anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Motosiklet Modelleri

Hyosung GT 250 R hakkında herşey

Bu konuya 3591 cevap yazıldı 211106 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#61)
cgl125

cgl125 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-03-2006, 01:05 AM

depo sallanmasını problemden sayma bence muhtemelen 3 - 5 vidası vardır alt tarafta tutan ama onları sıktırırsın geçer egzos sesi ni de bahane edip baya bi 10000 km falan o dediğin yüksek devirlerde kullanma daha güzel açılır motor bu arada daha 1000 km devirmemişken o devirlere çıkman sakıncalı aslında düşük devirde kullanmanı tavsiye ederim ben en azından ilk 1000 km de tabi motorun rodajını yapıp ta veriyolarsa bilemem debriyajın dipte kavramasından kastın debriyaj kolunu bırakmaya başlar başlamaz hemen kavrama ise debriyajı biraz tam tersi ise gevşet debriyaj koluna gelen debriyaj telinin girdiği yerde bi ayar vidası var onun sıkıp gevşeterek yaparsın bu işlemi bu motorlar benimde ilgimi çekiyo ama bunlar bile pahalı benim için neyse inşallah sizler memnun kalırsınız da bizde paramız olunca tereddütsüz alırız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler aman rodaja dikkat et derim ben sonra çok iyi performans

her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Eski
  (#62)
speedrunner

speedrunner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-03-2006, 01:10 AM

Alıntı:
cgl125´isimli üyeden Alıntı
depo sallanmasını problemden sayma bence muhtemelen 3 - 5 vidası vardır alt tarafta tutan ama onları sıktırırsın geçer egzos sesi ni de bahane edip baya bi 10000 km falan o dediğin yüksek devirlerde kullanma daha güzel açılır motor bu arada daha 1000 km devirmemişken o devirlere çıkman sakıncalı aslında düşük devirde kullanmanı tavsiye ederim ben en azından ilk 1000 km de tabi motorun rodajını yapıp ta veriyolarsa bilemem debriyajın dipte kavramasından kastın debriyaj kolunu bırakmaya başlar başlamaz hemen kavrama ise debriyajı biraz tam tersi ise gevşet debriyaj koluna gelen debriyaj telinin girdiği yerde bi ayar vidası var onun sıkıp gevşeterek yaparsın bu işlemi bu motorlar benimde ilgimi çekiyo ama bunlar bile pahalı benim için neyse inşallah sizler memnun kalırsınız da bizde paramız olunca tereddütsüz alırız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler aman rodaja dikkat et derim ben sonra çok iyi performans
önerilerin için gerçekten saol fakat motorun bazen bu devirlere çıkarken zorlanmadıgını düşündüğüm zaman cıkıyorum ve yüksek devirlerde suanda maximum 4-5 saniye kalıyorum motor oldukça rahat ve kendinde iken yoksa zorlanmayacagını bende biliyorum , ilk 1ooo km de problemsiz kullanayım sonra ztn tek teker ile devam ederim

Birgün herkez tek teker yapacak
Eski
  (#63)
Slwer

Slwer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yok artık :(
Kan Grubu: B Rh+
23-03-2006, 01:40 AM

cok guzel bı motor bende dun ku bostancı beers bulusmasında gordum cok ılgımı cektı ama fıyat sankı bıraz yuksek gıbı geldı nese hayırlı olsun arkadasım nıce 700 kmlere

m € c l ü q
Eski
  (#64)
crato

crato - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda VFR 800
23-03-2006, 09:44 AM

Alıntı:
speedrunner´isimli üyeden Alıntı
Evet arkadaşlar alalı ,
Negatif ,

Depom sallanıyor ,
Farların kapanmaması,
korna sesi,
Egzoz sesi,
Vites geçişleri birazda olsa kavrama olayı çok dipte gibim
önce tekrardan hayırlı olsun, benim kara pisi'nin ikizine iyi bak

negatif olarak belirttiğin noktaları sorun olarak görmemelisin diye düşünüyorum. debriyaj benim motorda da çok dipte kavrıyordu, debriyaj kolununun dibindeki kontralı vida yardımıyla ayarlayınca hiçbir sorun kalmadı. Korna sesi konusunda haklısın, gür sesli bir korna ile değiştirmek gerek (zira eralpt de yaptığı testte aynı şeyi söylemişti) Egzoz sesi rodajdan sonra toklaşacaktır ancak rodaj süresinde makinayı fazla zorlamamanı tavsiye ederim. Vites geçişleri benim motorda da biraz sorun, aslında iki çakmak taşını birbirine vurmak gibi birşey, çat çut diye vites geçiyor ama zamanla o da düzelmeye başlıyor, hatta ilk gün benim motor boşa bile geçmiyordu (:
Bir tek farların kapanmamasını anlamadım, anahtarını kapattığında da mı kapanmıyor?

kazasız belasız sürüşler dilerim

ben, kestiğin her tırnakla beraber yüreğimden kopan parçayım.
Eski
  (#65)
S.E.E.

S.E.E. - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-03-2006, 09:58 AM

yok canım o zaman kapanıyodur farları.. yoksa akümü dayanır
giderken kapanmaması iyi bişi aslında.. istesende kapayamıosn ama görünürlüğünü arttırıyo.. farın da açık olsun yolun da
Eski
  (#66)
Shamyl

Shamyl - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW F800S
Kan Grubu: O Rh+
23-03-2006, 10:47 AM

Egzost sesini gerçekten ben de beğenmedim Geçen gün Bostancı'ya gelen arkadaşın motoruna 1-2 defa gaz verdim, böyle tok bir sesi yok, Kanuni Race'in egzost sesi daha güzeldi Ama Hyosung dış görünüş itibariyle çok kaliteli görünüyor

BİR GÜN HERKES ABS'Lİ OLACAK!!! ABS SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
Eski
  (#67)
açıkyol

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Hyosung GT 250 Comet
23-03-2006, 10:54 AM

Arkadaşlar güzel günlerde binin
Sizden ricam sabah motorun geç ısınması promlem yaratıyor mu? ilk çalışmada sıkıntınız oldu mu hiç ve artçı konforu ile uzun yolda sürücü pozisyonu sıkıntılı mı?
Yolunuz açık olsun!
Eski
  (#68)
crato

crato - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda VFR 800
23-03-2006, 10:58 AM

Alıntı:
açıkyol´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar güzel günlerde binin
Sizden ricam sabah motorun geç ısınması promlem yaratıyor mu? ilk çalışmada sıkıntınız oldu mu hiç ve artçı konforu ile uzun yolda sürücü pozisyonu sıkıntılı mı?
Yolunuz açık olsun!
motorun geç ısınması ile ilgili bir problem yaşamadım ben. ilk çalıştırmada hiç sıkıntım da olmadı. artçı konforunu bilemiyorum tabi çok uzun süreli oturmadım ben açıkçası ama uzun boylu birinin artçı olarak son derece konforlu bir yolculuk yapacağını pek sanmıyorum.

ben, kestiğin her tırnakla beraber yüreğimden kopan parçayım.
Eski
  (#69)
MUSTURAKİ

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: pgo scooter + hyosung gv250
23-03-2006, 11:08 AM

dostum güle güle kullan bende hyo düşünüyom ama model biraz farklı gv-250
birde mangırı denkleştirebilsek bu adamlar taksit neyn yapıyomu acep

***DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR***
Eski
  (#70)
speedrunner

speedrunner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
23-03-2006, 13:22 PM

CEVAP 1:

Eğer artçının boyu 180 cm arası ise hiçbir problem yaşamassın dostum arkadaşımla 180 cm boyunda olanla 50-60 km yaptım hiç bir problem yaşamadım ama üstü birisde binmedi valla bilemiyeceğim o yüzden , ama gayet güzel ,

Eski
  (#71)
CBR1000RR

CBR1000RR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
23-03-2006, 14:51 PM

Geçen salı günü komtan arkadaşımızın makinasını kullandım makinanın eksoz sesi dışında herşeyi güzel 600cc lik makina gibi duruşu gerçekten güzel makina ama şahsen ben o makinaya 8000ytl vermem yani 600cc lik makina temiz alırım hee arkadaş acemi büyük makina hastası biraz güçsüz görünüm on numara paramda var kime ne deyipte alınan bir makinadır.

Güle güle kullansın crato ve komtan abi bide ona eksoz takılmalı bi eksik o walla

Hiç acıtmayacakk
Eski
  (#72)
serkankiyak

serkankiyak - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6
Kan Grubu: A Rh+
23-03-2006, 15:08 PM

tipi güzel..
Eski
  (#73)
Bilizbo

Çevrimdışı (offline)
25-03-2006, 01:17 AM

Hyosung'un yurt dışı fiyatları 250R modeli için 6000 dolarlarda geziyor. En azında http://bikepoint.ninemsn.com/ sitesinde arattığımda ikinci elleri o fiyatlara satılıyor. Bizim fiyatlar bunlara göre çok iyi. Pek çok kişi bu motorun fiyatına fazla diyordu. Ben mi bişi kaçırıyorum yoksa Hyosung şu anda Türkiye'de ucuz mu ??????
Eski
  (#74)
speedrunner

speedrunner - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
25-03-2006, 11:53 AM

Alıntı:
Bilizbo´isimli üyeden Alıntı
Hyosung'un yurt dışı fiyatları 250R modeli için 6000 dolarlarda geziyor. En azında http://bikepoint.ninemsn.com/ sitesinde arattığımda ikinci elleri o fiyatlara satılıyor. Bizim fiyatlar bunlara göre çok iyi. Pek çok kişi bu motorun fiyatına fazla diyordu. Ben mi bişi kaçırıyorum yoksa Hyosung şu anda Türkiye'de ucuz mu ??????
hyosung suanda türkiyede ucuz cünkü bundan önceki ithalatcı gerçekten cok sorumsuzdu fakat şimdiki itlahatcı hiçte öyle değil yani global motor , ve hyosung 1 sene içerisinde türkiyede %70 oranında daha büyüyeceğini ve bir çok servis ağıda acacagını söylüyor başta , İStanbul sonra ankara ve izmir'deki servis ağlarını genişletip sonra bütün türkiyeye dağılma hedifini kurtarıyor. gelelim türkiyedeki ucuzluğa , emin olun 1 sene sonra hyosung bu fiyatlarda olmayacak

Eski
  (#75)
Shrieker

Shrieker - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CBR 125R (Mirror BusteR :P )
Kan Grubu: O Rh+
29-03-2006, 03:22 AM

Alıntı:
puma007´isimli üyeden Alıntı
hoparlörleri açın ve sesi duyun ispanyada bu motor 3800 euro yani 6000 ytl
http://www.hyosung.com.es/

Bu motor Türkiye'de 1 sene sonra bu kadar ucuz olmayacak diyorsunuz ama puma007'nin de dediği gibi İspanya'da bal gibi 3800 euro (~6080 ytl ).Üstelik kıyaslama yaparsak rahatlıkla İspanyollar'ın alım gücü bizden fazla diyebiliriz ve İspanyollar tam anlamıyla motosiklet delisi bir ulus.

Nasıl iş bu ?

Tabii ki orada Honda'nın Yamaha'nın vs. 250 cc spor modelleri varsa iş değişir.Rekabet yüzünden fiyatı düşük tutmak zorunda kalırlar.Bildiğim kadarıyla yok 250 cc spor modelleri Honda'nın Yamaha'nın falan (Ya da ben hiç duymadım) , olmasa bile genel olarak İspanaya'da motosiklete talep çok fazla olduğundan Hyosung fiyatları düşük herhalde.

Eğer sebep bunlar değilse biz de oradaki gibi bir fiyatı hakkediyoruz diye düşünüyorum.

"Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana
Eski
  (#76)
ATARLİ

ATARLİ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-04-2006, 14:12 PM

arkadaşlar sesten başka buyuk bi sorunu yok bu makınananın anladıgım kadarıyla ıyı bır eksozla 600 makınanın sesını alırmıyız acaba
Eski
  (#77)
outlawwanted

outlawwanted - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
03-04-2006, 18:22 PM

ATARLİ sana www.globalmotor.com.tr forumunda aldığım bir yazıyı sana okutmak istedim dostum sakın egsoza karışma derim

öncelikle hrkze slmlr.nasipse yeni partide bu modeli almayı dşünüyorum fakat performans ekzozu takılınca ses durumları nasıl olur değermi acaba faydası we zararı ne olur performans we yakıt tüketimini ne düzeyde etkiler we bu tip şeyler motorun garanti kapsamından çıkmasına sbep olurmu???bilgilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler...

evet cevap gecikmiyor...

Değerli katılımcımız ;

Hyosung Motosikletlerinde herhangi bir parçanın veya elamanın ; bakım, onarım veya yenileme amaçlarının dışında herhangi bir kişi tarafından çıkarılması veya değiştirilmesi garanti kapsamı dışında kalmasına sebep olur.

Gürültü kontrol sistemine ( Susturucu grubu ) müdahale etmek de buna dahildir. Ayrıca bu motosikletin egzost sistemi periyodik bakım gerektirmez.

Bilgilerinize sunar, güvenli sürüşler dileriz.

Saygılarımla,

Özcan Ekici
Global Motor A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürü
Eski
  (#78)
zipir

zipir - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6
03-04-2006, 19:18 PM

KARTAL GOL GOL GOL
Eski
  (#79)
atacanvet

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Anf 125 innova - Hyosung GT 650R (Kara Panter)
04-04-2006, 11:34 AM

Merhabalar , bende inşallah bu motordan almak istiyorum . Bu motoru nereden aldınız ? ne kadara mal olduğu hakkında bilgiler verebilir misiniz? resimler ve yorumlar için çok teşekkürler..
Eski
  (#80)
Ombudsman

Ombudsman - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CB 400
05-04-2006, 15:11 PM

İlk defa motor alacak birine önerir misiniz? Ayrıca bu motorla günde 300 - 350 km yapan var mı? uzun yola gidilir mi?