Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1041

    Üyelik
    13 Ekim 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
    Bizi bağlayan motorlarımız mı yoksa gönüllerimiz mi çekirge? Artık sağlam bir japonum var hem de çok büyük ama bu sitede buradan başkasına niye yazmıyorum? Sanki karakızı satsam buradaki herkesi unutacam. Asıl o zaman motorumu değil buradajki dostluklarımı satmış olurum. Ben bu motor sitelerini 3 yıl motorsuz olarak takip ettim. Bir motor sitesinde moderatördüm henüz motorum yokken. Bizi bir arada tutan dostluğumuzdur, motorlarımız değil. Şimdi ben gidip Ramzey kross alsam, dönüp sizinle o dengesizler gibi dalga mı geçecem ben şimdi?

    Ferda'nın dediği gibi yok öyle uzaktan bakmak. Nereye gidiyon hem? Buradan başka yerde sen mutlu olamazsın çekirge. Otur efendi efendi yap paylaşımını. Çok darda kalırsan al benim karakızı bir hafta gez gel. Senden mi esirgeyeceğiz çekirge.
    Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1042
    CyberTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2008
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Asya AS 200 GY-2
    sanırım bu motorun dağdaki performansı konusunda bişey okudum arada koyayım bu resmi dedim...




    dikkatinizi cekerim arkadaşlar resimdeki çogu motor 650 lik bide arkada kawasaki KDX var 200 lük çift zamanlı bu motorlarla cross a gidiyiyorum ben

    hala bu motordan şüphe eden olursa resmi yapıştırın abi gözüne gözüne uçarkenki fotolarımı bulamadım hani bazı dengesizler şase kırılıyo falan dedi ya onlara inat ama çekilip koyacam onuda.....

    İbrahim abi hayırlı olsun abi japonun adı sanı varmı abi üstteki resimlerde motorların hepsini kullandım da onlardan biridir umarım ......
    Gitmediğin Yer Senin Değildir...

  3. #1043

    Üyelik
    13 Ekim 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
    Motorumuz 1998 model Yamaha YZF 1000 Thunderace. 1000 cc, 4 silindir ve 145 beygir güç üretiyor.Motor şu an faal durumda ve sadece yan ve alt grenajları ile pandizotları takılmadı. Beklediğimin ötesinde bir seriliği var. Ürktüm desem yalan olmaz.

    Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....

  4. #1044
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa
    Bugün motorumla uğraştım. Kuzenime teslim etmeden önce son bi -inspire- bakımı yapayim istedim. Sonbahar bakımı gibi bişey oldu Sesi soluğu değişti her zamanki gibi Bol bol resim çektim açıklayıcı olsun diye
    Buyrun resimler

    Önce bi yapılacaklar ve malzeme listesi çıkardım. Daha önceden deneseymişim keşke çok daha rahat oluo. Geç akıllandık ama olsun

    Motoru gene aynı yere çektim, malzemeleri hazırladım, kameramı hazırladım, listemi duvara bantladım ve sabah 9 gibi işe başladım.

    Ve işte malzemelerim Kimi tam, kimi yarım, kimi hiç yok ama idare ediyoruz işte En son 24 lük lokma aldım koçtaştan yağ tıpamı sökebileyim diye. 10 TL verdim içime oturdu o da zaten ^_^

    Yağımı boşaltmayla işe başladım. Motor u önce bi çalıştırdım rolantide 30-45 sn beklettim yağ biraz ısınıp daha akışkan olsun diye. Sonra yeni aldığm lokmam la tapamı söktüm yağı boşalttım. *Yağ değiştireceklere-Aşşağıda yağ tapasını sökerken alttaki minik filtreyide çıkarmak zorunda kalacaksınız zaten yayı geri tepiyo kendi. Takarken ters takmamaya dikkat edin. Tapa ile yay temas edecek, filtre kısmı dibe batacak.*

    Uzun süredir yağ filtremi temizlememiştim, açıp temizlemenin yararlı olacağını düşündüm. Yağ filtresi resimde görünen 'ASYA' yazısının devamında ki 3 vidanın tuttugu yuvarlakımsı kapagın altında bulunmakta. 8 anahtar ile onları açabilrisniz ancak yıldız veya lokma kullanmanızı tavsiye ederim yoksa benim gibi biraz sıyırabilrisiniz o vidaları. :(

    Ve işte kapağın sökülmüş hali. *Sökerken dikkat etmeniz gereken bişeyde oradaki 3 vidanın boyları farklı, hatta en sağ üst köşedeki vida yan kartel kapağının vidalarından biri.* Normalde sağ kartel açılacağı zaman o da sökülmekte.

    Filtreyi çekip çıkardığınzda filtre yuvasındaki çapakları almayı unutmayın. Bende bir miktar çapak orda da vardı.

    Evet.. Motorum gene biraz çapak atmış .:/ Neyse en azından açtığımıza, vidayı sıyırdığımızla kalmadık, filtreyide temizliycez = ). Filtreyi gaz yağı veya benzin gibi bi çözücü kullanarak temizleyebilirsiniz. Tamamen kurudugundan emin olduktan sonra yerine çıkardığınız şekilde takabilrisiniz. *Çıkarırken yönüne dikkat edin. Olaki hatırlayamadınız ters takılırmı bilmiyorum ama riske girmeyin, açın siteyi bakın bu resimlerden *

    Temizlenmiş bi filtre yuvası

    Filtremin temizlenmiş hali. Arka planda belki dikkatinizi çekmiştir :D steril çalışıyorum artık. Eller bi derece WD40 ile temizleniyo ama tırnak aralarındaki siyah lekeler biraz zorluyo doğrusu Ben önlemimi baştan aldım Şiddetle tavsiye ederim.

    Ve buji değiştirme olayı...Motorun sağ tarafında manifoldu koruyan güzel görünümlü 2 adet metrik 8 vidanın tuttugu kapağın altında buji yuvası bulunmakta. Kapağı cıkartınca karşınıza resimdeki manzara çıkacak.

    Şekildeki gibi tutup kolaylıkla bujipiposunu bujiden ayırabilirisiniz.

    Ve işte bujimiz. Yanımızda bir adet yedek buji bulundurmakta yarar var bence. Hep taşıması kolay, minik bi parça hemde değiştirmesi çok kolay. Buji ateşlemeyi keserse 2 dk da çalışanıyla değiştirip yola devam etmek varken çekici bile çağırmak zorunda kalabilrisiniz...

    Benim kullandığım bujinin markası NGK ve modeli DR8EA(referansı İbrahim Abi 'den aldım )

    Buji anahtarıyla saat yönünün tersine çevirerek şekildeki gibi koalyca sökebilriz bujimizi.

    Ve buji yuvası.

    Elimdeki kullanılmış ve kullanılmamış bujiler var. Ben farkını anlayamıyorum gerçekten:( Bana dış görünüş itibariyle kötü geldi ve zaten motoru geri veriyorum temiz iş olsun diye yenisiyle değiştirdim.

    Arka sinyallerim her zmaanki gibi aşşağı sarkıyodu, japonladım ve bantla yukarı yapıştırdım. Elle tutmak japon kuruyana kadar gerçekten zor :D

    Ve işte dünyanın en kaliteli plastik malzemesi xD

    Geldik hava filtremize. Hava filtresi depo grenajının hemen arkasındaki küçük grenaj parçasının arkasında bulunmakta.

    Ve işte ortada hava filtremizin kapağı. Bu kapağın altında süngerimsi/sünger yapıda bi filtre var

    Resimdeki gibi kapağı tamamen sökmeden çıkartmanızda yarar var. Aksi halde kapağı tekrar takmak güç olacaktır ve bayağı zaman kaybı yaşayabilirsiniz.

    Hava filtremizi gaz yağı veya benzin/yağlı benzin ile iyice temizledikten sonra tamamen kurutur ve ardından çok ince yağ ile ( dikiş mak. yağları gibi ) iyicene yağlayıp, iyice sıktıktan sonra yerine geri yerleştirebiliriz.

    Yağ filtresini çıkarıp nasıl takacagını unutanlara

    Zincirimi temizleme adına gene krikoyu dayadım şasinin sag tarafına kaldırdım arka tekeri

    Pek dengeli olmasada kısa vade de iş yapar bişey

    Diş fırçalamaktan kesinlikle daha zevkli bir iş Ben önce benzin kullandım ardından WD40 ile fırçaladım, iyice kurutup zinciri Castrol Chain Wax zincir yağı ile yağladım.

    Zinciri temizlemeden önceki hali.

    Ve temizlenmiş hali

    Aşşağıdaki yağ tapasını ve filtreyi yerine taktıktan sonra sıra geldi yeni yağ ı doldurmaya. * Yağ ı boşaltırken motoru sağa sola yatırırsanız iyice boşaltabilrisiniz kirli yağı* Resimdeki kapağı saat yönünün tersine çevirerek kolayca açabilrisiniz.

    Yağ olarak Shell Advance 15/50W SX veya VSX kullanıyorum. (referans her zmnki gibi İbrahim Abi 'den ) Bursa'da ki hiçbir shell benzincide VSX ( yarı sentetik ) olanından bulamadıgım için mineral bazlı olan SX i kullanıyorum. Aralarında 4 ytl fark var. VSX 15 TL, SX 11 TL.

    Yağ seviyesini resimdeki göstergeden kontrol edebiliriz. Gördüğünüz gibi benim yağım max. seviyesinin biraz altında ve pırıl pırıl Gösterge motorun sağ alt tarafında bulunmakta.

    Ve yolcu gelin bıcı bıcı yaparken

    Motoru 2006 model Asya 200 GY2 Karakız. 200 cc, 1 silindir ve 15 beygir/11.4kW güç üretiyor. Motor şu an faal durumda ve sadece minik bi vites problemi ve fazla artist bi duruşu var. Beklenenin ötesinde bir seriliği var. Aşık oldum desem yalan olmaz.









    İbrahim Abim bu arada kestane işi gerçekten zor :/ Harab olacak kargolarda. Ben arkadaşımı ayarlayabilirsem Ankara içinden halletmeye çalışcam olmadı birdaha ki ziyaretimde getireceğim. Ama burdan bu sıcakta kargo ve kestane şekeri hoş olmaz doğrusu :( Üzgünüm.
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  5. #1045

    Üyelik
    17 Temmuz 2007

    Tamirciler aç kalacak

    Eline,beynine ve yüreğine sağlık İnspire kardeşim bu kadar ayrıntılı ve anlaşılır bir sunum yaptığın için.gERÇİ FORUMU İZLEYENLER BİLİR ÖNCEKİ SUNUMUN DA GAYET HOŞTU(MOTORU TESLİM ALDIĞINDA YAPTIĞIN)Bu arada büyük harfler için özür;çalışırken yazınca böyle hatalar oluyor:üşendim düzeltmeye;-))Sayende tamircilerde,servislerde beklemekten,bilgsiz-ilgisiz tamircilerin-çırakların insafına kalmaktan,derede tepede komik-zor durumda kalmaktan ve en önemlisi kalitesiz civatalarımızın bunlar tarafından sıyrılması ve kullanılan sarf malzemesinin(örneğin yağ) kalitesinden emin olamamaktan kurtulacağız(en azından forumu izleyen karakız sürücüleri)Ama gönül isterdiki sen hep bizimle ve karakızla kal

  6. #1046

    Üyelik
    13 Ekim 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
    Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler çekirgem. Yine yememişsin içmemişsin döktürmüşsün. Emanet motora bu kadar emek verdin. İnşallah çok daha güzelleri sana nasip olur. Seni ilk tanıdığım günden beri ideal bir motorcu ve paylaşımcı olacağın belliydi.

    Bu arada bujin hafif kurum yapmış. Benzini mümkün olduğunca aynı yerden al ve motorun benzin avans ayarını biraz düşür. Bu arada yağ filtresinde olması gerekenden biraz daha fazla çapak var.

    Kestane şekeri hiç sorun değil. Havalar soğusun hele mazaretin kalmayacak nasılsa o zaman.
    Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....

  7. #1047
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa
    Eline,beynine ve yüreğine sağlık İnspire kardeşim bu kadar ayrıntılı ve anlaşılır bir sunum yaptığın için.gERÇİ FORUMU İZLEYENLER BİLİR ÖNCEKİ SUNUMUN DA GAYET HOŞTU(MOTORU TESLİM ALDIĞINDA YAPTIĞIN)Bu arada büyük harfler için özür;çalışırken yazınca böyle hatalar oluyor:üşendim düzeltmeye;-))Sayende tamircilerde,servislerde beklemekten,bilgsiz-ilgisiz tamircilerin-çırakların insafına kalmaktan,derede tepede komik-zor durumda kalmaktan ve en önemlisi kalitesiz civatalarımızın bunlar tarafından sıyrılması ve kullanılan sarf malzemesinin(örneğin yağ) kalitesinden emin olamamaktan kurtulacağız(en azından forumu izleyen karakız sürücüleri)Ama gönül isterdiki sen hep bizimle ve karakızla kal
    Rica ederim downrider. Ben zevk alıyorum bu işleri yapmaktan. Mutlu oluyorum meslek geregi biraz ilgim de var zaten.
    Bu arada yukarda bi sayende kelimesi kullanmışsın, aslında İbrahim Abi' nin sayesinde O öğretti hepsini bana, öğretirkende sende yardımcı ol etrafına böyle demişti. Ben hep burdayım, belki karakızda. Kuzenim satmayı düşünüyor karkızı , satana kadar arada bi giderim Sakarya' dan İstanbul' a onla beraber bakımını yaparız bol bol resim çekeriz O da gelsin hele bi askerden o da başlar buraya yazmaya

    Emeğin ve paylaşımın için teşekkürler çekirgem. Yine yememişsin içmemişsin döktürmüşsün. Emanet motora bu kadar emek verdin. İnşallah çok daha güzelleri sana nasip olur. Seni ilk tanıdığım günden beri ideal bir motorcu ve paylaşımcı olacağın belliydi.

    Bu arada bujin hafif kurum yapmış. Benzini mümkün olduğunca aynı yerden al ve motorun benzin avans ayarını biraz düşür. Bu arada yağ filtresinde olması gerekenden biraz daha fazla çapak var.

    Kestane şekeri hiç sorun değil. Havalar soğusun hele mazaretin kalmayacak nasılsa o zaman.
    Valla emanet işte biraz da onun için bu kadar uğraş. Kim kime motorunu bırakıyo ki askere giderken ? ? İdeal motorcu kavramı yolundaki ilerleyişim de senin sayende
    Kestane olayını çözecem. Söz.
    Bu arada İbrahim Abi bizim avans ayarı karbratörün solunda minik bi düz vida dan ayarlanıyor bildiğim kadarıyla ve saat yönünde havayı kısarken, saat yönünün tersi yönde hava oranını arttırmakta. Doğrumudur?
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  8. #1048
    ferdagulbenli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2007
    Şehir
    manisa
    Motosikleti
    2006 asya gy 200
    emeğine sağlık güzel kardeşim istersen sen şu okulu hayırlısınla bir bitir beraber bir servis açalım bu kadar paylaşımı birde servise yansıttığımız zaman tüm türkiyedeki asya gy 200 cülerin buluşma mekanınıda oluşturmuş oluruz
    tabiki başkan ibrahim abi olmak şartı ile
    müdür demedim şimdi yanlış anlaşılma olmasın hesabı
    ibrahim abim seninde yeni dehşettin hayırlı olsun
    aman abi gözün sevem kadranın sonunu görmeye çabalama
    makinada altında çok şık duruyor
    eee nede olsa üstünde düzgün ve temiz bie abimiz var
    ferdagülbenli

  9. #1049
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa


    Avans ayarı vidası resimde görülmekte
    Jigle kolunun hemen altında düz vida. Saat yönünün tersine hava yı açmakta. Ben havamı arttırdım daha bi havalı oldu :D Düşük devirde boğulmuyo eskisi gibi.
    Teşekkürler İbrahim Abi

    Bu arada Ferda Abi servis işinde ben varım. Aydın Abi ' ye de sordum biraz önce hatta senin oraya çırak lazımmı diye :D Her türlü hiç fark yapmaz =) Bide anahtarlar gözünü sevem acımayalım paraya izeltaş alalım
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  10. #1050
    kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ağustos 2005
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    coming soon
    asyanin 200gy modelinin bu sene uretilmedigi gibi bir duyum aldim...
    internet sitesindede yok!!



    yakin bir arkadasim icin almayi dusunuyoruz fakat
    uretimden kalktigi icin parca sikintisi olur diye almaktan cekiniyoruz



    uretimden kalkip kaklmadigini bilen varmi gercekten??
    birde kullananlar parca bekliyormu parca sikintisi varmi?

  11. #1051
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa
    Asya bildiğim kadarıyla sadece 2006 da getirdi bu motoru piyasaya. Yurt dışında başka markalar altında aynı motor halen üretimde olabilir belki bu konuda bilgim yok.

    Yedek parça konusunda biraz dertli bi motor, biraz uğraştırıyo hatta bazen bulamıyosun bazı parçaları (depo grenajı mesela). Mekanik aksamındaki çoğu parça zongshen zealsun motorlarla uyumlu dışardan temin edilebilir durumda.
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  12. #1052

    Üyelik
    17 Temmuz 2007
    Arkadaşlar burada bugüne kadar birçok soruya yanıt buldum ancak bir konu var ki,tam olarak anımsamıyorum ama yanıtını bulamadım.Sorum şu; malumunuz dubless lastikler için tamir kiti adı altında spreyler var ve patlak lastiğe subabtan hava basar gibi basılıp (yanılmıyorsam 20 ps değer basınçla) belli bir süre idare ediyormuş.Bildiğiniz üzre bizim karakızların arka lastiklerini kolayca söküp takmak ve o psikoloji ile tamir etmek pek kolay olmasa gerek! Stepne şansımız da olmadığına göre bu tip bir ürün sorunumuza çözüm olabilir mi?Deneyen varsa deneyimlerini,bilen varsa da bilgisini paylaşırsa sevinirim,esen kalın

  13. #1053

    Üyelik
    13 Ekim 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
    Sevgili downrider,

    Mevzu bahis olan kitler adı üzerinde halk arasında dupleks diye adlandırılan içlastiksiz lastikler için. Yani Tubeless denilen lastikler içlastiksiz olarak üretilir ve kullanılır. Üzerlerinde TL işareti vardır. Jant ile lastik arasında hiçbirşeye ihtiyaç duymadan havayı içerde tutacak kadar güçlü ve şekilli yanaklara sahip lastiklerdir. Çeşitli kimyasallar sayesinde patlamaya karşı dirençli hale getirilmeleri kolaydır.

    Oysa ki bizim karakızlar TT işaretli yani Tubetype denilen içlastikli modeldir. Lastikle jant arasındaki hava basıncını sabit tutabilmek için iç lastiğe ihtiyaç duyan bir sisteme sahiptir. Maalesef bu içlastikli modellere uygun bir tamir kiti yoktur.
    Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....

  14. #1054
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa
    Ben şöyle bişi düşündüm. Yanımızda pompa taşımak gerçekten zor. Çok uzun yola çıkarken bi yedek iç lastik ve şu sprey kimyasallardan alsak ?
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  15. #1055

    Üyelik
    08 Eylül 2008
    mrb.temiz bir 200 gy-2 arıyorum.Bütün forumu okudum.Tekirdağ veya İstanbul'dan olabilir.lütfen yardımcı olun.

  16. #1056
    CyberTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2008
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Asya AS 200 GY-2
    INSPIRE ile görüş
    Gitmediğin Yer Senin Değildir...

  17. #1057
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa
    Kastabala benm motor işte forumdaki gibi. Kuzenim e teslim ediyorum bu perşembe. İstersen onla irtibata geçirebilirim seni. Satmayı planlıyordu o da
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  18. #1058
    ferdagulbenli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2007
    Şehir
    manisa
    Motosikleti
    2006 asya gy 200
    istersen bende de bir tane var
    sıfırdan tek farkı 5500 km olması
    ferdagülbenli

  19. #1059
    inspire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2008
    Şehir
    Kopenhag
    Motosikleti
    fz6sa
    Yarın motoru kuzene götürcem diye bi yıkayim diyodum ki yağmur bastırdı gene iz kalcak grenajlarda :/ .. Acaba diyorum İstanbula Yalova üzerinden gitmesemde çanakkale den trakya tarafından gidip yolu mu uzatsam diye düşünüyorum ama hava ya güvenemiyorum :/ Bide o kadar saat biraz sorun olabilir-ki kuzene verdiğimde içinde temiz bi yağ olsun istiyorum bi daha uğraşmasın yağ değişmiyle gene bi 700-800 km tutar tahminen Bursa İstanbul - trakya üzerinden...

    Bu arada yağmurlar da başladı, yeni ıslanmış yol ıslak yoldan daha kaygan oluyo. Hamuru sert lastiklerimizle birlikte fren mesafemiz gayet uzun :D Aman dikkat .)
    Sağlıcakla kalın
    Saygılarımla
    Çok okuyan değil çok gezen bilir

  20. #1060
    Baycode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2006
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    ASYA AS200GY-2

    Uzun bir aradan sonra merhaba

    Motorum şu an 20 bine yaklaştı. Genel anlamda sorunsuz ilerliyor. Arada ufak tefek arızaları olmadı değil.

    Şu ana kadar yaptığım değişiklikler:

    Ön çamurluk ve far çerçevesi Ramzey 200cc krostan alındı siyah boyanıp monte edildi.

    Ön arka lastikler enduro tip oldu (ön Viva arka CST marka).

    Zincir değişti (KMC marka)

    Buji kablosu ve başlığı değişti. Su sızdırmaz orijinal NGK marka (şiddetle öneririm).

    Ön ve arka iç lastiklerle uyumlu patlak önleyici sıvı sıkıldı.

    Çanta yenilendi.

    Benzin boruları çift cidarlı, arası ketenli tiple değişti (şiddetle öneririm).

    İşte fotolar:
    [IMG] [/IMG]
    [IMG] [/IMG]
    [IMG] [/IMG]
    İki teker daima tek tekerden daha iyidir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler