimin motorunda ayak basma yerinin altında kalan grenajı kırıldı,biz söküp tamir ettik onu...

    bu arada benim motor 1900 oldu bu ara çok binemiyorum,hiç bir sıkıntım yok,herşey yolunda...kışa kadar 4000 km yapmış olurum,valla bizim çinliler sorunsuz gözüküyor...yakıt tüketimim 110 kuruşlarda...tam gaz binince 130 kuruş olabiliyor...

  12. #132
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    şöyle geçerken bi siteye ugrayayım dedim hiç cevap yazma fikri yoktu aklımda ,ama motorlarınızın 14-15 kuruş arası yaktığını okuyunca dayanamayıp cevap yazma zorunluluğunda kaldım,arkadaşlar 150 cc bi makina 15 kuruş yakması bence saçmalık büyük bir problem var demektir bendeki as150t 8000 km'yi geçti ortalama yakıt harçaması 60 km ve altı hızla 7 kuruş, 80-90 km sabit hızla 8 kuruş. bir depoyla en az 190-200 km yol yapıyorum,bir depo dediğimde genelde hep 15 ytl benzin alırım.
    gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar

  13. #133
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    Alıntı kahraman34 adlı üyeden alıntı
    şöyle geçerken bi siteye ugrayayım dedim hiç cevap yazma fikri yoktu aklımda ,ama motorlarınızın 14-15 kuruş arası yaktığını okuyunca dayanamayıp cevap yazma zorunluluğunda kaldım,arkadaşlar 150 cc bi makina 15 kuruş yakması bence saçmalık büyük bir problem var demektir bendeki as150t 8000 km'yi geçti ortalama yakıt harçaması 60 km ve altı hızla 7 kuruş, 80-90 km sabit hızla 8 kuruş. bir depoyla en az 190-200 km yol yapıyorum,bir depo dediğimde genelde hep 15 ytl benzin alırım.

    değerli arkadaşım

    şu ana kadar yaptığımız bir hatayı görmemizi sağladın bunun için çok teşekkür ederim.Yani biz bazen km de 110 - 130 - 150 ykr yakıyoruz gibi para birimleri kullanmışız yeni farkettim. 100 kuruş 1 milyon lira yapar 11 - 13 - 15 ykr diyeceğiz yada 110 - 130 - 150 lira diyeceğiz.


    Şimdi gelelim asıl konuya. Demişsinki ben as 150 t yle 60 ı geçmezsem 7 ykr yakıyor demişsin. Hayatta inanmam, yani sen 100 km de 2,2 lt mi yakıt tüketiyorsun. Fabrika verilerinde bile en az 2,8 lt yazıyor. Honda beat 100 cc bile bu kadar az yakmıyor nerdeyse.

    Benim motor 500 km de henüz ve şehir dışında sabit 90 km hızda iki kişiyle 11 ykr yakıyor. Aynı şartlarda seninkide bu kadar yakar bence. Örneğin ben aynı yolu tek kişi ve 60 km sabit hızla gitsem sanırım 9 ykr yakar. Yani seninkiyle çok ta bir farkı yok.


    Ama gel görki sadece şehir içi kullanımda sürekli dur kalk sürekli kontak aç kapa bazen iki bazen tek kişi olarak bide üstüne rodaj aşamasındasın. E ne olacak haliyle 14-15 ykr yakacak tabiki. Bir problem olduğunu düşünmüyorum.

    Bütün 150 cc lik çin motorları biribirine yakın değerler veriyor yakıt olarak. Yani seninki benimki onunki diye bişey yok aslında çünkü tamamen kullanım şekline bağlı.

  14. #134
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2005
    Şehir
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    evet fabrika verilerine göre 100 km'de 2,8 lt harcaması gerekiyor.cumartesi acil bir işim vardı depo boş durumdayken 10 ytl benzin aldım ve tuzla-kurtköy-bostan'cı arasında 120 km yol yaptım inanmaya bilirsiniz ama yolculuk sonunda depomdaki benzin daha bitmemişti.şunuda belirteyim bu motorların km saat'lerinin problemli olduğunu herkes biliyor %10 fazla gösteriyor.
    gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar

  15. #135
    ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    ya arkadaşlar bi alsam şu motoru bende yazcam yaa

    ha bugün hayarın bakalım ne zaman..

    Arkadaşlar dün itibariyle motoru sipariş verdim

    Sanırım yarın yada cuma teslim edicekler.. Ama ehliyet alana kadar
    tuzla-pendik çevresinde olucam :(
    rodajı da doldururum böylece

    hayırlısı olur inşallah..

    Sağlıcakla kalın, gelişmelerden haberdar ederim..

    Saygılar,
    Hiçbirşey imkansız değildir...

  16. #136
    ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    Arkadaşlar selam,
    Motorumu aldım hayırlısıyla..
    Kulladıkça izlenimlerimi aktarırım

    Ama arkadaşlar neden kimse bişeye yazmıo artık nerdesiniz 1 haftadır? Korkmaya başladım walla...

    Hayalet bi topic gibi oldu bu...
    Hiçbirşey imkansız değildir...

  17. #137
    maerdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    AsyaT19A

    hayırlı olsun

    hayırlı olsun güle güle kullan.
    aman yavaş git daha keyifli.
    sinyal ve farların fotosunu 1-2 güne kadar göndereceğim. cidden çok önemli olduğunu düşünüyorum özellikle önarka sinyaller çok cılızdı.

    tekrar hayırlı olsun kazasız belasız.

    tatildeyik.
    memo71

  18. #138
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    Alıntı ChAgLaR adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar selam,
    Motorumu aldım hayırlısıyla..
    Kulladıkça izlenimlerimi aktarırım

    Ama arkadaşlar neden kimse bişeye yazmıo artık nerdesiniz 1 haftadır? Korkmaya başladım walla...

    Hayalet bi topic gibi oldu bu...

    kardeş hayırlı olsun

    bu paraya alınabillecek en iyi scooteri almış oldun.

    Benim motor 700 km ye yaklaştı. Hiçbir sorun yok. Gücü süper mondialler geçemiyor beni uzun yolda

    100 km de minimum 3,8 lt maxsimum 4,2 lt yakıyor. Tamamen yol durumuna bağlı olarak. Kullandıkça sarfiyat düşüyor ama sanırım buraya kadar. Yani artık rahatlıkla 100 km de 4 litre yani km de 125 bin lira yakıyor diyebilirim. Artık benzin hesabı yapmicam. Zaten diğer 150 lik çin motorlarıda aynı seviyede, 100km de 3,5 lt civarı yakıyorlar. Yani bu performansa göre sarfiyat makul bence.

    Arkadaşlar, ayrıca bu topic fazla hareketli değilse sanırım sorun çıkmamasından dolayıdır. Herkes motorundan memnun şikayet edeni görmedim genelde

  19. #139
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı titanic adlı üyeden alıntı
    100 km de minimum 3,8 lt maxsimum 4,2 lt yakıyor. Tamamen yol durumuna bağlı olarak. Kullandıkça sarfiyat düşüyor ama sanırım buraya kadar. Yani artık rahatlıkla 100 km de 4 litre yani km de 125 bin lira yakıyor diyebilirim. Artık benzin hesabı yapmicam. Zaten diğer 150 lik çin motorlarıda aynı seviyede, 100km de 3,5 lt civarı yakıyorlar. Yani bu performansa göre sarfiyat makul bence.
    :
    Benim motor Mondial HS150
    100kmde ort 1,8 lt yakıyor 80-90 gidersem
    Hadi yuvarlak hesap 2lt olsun sizin için ...
    Devamlı tam gaz gidersem 2,5lt yakıyor
    hayal değil gerçek !
    Rodajı mükemmel yaptım ama ...

  20. #140
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı
    Benim motor Mondial HS150
    100kmde ort 1,8 lt yakıyor 80-90 gidersem
    Hadi yuvarlak hesap 2lt olsun sizin için ...
    Devamlı tam gaz gidersem 2,5lt yakıyor
    hayal değil gerçek !
    Rodajı mükemmel yaptım ama ...

    kardeş

    yakıt hesabını nasıl yapıyorsun bize anlatırmısın. Senin motordan kuzenimde ve ayrıca iki arkadaşımda var. Rodaj dönemleride çok sakin kullandılar. Sen yakıt hesabını yanlış yapıyorsun. 1,8 lt yakıt sarfiyatı 100 cc lik honda beattan bile daha az. Kesinlikle inanmıyorum.


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler