Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #921
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Merhaba;

    Motosikletin kullanım kılavuzu konunun ilk mesajına eklenmiştir.

    Keyifli Forumlar..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #922
    fatboyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suziki GW250 Inazuma
    İstanbul - Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz ettiğiniz, mennun kaldığınız bir servis var mıdır? Abi kesin buradaki ustaya uğramalısın şu gt'nin tüm sorunlarını çözdü diyen vs? Özel mesaj olarakta atabilirsiniz

  3. #923

    Üyelik
    18 Nisan 2015
    Motosikleti
    mondial drift ,yamaha ybr ,mondial z-one 180
    merhaba millet . Bi aksilik olmazsa bende bu motordan alacagim. Size 2 sorum var
    1- 2015 modellerde cbf motor blogu var diyolar dogru mu
    2- bazi arkadaslarin yaptirdigi kuyruk kaldirma isleminin maliyeti ne kadardir hangi parcalar degisir (plakaliği zaten sokecegim ondan haric)

  4. #924

    Üyelik
    10 Kasım 2014
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    kuba cg-100
    Gt 170 r almak üzereyim 3500 tl 250 km de nasildir iyimidir

  5. #925

    Üyelik
    10 Kasım 2014
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    kuba cg-100
    Arkadaslar 170r alt sakal bulanilirmiyiz deneyen oldumu

  6. #926

    Üyelik
    18 Temmuz 2015
    Motosikleti
    kanui gt 170
    bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçrmeniz dileğiyle..
    yaşım 30. kasım ayında 2014 model sıfır kanuni gt 170 siyah renk aldım. ilk motosikletim. dilimin döndüğünce size motor hakındaki düşencelerimi yazmak isityorum. motoru almadan önce sayfaların hepsini okudum herkes gibi.
    gt 170 i tercih etmem deki sebep biraz kaslı yapısı ve kalın lastikleri oldu. 150- 200 cc kategorisindeki japonlar vs hariç motor aksamı olarak farklı teknolojilerde üretmediklerini düşündüğüm için dış görünüş daha etkili oldu.
    motoru kasım ayında almam dan dolayı malum hava şartları yağmur çoktu. lastikler özellikle logar kapaklarında bariz kaıyıyordu. bide forumda hep lastikler kötülenmişti. daha sonra kullnama klavuzunu okuduumda 150 km lastik rodajından bahsediyordu. motor 150-200 km gelince o durum ortadan kalkmış oldu. kuru havalarda virajlarda motoru yatırabildiğim kadar yatırıyordum ve hiç tehlike atlatmadım. 1 ay önce falandı belediye yolları sulamış yolun kaygan olduğunu farkettim ve dikkatli bir şekilde ilerliyordum . kavşakta ışıkta durdum. hareket ettim gaza geldim sanırım motoru yatırmam la motorun altımdan çıkması bir oldu. motor 3-4 m kaydı kaldıraıma çarptı. ben 2 m kadar süüklendim.grenjda sürtünmeden dolayı şerit şeklinde çizk oluştu. farın etrafındaki parlak korumada çizk gidonda sabitleme vidası gevşedi. peg de çizkler vs. kırılan ezilen bir yeri olmadı. yola devam ettim. artık viraaja çok yatark girmiyorum . o durunmda hangi motor olsa kayardı herhalde yoll çok kayganıdı. bilirsiniz o durumu. lastikler kuru zeminde iyi değil ama çokta kötü değil. insanlra lastik değiştirin diye tavsiyede bulunuyorlar 3500 4000 tl neyse motosiklet almış maddi imkanısızlıklar yüzünden 1000tl gibi bir rakamı lastiğe nasıl versin. uygun hızlarda malzemenin ne olduğunu bilerek kullanılabilir bence.
    ilk bakıma kadar servise gitmedim hiç. 400 bakımı yapıldı ustaya geç çalışıyor dedim. jiklede hemen çalışyor ama normal marşla çalışmıyor du. motor daha yeni alışacak falan dedi. servise bakım yaptırcam müsaitmisniz dedğimde uzaydan gelmiş muamelesi gördüm.araba servislerinden kalma bi alışkanlık herhalde. forumda okuduğum bilgilerden dolayı 500 km falan motora hep terettütle bindim. elimde kalcak bozulacak ne zaman servise gidecem yollardan somun toplayacam falan işte. sürekli bir tedirginlik. motosiklet şuan 750 km civarı. ilk başlarda debriyaj ayar vidasının somunu gevşekti onu sıktım. ya serviste sıkmadılaar yada kendi gevşedi. birde dün arka dişli sabitleme somununun bir gevşemiş onu sıktım. şuana kadar ben normal olarak görüyorum.
    vites aralığı kısa diyorlar zaten tanıtım videosunda öyle bilgi veriyorlar. sonrada a vites aralığı kısaymış diye bişey yok. gayet kısa sürede 5. vitese ulaşılabiliyor.
    titreşim en çok bahsedilen konulardan biri düşük vites yüksek devirde titreşim oluyor. oda normal motor vites istiyor zaten. indikten sonra titreşimden dolayı daha hiç rahatsız olmadım.
    hız konusu biri diyor hız yapmıyor biri diyor 130 140 görüyor. hız yapmayana nasıl yapmaz 100 lük motor şukadar gidiyor hızlı gidene de o motor o hızı yapmaz. rodajı kitapçığa göre yapıyorum. şuan 6000 devirde gitmmem gerekiyor 100 105 civarı hızlarda gidiyor. gaz tepkimesi hala hissli. motor tükenmiş durumda değil. rampaada gayet iyi bence. 170cc motosiklet 200 yapacak hali yok. yapsa 250 yapmıyor diye beğenmezler busefer. max hız 95 diyor zaten bilgilerinde. çok bişey beklemeyin ama çok küçümsemeyin motoru. sesi 5000 devir civarı gaz verdildiğinde tok diğer devirlere göre.
    yakıtı tam olarak ölçmedim parça parça toplam 60 tl benzin aldım 550 km civarı gitti genede yanlış olabilirim . çok emin değilim yanlış bilgi olmasın.
    aynaları bence kötü değil. yolu görebiliyorum çok işime yarıyor.
    uzun yol performansını bilmişyorum. hep şehir içi kullandım.
    çoğu mesajlarda kullanan değilde hep arkadaşımın tanıdığımın vardı memnun değildi falan. kullanan arkadaşlar görüş yazarsa yeni alacaklaara net bir bilgi olur enazından.
    pulsar 200 sayfası bilmem kaçlara gelmiş. diğer motorlarında öyle. gt 170 durdu artık hiç kullanıcı yok herhalde. bizim motorumuzda piyasdaki elle tutulur motorlardan biri bence. pulsarın denge sensörü problemi var kimse şikayetçi değil herkes motorunu seviyor. ama gt 170 e bişi oldu mu hemen çok kötü malzeme kalitesi çok kötü. inşallah sayfa şenlenir dahada.
    motorun sinyalden tutun vites yağlanabilecek her yerini wd 40 ile yağladım baariz farkı oluyor .konta ğa falan sıktım. farkı anlayacaksınız yağlarsanız.
    bazen motorum stop ediyor trafikte bendenmi oluyor motordan mı oluyor anlayamadım daha. 800km bakımına gidince söyleyecem servise. sibop ayarı ile alakalı olabilir diyede düşünüyorum.
    kimsenin motorunuzu kötğülemesine izin vermeyin. iyisini alsınlar ona binsinler. almadan öne 600cc den aşağı motora binmem derdim. şimdi anlıyorum başlangıç motorunun önemini. hatalarınızı tolere edebiliyorsunuz.
    trafik kurallarına uyalım lütfen. biz nekadar saygılı sürücü olursak trafikte okadar saygı duyulacağımıza inanıyorum. allah kazasıs belasız günler versin
    faydalı bir kaç bişey yazabildiysem ne mutlu bana

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

    youtube bir sürü moto vloger var biliyorsunuzdur takip ediyorsunuzdur. bilemeyenler varsa gt170r yazarsanın youtebe görürsünüz zaten. arkadaş yağ değişimi falan bişeyler yapıyor. bakabilirsiniz

  7. #927

    Üyelik
    10 Kasım 2014
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    kuba cg-100
    Selam benim motor 200 kmde ide aldigimda simdi 900 km oldu stop etiyorsa rolantiyi yukselt ben ogle yaptim. motor 4. Vitesde bile muthis asılıyor 5 vitesle rampada vites istiyor

  8. #928

    Üyelik
    18 Temmuz 2015
    Motosikleti
    kanui gt 170
    tavsiyen için teşekkür ediyorum.

  9. #929

    Üyelik
    08 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Mondial 125 MH DRİFT
    Bu motorun yeni versiyonu çıktı GT 170N olarak geçiyor onun için ayrı konu açılacak mı yoksa burdan mı devam edecek bu arada alan ya da gören oldu mu bu motoru ?

  10. #930

    Üyelik
    18 Temmuz 2015
    Motosikleti
    kanui gt 170
    gt170 n eski modele göre daha şık ve agresif görünüyor. dijital gösterge sele iki parça görüntü daha güzel olmuş. yakından görmedim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

    bir kaç konu eksik kalmıştı yazmayı unuttuğum. lastiklein havasını kontrol ettirin. kullanma klavuzunda 32psi yazıyor. aşırı hava basılmış lastiklere. aklımdaydı kontrol ettirememiştim. havayı düşürdük 32 psi yaptık. yol tutuşu daha iyi oldu.
    frenler durmak istediğimde durdum hiç sıkıntı yaşamadım. arka frene sert basılırsa lastik kitliyor ve kayıyor.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

    http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/407/gt-170n

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

    http://www.kanuni.com.tr/upload/ifotolar/2153_hg.jpg
    http://www.kanuni.com.tr/upload/ifotolar/2154_hg.jpg

  11. #931

    Üyelik
    08 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Mondial 125 MH DRİFT
    170n modelini almayı düşünüyorum ancak daha buradaki bayiye gelmemiş motor hemen gelsinde inceleyeyim diye bekliyorum

  12. #932
    isamilx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    GSR 600- Kanuni GT170
    Merhaba arkadaşlar bende gt170 i alalı 1 yıl oldu sıfır aldım ilk rodaj 500 km gittim eski gsr600 kullanıcısıyım ve kanuniyi deli gibi kullanıyorum işe gidip geliyorum git gel 40 km otobandan gidiyorum ve dip gaz gidiyorum dip gaz geliyorum piston kitler yapma diyorlar dayanamıyorum gitmiyor geliyor bana ama kadran doğruysa 140 yapıyor taksiyle yan yana geldiğimde bakıyorum onun kadrana 130-135 gösteriyor 5 km farklılık gösteriyor. Daha hiç bir sıkıntı çıkarmadı tekere de geliyor melet oyuncak gibi oynuyorum çok sert kullanıyorum daha tık demedi şaşırdım gerçekten en uzun 220 km yol gittim durmadan 100 km hızla ara ara dip gaz ne bir şişme ne bir tutukluk tıkanma hiçbir şey olmadı nasipse yarın uşağa gideceğim bakalım neler göreceğiz. yol biraz uzun olduğundan ona iyi davranacağım yolda kalırsam çok kötü olur :D:D:D

    kazasız belasız iyi sürüşler herkese...

  13. #933
    isamilx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    GSR 600- Kanuni GT170
    Evet uşağa gittim geldim gırtlak dolusu doldurdum depoyu olduğu yerde sıfırladım çıktım yola sıkıntısız gitti yolculuk 277 km yapmışım yarıya indi benzin göstergesi dönüşte de almıcam dedim giderken tırmandık hep genelde 100km hızlarda kullandım ara ara dip gaz yaptım sollamalarda kamyon tır çoktu 130km hızlarda gittim biraz ama dönüşte öyle yapmadım 80-100km hızlar arası gittim tam 554km yol yaptı yedeğe son 10 km kala düştüm yolda kalma pahasına yakıt almadım yedekte eve vardım ve km 554.7 gösteriyor foto da çektim telefondan girdiğim için atamıyorum bilgisayardan Atarım titreşim var 90 la giderken titreme yok 100 ve sonrasında ciddi bir titreşim var ama ne yalan sölim keyif aldım dönüşte hiç durmadan geldim sele tahta gibi oldu ama durmadım hiç bir sorun çıkmadı kazasız belasız geldim çok şükür

    Kazasız belasız sürüşler dilerim...

  14. #934

    Üyelik
    18 Temmuz 2015
    Motosikleti
    kanui gt 170
    Geçen bende niyetlendim sonra cesaret edemedim 200km gidiş 200km dönüş. Mesajın tekrar cesaretlendirdi beni.

  15. #935

    Üyelik
    10 Kasım 2014
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    kuba cg-100
    Bendede gt 170r var kafa grenaji sallaniyordu bozuk yolda tek sorun buydu benim icin ustanim biri onu taş gibi yaptı artik herturlu bozuk yolda sallanma yok bende uşakdan kutahya ya gittim geldim günü birlik sikinti cikmadi gecen hafta usakdan afyona 250 km git gel yaptim 2 kisi motor banamisin demedi sonucda motor bakimli ise gidiyor usta ben ön disliyi 17 yaptim motor baya rahatladi

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

    Alıntı isamilx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet uşağa gittim geldim gırtlak dolusu doldurdum depoyu olduğu yerde sıfırladım çıktım yola sıkıntısız gitti yolculuk 277 km yapmışım yarıya indi benzin göstergesi dönüşte de almıcam dedim giderken tırmandık hep genelde 100km hızlarda kullandım ara ara dip gaz yaptım sollamalarda kamyon tır çoktu 130km hızlarda gittim biraz ama dönüşte öyle yapmadım 80-100km hızlar arası gittim tam 554km yol yaptı yedeğe son 10 km kala düştüm yolda kalma pahasına yakıt almadım yedekte eve vardım ve km 554.7 gösteriyor foto da çektim telefondan girdiğim için atamıyorum bilgisayardan Atarım titreşim var 90 la giderken titreme yok 100 ve sonrasında ciddi bir titreşim var ama ne yalan sölim keyif aldım dönüşte hiç durmadan geldim sele tahta gibi oldu ama durmadım hiç bir sorun çıkmadı kazasız belasız geldim çok şükür

    Kazasız belasız sürüşler dilerim...
    Dostum buraya (usaga) gelcen insan bi haber eder cay icerdik-)

  16. #936

    Üyelik
    14 Aralık 2014
    Şehir
    GYNK
    Gt ciler bu motor col hosuma gidiyor gornumu 2. El 3500 tl 2014 model 7.000 de buldum istambuldan alınirmi motor temiz gorunuyor siyah renkte

  17. #937
    isamilx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    GSR 600- Kanuni GT170
    Davetin için teşekkürler tanerözkul Foruma yazdım da geç oldu biraz yazdığımın ertesi günü çıktım yola gayet güzeldi bakına bakına gittim geldim.
    Aşk acısı da neymiş... Sen hiç motoru yatırdın mı???
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş.... Hz. Mevlana

  18. #938

    Üyelik
    10 Ağustos 2015
    sonuc olarak alalım mı bende yenıyımdee

  19. #939
    Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2013
    Şehir
    Istanbul/Küçükçekmece Edirne/Enez
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Arkadaşlar bu motordan uzak durun bunu alacağınıza mondial alın mcx,zone,drift.Gt170in piyasası yok ve son hız olarak diğerlerine göre düşük yani 170cc olması sizi aldatmasın
    Mengu16 bunu beğendi.

  20. #940

    Üyelik
    10 Kasım 2014
    Şehir
    uşak
    Motosikleti
    kuba cg-100
    Hız istiyorsanız arka dişliyi 36 on disliyi 17 yapın redlina girmeden gps ölcumu 143 km yapiyir


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)